Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

No to widzisz juz sama wiesz co Ci pomaga, jak tylko sie cieplo zrobi to idz na spacer:)

no i co Igor popatrzysz mi w karty ?

yohanna22 4 godziny temu Tarot kartami III Miecze,, Rycerz Mieczy oraz X Kijów mówi, że przed tobą zmiany na lepsze, możliwości przyjdą z kierunku południowo zachodniego. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

No to super :) Dziekuje za dobra wrozbe :) Juz dzisiaj nawiazalam pewien kontakt, ale kobieta biznesu ze mnie do dupy bo nie zajazylam, ze bede samozatrudniona, dopiero jak juz wyszlam:( a niezle bym na tym zarobila. W sumie maja moje dane wiec kto wie. PAPA:)

aha byl to poludniowy zachod :)

Na moją wróżbę chyba nie przyszedł odpowiedni czas:) Pozdrawiam

Igor:
Nawet nie wiem o co chcę zapytać... Pytań precyzyjnych mam milion, mniej dokładnych- sto tysięcy... Nieprecyzyjnych mniej, ogólnych jeszcze mniej... Jedno- co ja qrwa mam z tym wszystkim w końcu zrobić?! W każdej dziedzinie życia jakieś gówno. "Zawsze coś, zawsze coś... Zawsze, qrwa coś... I tak jest qrwa zqwsze... QRRRRWA NO!"https://www.youtube.com/watch?v=5ZW5cIaRu18 Czasem nie chce mi się już tu być...

79277:
Czasem nie chce mi się już tu być...
mi tez chcialabym juz byc po tamtej stronie, ale jeszcze trzeba tutaj byc. Wiec nie ma co narzekac tylko brnac do przodu :) Mysle ze po tamtej stronie jest spokojnie i tak ladnie.

Ok. Ja już się troszkę wziąłem w garść. Mam starą Xperię w której zapisałem sobie "do czytania offline" jedną z pozycji, którą zaproponował niegdyś Igor. Rano w drodze do pracy- w autobusie- poczytałem sobie troszkę. W drodze powrotnej też. Potem zamknąłem się w garażu, w samochodzie (bo w aucie cieplej, wygodniej i ciszej) i doczytałem do momentu, który niemal mną wstrząsnął... Nie będę tego dłużej czytał- tak "po łebkach". Muszę to sobie wydrukować i przeczytać uważniej... Dzięki Igor :)
yohanna22:
mi tez chcialabym juz byc po tamtej stronie
yohanna22:
Mysle ze po tamtej stronie jest spokojnie i tak ladnie
Puki co- ja nie jestem do końca przekonany, czy w ogóle jest jakaś "tamta strona", więc mi się tam (puki co) nie spieszy. Poza tym chciałbym zobaczyć moją córcię... dorosłą... Chciałbym widzieć i wiedzieć, że dobrze daje sobie radę.. Że radzi sobie ze swoim życiem- nie tak jak ja teraz :) Kocham ją bardzo mocno i nie chciałbym teraz być po żadnej drugiej stronie- choćby nie wiem jak pięknie tam było.
Igor:
Na żadne pytania na razie mi nie odpowiadaj- sam chcę się pozastanawiam. Jak dojdę do jakichś wniosków, to może zadam Ci kiedyś jakieś konkretne pytanie- nie takie blablanie jak w ostatnim wpisie. Ale to dopiero jak nadejdzie odpowiedni czas :) Pozdrawiam Was :) PS. żonę też bardzo kocham- nie tylko córkę :) - tym bardziej nie chcę na tamtą stronę :) PA

"Puki co"- (o ile takie wyrażenie w ogóle istnieje) napisałem to poprawnie. Poprawiłem na źle... :( Ale obciach :) lol Zobaczyłem po wysłaniu dopiero jak to kiepsko wygląda :( Póki co- spadam już... PA

Miałam dziwny sen( ok możecie sie śmiać) ze bylam w jakimś szpitalu i stały dwa łóżka na których leżało dwóch mężczyzn zwróconych do siebie nogami (zazwyczaj lozka szpitalne stoją obok siebie ) i oni zmarli najpierw jeden po chwili drugi.nie rozumiem tego snu. Dziwny, przerażający.

227ania 23 minut temu Sen ten oznacza okres dużych sukcesów przed tobą. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

79277 godzinę temu Napisz do mnie coś ci wyślę ciekawego. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Bardzo dziękuję, bałam się ze to bardzo źle wróży. Przyznam szczerze że poczułam ogromną ulgę. Pozdrawiam

Igor przeczytaj mojego emaila z dzisiaj rano koniecznie !

Igor:
Napisz do mnie coś ci wyślę ciekawego.
Igor. Nie mam Twojego adresu... Wchodzę na Twoją stronę (tą: http://www.wieszcz.eu/ ), klikam "na krąg", wyskakuje okno, żeby wybrać portal w którym mam pocztę (wybieram WP, bo tam mam swoją pocztę), loguję się do poczty i już mogę do Ciebie pisać, ale, ale... Nie mam tam wprowadzonego Twojego adresu... Nieraz korzystałem z takiej formy kontaktu na innych stronkach i po zalogowaniu do poczty zawsze miałem wprowadzony automatycznie adres odbiorcy, a w tym przypadku nie ma... Nie wiem dlaczego- nie jestem zbyt lotny w tych sprawach... Jeśli nie sprawi Ci to problemu, to weź mój adres od Wendola albo od Monetki, ok? Oni mają mój adres, bo pisujemy/ pisywaliśmy czasami :) Wendol, Minetko- proszę: przekażcie Igorowi mój ader e-mail. dobrze? Dziękuję... Pozdrawiam

79277 godzinę temu Potwierdź czy mail doszedł. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

yohanna22 12 godzin temu Przeczytałem, bardzo ciekawie to wygląda. Wychodzi na to, że to co się przyśniło stanie się za 7 dni ;) oczywiście na twoją korzyść ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Ciekawe co takiego moze ruszy sie cos na pozytywne do przodu. Sciana i polki na niej byla calkiem niezla, dosc duza kolekcja musze przyznac ;) Pozdrawiam

Uwierz naprawdę wszystko przed tobą co najlepsze w najbliższym czasie ;-) Pozdrawiam Igor ps. sen rewelacyjny taki z górnej półki to był ;)

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.