Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Życzę Wam wszystkim zdrowych pogodnych i wesołych świat :)

monetka73

monetka73 Dziękujemy ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor a może już czas postawić mi karty tak na Nowy Rok..... :) z góry dziękuje wszystko mnie interesuje :):) pozdrawiam cieplutko

monetka73

monetka73 11 godzin temu A dlaczego by nie ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Monetka twoja wróżba na nowy rok to VII Pucharów w domu IV co oznacza, że czeka cię wiele dobrych rzeczy ;) Pozdrawiam Igor ps. od siebie jeszcze bym prosił o przeczytanie tego FRABATO

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor dziękuje bardzo za dobrą wróżbę. Przeczytam na pewno dzisiaj zaczne :) pozdrawiam cieplutko

monetka73

monetka73 10 godzin temu W takim razie czekam na wnioski ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Sprawdź proszę jakie ważne wydarzenia przyniesie mi nowy rok. Z góry dziękuję P.s pieniążki powędrowały do puszki oraz przekazałam leki do domu opieki

Witam Cię Igorze, Czy mógłbyś powiedzieć co przydarzy mi się w nowym roku? Jakieś zmiany? Czy będzie to dla mnie dobry rok? A może sam coś widzisz ciekawego? Pieniążki powędrowały do biednego. pozdrawiam Aneta

Hej Igor Czy ja tez moge prosic na nowy rok? Na sprawy finansowe poprosze. Nie dalam bidnemu bo go nie widzialam, ale juz przygotowane mam wielkie podlo do wyslania do domu samotnej matki. Pozdrwaiam

yohanna22 6 godzin temu Tarot kartami Walet Kijów i Królowa Mieczy mówi, że aby w roku się dobrze finansowo działo, należy unikać młodego wspólnika. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

anet 7 godzin temu Po początku roku który opisują V Mieczy i Cesarzowa III - kiedy rozprawisz się z ostatnimi swoimi słabościami - reszta roku zapowiada się kartami VII Pucharów oraz IV Puchary co oznacza, że stabilizacja emocjonalna pomoże w realizacji planów osobisto zawodowych. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 16 godzin temu Tarot kartami IV Miecze i V Pucharów mówi, że to faktycznie rok dużych wyzwań, Tarot kartami As Pucharów i II Puchary mówi, że czeka cię zaspokojenie ambicji. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Z okazji Nowego Roku 2016 wszystkim miłym i sympatycznym kolegą i koleżanką, życzę wszystkiego co najlepsze. Pozdrawiam IGor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ciekawe Zycze wam duzo zdrowia wszystkim i pieniedzy w tym nowym roku bo to najwazniejsze :)

yohanna22 11 godzin temu No cóż tak ci tutaj wyszło ;) bez pudrowania ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

dziwne

Igor:
Wyda Ci się to pytanie dziwne, ale... Czy Anioły próbują mi coś powiedzieć? Pokazać? Co... Pzdr. PS. Szczęśliwego roku życzę wszystkim.

79277:
Anioły
Czy w ogóle są takie istoty?

Szczęśliwego Nowego Roku :):):)

monetka73
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.