| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
Petitka90
3 godziny temu
Tarot kartami Kochankowie VI i Cesarzowa III mówi, że w pracy musisz się dostosować bo nie jest to kawiarnia, kartą Cesarzowa III mówi, że obecnie jest szansa na związek bardzo duża.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
poxxx
5 godzin temu
Tarot kartą Rycerz Mieczy mówi, że obecnie ze sobą walczy.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
jeju ja jestem całkiem zielona co znaczy Twoja odpowiedź
poszukam biednego bo u mnie pod kościołemm pusto
pozdrawiam
|
|
clara |
|
Igor bardzo Ci dziekuje za taki expres ;) No i wiele mi to wyjaśnilo, niespodziewanie trafnie jesli chodzi o prace. Pozdrawiam!!!!!
|
|
|
Witaj Igorze
Od kilku miesięcy ilość pytań bez odpowiedzi gwałtownie u mnie wzrosła i nie tyczą się one tylko sfery uczuciowej (właściwie trudno określić tu sferę). Trudno wybrać jedno. Niemniej spróbuję:
Czy człowiek ze snów istnieje naprawdę? Kim on jest?
|
|
|
Dziękuje Igorze że mi odpowiedziałeś.
Chciałabym Cię jeszcze prosić o odpowiedź na moje drugie pytanie:
Kiedy skończą się moje problemy finansowe?I czy wogóle się skończą?Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|||
monetka73 |
|
Witam Igor.Chcę zapytać czy w ciągu pół roku dostanę pracę?
|
|
|
monetka73 czemu sie mnie uczepiłas? bo nie rozumiem tego :)
Moje pytanie nie było głupie, ponieważ mam dwie opcje spedzenia sylwestra w dwóch różnych miejscach, wiec zadałam pytanie gdzie i z kim? Co w tym głupiego?? no wytłumacz mi? :)
Pytasz o mój wiek? - glupie pytanie głupia odpowiedz 999999999 :)
nie pisze już tutaj, bo tu zadaje sie pytania Igorowi i jego odpowiedzi, wiec nie spamuje już...
pzdr.
|
|
|
witaj Igor,prosze napisz mi cos co widzisz w kartach odnosnie mojej przyszlosci i mojego partnera.Z gory dzieki,pozdrawiam
|
|
|
Witaj. Patrząc w jego oczy widzę nieszczerość .Słyszę , że mnie nie zdradza , a ja jemu nie wierzę .Nie chcę usłyszeć kłamstwa tylko chcę usłyszec prawdę , chociaż tą najgorszą , ale prawdę , bo nie chcę związku opartego na kłamstwie , oszustwie i zdradzie.....
|
|
|
ZAKLĘCIA
beatus05
4 godziny temu
Więc po co z nim jesteś ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
Proszę Cię Igorze odpowiedz na moje pytanie.
Czy dostanę rozwód z orzeczeniem o winie męza?
|
|
|
1. Czy z P będę już na zawsze?,Czy to ten ostatni?
2. Kiedy moja sytuacja finansowa się poprawi?
3. Czy rodzice P mają coś przeciwko że u nich mieszkam?
4. Czy M da mi w końcu spokój, i czy będę miała przez niego jakieś problemy z P.?
5. Czy W jeszcze kiedyś się do mnie odezwie?
Pozdrawiam i z góry dziękuję :)
|
|
|
witaj . On twierdzi , że nie da mi rozwodu , bo jest katolikiem .Ja do niego- jesteś katolikiem tylko na pokaz , a nie postępujesz jak chrześcijanin , po co mamy się nawzajem męczyć ze sobą skoro ty mnie nie kochasz ?......W odpowiedzi słyszę tylko, że to wszystko to moja wina , że nigdy nie byłam dla niego żoną a dla dzieci dobrą matką i takie tam , byle tylko mnie pogrążyć ...Ja sama nie mam odwagi cokolwiek zrobić , bo jestem od niego uzależniona finansowo . Całe życie nie pracowałam , bo on mówił że mam się zająć domem i dziećmi , a on na nas zapracuje .Przez 17 lat jeżdżił do Niemiec i zarabiał nieżle . Ja natomiast - jego zdaniem siedziałam w domu i nic nie robiłam.Miałam na głowie sama dom i trójke dzieci , a jego nie bylo w domu nawet przez 3 miesiące . Przyjeżdzał na krótko i znów jechał....Jestem załamana....nie mogę się pozbierać po tylu latach poświęcenia ... Pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igorze
Mam pytanie czy, a jeśli tak to kiedy zajdę w ciążę i urodzę dziecko? (bo zajście w ciążę nie zawsze kończy się porodem)
Pozdrawiam
|
|
Kto pyta nie błądzi |
|
Dzien dobry p Igorze przepraszam ze zawracam glowe ale chyba zostalam pominieta a czas ucieka bo 1 listopada wracam do Polski wiec bardzo prosze o szybka odpowiedz bardzo dziekuje i pozdrawiam
|
|
|
niestety też zostałam pominięta ale czekam cierpliwie :)
Pozdrawiam
|
|