Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73:
Posłuchaj kochana. Lubię Cię, to jeszcze raz Ci to podam na tacy:http://www.cda.pl/video/15582090 Pobierz to na dysk- nie ma opłat za pobieranie. Pooglądaj. Przyłóż się do tego oglądania. Właściwie to więcej słuchaj, a oglądaj przy okazji... Ja to obejrzałem w całości kilka razy (4-5), ale we fragmentach (najbardziej mnie interesujących) kilkadziesiąt razy. Oglądam to teraz nawet dla poprawienia nastoju, jak mi się popsuje- bo grunt to dobre samopoczucie :) Zrób to proszę. Wczuj się, proszę. Potraktuj to poważnie. To naprawdę działa. Buziaki dla Ciebie słodka Minetko :) upsssss... Monetko :) Pzdr

monetka73 Tarot kartami Walet Pucharów i Królowa Pucharów mówi, że co do zmiany pracy można to zrobić ale tylko samodzielnie, niemożna liczyć w tej materii na obietnice zwłaszcza osób młodszych o włosach blond lub rudych. Co do osób Tarot mówi o nich Rycerz Pucharów i VII Kijów, co do Pana musisz uważać na pokusę uwiedzenia ;) co do koleżanki możesz znią mieć wszelkiego rodzaju tematy prócz sfery uczuciowej. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

79 mam nadzieje ze the secret Ci pomoze, ja tez sie kiedys chyba z 8 lat temu naogladalam i troche wierzylam, ale sa rzeczy ktorych nie przeskoczysz.

yohanna22 58 sekund temu Yohanna Secret to dobre wprowadzenie do autohipnozy i jak sama zauważyłaś u większości się sprawdza. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

a tak wogole to milo was widzec wszystkich :)

Jakoś się zbieramy do rzeczy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Jak tylko komus pomaga to super:) Zbierajcie sie do rzeczy :)

Trzeba pytać zainteresowanych ;-) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

zainteresowanych forum ?

Hej no to jak masz czas to mi tez postaw karty:) bardzo prosze :) Zarejestrowalam sie na jednej stronie i wydzwaniaja. Czy dostane to co chce czy mam spasc nizej i szukac byleczego. Czy uprzec sie i troche wyzej. Bedzie to troche zachodu rozmow kwalifikacyjnych itp. Czy mam sobie naprawic to moje self czy korwa rzeczywiscie taka do dupy jestem tak jak ON twierdzi. I czy part time czy full time? Oczywiscie wpsarcia nie mam zadnego wrecz przeciwnie:(przez to wszytko wogole jest masakra. Mysle ze juz od listopada moglabym zaczac juz dostaje nerwow. PAPA:)

Dzieki chłopaki :) za wróżbe i film,,,,, ten T... mnie intryguje ale nic pewnie z tego nie bedzie Braciszku no tak cos w tym filmie jest, dzieki i bede ogladac...pozytywne myslenie mi podupadlo juz dawno i trzeba cos z tym zrobic buziole pozdr Yohanna to juz jest nas czworo :)

monetka73

Witam was serdecznie... milo ze w końcu jesteście... pozdrawiam:)

Dałem dziś pieniążki pod kościołem. Dziadkowi zbierającemu na przeszczep dla wnuka, który ma białaczkę- tak informuje karteczka, którą trzyma przed sobą... Powiedział "Bóg zapłać" zanim zdążyłem coś powiedzieć. Odchodząc wybąknąłem, że to od Igora... Nie wiem czy usłyszał, bo nie zareagował. Było dość gwarno... Jeżeli uznajesz taką formę, to proszę Cię o rozłożenie kart dla mnie. Interesują mnie wskazówki na temat mojego zdrowia, finansów, pracy, rodziny... Tak ogólnie. Jeśli łaska... Dzięki.

79277 2 godziny temu Ok, jutro postawię karty. Pozdrawiam Igor ps. nie jest istotne co powiedział, liczy się uczynek ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze sprawdz proszę w kartach czy zmienie swój stan cywilny, jeśli tak to kiedy czy długo będę musiala na to czekac? zerknij jeszcze co z moim zdrówkiem. dziekuje i pozdrawiam P.S dalam biednemu na jedzenie powiedziałam ze od Ciebie, pokiwal tylko glowa.

jprd :/

79277 3 dni temu o 18:27 Tarot kartami VI Mieczy, III Puchary, VII Mieczy i VIII Kijów mówi, że - VI Mieczy : potrzebna jest zmiana stylu życia - III Puchary : pojawi się nowa możliwość zarabiania pieniędzy - VII Mieczy : musisz uważać na skrytych wrogów => jednak tylko ich rękami życie może skierować cię na nowe tory - dla nich to próba dla ciebie motywacja do nowych wyzwań - czas na naukę nowych rzeczy ;) - VIII Kijów: rodzina pomoże ci pozbyć się chorobliwego braku wiary we własne siły - tak to musisz wykorzystać Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

227ania 46 minut temu Tarot kartami Rycerz Monet i Diabeł XV oraz As Pucharów i III Monety mówi, że stanie się to dość szybko jeśli przyszłemu kandydatowi na męża nie będzie się to kojarzyć ze zobowiązaniami finansowymi ;-) Co do zdrowia Tarot mówi, że pytający bardziej niż do własnych spraw przykłada wagę do cudzych. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Sorki Igor za zaśmiecanie. Sorki za tamten obrazek. Wszedłem tu, żeby spróbować wyedytować- usunąć ten obrazek, ale już go nie było. Dzięki, że usunąłeś. Ty jednak dość mądry jesteś :) ;) To co napisałem zapachniało pychą... conajmniej... Przepraszam urażonych- jeżeli takowi są :) Pozdrawiam :)

79277 Wczoraj o 20:51 Jako ludzie mamy podobnie jak do trzech poziomów ekstazy mamy dostęp do trzech poziomów wiedzy a są to: - wiedza - mądrość - oświecenie Pierwsza zdobyć możesz w książkach, drugą z życiowego doświadczenia a trzecią tylko jak ci udzielą ;-) najważniejsze, że wyciągasz poprawne wnioski ;) Pozdrawiam serdecznie Igor ps. element humorystyczny też niekiedy potrzebny jest ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.