| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Yohanna :)
Witaj, miła... :)
Fajna jesteś. Naprawdę :)
|
|
|
Dziekuje raczej ludzia zycia stram sie nie uprzykrzac i nie chce zeby oni mnie tez;)
Tak po forum to rudno kogos okreslic jaki jest;)
|
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
yohanna22
2 dni temu o 21:12
Jest tutaj ciekaw apozycja którą powinnaś łyknąć w całości "Steve Jobs" Walter Isaacson.
Polecam każdemu w ciemno ;-) na pewno nikt nie straci czasu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Dzikuje za porade moze przeczytam, juz kupilam, zaczynam jeszcze jeden kurs tak mnie troche wciagnely inne sprawy;)
|
|
|
yohanna22
Książka jest naprawdę świetna, w zasadzie to z mojego podwórka zainteresowań oczywiście jak ktoś umie się doczytać.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Za niecaly miesiac bedzie film moze sie wybiore do kina jak nie to poogladam jak zwykle na putlocker.
http://www.imdb.com/title/tt2080374/
|
|
|
Książka jest ciekawa gdyż autor omawia w niej filozofię twórczości - ładnie mówiąc. Tak, że jeśli interesuje cię praca kreatywna to ta pozycja jest jedną z lepszych.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Upieklam Madeira ciasto dzisiaj bardzo tworcza jestem ;)
|
|
|
No to już mi idzie jak to mówią apetyt, ale powiem ci że od tego muszę się trzymać z daleka, jak już schudłem 24kg to omijam cukiernie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Zjadlam 2 kawalki, no ale tez musze omijac i to nie tylko cista, ale duzo innych rzeczy i z moimi terapiami innymi i cwiczeniami to juz sie zastanawiam co zle robie. Teraz musze miec diete jak ponad 50 latka. Pozatym w czwartek mam nastepne badanie i moze czeka mnie operacja. Pozwalam sobie tylko w niedziele na kawalek jak upieke.
Takze moje jedzenie juz niegdy nie bedzie wygladalo tak jak kiedys. Kidys przy takim jedzeniu jak jem teraz i z cwiczeniami to nie mialabym zadnych problemow.
|
|
|
troche Ci obrzydze dzien;)
https://www.youtube.com/watch?v=tyqgrIUfXs8
|
|
|
Drogi Igorze
Dziękuję za odpowiedź. Skoro już wiem z czym nie powinno mu się kojarzyć to może mi jeszcze podpowiesz z czym powinno? Co do zdrowia to chyba rzeczywiście bardziej powinnam zacząć dbać o swoje.
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
227ania
Wczoraj o 22:29
Niema mnie co podpytywać krok po kroku, takich meili przychodzi cała masa, ale przecież nie rzecz w tym bym tobą sterował tylko byś sama wzięła sprawy w swoje ręce.
Nic ci nie brakuje - poza brakiem pewności siebie ;-) ale widzisz ona w tobie jest tylko jakoś uległa stłamszeniu przez zewnętrzne inne JA ;-)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Drogi Igorze
Zamiast się układać to się wszystko wali. Brak mi już sił i cierpliwosci. Poddaje się
Pozdrawiam
|
|
|
Ja też...
A tak na poważnie, to pozostała mi jeszcze nadzieja - ta gaśnie ostatnia.
Nic już nie mogę zrobić, a właściwie boję się cokolwiek zrobić, więc pozostaje mi tylko czekać na "zrządzenie losu", a raczej na jej ruch.
Może się kiedyś doczekam...
Gdyby tylko się do mnie odezwała...
Jak to było? - "Powiedz tylko słowo, a będzie uleczona dusza moja." Jakoś tak.
Dziś próbowałem jej przekazać między wierszami, że nie rozumie, co do niej "mówię". Wprost się boję.
Jest zadowolona, że na nią patrzę...
Dziś zobaczyłem ją w sweterku :) Ładnie jej we wszystkim, bo nie szata zdobi człowieka, lecz człowiek szatę :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Dobrze że masz nadzieję, moja chyba właśnie wygasła razem z zaufaniem.
Bo ileż to razy można być zranionym przez tą samą osobę - osobę którą się kocha.podnieść się, wybaczyć i zaufać ponownie.
Pozdrawiam
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |