| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
monetka73 |
|
Hmm...
Ja sam nie wiem do końca o co mi chodzi. Myślałem, że może Igor mi coś podpowie, ale tego karty chyba nie są w stanie określić...
Przytrafiło mi się ostatnio kilka niezwykłych rzeczy. Cała seria trwająca ponad 2 tygodnie... Nie mogę tego tutaj opisać nie narażając się na... wybuchy śmiechu. Nie to, żebym się czyjegoś śmiechu obawiał, ale po co się z kimś przekomarzać i przekonywać go do czegoś w co i tak nie uwierzy?
Nawet nie wiem, czy umiałbym to odpowiednio opowiedzieć, tak, żeby to zrozumiałe było. To już cieniutka książeczka by wyszła.
Do Igora mam pytanie: czy karty (w ogóle metody, które stosuje Igor) są w stanie wykazać co za "cholera" się koło mnie kręci? Bo czuję, że coś jest "na rzeczy"... Tak OGÓLNIE to ujmując.
Naprawdę dziwne rzeczy. Fascynujące, trochę straszne (odrobinę ruszające adrenalinę), ale raczej pozytywne- dlatego pytam o anioła, a nie jakąś "złą" siłę.
Sam nie wiem czy w to wierzę, więc jak mógłbym przekonać innych?
Pzdr
|
|
|
Życzę wszystkim w nowym roku ogromnych radości, pogody ducha, spełnienia marzeń oraz abyście na swej drodze spotykali samych życzliwych ludzi. Szczęśliwego nowego roku!
Pozdrawiam
|
|
|
Drogi Igorze
Rok dużych wyzwań.... Czy dobrze mi się wydaje że to nie będzie rok ani łatwy ani szczęśliwy tylko ciężki i trudny?
Pozdrawiam
|
|
|
79
ja bym sie nie smiala napewno bo jak bym Ci opowiedziala co mi sie przytrafia to moglabym byc posadzona o chorobe psychiczna przez tych tzw. bardzo normalnych ludzi. Na forum tez bym nie opisywala to sa prywatne sprawy. Ja tez nie wiem co o tym sadzic i dlaczego akurat ja.
|
|
|
79277
8 godzin temu
Naturalnie, że są zresztą jest na to cała masa dowodów.
Jak znajdziesz chwilę to zarezerwuj sobie 2 godziny czasu, usiądź wygodnie w fotelu i zerknij: Chico Xavier
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
yohanna22
54 minut temu
To nie jest facebook możesz pisać śmiało, właśnie o to chodzi.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
2 godziny temu
Problem nie polega na tym, jaki ten rok będzie tylko byś wzięła sprawy w swoje ręce takimi jakie są anie tylko w tedy kiedy wydawać ci się będzie, że jest fajnie - twoje złudzenia są mylne.
Czas się ich w końcu pozbyć.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
79277
3 godziny temu
Istota tego dylematu nie polega na tym byś się dowiadywał ode mnie ale byś sam nauczył się komunikować ze swoimi wyższymi ja.
synchronizacja
Pozdrawiam
Igor
ps. posłuchaj tego na spokojnie z 3 razy a zrozumiesz co ci się przytrafiło , mówiąc kolokwialnie zsynchronizowałeś się z przestrzenią, jest to duża sztuka nawet jeśli objawia się przypadkowo. Gratuluję ;)
|
|
|
Drogi Igorze
Bardzo chętnie wzięłabym sprawy we własne ręce tylko nie bardzo wiem za co mam się złapać od czego zacząć.bardzo chętnie też pozbędę się złudzeń tylko co nim jest.chciałabym jak każdy żeby było jak najlepiej. Chyba jakaś nieogarnięta jestem:(
|
|
|
Co do różnych dziwactw to odkąd pamiętam czuje śmierć. Może to brzmi dziwnie ale śmierć ma swój własny zapach. Osoby które mają wkrótce umrzeć są tym zapachem(dla mnie smród) przesiąknięte i żadne perfumy tu nie pomogą. A gdy dotyczy to osób które znam a nie mam z nimi kontaktu to czuje ten zapach w powietrzu ale przez chwile raz jak ktoś dalszy lub częściej można nawet powiedzieć notorycznie gdy ktoś bliższy. Przy osobach juz zmarłych czasami tylko da sie wyczuć wręcz rzadko. Trochę to uciążliwe. Czasami obwąchuje siebie i najbliższych by upewnić się że to nie od nich. Czasami czuć juz gdy otwiera się drzwi do czyjegoś domu. Zapach ten to polaczenie zapachów ziemi, świec, zniczy, dymu i czegos czego nie jestem w stanie rozpoznać . Za krótko trwa.
|
|
|
227ania
11 godzin temu
A co ci radzi twoja własna intuicja?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
11 godzin temu
Z tym zapachem masz rację, to prawda, Śmierć posiada swój specyficzny zapach, mało tego w dotyku jeśli uścisnęła byś jej dłoń, jej dłoń jest taka jak by to powiedzieć jedwabno-atłasowa.
Przy pierwszym kontakcie faktycznie jest to dość dziwne uczucie i nie napawa optymizmem, że może prowadzić do faktycznie czegoś lepszego.
Pozdrawiam
Igor
ps. moim zdaniem, możesz być szczególnie uzdolniona w dziedzinie paramedycyny skoro to czujesz.
|
|
|
Drogi Igorze
Moja intuicja podpowiada mi że muszę jak najszybciej zalegalizować mój związek. Nie wiem czy dobrze mi podpowiada. Mam mnóstwo wątpliwości.
|
|
|
Czuję często taka barierę której nie mogę pokonać. Np kilka miesięcy przed śmiercią prababci nie bylam w stanie do niej wejść. Tzn do pokoju później do domu. Zaluje ze nie pożegnałam się z nią. Myślę że by zrozumiala.
|
|
|
Drogi Igorze
Sprawdź proszę czy z moją W.wszystko ok. Na wakacjach miała uraz glowy. Nic nie wskazuje na to żeby coś było nie tak gdy powiedziałam rodzinnej ta nie zareagowała wiec myślałam że nie ma się co martwić ale z biegiem czasu martwię się coraz bardziej.strasznie się o nią boję nie chciałabym aby moje strach i mój obawy się na nich odbiły. Z góry dziękuję.
P.s biednemu dam przy najbliższej okazji lub pomogę w inny sposób
|
|
|
227ania
Wczoraj o 14:18
A co boisz się, że "ofiara" się rozmyśli?
Pozdrawiam
Igor
ps. nie przesadzajmy ;)
|
|
|
Jak zwykle masz racje.może bardziej boje się tego że zachowa się tak że to ja będę musiała się znów rozmyśleć. Jeszcze jego rodzina trzyma go kurczowo przy sobie.to chyba nie byłoby im na rękę.co z takiego małżeństwa jeśli nadal mieszkałby z mamą.
Pozdrawiam
|
|
|
|||
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |