Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Do DONATELLA hej ile ty masz lat????? pozdr

monetka73

Witaj Igorze. Nie wiem, czy we właściwym miejscu piszę, ale potrzebuję twej pomocy. Jestem, spotykam się z mężczyzną o imieniu Robert. Chcę Cię prosić zatem o sprawdzenie jego uczuć i zamiarów wobec mnie na przyszłość i czego mogę się spodziewać z jego strony, jak potoczy się ten związek. Proszę cię uprzejmie o pomoc zatem Pozdrawiam serdecznie

Artanis

Igorze, to nie jest odpowiedź na moje pytanie. Obecnie rozstałam się z kimś, kto mnie oszukiwał. Kim jest więc ten wartościowy mężczyzna?

monetka73 a co to ma do rzeczy ile mam? zadałam Igorowi normalne pytanie a głupio na nie odpowiedział.. Nie lubie czegos takiego. Pytaniem na pytanie do tego odpowiedz. Heh. I też jego odp. była nie namiejscu niesprawdzalna od razu, bo ja alkoholu nie pije, zeby sie w sylwestra upić i do tego stopnia wymiotowac :-/ (symbolicznie toast noworoczny) zadałam pytanie z kim i gdzie, bo to sie tyczy jednej osoby, ktorej nie jestem pewna. I patrząc na odpowiedzi niektore to też czuje, ze niektórych Igor uraził swoją odpowiedzą, albo nie sprecyzował jasno, albo pytaniem odpowiedział.

Kochani, zdarza się, że czasami, gdy pytacie o coś tarota, on daje Wam wskazówki odnośnie czegoś zupełnie innego (np. pytacie o miłość, a tarot mówi o sprawach zawodowych). To oznacza, że w najbliższym czasie inna kwestia będzie istotniejsza od tej, o którą pytacie. Ważny jest też sposób, w jaki zadajecie pytanie. Musi być jasno sprecyzowane. Donatella, a nie łatwiej by było, gdybyś sformułowała pytanie np. tak: Czy tegorocznego Sylwestra spędzę z ...? Wtedy odpowiedź tarota byłaby konkretna :) A jeśli chodzi o Igora, to ja osobiście go podziwiam, że bezinteresownie odpowiada na wołania ludzi, którzy bardzo często nie potrafią tego docenić. Wróżenie na forum to bardzo niewdzięczna praca. Pozdrawiam i uściski przesyłam :)

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

Niunia84:
(np. pytacie o miłość, a tarot mówi o sprawach zawodowych).
jeżeli pytamy o miłość to sie rozkłada układ kart na miłosc a nie na sprawy zawodowe ;) jest b. dużo różnych rozkładów kart nie tylko jeden układ.
Niunia84:
Czy tegorocznego Sylwestra spędzę z ...?
i mogłabym sie spodziewac odpowiedzi "a jak myślisz", lub "a jak czujesz"? lub tego typu odp. wiec zadałam gdzie i z kim. Przecież to jest jasno sprecyzowane pytanie. Przyznam szczerze, ze poczułam sie zlekceważona tą odpowiedzią. A do Igora nic nie mam - bo wiem, że jest mądrym człowiekiem i szanuje Go za to co tu robi dla Nas. Dziekuje - to chciałam napisac życze miłego dnia

Donatella, co do rozkładów, to powiem tylko tyle, że możesz postawić rozkład na miłość, ale w tym rozkładzie mogą pojawić się karty związane ze sprawami zawodowymi. Tak bywa bardzo często. Sama się tego uczę, więc wiem, co mówię :) Buziaki :)

"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)"

Koło Losu mówi, że dzięki temu dalej żyjesz. Pozdrawiam Igor ps. jeszcze nie umiesz jeździć. Niunia84 mam do Ciebie prośbę skoro się tego uczysz czy mogłabyś mi wyjaśnić co karty chciały przez to powiedzieć i co Igor miał na myśli?. (Moje pytanie: Czy my będziemy jeszcze razem? Czy on mnie kocha?).

Witam:) Igorze czy Marcin się do mnie odezwie? Będziemy parą?

witaj Igorze . Dzięki za odpowiedz .Nie jestem pocieszona .Proszę powiedz mi jeszcze czy mój mąż mnie zdradza ? Pozdrawiam i życzę zdrowia .

Witaj Igorze ;) Mam dwa malutkie pytania, po pierwsze czy w nowej pracy bede miala jakas stabilna pozycje, chodzi mi o to czy dam rade sprostac standartom?? Po drugie czy jest szansa na staly zwiazek z R? Czy to nadal bedzie na zasadzie wielkiej wszechobecnej wolnosci?? Czekam niecierpliwie na odpowiedz i pozdrawiam ;)

Witam, Przypominam się nie śmiało z moim pytaniem: Czy moje małżeństwo przetrwa? gorąco pozdrawiam i może dziś zobaczę odpowiedź.

clara

Witaj Igor czy w ciągu 2 lat spłacę swoje długi

Igorze kochany bardzo Ci dziekuje za odpowiedz ale chyba przeceniasz moje intelektualne mozliwosci;P od razu przeszedles do dziecka;p hm ciesze sie ze corcia mi sie urodzi;] tylko prosze napisz jeszcze czy to z tym ktory kolacze mi w glowie? bede czekala cierpliwie na odpowiedz;].pozdrawiam

Igor jesteś strasznie tajemniczy !!!!!!...........co znaczy jesteś na dobrej drodze to ja wiem ,ale w kim???? Przeżywam męczarnie czekając miesiącami na odp. a CZAS UCIEKA WIECZNOŚĆ CZEKA........Proszę jeszcze na odp. na pytanie sprzed tygodnia.POZDRAWIAM.

ZAKLĘCIA beatus05 4 godziny temu A kiedy patrzysz mu głęboko w oczy zadając pytanie to co widzisz i co słyszysz a czego usłyszeć nie chcesz ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA asena 25 minut temu Tylko taka odpowiedź Karty dla ciebie miały. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA robertb 2 godziny temu Tarot kartą Umiarkowanie XIV mówi, że musiał byś się starać bardziej. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA clara 2 godziny temu A czy biedny widział cie pod Kościołem ostatnio ? Pozdrawiam Igor ps. Tarot na pytanie odpowiada kartą Słońce XIX

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam. Mam prośbe prosze o postawienie mi tarota i odpowiedz na moje pytania 1.Czy Krzyś sie we mnie zakochał? 2.Czy z Krzysiem to bedzie coś poważnego? Czy bedziemy w stanie stworzyć trwały związek. Z góry dziękuje. Pozdrawiam