Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

79277:
227ania:
nacisnąłem "fragment" przy wpisie Ani ;) Sorki za błąd. To był oczywiście cytat z mojego wcześniejszego wpisu :) Pa

227ania:
Ania widać ze jestes jeszcze zakochana w tym człowieku Igor naisał osobno czyi jeśli nie wrócisz do typa to inaczej sie ułoży ,,,,, tak to zrozumialam ,,,,,,,, nie chce sie wpieprzac ale kilka dni temu cos mi ktoś opowiadał ,,,,,bo ja zawsze wypytuje ,,ze no opowiedz ,,,no co sie stało ,,,itp nie tylko faceci sa zli dziewczyny tez sa pizdy pewien mój kolega ...słodki jak baranek a wygląd ma oprycha gruby łysy i napakowany poznał pewną powiedzmy sobie Kasie a ja jak to ja pytam oj oj jak tam miłość rozkwita? a on na to nie wiem chyba zalezy jej tylko na kasie ja ze no co ty ,,,nie o to chodzi ze na kasie tylko w pewnym wieku kobieta patrzy na to czy facet jest leser czy nie ze jak nie ma nic i jest leniwy to go zadna normalna nie zechce prosze mnie dobrze zrozumiec ....... okazało sie ze to ona na socjau zyła i jej to odpowiadało od 1 do 1 zyć a faceta chciała bo moze by miala przy okazji wiecej od tego 1 do 1 cdn

monetka73

yohanna22:
kocham cie dobra kobieto... ,,,,,,,,,, fakt zeby pisac musze cos mocniejszego wypic w mojej wersji to sa winka właśnie miałam gości i poszli i pomimo plamki jaka odwalilam ostatnio nie moglam sie powstrzymac zeby zajrzec na stronke :)

monetka73

79277:
braciszku lej mnie w due jak bedzie potrzeba ,,,mejla masz

monetka73

227ania:
Aniu wracam do tematu no i ta Kasia czy jak tam jej było zadzwonila do niego ze si epokłocila i wysadzili ja z busa i zeby po nia on przyjechał,,,,, i jest tu i tu,,,, w duzym miescie obok dworca a on na to ok zobacz o ktorej masz pociag i jak dojedziesz to cie odbiore .........

monetka73

W tamten piatek kupilam butelke jakiegos czerwonego mialam miec miesiac bez picia bo wiadomo grudzien jest ciezki. Oczywiscie jak dama stwierdzilam ze wypije tylko jedna lampke. Jak juz zostala resztka to swierdzialam ze dokoncze i tak oto cala butelke wytrabilam. Na poprawe kupilam szampana, ale jeszcze stoi. Jutro ide na urodziny i prowadze, ale we wtorek juz nie prowadze. Styczen mial byc cichy ;)

do Ani ciąg dalszy .... on czuł cały czas ze o kase chodzi ? otóż nie,,,,,,, powiedział mi ze zabrakło to coś ze jej nie kocha bo jak by ja kochal to na piechote by po nia poszedł wział by ja na plecy a torbe na ramie i by ja zaniósł gdzie by tylko chciala .......... no i tak to wyglada miłość ,,,,,, ze strony faceta jak mi to facet opowiada to tylko potwierdza moje mniemanie ze jak sie kocha kogoś naprawde to mozna dla niego zrobic wszystko a ten twój koleś ,,,,,,co jest w nim takiego ze si etak az przejmujesz nim ze nawet chcialabys zeby Igor ci w kartach zobaczyl ze bedzie ok? jak by cie kochal to bys nie pisala na tym watku,,,, tak mysle dlatego ogarnij sie dziewczyno i zajmij sie soba np. umow sie z jakas przyjaciolka na regularny sport basen łyżwy nie wiem ...cokolwiek pomoze zapewniam nie od razu ale pomoze.... uwierz mi mnie na emigracji okradl moj facet ,,,,,a juz bylismy po odwiedzinach u rodzin i z terminem slubu a ja ,,,,,,cóż na szcescie mialam przyjaciół bo sama bym siedalej hujac dawala pozmieniali mi zamki zebym goscia do piekla wyslala czyli do jego raju tam gdzie mnie zdradzil ....... byl potem grzeczny nawet klucze mi oddal,,,,, wzny klucz w niemczech wejsciowy byl bo numerowany,,,,miala bym bez tego klucza problem w oddaniu mieszkania wiec go oddal ,,jak mu powiedzialam zabierz se swoje rzeczy z piwnicy a klucze mi do skrzynki wrzuc ,,,,o dziwo wrzucil te klucze jedyne dobre wspomnienie po moim niedoszlym mezu ktory wcale mnie nie kochal bylze mna bo mialam pozycje ,dobrze platna prace i w huj przyjacol ,,,,,,,,,,,i to takich niektorych przyjaciol ze sam ich wyglad przyprawial od dreszcze smieje sie z tego dzisiaj tez z wygladu tych osob bym sie przestraszyla

monetka73

yohanna22:
oj rozprowadzilabym ci tego szampana :):) pisalam ci juz ja czy ty? szkoda ze se blizej nie mieszkamy ,,,na pewno bysmy sie zaprzyjaznily :)

monetka73

yohanna22:
to co Yohana do wtorku? :) tez zaczynam od lamki ....:) mojego mejla dla potzreb forum juz podawalam ale powtorze monetka33@wp.pl pozdr

monetka73

Igor:
drogi Igorze jak tylko przecztam ksiazke to bede Ci znów d,,, zawracac na razie dam ci chwilę oddechu od swoich pytań,,,, 80pare stron jeden wieczór ale chece to tak z sercem przeczytać,,nie byle jak na lotnisku zaczełam ale cały czas sie zastanawiałam jaki bedzie lot a po locie sprzed dwoch lat mam cykora wiec cztalam literki ale nie wiedzialam o czym ,,,,,

monetka73

We wtorek przyjecie w jakims hotelu mysle ze musze sie zachowywac grzecznie i za duzo nie pic, no ale kto wiem jak bedzie sztywno to pewno ze stresu bede pila;))) Pozdrawiam :)))

Jestem zakochana owszem pomimo tego wszystkiego ale jednak powiedziałam dość. Odważyłam się. A jest trudno i nie chce tego robic bo mamy dwie wspaniale córeczki. To nie takie proste odciąć się ot tak.ale chyba czas zacząć żyć nawet jezeli miałoby to być życie w samotności. Ale teraz tak jak Igor powiedział zobaczę na ile mu zależy.

227ania:
Aniu odcięcie sie nie oznacza samotności. czas pokaże. nic na siłe , CZAS to żebyś pomyślała o sobie a jak po złym okresie bedziesz znów szcześliwa to i córki tez będą łatwo powiedzieć wiem ja akurat nie mam dzieci ale to nie przeszkoda, załuje ze nie mam bo może prędzej bym do siebie doszła ,,,,, nie zamknełabym sie wtedy na rok bo musialabym wyjsc do ludzi dzieci zobowiazuja a ja wychodzilam tylko do sklpu

monetka73

79277 4 godziny temu Byłem parę lat temu w Rembertowie i bardzo sobie chwalę, u śmialiśmy się nie tylko z Darkiem, generalnie było bardzo fajnie i wesoło ;) a grunt to dobra zabawa. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73 godzinę temu No czekam czekam jak przeczytasz lektury ;-) a swoją drogą ci powiem, że różnie się w życiu poukładać może, całe szczęście, że posiadamy możliwość drobnych korekt. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Najgorsze to chyba to ze nawet po rozstaniu będę musiała go widywać a jezeli kogoś będzie miał to jeszcze ja a tego chyba nie zniosę tak poważnie. Najchętniej to wyprowadzilabym sie jak najdalej od nich wszystkich, zerwala wszelkie kontakty i usilowalabym poukładać swe życie od nowa. Pozdrawiam.

monetka73:
braciszku lej mnie w due jak bedzie potrzeba ,,,mejla masz
monetka73:
mejla masz
Nie wiem sam- mam Cię klapsować przez mejle, czy poinformowałaś mnie właśnie, że wysłałaś mi mejla... Sprawdzałem pocztę i nie dostałem nic od Ciebie. Nawet napisałem do Ciebie, żebyś spróbowała jaeszcze raz, ale chyba jednak nie o to chodziło??? Oświeć mnie proszę bo nie kumam :) Pa

Drogi Igorze Chyba oboje wiemy ze mu nie zależy. Ciekawa jestem co o ty wszystkim myśli L ale to chyba nie ma znaczenia. Nic juz nie ma znaczenia. Teraz muszę się tylko zająć dziećmi.z cala reszta sie pogodzić n może jakos to wytrzymam. Pozdrawiam...

A jak mu nie zalezy to nich sie ... mysl o SOBIE nie ma co o nich myslec. Oni czy 20 czy 60 lat to i tyle znajda inna, a my z dziecmi o dzieciach, o zyciu myslimy. Nie jestes sama. Znajdzie inna niech sobie znajdzie pomysl jaka ulga. Jeszcze bym tej nowej wspolczola. Najwazniejsze zybys miala gdzie mieszkac i pieniadze, dasz sobie rade z dziecmi jak masz rodzine do pomocy to jeszcze lepiej.

wiem, masz w zupelnosci racje, jak mu nie zależy to niech spie... z ta rodzina i pomocą to wiem ze zostane ze wszystkim sama i będę musiala dac sobie rade.zz tym gdzie mieszkac i pieniądze tez będzie nieciekawie:( jakos to będzie. dziekuje ze mogę się wam wygadać.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.