Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

a w szkole moja corka to aniolek :) a w domu diabel :)

Drogi Igorze Proszę rozłóż karty i sprawdź co mnie czeka z jego strony w najbliższym czasie, czego mam sie spodziewać, jakie ma plany co do mnie? Dziękuję ci bardzo. Może twoje karty dadzą mi choć odrobinę nadziei. Pozdrawiam.

Odnośnie tego, co wcześniej napisałaś, to przypomniała mi się scena z polskiego filmu pt. "Kingsajz"... "Nie kop pana, bo się spocisz" :) http://www.cda.pl/video/177496fe
yohanna22:
zebys zadzwonil do Boziulki i wyrwal ja na jakies tance dzisiaj :)
Chciałbym, ale się boję :/

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wendol widzialam usmialam sie, ale to nie tak ona dla obcych to jest mila ksiezniczka, potrzebuje czasu zeby zaufac i polubic, ale jak juz polubi to jest fajna. Nie boj sie dzwon mow ze kolega odmowil a Ty nie masz z kim isc na booge-woogie :)

Igor:
- VII Mieczy : musisz uważać na skrytych wrogów => jednak tylko ich rękami życie może skierować cię na nowe tory - dla nich to próba dla ciebie motywacja do nowych wyzwań - czas na naukę nowych rzeczy ;)
Igor. Mógłbyś mi jeszcze wyjaśnić:
Igor:
skrytych wrogów
??? Czy to ktoś, kogo uważam za przyjaciela, a on tak naprawdę jest wrogo do mnie nastawiony? Czy może ktoś, o kim wiem, że ma "niefajne" intencje, a on stara się to kamuflować i udaje przyjazne nastawienie? Skryty... Hmm Trudny termin Trochę mi się wydaje, że to o czym pisałeś w tym punkcie dzieje się teraz w mojej nowej pracy. Robota mi się bardzo spodobała, a jednak wydarzyło się w ciągu zaledwie tygodnia tyle niefajnych rzeczy, że nie wiem jak będzie... Mam ochotę to rzucić, ale ile można uciekać? Wszędzie są jakieś minusy przecież. Nigdzie nie jest idealnie, tak? Trzyma mnie tam to co napisałeś
Igor:
czas na naukę nowych rzeczy ;)
To co tam robie- to dla mnie nowość. I myślę, że dobrze mi idzie... Czy mój szef jest tym skrytym wrogiem? A może kierowniczka? A może babole z urzędu pracy, który mi popsuły stosunki z pracodawcą, bo zaczęły go naciskać (niby dla mojego dobra, ale tak naprawdę chodzi o to, że chcą sobie niesłusznie przypisać zasługi...) Pozdrawiam

Szanowni Państwo, Jestem nowy na forum, chciałbym się przywitać. Mam takie pytanie- czy uważają państwo, że znaki zodiaku, tj data urodzenia, mają znaczenie w wyborze partnera/partnerki życiowej, czy wpływają na interakcje międzyludzkie. Z poważaniem RL.

W jakimś stopniu tak. Ale oprócz daty urodzenia ważna jest jeszcze godzina i miejsce, jak i wiele innych rzeczy, zdarzeń, wpływów, które kształtują człowieka na przestrzeni lat.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol ma absolutnie rację, wszystko się to składa na odpowiedni poziom biochemii organizmu a wtórnie na psycho-kompatybilność pomiędzy nimi. pzdr Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

79277 2 dni temu o 09:42 Przecież to wszystko niema znaczenia, poza tym niema się co martwić rzeczami na który faktyczny wpływ posiadamy tylko iluzoryczny. Pozdrawiam Igor ps. przecież nie martwi cię pogoda na Księżycu ;-) to tylko etapy ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Dzięki za odpowiedź Igorze :) Mam rozumieć, że robię z igły widły? Pewnie tak... Może też za niedługo ogarnie mnie jakaś paranoja i wręcz zacznę się modlić do ciebie :))) Właśnie mówiłem żonie :) "Zdrowyś Igor Łaski pełen Wendol z Tobą... Błogosławionyś Ty między Monetkami I błogosławione forum Twoje Amen" Mam nadzieję, że nikt mnie nie oskarży o obrazę uczuć religijnych... (jak Abelard Giza za to, że stwierdził, iż papież bąki puszcza... czy kupy robi?- nie wiem już o co dokładnie chodziło) Cześć. Pa PS. Dzięki, że jesteście, ludzie...

79277 2 dni temu o 18:56 Do wszystkiego trzeba mieć zawsze zdrowy dystans ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

No właśnie 79277 - przesadziłeś i obraziłeś moje uczucia religijne ;) Pamiętaj - tylko Boziulka :)

wendol:
...to przepraszam... :D Fajni jesteście. Dzięki... :)

Witam was serdecznie Widzę że dzięki temu że napisałam wam że moja córka widziała Buziulkę to macie teraz niezły ubaw.cieszę się że niektórym z was mogłam choc odrobinę poprawić humor. Tylko nie przesadzajcie, wszystko ma swoje granice. Pozdrawiam

Ja się nie śmieję z Twojej córki - to przecież jeszcze dziecko. Właściwie to śmieję się sam z siebie, bo mogę (nieraz miałem) mieć nieźle przerąbane przez "Boziulkę" - potrafi być bardzo miła, ale i bardzo niemiła :/ Mam dystans i potrafię być obserwatorem w stosunku do siebie, innych, jak i w stosunku do różnych ideologii, wierzeń, religii... Potrafię żartować z tych, którzy bezkrytycznie, fanatycznie w coś wierzą, ale potrafię też uszanować dobrych ludzi, którzy po prostu, zwyczajnie szukają jakiejś opoki. Ale nie potrafię uszanować jednego - jak ktoś nie szanuje innych ludzi, tylko ocenia ich wg tego w co wierzą lub nie wierzą. Dziś byłem na pogrzebie ojca mojego kolegi. Jego ojciec był kiedyś milicjantem i nie był wierzący. Miał ciężką pracę związaną ze zgonami - nieraz budzili go w nocy i musiał jechać na miejsce zdarzenia. W pewnym sensie się załamał i zamknął w sobie - długo nie pożył. Ksiądz na mszy powiedział, że robi to, bo szanuje jego żonę (dewotkę) i dzieci. Mój kolega jest niewierzący w sensie religijnym, ale w coś tam wierzy - powiedział mi, że ten kościółkowy pogrzeb odbył się pod presją rodziny. I co? Zaraz po wyjściu z kościoła powiedziałem, że ten ksiądz (jak i wielu innych) jest bezczelny - dał do zrozumienia, że nie szanuje tego człowieka. Sorry, ale ja takiego księdza nie będę szanował - dla mnie to "śmieć". Pod cmentarzem usłyszałem komentarz, że facet młodo zmarł, więc głośno powiedziałem, że dlatego, że miał ciężką pracę i trzeba to uszanować... Nie dokończyłem - powiedziałem, że się powstrzymam od komentarza, bo szkoda gadać. Tak, chodźcie dalej do "domu Boziulki", a "czarni" będą wami pomiatać. Oczywiście na tacę nie dałem - pogrzeb i tak był słono opłacony, a w kościele zimno, bezwzględnie... i chamski ksiądz.

Ja nie napisałam że ktoś wyśmiewa się z mojej córki. Chodziło mi o tematy religijne. Co do księży to ksiądz księdzowi nie równy. Kiedys ksiądz przyszedł do nas jak to się mówi po kolędzie i zapytał dlaczego nie chodzę do kościoła więc mu odpowiedziałam szczerze - że. W kościele jedyne co słyszę to to jak kobiety uważane za bardzo pobożne obgadują tzn. Kto w jakich butach przyszedł kto włosy pomalował czy spodnie obcisłe założył. A jak byłam z dziećmi to usłyszałam że z bachorami się do kościoła nie chodzi bo przeszkadzają. Kazanie na kolejnej mszy świętej było podobno bardzo interesujące. Nie byłam oczywiście.nie mam zamiaru wynajmować opiekunki do dzieci by pójść na mszę świętą. Wole pomodlić się z córkami w domu.

227ania 2 godziny temu A zrób to z córkami w taki sposób - złapcie się za ręce => tak by powstało małe kółeczko, potem pomyślcie o wspólnym życzeniu - ale takim by było wspólne dla wasz wszystkich => po czym zmówcie dowolną modlitwę na głos. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze Pomyśl świetny i dziewczynkom też się spodobał. Teraz tylko w ten sposób będziemy się modlić, nie tylko wieczorami. Bardzo dziękuję Pozdrawiam

Igor Według mnie jako Wróżbity kobieta otrzymuje około 20% wzrost wydajności umysłowej po porodzie na stałe. I jak Ty to wywnisokoskowales? czy uwazasz ze w ciazy mnogiej jest jeszcze wiecej ? PAPa

yohanna22 Wczoraj o 23:59 Za pomocą wahadła ;) Pozdrawiam Igor ps. przy bliźniakach obstawiał bym 25 %

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11426
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.