| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
|
Kochani :)
Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;)
Kasia&Marta
Pozdrawiamy
P.S. Przepraszamy za blad w druku :)
|
|
|
|||||
|
tak szybko nie odpisze bo teraz ja siedze przy komputerze :)
|
|
|
:)))) Marto Marto, teraz to dałaś popis :))ubaw miałam po pachy czytając to. Długo czekałas by to napisac, szkoda tylko że nie jest to do konca prawda. Ale ze wzgledu na to że chcac nie chcac jestes moja siostra, nie bede Cie jechac walcem :)
Przykro mi riposty nie bedzie :)
|
|
|
|||
|
vanos83 przypominasz mi małego pieska, ktory zwraca na siebie uwage szczekajac :) znikaj do budy...lezec
|
|
|
A ty mi przypominasz malego skunksa, ktory zwraca na siebie uwage już swoją obecnościa :) smierdzi, kazdy go ma dosc, wpiepsza sie tam gdzie nikt go nie chce, jak przyjdzie to wszyscy zatykaja nosa i dają dyla
|
|
|
Śmierdza twoje gatki :) jak bys nie zauwazył te forum załozyłam ja, wiec jak juz cos, to ty sie wpieprzasz tam gdzie cie nie chca. Troche logiki :)
|
|
|
Narazie to ja widze, ze ciebie tu nikt nie chce.
Więc gdzie tu ta twoja logika:)
|
|
|
Koolman to miłe z twojej strony, ale sama sobie umiem radzic z takimi osobnikami pokroju vanosa.
|
|
|
Raczej nie zrozumiałaś Koolmana.
Z drugiej strony myślę, że Kasia zrozumiała ogólny sens (lub raczej bezsens) tego wątku, powiedziała że riposty nie będzie, a taki Vanos najwyraźniej się zmartwił i próbuje ją sprowokować.
No dobra - powyzywajcie się jeszcze, bo nudno się robi ;)
Nie wiem o co tu chodzi, ale jest ciekawa zadyma. Aby się skończyła, to ktoś musi odpuścić - "nadstawić drugi policzek".
Kasia mówi do Koolmana: "to miłe z twojej strony". Tylko przypadkiem się nie gódźcie, bo "igrzysk" ludziom zabraknie :)
Ja czasem daję kobiecie wygrać i mam przynajmniej spokój, jeszcze jej coś miłego powiem, jakieś uznanie wyrażę i jest zadowolona. Naprawdę po dobroci łatwiej się dogadać niż po złości. Jak Cię ludzie lubią, to są bardziej skorzy do ustępstw.
Jak się pewnych rzeczy nauczycie, to będzie Wam łatwiej w życiu, a stosunki międzyludzkie są właściwie podstawowym aspektem życia.
Jak się nie nauczycie z ludźmi rozmawiać, to będziecie mieć ciągle problemy.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Wendol riposty nie było, nie dlatego ze zrozumiałam sens lub bezsens tego watku, tylko dlatego że, ona chcąc nie chcąc jest moja siostrą. Vanos co najwyżej może sobie troche posapac, wiecej nie potrafi. A Ty Wendol przestan filozofowac :))
|
|
|
Kiedyś, gdy zgłosiłem się do odpowiedzi na matematyce, to usłyszałem od kolegi: "nie filozuj" :)
Lubię "filozofować" Kasiu :)
Odnoszę wrażenie, że napisałaś to z nutką sympatii :)
Też Cię lubię :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Czy te oczy (oko) mogą kłamać? :)
|
|
|
|||||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |