| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Ja żeby znaleźć biednego muszę jechać do miasta oddalonego od mojej miejscowości o ponad 30 km i jeszcze nie zawsze są. Ostatnio mi się nie poszczęściło i teraz dopiero w przyszłym tygodniu będę miała okazję choć nie wiem czy będę miała tyle szczęścia.
Pozdrawiam.
|
|
|
Drogi Igorze
Przydałaby się jakaś dobra wróżba...:(
Pozdrawiam
|
|
|
W Polsce biednych jest mnóstwo - nawet, jak nie są bezdomni i mają pracę :P
Nie poszczęściło Ci się i nie miałaś tyle szczęścia, żeby spotkać biednego? To masz szczęście :P
Dobra wróżba dla biednego, to jak ma co do gara włożyć.
Przyjeżdżajcie do Polski - będziecie mieć "szczęście" nieustające.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
Drogi Igorze
Wspomogłam biednego, może nie stal pod kościołem ale nalezal do tych potrzebujacych:)
pozdrawiam
|
|
|
79277
13 stycznia, 22:42
Nie byłeś gotów.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
3 dni temu o 09:21
Dziękuję za pieniądze na hospicjum dla dzieci.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
3 dni temu o 09:2
Tarot kartami V Kijów i Król Kijów mówi, że podejmiesz decyzję która doprowadzi cię do upragnionego celu ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
79277
13 stycznia, 22:41
Z tego co tutaj widzę w kartach to wszystko przed tobą, tym razem myśl rozsądniej.
Tarot kartą Rycerz Pucharów mówi, że musisz obiecać coś życiu w zamian od siebie.
Pozdrawiam
IGor
|
|
|
yohanna22
6 dni temu o 21:47
Kochana to próba, nie staraj się oceniać ludzi w trakcie Biednego szukania, bo nic z tego nie wyjdzie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
wiem wiem zalapalam dzien pozniej. Dlatego zastanawiam sie nad tym horokopem bo bede szukala moze nie dla mnie te zabawy.
|
|
|
A jak ja szukam to mi sie w glowie kreci a potem zle sie to konczy.
|
|
|
Miłych snów, na mnie czas.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
yohanna22
Wczoraj o 22:42
Wszystko jest dla ludzi z tym, że do wszystkiego należy dojrzeć ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Padlam o 22. Ja wiem co mi sie stalo wiec wrocilam do tego co mi pomaga, a myslalam ze mi sie uda. Stare doswiadczenia juz tak wyryly na mojej psychice pewne zachowania ze chyba nigdy nie oducze sie bac i wyszukiwac podstepow.
|
|
|
Różnie bywa, wczoraj był jakiś taki dzień.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Proszę nie dziękować za pieniądze na hospicjum dla dzieci. To są drobne i wrzucam bo naprawdę tego chcę. Gdybym mogła pomoglabym bardziej.
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze
Z jednej strony chciałabym żeby wszystko było jaknahlepiej, żebyśmy sie pogodzili i ulozyli sobie życie szczęśliwe, tylko czy to możliwe? Z drugiej strony tak mi sie wpiekl ze nie wiem czy tego właśnie chce bo jak to dalej ma tak wyglądać to chyba nie. Cos mi sie wydaje ze jakakolwiek decyzje podejmę i tak będzie źle.piszesz ze podejmę dobra tylko ktora to?i co potem? Ciężko mi z tym.może powinnam zaczekać(tylko na co)
Pozdrawiam.
|
|
|
|||||||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |