| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
mam kolezanki samotne matki i swietnie sobie radza. Oczywiscie niesmak i cagle zale sa, ale bedza bo wiadomo mialo sie inne oczekiwania i myslalo sie ze bedzie fajnie, ale roznie bywa. Ty tez masz przeciez szanse zeby jeszcze kogos znalesc fajnego, a to ze masz dzieci to wcale tego nie wyklucza.
|
|
|
Szanse może i mam ale chęci pewnie zabraknie nie wiem czy będę potrafiła być z kimś innym. Poza tym praca i dzieci pochłoną caly mój czas i energię o ile będę w stanie pogodzić obie te rzeczy. Nie wiem jak to będzie czy dam rade. Na pewno zrobię wszystko by bylo jak najlepiej tylko jak wiadomo nie zawsze tak wychodzi a ja ostatnio mam tylko pod górkę. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni i jak to ktos kiedys powiedzial tylko nie pamiętam kto:"każdy dźwiga taki krzyż jaki jest w stanie udźwignąć" czy jakos tak...
Pozdrawiam
|
|
|
Mam tylko jakies dziwne przeczucie że on mnie potrzebuje, tylko nie wiem dlaczego tak czuje.bo niby do czego jestem mu potrzebna.
|
|
|
|||
|
Ja będę pracowala nawet w weekendy święta itp. Musze córkom znalezc odpiwiednie przedszkole bi w przeciwnym razie nie będzie dobrze a to nie łatwe a zostawić nie mam z kim. Wydatki przekroczą zarobki ale takie jest życie cis za coś. Życzę miłego odpoczynku;)
|
|
|
Nie wiedzialam ze masz az takie male dzieci, rzeczywiscie bedzie ciezko, a sa jakies dofinansowania dla samotnych rodzicow na przedszkole? a moze tatus zaplaci. Masz blizniaki ?
|
|
|
Moje córeczki maja 3 i 5 lat. O dofinansowaniu nie mam co marzyć. Moja siostra cioteczna sama wychowuje córkę i nawet na obiady jej nie dali musiała sama oplacac. Pozostaje jeszcze nadzieja ze zacznie się starać i wtedy ktos z jego rodziny mógłby je odebrać czy sie nimi zajac jakbym ja nie mogla. Musze stanąć na glowie o dobre przedszkole ze świetlica a w weekendy placówki typu weekendowe dzieci. Kosztowne ale nie będzie wyjścia. Nie chce ich prosić. Nie wiem dlaczego ale ta nadzieja jeszcze jest. Może dlatego ze juz tyle razy sie rizstawalismy z poważniejszych powodów niż ten i wracam z przeprosinami na kolanach. Ale już nie wiem nijleoiejbybylo gdyby zniknal.
|
|
|
Ale juz chyba dość przepraszam ze zaśmiecam wątek swoimi problemami. Mam nadzieje ze nie macie mi tego za złe.
|
|
|
|||||||
|
Jak już mówiłam ja do większego miasta mam 30 km myślałam o opiekunce ale to więcej zachodu poza tym nikt nie będzie gnal sie tyle drogi jeszcze nie wiadomo czy można zaufać. Najlepsze rozwiązanie to zawiesc dzieci do przedszkola jechac do pracy i wracając odebrac . Damy rade. Z dnia na dzień mam coraz więcej optymizmu i dobrych myśli. Dziękuj ci bardzo yohanna22.dalas mi ogrom wsparcia którego na godzien nie mam. Dziękuję.
|
|
|
|||||
monetka73 |
|
|||||||||
|
Dobrze ze masz mamę przy sobie. Ja mam tylko dziadka ma 83 lat wiec nie mam prawa go czymkolwiek obarczać. Uwierzcie mi dziewczyny ze starsza pani nie nadąży z moimi dziewczynami nie chce miec jej na sumieniu. Dziękuję wam dziewczyny i pozdrawiam;)
|
|
|
problem polega na tym ze nie mam nikogo przy sobie. Mama przylatuje raz na rok na 2-3 tygodnie wtedy gruntownie sprzatam. Jak dzieci byly male to byla 2 x w roku bo bylam chora, teraz juz jej tak nie potrzebuje. Wiem bardzo dobrze jak to jest z dziecmi malymi mam blizniaki.
|
|
|
Starsze panie niekiedy maja duzxo energi moja mama ma 59 lat a wymiata przy blizniakach, moze dlatego ze przedszkolanka byla i uwielbia sprzatac.
|
|
|
Przedszklanki faktycznie maja odpowiednie podejście do dzieci sa stanowcze i wiedza w jaki sposób zaakcentowadz swoja wypowiedz żeby dzieci sluchaly. to naprawdę nie lada sztuka.Moje corki nie interesują się zadnymi zabawkami(może maja za dużo)za to potrafią wspinac się po regalach, wchodzić na parapet itp. nie reagują choć wiedza ze nie wolno itd. toi tak robia swoje. i musze biegac po całym domu żeby ich poskromić najgorzej jak obie się wdrapują ale obie w innym miejscu-rozbiegaja się:)już nawet myslalam ze maja adhd czy cos ale naleza raczej do poszukiwaczy przygod, nie zrazaja się upadkami itd.,wręcz przeciwnie to ich jeszcze bardziejzacheca Gratuluje blizniakow. Ja swoich rodzicow nie widze od prawie 15 lat.
|
|
|
Drogi Igorze
Czy T mnie zdradza? zakochal się w innej kobiecie i dlatego się tak zachowuje?
P.s juto przekaze pieniazki jak nie spotkam biednego to pewnie znajde puszke ale jutro okazja jest
pozdrawiam
|
|
|
Moje juz 6 lat koncza jutro, ale tez nie naleza do dzieci spokojnych wiec Cie rozumie. Moim sie ciagle nudzi musza wyjsc z domu juz rano, ale to maz robi, a ja popoludniu.
Pamietam jak byly male jak dawaly czadu. Raz posprzatalam poodkurzalam wchodze do pokoju a one dorwaly puder i sie nim bawily. Odkurzalam dywan i plakalam w nieboglosy. I takich sytuacji bylo mnostwo, wspinanie sie to normalne.
|
|
|
Zabawki moga nie istniec raz na pol roku robie przesiiew i oddaje na cele charytatywne. Chyba bym zarosla jakbym wszytko tzrymala, a one wcale nie narzekaja same do pudla wkladaja jak im sie powie ze to dla innych dzieci.
|
|
|
Skąd ja to znam:)u mnie tez zazwyczaj jak posprzątam. Uwierz mi puder to Pikus moje dziewczyny jak slonie w składzie porcelany. W dywanie obiad typu zupy ziemniaki buraczki odbyć tragedia. Robie cisto to zlapia wszystko co mogą jaja make kakao i oczywiście biegną do pokoju gdzie cudowny dywan z długim wlosiem. Oj nie raz sprzatalo die ze łzami w oczach. Nawet kwiatów musiałam sie pozbyć bo potrafily nie tylko wywalić ale i listki pozjadac. To nie bylo śmieszne. Mlodsza do dziś uważa ze powinna spróbować wszystkiego czego można dotknąć.z zabawkami tez tak sami mam pewna panią ktora ma mala córkę i wszystko jej oddaje. Dobrze że chociaż w ten sposób mogę komuś pomóc.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |