| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Tak niestety niekiedy Aurelu jest, jełi chcesz być Sługš cieżki Mocy nie ty będziesz decydował co jest dobre a co złe i kiedy masz co zrobić. Wiem , że to irytuje i niekiedy człowiek się zastanawia jak tak można funkcjonowac w spłyconym rodowisku ale tak już jest. dar otrzymujesz od Stwórcy i On już wtedy twoim życiem pokieruje.
Mielimy kiedy znajomego Buddystę bardzo silnego psychicznie, zostawił tutaj wszystko i wyjechał do Tybetu , mieszka tam w jakim Klasztorze chodzi w boso i je te ich potrawy, ale z tego co słyszałemod znajomych co tam byli i znim rozmawiali - w ostatnich 10 latach bardziej szczęliwego człowieka nie widzieli.
Pozdrawiam
Igor
ps. nie walcz z wiatrakami, wiatr je sam powywraca, rozwiń skrzydła i wznie się tam gdzie wiatrak nie doleci :)
|
|
|
To ja napiszę co od siebie....
Wyciszam myli... uspokajam się.... już.. ;)....
Drogi Aurelianie Łasasowski.!!
Zapewnie Pańska Dusza widziała już niejedno w tym oraz innych życiach, więc na bank posiadasz całš bibliotekę dowiadczeń i własny poglšd na wiat duchowy i fizyczny... prawda?
Wyszlimy wszyscy z Jasnoci by DOWIADCZAĆ własnej istoty i własnych mocy poprzez realizowanie się w dowiadczeniach "codziennego życia".
Tak naprawdę wszystko jest umowne, choć wydaje się takie rzeczywiste, że można tego dotknšć, obejrzeć i poczuć. Wszechwiat jest ogromny, jak ogromny był zamysł Absolutu/Boga na wejrzenie w Siebie Samego/Samš ze wszystkich stron. I wydaje mi się, że to realizujemy. Patrzymy wszyscy na siebie, na wszystko z każdej możliwej strony i to jest dobre. Z natury każda istota ma tę iskrę doskonałoci w sobie, jest dobrem, jest miłociš, jest współczuciem. Jak się to wszystko ma do obecnej sytuacji, włanie teraz?
LUDZKOĆ (ta częć Jednoci, w tym małym skrawku Wszechrzeczy) ZAGUBIŁA SWOJĽ DROGĘ, SWOJE PRZEZNACZENIE !!! No chyba, że kto z DALEKA na nas patrzy i obserwuje bacznie i ma dla nas plan. Ludzie jako jednostki i narody sš dzi LEPI, SĽ NIEUDACZNIKAMI.
Więc nie licz na to, że kto (zainteresowany) podniesie lancę i zacznie działać w imię POWSZECHNIE WIDOCZNYCH ZMIAN. Ale czy wszyscy widzš te zmiany? NIE, NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE. ONI PIĽ SNEM ZABITEGO. Tylko niewielu widzi, majšc wzrok, tylko niewielu słyszy, majšc słuch. Ludzie poprzez swoje dšżenie do realizowania własnych zachcianek nie widzš już nawet czubka swojego własnego nosa. Co ich kur.... obchodzi jaki tam rok 2012 i to co może przynieć? Przecież liczy się (prawie każdy ma jakš listę priorytetów) rodzina, praca, szkoła, znajomi, hobby. To skšd mogš mieć czas na co innego? Po prostu brakuje czasu. A ludzie pięknie mówiš, czasem to rejestruję. "Brak mi czasu", "Nie mam już czasu". Jakby ludzie nie wiadomo za czym gonili w popiechu. Czasem idę na spacer z psami i widzę te sznury samochodów cišgnšce się po ulicach miast i pytam.. Dokšd im tak pieszno? Nie można wolniej?... chyba nie, skoro tak się gdzie pieszš na złamanie karku. Jakby ich kto batem poganiał, jak trup zombie kulawego czy lepego :P.
Zgadzam się z tezš, że wszystko jako tak nabrało przypieszenia. Że wszystko się szybko dzieje. Jest już teraz przerost informacji, niedługo może nastšpi przesyt trechnologiš. Do czego to doprowadzi. Dlaczego ludzie nie chcš więc słyszeć o twoich projektach, zamierzeniach? Odpowied jest jedna... bo ich to gówn.... interesuje... Oni majš swoje problemy, tysišce problemów. Ale jednak jest wiatełko w tunelu. Jest wiele osób żywo zainteresowanych przemianš tego wiata na lepsze. Ja do nich należę. Ale nie chcę działać w tym momencie. Bo odpowied jest jedna. Nie jestem ugruntowany, tak jak drzewo zapuszcza korzenie i trwa w ziemi pobierajšc z niej moc do trzymania się na jej powierzchni. Dobre jest to, że ostatnio zaczšłem szukać na powrót swojej cieżki przeznaczenia w "tym" życiu. Ale lepiej, że staje się to włanie teraz, niż wcale. Zawsze to co :). Jest u mnie wielki pęd ku przemianie własnego życia. Być może mi brakuje czego w stylu wiary, zaufania. Ale przynajmniej co się zacznie wkrótce. Chodzi mi ta psychotronika po głowie, czy jest to właciwa droga dla mnie, by co u siebie pobudzić? Być może włanie tak jest. Ja zainteresowałem się rokiem 2012 we właciwym momencie i mimo iż, obiecałem stworzenie strony www, jak nie było strony, tak jej do dzi nie ma. A miało to być "działanie" w kierunku informowania ludzi o zmianach. No cóż... lenistwo mam we krwii, ale plany jak sš tak sš. I stonę w końcu zrobię, czym przyczynię się ludziom, a choćby i w Polsce. Bo w pewnych rejonach Ziemi, nawet bez netu, jacy ludzie "czujš w kociach", że co się szykuje. Może majš jakie tajemnice, może co ukrywajš. Wszystko się okaże. Ty jako badacz strony duchowej powiniene ludzi też wspierać, by poznawali siebie i swoje wnętrze, do tego ci tarot powinien służyć. By ludzie wnikali w siebie, by byli poprzez tarot zachęceni. Takie tam dawanie wskazówek jakie Igor np daje to jest mało warte. No może parę osób faktycznie wzięło sobie wskazania do serca. A dla reszty to jest zabawa. Mnie osobicie daje to nutkę optymizmu i troszkę nadzieji, że wkrótce zobaczę inne życie. w innej wersji. A więc w moim przypadku, tarot jest wiele wart i ludzie ci, którzy majš go w "małym palcu" powinni być niczym szamani wród swego plemienia. Inni spece od "czarnej duchowej roboty" też.... sam wiesz jak się dzi uzdrowicieli traktuje... dyplomem... pozdrawiam :)))
|
|
|
Strumyku Dziękuję za Pięknš wypowiedz ! Wielkie Dzięki !
Igorze Tobie również Dziękuję , biorę twe słowa do Serca sobie.
Cos ze mnš się dzieje nie dobrego , nie wiem Co to dokładnie jest . Ledwo się trzymam Teraz . Obawiam najgorszego w swoim życiu . Nie doć że widzę Wielkš Mgłę przed sobš samym , to jeszcze od 2 m-cy czuję głos w sobie , który spokojnie informuje mnie że niebawem fizycznie umrę . Najlepsze jest to , że fakt - chciałbym juz umrzeć . Ale ogólnie nie zapatruje się na odejcie z tego wiata , a jednak czuję co nie dobrego w swoim życiu . Ciężko mi sprecyzować co to dokładnie ma być . Wiem jedno , kolejny cios od losu powali mnie na ziemie , nie odsłaniam tego co się ze mnš dzieje , gram udajšc ze wszystko jest Ok . Znudziło się mi słuchać o tym ze będzie ok , no tak wierze mam nadzieje bardziej ech i jestem totalnie rozwalony . Jesli nie zmieni sie moje zycie , skoncze chyba w zakładzie psychiatrycznym bo juz nie wyrabiam w rzeczywistoci . Głowna sprawa to moja Dziewczyna , z którš mam obawy że za plecami co ..... , no zaufałem jej hm .. i sie raz przejechałem . Teraz czuje ze przejade kolejny . Staram myslec inaczej ale cholera czuje ze co Mocno Pierdolnie we mnie i moje zycie . Jestem rozwalony , i zastanawiam sie czy nie zniknšć z tego forum , powiedzieć Czeć pa było miło itd . muszę pobyć sam ze sobš . I chyba na jaki czas zrobie sobie długš przerwę .
Dzięki za uczestnictwo Wszystkim tu się udzielajšcym , w życiu tego tematu Forum ejsi .
|
|
|
Chciałem Wszystkich Pozdrowić z wyspy, duchota jest dzisiaj doć mocna ,za nie długo
odwiedzam Nasz Kraj i jestem b.szczęliwy z tego powodu (2 tyg. ale zawsze co)
Odpoczne od kompa i nabiore tzw.wigoru .
Panie Aurellu niesienie pomocy dla ludzi jest priorytetem ,
Na odwzajemnienie proszę nie liczyć ale mimo wszytko tak trzeba czynić ,
.....Pewien człowiek idšc brzegiem morza zauważył setki meduz wyrzuconych na piach
mimo parzydełek podnosił je i wrzucał do wody , dobiegały Go głosy innych ludzi
po co to pan robi ? i tak pan wszystkich nie uratuje ! Na to odpowiedział ów
człowiek - Ale te które wrzucę będš żyły .
W Nowym Testamencie Jezus naucza ...To co uczynicie maluczkiemu to tak jakbycie Mnie uczynili .
Na drodze do prawdy musimy pokonać Siebie
"Siebie" z tego wiata - egoistycznego ,pazernego,zawistnego,kłamliwego Siebie Samego.
Do pokonania mamy trzy osoby w Nas Samym
1/Ciało fizyczne
2/Ciało astralne
3/Ciało mentalne
Nie odkrywam ameryki bo o tym Wiecie doskonale , chyle czoła Panu Strumykowi i jego rozmówcom z wczeniejszych spotów . Jestecie na czele z Panem Aurellem awangardš wolnej myli to do Was należy wkopywanie drogowskazów na liniach CV innych ludzi.
ewg.w.Tomasza...... Królestwo Niebieskie jest w Was Samych
Odkrycie Królestwa jest co dla niektórych bardzo bliskie .
Tego Wam życzę.
Ja na swojej drodze miałem zakręty, podjazdy, najazdy przy tym pare żon .
Nauczyłem się do tej pory jednego - POKORY
Dajcie Czas Czasowi ale nie będšc biernymi .
Fuzja intelektu z praktycznym działaniem jest potęgš .
Ale jak w "Gwiezdnych Wojnach" mówiono nie lekceważcie Czarnej Strony i jej Mocy.
Na jej polu jestemy straceni .
To tyle od Siebie.
Pozdrawiam
Gater
ps.
Zapis przy dacie 1.09.2005
Kolorowy Ptak w pajęczynie się miota a utkana ona rękoma kobiet (niewolnic)
Kłam mu zada ten co uwolni i wypuci .Bo Wie że gniazdo spalone zostało
Nawet trwy do nowego nie ma a ptak ten , bez gniazda ginie
Niedżwiedż w niełasce chce krwiš się przypodobać i zagryzać zacznie
Ratunek nie nadejdzie bo zwierz jest na strawie.
Osada nad morzem na nic ryb wypatruje tylko głosy słyszy.
Ten co dar dzisiaj daje sztylet wnet szykuje a czas ku temu bliski
Biała ryba co nad wodš pływa swym cielskiem małe dusić będzie
Góra wielka się zatrzęsie i blaskiem owietli .To znak pierwszy.
Potajemna Rada już radzić zaczeła a najwięcej uradzi ten co prawym się zwie
Głód z Zarazami z zapomnienia się budzš a żywica na drzewach czeka
Biada temu co z uradzenia siać będzie .
() nie zbyt to optymistyczne ale wszystko można zmienić
|
|
|
hmm wybuch wulkanu widze w tym . Ogólnie cięzko przełożyć owe zakodowane prawdy w słowach na rzeczywistoć . Kolorowy ptak tj. by pułapka była zgotowana na jutro ! gniazdo - to moze być Baza , lub jakie inne miejsce Stanowišce baze . Może pożar . Hmm masa zwierzšt .. osada nad morzem - hmm mordy jakie i masowe groby nikt pomocy nie słyszy ! ciekawe . Ten z tym darem to podobnie jak w kartach wyszło . Góra to sšdzę Wybuch Wulkanu . Jakie Tajne obrady ONZ - NATO .. szykujš głód ! hmm Ciężko .
Dzięki kolejny raz za Piękne , Mšdre i Sekretne Prawdy .
Piękna Historyjka o człowieku i meduzach . Dzieki raz jeszcze .
Podrawiam
|
|
|
Macie nierówno pod sufitem... na prawdę... Ludzie co wy w ogóle wypisujecie? Wpierw zastanówcie się, a potem co napiszcie na forum, bo wydaje mi się, że wasze posty nie sš do końca przemylane... Narkie!
|
|
|
Grzesiu o tej porze czas juz spać jutro 1 wrzesnia ;) i spokojnie to kanał tylko dla Mylacych inaczej i widzšcych inaczej .
Pozdrawiam
Wariat !
|
|
|
Aurel wyslij mi swój meil na
zaklecia@op.pl ,
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Grzesiu pomyliłe fora, to nie jest forum "bravo girl" ani "szalony małolat", musisz zmienić forum bo to o czym tu rozmawiamy może przerosnšć twój intelekt.
|
|
|
Odbiegajšc od tematu Chciałem podzielić się lekko zremixowanym Setem Nowego Dj-a Miguela ! wczeniej bawiłem się muzykš . gdzie tam w srdoku nadal jest marzenie by poprowadzić jakš Dużš Impreze jako Dj .
Zapraszam do cišgania i Wysokich Lotów Życzę w trakcie Słuchania !
Link - http://www.gerrycueto.com/djsets/Gerry%20Cueto%20-%20gerrycueto.com%20special%20promo%20vol1.mp3
Track List :
Tracklist
Deestylistic - By My Side (Gerry Cueto Mix) [CDr]
Sun Decade - Follow You (Mike Shiver's Catching Sun Mix) [Euphonic]
Perasma - Swing 2 Harmony (Deserves an Effort Polyphony Mix) [Insolent Tracks]
Rank 1 - Breathing [Clubbgroove]
Brian Cross - 4 U [CDr]
Above and Beyond (feat Andy Moor) - Air For Life [Anjunabeats]
Dogzilla - Without You [CDr]
Gerry Cueto (feat Diana Cardona) - Desperte [CDr]
Monika Kruse - Latin Lovers (Voodooampt Mix) [Terminal M]
Miguel Arcangel - Princesa Mia (Gerry Cueto Extended Mix) [Star One]
Mr Sam - Lyteo (Rank 1 Mix) [Black Hole]
Ofra Haza - Love Song (M.I.K.E. vs Zigi Remix) [Club Elite]
Piękna Muzyka Polecam !
|
|
|
to chyba nie moje klimaty ;-)
a to zdjęcie to w jakim celu takie duże? :-P
|
|
|
nie wiem jak zmniejszyć hehe chciałem zrobić miniatrurke ale nie wyszło :)
|
|
|
no to trzeba użyć Adobe Photoshop i w menu wybrać wielkoć obrazka i zmniejszyć jak się chce... jak nie masz, to mi przelij na maila a ja ci zmniejszę... inne obrazki też możesz przesłać celem zmniejszenia...
nie ma potrzeby wstawiać aż tak dużych... na mniejszych też wszystko widać :)
strumys1981@o2.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |