Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

Twoje słowa i tak do mnie nie przemawiają ;))życze Ci ,zebyś w końcu zaczeła patrzeć na pozytywnie na różne aspekty życia;)), a przede wszystkim na ludzi ,bo tobie widocznie wszystko się zwraca - to na co zapracowałaś;)))

Patrze pozytywnie na rózne aspekty zycia :)) wiec sobie odpusc ciociu :)

TO DOBRZE DZIECKO ;))SZKODA ,żE TEGO PO TOBIE NIE WIDAć;)) OJ SZKODA SZKODA

heheheh ciociu spójrz mi głęboko w oczy to zobaczysz :))

TAK WIDZę SAMO ZłO ...I RADOść Z JEGO CZYNIENIA HE HE

Załóż kontakty albo okulary :)

Nie muszę wystarczy ,żę czytam Twoje teksty ,aby to stwierdzić , ale nie ma sensu dyskutować z Tobą , bo to tak jakbym rozmawiała z DODą.

a TAK AUTENTYCZNIE W TWOICH OCZACH NIE WIDAć NICZEGO DOBREGO, WIęC NIE MA SIę CZEGO DOBREGO PO TOBIE SPODZIEWAć NIESTETY

smutne :) chyba sie pochlastam :)

DOBRA JUż NIE WCHODZE NA TEN WąTEK , BO ROBI SIę JAK W PIASKOWNICY;)) A DZIECKU I TAK JAK SIE WYTłUMACZY , TO ROBI SWOJE

Aniu, bo chyba tak masz na imie :) a czego sie spodziewałas? Ze wezme do siebie komentarz zupełnie nie znanej mi osoby i sie załamie, albo przyznam Ci racje ze, jestem zła i niedobra osoba ktora czeka na to by tutaj komuś dowlic?

katarzyna24:
nie bedziesz w stanie zrozumiec konfliktu pomiedzy mna a koolmanem bo nie jestes tutaj od poczatku. I dla twojej wiadomosci nie czepiam sie kazdego...czepiam sie koolmana a nie moja wina jest ze wchodza tutaj osoby ktore nie maja zielonego pojecia o co chodzi
Ale o so chozi? http://img222.imageshack.us/img222/3726/azzangel1re.gif Bo już wątek straciłem. Chyba się rozmył. Cały czas o tą gumkę chodzi? Jak tak, to wytłumacz Kasiu Koolmanowi jak się gumką posługiwać - jak chłopak pojętny, to się nauczy :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Wendol nie nie i jeszcze raz nie!!!! gumka to tylko jeden z problemow :D

wendol:
Jak tak, to wytłumacz Kasiu Koolmanowi jak się gumką posługiwać - jak chłopak pojętny, to się nauczy :)
Wendoł, możesz tylko pomażyć o takim seksie, jaki wtedy miałem
katarzyna24:
Wendol nie nie i jeszcze raz nie!!!! gumka to tylko jeden z problemow :D
Taaaak skarbie?? a jakie zabezpieczenie wg ciebie daje 100% pewność, bo o ile wiem, to nic ci takiej pewności nie daje;)

Koolman skarbie piszac nie nie i jeszcze raz nie, nie miałam na mysli zabazpieczenia. Miałam na mysli nasze małe konflikty.

no wiec teraz ja cos napisze: Ank07: zgadzam sie z Toba w 100% znam kaske bo to moja siostra i uwierz mi,ze juz 3 dzien sie do niej nie odzywam bo jak mam jej sluchac to mi sie nie dobrze robi. Koolman nie masz co jej bronic-nie ma czego

vanos83:
Z tobą nie mozna podjac nawet normalnej "na poziomie" konwersacji, bo zaraz pokazujesz swoją wyzszosc, obrazasz ludzi. Kazdy kto zacznie podchodzic do ciebie inteligentnie, zaczyna cie traktowac normalnie, to jedziesz z nim jak z gownem. NIE JESTES WARTA ZADNEJ ZNAJOMOSCI, NIE DZIWIE SIE, ZE LUDZIE Z TWOJEGO POWODU OPUSZCZAJA TE FORUM. ZEREM BYLAS ZEREM JESTES ZEREM OSTANIESZ
zgadzam sie z Toba , nawet na realu nie warto z nia rozmawiac :)

katarzyna24:
Marto, wiem jak działam na ciebie, mała zakompleksiona dziewczynko :)) Wiem ze, moment odcinania pępowiny w tym wieku jest dośyc bolesny i z trudem to znosisz, ale spróbuj się z tym pogodzic. Zapewne jest ci zle z mysla ze, metoda płaczu i tupania nogami o ziemie nie przynosi rezultatów, ale takie jest to cudne życie :) i tak sobie mysle czasami, kiedy pokażesz nam sie z tej twojej prawdziwej strony, tej która czyni cie tak szalenie trudna do akceptowania i znoszenia :)
mala zakompeksiona dziewczynka???hmm to chyba ty, mam kompleksy,ale zyje z nimi a nie tak jak ty. moment odciecia pepowiny jest bolesny ale tylko dla ciebie,spojrz na swoje zycie......... co ty osiagnelas? chyba tylko gowno,ze tak brzydko sie wyraze. moja pepowina zostala juz odcieta,to ty sie nie mozesz wyrwac z domu..ja nie mam prpblemu pojechac gdzies nawet na praktyki...a ty..ciagle w domu..... ale twoje zycie i gowno mi do tego. nie odpisuj mi bo nie chce mi sie czytac twoich "madrych" zdan

A wiesz może Marto dlaczego Twoja siostra taka jest? Czyżby to ten syndrom, o którym Koolman wspominał? Jak Kasiu będziesz prowadziła taki tryb życia jak Marta opisała, to Twoja frustracja będzie narastała, będziesz coraz bardziej nieznośna i coraz trudniej będzie Ci zmienić swoją sytuację - błędne koło. Musisz wyjść do ludzi, otworzyć się, dać się polubić i polubić innych.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

hehhehe nie wiem dlaczego ona taka jest, nie wiem dlaczego "wyzywa" tutaj wszystkich .......... nie mam pojecia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.