| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
bluangel
2 godziny temu
Pokazują kim ta osoba jest ale niema to żadnego znaczenia.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam Cię Igorze,
Mam jeszcze jedno ważne pytanie. Niedawno mój szef powiedział nam, że chyba za 2 - 3 miesiące będzie zmuszony zamknąć biuro. Czy to prawda, że stracę pracę? Czy będzie to jakaś chwilowa przerwa? Powinnam szukać pracy?
pozdrawiam, aaa biedny też dziękuje
Aneta
|
|
|
Igor
a co myslisz o tej drodze nauki tarota, calkiem niezla odpowida mi :))))
https://www.youtube.com/watch?v=iUmQmvZOhQU
|
|
|
anet
3 dni temu o 09:05
A czy zastanawiałaś się nad zmianą swojego zawodu ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. na lepszy oczywiście
|
|
|
yohanna22
Wczoraj o 20:49
Ciekawe nie powiem, koleżanka też dość fajna widzę, że można było by o ciekawych rozkładach porozmawiać.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
No to musisz zakupic paperback bo kindle to sie zle czyta. Bardzo zachecajace recenzje:)))
(I suspect that gentlemen will have no problems using this book to embrace their inner Tarot Divo).
:))))))
|
|
|
yohanna22
Wczoraj o 22:01
Skoro kusisz pomyślę o tym ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Dzień dobry :D
Mam pytanie do wróżącego Igora.
Podoba mi się taki jeden obcy pan. On mnie zupełnie nie zna. Jakby wiedział, że mi się podoba to czy miałabym jakiekolwiek szanse u niego czy zupełnie nie? A może zauważył mnie również ( w co wątpie).
pozdrawiam serdecznie..
Z racji tego, że na żebrzącego biedaka nie trafiłam, wspomogę akcję organizowania paczek dla ubogich na święta - kupię ryż lub makaron i dorzucę do koszyka w sklepie :)
|
|
|
Nigdy nie uświadamiaj mężczyźnie, że ci się podoba, bo będzie cię miał "za nic" ;) - Niektóre kobiety tak myślą :)
A tak na poważnie, to inteligentna kobieta najpierw spowoduje, żeby taki "delikwent" się w niej mocno zakochał, a wtedy... bajka :)
Musisz poobserwować "gościa" i zorientować się, co to za "typ" - jeśli jest typem zdobywcy, to musisz zwrócić na siebie jego uwagę, ale długo się... nie dać - taki dopiero doceni, jak coś mu z dużym trudem przyjdzie :)
Ale jak przesadzisz, to facet... zwątpi :/
Natomiast, jak jest nieśmiały, to sama będziesz musiała przejąć inicjatywę, ale nie za ostro, bo się wystraszy :)
Trudna sprawa z tymi facetami :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Witaj Igorze
Otrzymałam zaproszenie na wigilię, nie bardzo chcę tam iść.powiem tak: Nie wypada iść i nie wypada nie iść. Pomóż proszę, co powinnam zrobić? Nie wiem co mnie tam czeka nie chce czuć się niechciana jak piąte koło u wozu.
Dziękuję
P.s spotkałam dziś biednego i wspomogłam oczywiście. Nic nie powiedział grał na gitarze i pięknie śpiewał bardzo poprawił mi humor na cały dzień. Pewnie nie tylko dla mnie.
Pozdrawiam
|
|
|
jaaa
Wczoraj o 19:45
Tarot kartami Rycerz Mieczy i Król Pucharów mówi, że ten Pan to było by to coś, gdyby oczywiście między wami do czegoś doszło ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. ciekawa symaptia ;)
|
|
|
227ania
7 godzin temu
Tarot kartami VIII Pucharów i Kochankowie VI mówi, że to fakt rozczarowanie uczuciowe nie może ci być obce.
Jednak Tarot kartami Król Monet i Królowa Mieczy mówi, że kierując się rozsądną odwagą dzięki udziale w tej wigilii uda ci się opanować pewne poziomy strachu stojące aktualnie na przeszkodzie we własnym rozwoju.
Pozdrawiam
Igor
ps. kartami Śmierć XIII i V Pucharów mówi, że źle na tym nie wyjdziesz ;)
|
|
|
yohanna22
Wczoraj o 14:10
Jadłem świetne tiramisu w sobotę absolutna rewelacja ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
wendol
Darek tutaj mam coś dla ciebie specjalnie extra
http://www.wieszcz.eu/oswiecenie/
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
jaaa
godzinę temu
A na czym ta zwyczajność według ciebie polega ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Nie jest on żonaty, myślę, że nawet nie ma nikogo, jestem tego prawie pewna..nic z tych rzeczy. Możesz coś więcej powiedzieć na temat tych kart? :)
|
|
|
Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim pogody ducha, szczęścia, zdrowia,wiary w siebie oraz samych dobrych wróżb
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |