| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
Prawdopodobnie nie ma żadnego sposobu. Jeżeli już kto odejdzie z tego wiata
to po co miałby tu wracać, a szczególnie na nasze widzimisię. Jakš My maluczcy
mamy siłe żeby przywoływać duchy, Czy ma w tym pomóc talerzyk i alfabet,
trochę to nie logiczne. Duchy jakby chciały z nami kontaktu zrobiłyby to same, bez
naszego udziału.
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
zrobiłem plansze do wywoływania duchów i dam radę wam strone podzielcie na dwie częcie i na jednej namalujcie znaki szatana np. 666 a po drugiej znaki więte np. krzyż, rużaniec a po obu stronach może być cyrklem koło po obu stronach i tam napiszcie alfabet i numerki od 0 do 9. ja jeszcze dodałem symbole demonów np. Wampirów czyli symbole takie jak BRUJAH,MALKAVIAN,GANGREL,TREMARE,VENTURE,TOREADOR I NOSFERATU (JAK KTO CHCE TO NIECH NAPISZE NA MOJE GG TO MU ZDJĘCIA TYCH SYMBOLI DAM) MOJE GG 1166943
|
|
|
UWAŻAM ŻE TE SYMBOLE BĘDOM NAS STRZEC PRZED DEMONAMI I OPĘTANIEM
|
|
|
ŻEBY WYWOŁAĆ DUCHY TRZEBA BYĆ OPANOWANYM I MIEĆ MOCNE NERWY JA PRÓBOWAŁEM RAZ Z KOLEGĽ I SIOSTRZENICĽ I NIE POLECAM BO MOGŁA NA NAS JAKA KLĽTWA SPAĆ BO KOLEGA ZACZOŁ SIĘ MIAĆ I FIRANA ZACZEŁA LATAĆ CHOĆBY BYŁ PRZECIĽG ALE Z DUCHEM SIĘ NIE ZKONTAKTOWALIMY(PEWNIE PRZEZ MIECH)
|
|
|
LUDZIE JEŻELI JUŻ ZAGŁĘBIACIE SIĘ W WIAT ASTRALNY TO PAAMIĘTAJCIE ŻEBY ODWOŁAĆ PRZYWOŁANEGO DUCHA!! BO INACZEJ MOŻECIE DOSTAĆ WIRA!! BĘDZIECIE CZUĆ ŻE CO ZA WAMI CHODZI BĘDZIECIE SZŁYSZEĆ GŁOSY
JEŻELI INNE SPOSOBY ODWOŁYWANIA DUCHÓW NIE POMOGA TO POWIEDZCIE TAK"ODWOŁUJE DUCHA ....IMIE...I NAZWISKO..." LUB GDY JEST TO DEMON"ODWOŁUJE CIĘ DUSZO NIECZYSTA DO WIATA ASTRALNEGO" ALBO JAK PRZYWOŁALISMY DOBREGO DUCHA A NIEZNAMY JEGO IMIENIA TO MÓWIMY"WRACAJ DO WIATA ASTRALNEGO"
|
|
|
Nie wywołujcie duchów bo one mogš sie na was zemscic i opetac was lub dreczyc !!!Niewolno bawic sie z duchami,wystawiacie Pana Boga na próbe a to smiertelny grzech.objawy dreczen to:nieuzasadniony lek,dziwne uczucia,nocne koszmary,stukanie ,wycie ,niszczenie przedmiotów i t d .w bardzo rózny sposób zły duch reaguje.Bardzo duzo z was nosi amulety niby majace zapewnic ochrone ale one chronia na krótko puzniej człowiek moze odczuwac takie objawy jak tam wyzej napisałem.te amulety typu:gwiazda dawida krzyz nilu ,tak zwany odwrócony krzyz,ssymbol swiatow równoległych,i tak dalej.NP;WRóZENIE Z KART TAROTA ALBO ZE ZWYKłYCH KART .TO WSZYSTKO POCHODZI OD ZłEGO NIE OD DOBREGO!!! jesli nie chcecie scišgnšć na siebie zła to lepiej tego nie róbcie ! jezeli któres z was ma takie objawy to podaje wam numer do ksiezów egzorcystów:ksiadz Jan Pezioł nr tel:(081) 882 59 68;
ksiadz Juzef Szczypa nr tel: (081) 747 46 30
podaje jeszcze numer poradni katolickiej w warszawie:(022) 828 54 83
OPAMIETAJCIE SIE!Jezeli niedodzwonicie sie to zapytajcie sie swoich ksiezy o numery telefonów do ksiezy egzorcystów to napewno wam dadzš.prosze was o modlitwe za ksiezy egzorcystów.nie bawcie sie rózancem ani ksiazeczka a te przedmioty które wam słuzyły do wywoływania duchów spalcie .Ikupcie sobie nowe i poswiecie je i mudlcie sie na nich!JEZUS TYLE DLA NAS ZROBIł W NIM SIE ZAGłEBIAJMY I PRóBUJMY GO POZNAC ,ONA MIC ZłEGO NIE ZROBI .A ZłY DUCH BEDZIE CHCIAł NAS ZNISZCZYC.Oo smierci dusze bardzo cierpia mudlmy sie za nich.bo im tylko nasza modlitwa pomoze. prosze przemyscie to jeszcze raz.PAMIETAJCIE ZE JEZUS KOCHA I TYCH DOBRYCH I TYCH ZłYCH I NA KAZDEGO CZEKA .MUDLCIE SIE NA KORACE DO MIłOSIERDZIA BOZEGO I DO MICHAłA ARCHANIOłA.Z Panem Bogiem.Odpiszcie
|
|
|
Podaje wam modlitwe do Michała Archanioła:
Swięty Michale Archaniele broń nas w walce przeciw zasadzkom i nie godziwosci złego ducha bšdz nam obronš! Niech mu rozkaze Bog pokornie prosimy a ty ksišże wojska niebieskiego szatana i inne duchy złe które na zgubę dusz kršżš po wiecie mocš bożš stršć do piekła . AMEN
Albo w takich ciezkich chwilach muwmy sobie :Maryjo Jezu ratujcie mojš dusze .Amen
|
|
|
"...amulety typu:gwiazda dawida krzyz nilu ,tak zwany odwrócony krzyz,ssymbol swiatow równoległych,i tak dalej.NP;WRóZENIE Z KART TAROTA ALBO ZE ZWYKłYCH KART .TO WSZYSTKO POCHODZI OD ZłEGO NIE OD DOBREGO!!!".
Pozwolę sobie zauważyć, że sš to tylko narzędzia i same w sobie nie sš złe lub dobre. Zależy tylko w jakim celu zostanš wykorzystane, np. krzyż był nieraz wykorzystywany w bardzo złych celach - do zbrodniczej walki z "niewiernymi".
Wywoływanie duchów nie ma nic wspólnego z wystawianiem Pana Boga na próbę - jak to napisał ksišdz.
Stanowczo odradzam wywoływanie duchów, bo to nie zabawa. Jest to bardzo niebezpieczne. Sam kiedy miałem problem z jakim złym bytem, gdy niewiadomie otworzyłem kanał do innych wymiarów. W powrocie do równowagi psychicznej pomógł mi egzorcysta z Fundacji Feniksa. Okazał się bardzo skuteczny i nawet miło sobie pogawędzilimy. Cały zabieg był bardzo przyjemny - poczułem jakbym unosił się nad łóżkiem.
Egzorcystów kocielnych nie polecam, bo duchy bardzo ich nie lubiš, ze względu na niechlubnš przeszłoć tej instytucji.
Goršco polecam tš ksišżkę:
http://ksiegarnia.nieznany.pl/index.php?main_page=pubs_product_book_info&products_id=1807
[%sig%] |
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
praktykuje dopiero ciemnš magię czyli wywoływanie duchów i już udało mi się pomuc znajomemu.odegnałem od niego ducha..ponieważ on też się bawił w to "wywowyłanie"i miało być miesznie ale co le zrobił i duch go przeladował min. słyszał piew. i niewiedział jak go odwołać...więc mu pomogłem...
|
|
|
Ej no co jest po dwuch latach rozmów o duchach
i nic wyczerpały się wam tematy ok no to pa
|
|
|
Stosunek Kocioła katolickiego do zjawiska transkomunikacji wydaje się doć złożony. Z jednej strony oficjalnie zabrania się wiernym uczestniczenia w seansach majšcych na celu nawišzanie kontaktów z Tamtym wiatem. Z drugiej - niektórzy przedstawiciele hierarchii aktywnie biorš w nich udział. Czym innym jest więc oficjalne stanowisko Kocioła, zabraniajšce sięgania po talerzyk czy kontakt elektroniczny, a czym innym praktyka. Instynktowna wrogoć ludzi Kocioła z pewnociš odgrywa jakš rolę w prawie powszechnym przemilczaniu tego wielkiego odkrycia. Wydaje im się rzeczš niedopuszczalnš, aby religia nie była już konieczna do wiary w życie pozagrobowe.
http://www.strefazero.kkozle.pl/index.php?read=news&id=315
[%sig%]
|
|
|
Wywołalam ducha chitlera co sie stalo??? 500zł za szyby !!! prawdziwa głupota chcecie wiedziec jak to zrobilam to znaczy z kolezankami ???? zapytajcie na nr mojego gg:7775747
|
|
|
Witam,
Czytam Twoje wypowiedzi . Gratuluję tak rozległej wiedzy.
Pozdrawiam.
Stronkę z ksišżkami tez odwiedziłam
Bożena
|
|
|
Witam! Mam na imię Krystian,mam 16 lat i chciałbym przywołac ducha mojego dziadka,który zmarł dokładnie miesišc temu o godzinie 17.10 w szpitalu.Miał 80 lat.Jeżeli jest kto kto mógłby mi doradzic to proszę niech wyle e-maila na krystian015@interia.pl
Z góry dziękuję!!!
Bardzo kochałem dziadka,ale nie ni mi się po nocach.Chciałbym go zobaczyc raz jeszcze chociaż na chwile.
|
|
|
Witam nie chce wywolywac duchów bo wiem że nie dalbym sobie rady jestem za slaby na to . Ale wywoluje dosyć czesto podwiadomoć i chciałbym wiedzieć czy sš jakie inne sposoby na to, i czy po tym moga być jakie problemy możecie mi pomóc jezeli mozecie zapraszam na mój post wywoływanie podwiadomoci sposoby lub piszcie na maila james13@interia.pl or gg : 4261670
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |