| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
yohanna22
Wczoraj o 11:52
Dzisiaj już nie zdążę ale jutro z rana odpowiem na pytania plus maile.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
Drogi Igorze
Pieniążki powędrowały do puszki. Chętnie pomogę biednemu gdy tylko go spotkam. Może w środę będę miała okazję gdyż mam ważne spotkanie w innym mieście dot. Córki. Bardzo się boje że nie wszystko będzie ok. Wiem że powinnam myśleć pozytywnie ale spedza mi to sen z powiek.
Pozdrawiam
|
|
|
No i co Igor czekalam 3 dni za chwile mam spotkanie, mogles powiedziec ze mi nie odpowiesz poszlabym do kogos innego:( Nieladnie
|
|
|
yohanna22
4 godziny temu
I jak ci poszło ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Nie wiem. Dopiero wrocilam babka byla w pozadku. Dowiem sie nie wiem kiedy. Cala noc snilo mi sie ze odpowiadam na pytania.
|
|
|
I co sprawdzisz mi czy dostane jak nie to daj znac, dlugo nie bede czekac bo nie mam czasu na cackanie musze zaczac dzialac, bo zostane bez niczego. Jak mi nie sprawdzisz to znajde inna wrozke;)
|
|
|
Wszystkim zainteresowanym polecam do zakupu:
Co wypowiadający tekst magiczny jest w stanie uczynić przy zastosowaniu odpowiednio dobranych słów, ergo – jakie intencje komunikacyjne realizuje? Odpowiedź na pytanie, co za pomocą odpowiednich słów robi wypowiadający zaklęcie lecznicze i w czyim interesie działa, zbliża obserwatora do zrozumienia pragmatyki tych specyficznych aktów mowy. Zaklęcia lecznicze funkcjonują w szczególnej sytuacji komunikacyjnej. Wymaga ona obecności dwóch realnych postaci (znachora i chorego) oraz jednego „fikcyjnego” bohatera – siły nieczystej. Pragmatyka tych tekstów zasadza się na przekonaniu, że kodowanie i odkodowanie informacji dokonuje się za sprawą uczestników komunikacji sakralnej, którzy władają pewnymi magiczno-symbolicznymi znakami. W niniejszej publikacji zaklęcia przedstawiono w aspekcie ich przeznaczenia, nadawcy, odbiorcy oraz strategii językowych zastosowanych w celu osiągnięcia pożądanego rezultatu.
http://www.wuj.pl/page,produkt,prodid,2664,strona,Pragmatyka_rosyjskich_zaklec_leczniczych,katid,37.html
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Razem z córką mamy koszmary prawie nie spałyśmy. Czy to przed jutrzejszą wizytą? Sprawdź proszę czy cos nam grozi.
Dziękuję bardzo i pozdrawiam
P.S pieniążki powędrowały do puszki na hospicjum dla dzieci.
|
|
|
yohanna22
to w wolnym czasie zerknij jeszcze na to ;)
http://www.wieszcz.eu/jezyk-jako-narzedzie-magii/
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
227ania
15 godzin temu
To twoje obawy przenoszone na córkę.
Pozdrawiam
Igor
ps. Tarot kartami As Monet i VI Monet zapowiada w twoim życiu korzystną współpracę.
|
|
|
yohanna22
Wczoraj o 16:17
Przecież długo już jesteś na forum co cię wstrzymuje by samemu zajrzeć w przyszłość?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Dziękuję ci bardzo Igorze
Chyba powinnam nauczyć się pozytywnego myślenia
Pozdrawiam
|
|
|
yohanna22
5 godzin temu
Siłami własnego umysłu ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. karty pełnią rolę wskaźnika ;)
|
|
|
Chcialam zaczac nastepny kurs w styczniu psychologia kliniczna boje sie ze nie dam sobie rady z asesmentami. Bo to juz jest skomplikowany angielski, ja nic nie widze, a ty co widzisz dam rady ?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |