Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Ja mialam bramke do kuchni chyba ze 4 lata, tam przynajmniej nie wchodzily :) A z okna to musze przemywac non stop bo siedza na parapetach i dotykaja po calym tygodniu to swiata nie widac. Teraz juz sa wieksze to kwiatki choduja, teraz maja zonkile w donniczkach, ziemia juz byla wszedzie, ale obserwuja jak kwitna.

Chyba jedna z najgorszych rzeczy byly sciany spisane niezmywalnym czarnym pisakiem. Wszystko sie dalo domyc, ale to nawet po myciu i potem 10 krotnym malowaniu nadal widac. Jakbym jeszcze raz miala miec blizniaki to bym zostawila puste pokoje i wsawila stare meble i sofe, na plusie mam to ze mam dobra podloge bo nie ma uszkodzen;)a wszystko na niej bylo. W dywanach bylo playdoh i lakiery do paznokci.

Moze i broily, ale sie ciesze ze nie latalam jak idiotka za nimi i nie patrzylam co robia jeszcze by jakiejs choroby dostaly ze stresu. Jak patrze na niektore kobiety to mi zal dzieci.

Przypomnialo mi sie cos. W UK jak masz blizniaki to wszyscy sie zachwycaja zatrzymuja Cie na ulicach, gadaja do Ciebie, gratuluja, robia zdjecia itp. Kiedys poznalismy taka starsza pania na ulicy juz byla okolo 90, juz nie zyje. Ona moje dzieci uwielbiala, zawsze zapraszala je do domu i dawala im kuchnie do dyspozycji, to co one u niej wyprawialy to przechodzilo ludzkie pojecie ona im make do zabawy dawala. Mozna sobie tylko wyobrazic jak jej dom wygladal. Fajna babcia byla, a miala do nich tyle cierpliwosci;)

Markery na ścianach to norma do tego naklejki ale jaka niespodzianka jak wychodzę ubrania wyjmuje a tam otwarte markery i mazaki plamy nie do zmycia ubrania do wyrzucenia.

Drogi Igorze Biedny powiedzial:"Bóg zapłacić dużo zdrowia". Pozdrawiam P.s cieszę sie ze nareszcie spotkałam

O jeju chyba sie zaczął starać.... Ale to jeszcze za malo...

227ania:
O jeju chyba sie zaczął starać.... Ale to jeszcze za malo...
Przynajmniej cos zaczal robic;) Powodzenia:)

Hej Igor Troche popyskowalam co mysle w pracy bedzie na moje czy mnie wywala? PApa

Drogi Igorze Do ostatnich pytan dołączam kolejne:czy on ma dziecko z inną kobietą? Stres chyba zaczyna odbijać się na moim zdrowiu. Pozdrawiam

227ania 11 godzin temu Chyba przyszedł czas na zapisanie się na siłownię, minimum 2x w tygodniu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Ma 30 km do miasta, a z tego co wiem to fintess cluby w Polsce sa w miastach no moze cos znajdzie blisko. Pozatym jak ma dzieci musi palcic za creche dla dzieci u mnie £5 za godzine za dziecko, nie wiem czy ja na to stac. Moje nawet nie chca tam zostac. Ja polecam spacery godzinne lub bieganie na jak nie ma dostepu latwego, oczywiscie jak ktos na ta godzine z dziecmi zostanie. Biorac pod uwage poziom stresu jest to dobre rozwiazanie jak wiemy sport pomaga.

Zacznę ćwiczyć z córkami w domu. Tylko lenistwo jest najgorsze bo po całym dniu to marze żeby położyć się z książką.

moje po swietach stwierdzily ze przytyly wiec im puscilam z youtube yoga for beginners godzina spokoju byla, a jak sie usmialismy jak cwiczyly calkiem powaznie sie do tego przylozyly. Jakbym miala wiecej miejsca to bym z nimi cwiczyla;)

wlasnie w tym ze je dajesz do creche jest caly urok godzina dla Ciebie albo za ile zaplacisz:) Moim sie tam raz podobalo bo ciasta piekly wiec wyszly zadowolone, a tak w wiekszosci to sa tam male dzieci wiec nudy. Jeszcze co w maire lubia to Ikea w Katowicach tam to moga siedziec:)

Może wydać się wam dziwne ale ja od trzech lat próbuje przytyć udalo mi sie troche tzn 4kg na plus juz waze 50, sukces drobny ale jednak.

zazdroszcze :) i to bardzo ...

ale w tych fitness klubach to nie o chudniecie chodzi. Wiekszosc kobiet jest sama w domach z dziecmi przez caly dzien plus czesto sa z zagranicy mialam taka kolezanke z Paryza ona mnie zaciagnela pierwszy raz. Tam nawiazujesz kontakty z innymi no i mozesz spedzic pol dnia.

Naprzyklad jak ide na spinning to jest tatus co ma blizniaki i z nim rozmawiam potem z pania co ma dzieci u mnie w szkole i w tym caly urok takie pitolenie. A po cwiczeniach mozna na lunch zostac i kawe wypic, ale to juz dla znudzonych.

Ja wiem ze potrzebuje ruchu szczególnie na świeżym powietrzu.tesknie za wiosna spacerami po lesie najbardziej.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.