| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
No to widzisz juz sama wiesz co Ci pomaga, jak tylko sie cieplo zrobi to idz na spacer:)
|
|
|
yohanna22
4 godziny temu
Tarot kartami III Miecze,, Rycerz Mieczy oraz X Kijów mówi, że przed tobą zmiany na lepsze, możliwości przyjdą z kierunku południowo zachodniego.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
No to super :) Dziekuje za dobra wrozbe :)
Juz dzisiaj nawiazalam pewien kontakt, ale kobieta biznesu ze mnie do dupy bo nie zajazylam, ze bede samozatrudniona, dopiero jak juz wyszlam:( a niezle bym na tym zarobila. W sumie maja moje dane wiec kto wie.
PAPA:)
|
|
|
Na moją wróżbę chyba nie przyszedł odpowiedni czas:)
Pozdrawiam
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok. Ja już się troszkę wziąłem w garść. Mam starą Xperię w której zapisałem sobie "do czytania offline" jedną z pozycji, którą zaproponował niegdyś Igor. Rano w drodze do pracy- w autobusie- poczytałem sobie troszkę. W drodze powrotnej też. Potem zamknąłem się w garażu, w samochodzie (bo w aucie cieplej, wygodniej i ciszej) i doczytałem do momentu, który niemal mną wstrząsnął...
Nie będę tego dłużej czytał- tak "po łebkach". Muszę to sobie wydrukować i przeczytać uważniej...
Dzięki Igor :)
|
|||||||
|
"Puki co"- (o ile takie wyrażenie w ogóle istnieje) napisałem to poprawnie. Poprawiłem na źle... :( Ale obciach :) lol Zobaczyłem po wysłaniu dopiero jak to kiepsko wygląda :(
Póki co- spadam już...
PA
|
|
|
Miałam dziwny sen( ok możecie sie śmiać) ze bylam w jakimś szpitalu i stały dwa łóżka na których leżało dwóch mężczyzn zwróconych do siebie nogami (zazwyczaj lozka szpitalne stoją obok siebie ) i oni zmarli najpierw jeden po chwili drugi.nie rozumiem tego snu. Dziwny, przerażający.
|
|
|
227ania
23 minut temu
Sen ten oznacza okres dużych sukcesów przed tobą.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
79277
godzinę temu
Napisz do mnie coś ci wyślę ciekawego.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Bardzo dziękuję, bałam się ze to bardzo źle wróży.
Przyznam szczerze że poczułam ogromną ulgę.
Pozdrawiam
|
|
|
|||
|
79277
godzinę temu
Potwierdź czy mail doszedł.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
yohanna22
12 godzin temu
Przeczytałem, bardzo ciekawie to wygląda. Wychodzi na to, że to co się przyśniło stanie się za 7 dni ;) oczywiście na twoją korzyść ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ciekawe co takiego moze ruszy sie cos na pozytywne do przodu.
Sciana i polki na niej byla calkiem niezla, dosc duza kolekcja musze przyznac ;)
Pozdrawiam
|
|
|
Uwierz naprawdę wszystko przed tobą co najlepsze w najbliższym czasie ;-)
Pozdrawiam
Igor
ps. sen rewelacyjny taki z górnej półki to był ;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |