| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
|
Kochani :)
Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;)
Kasia&Marta
Pozdrawiamy
P.S. Przepraszamy za blad w druku :)
|
|
|
Twoje słowa i tak do mnie nie przemawiają ;))życze Ci ,zebyś w końcu zaczeła patrzeć na pozytywnie na różne aspekty życia;)), a przede wszystkim na ludzi ,bo tobie widocznie wszystko się zwraca - to na co zapracowałaś;)))
|
|
|
Patrze pozytywnie na rózne aspekty zycia :)) wiec sobie odpusc ciociu :)
|
|
|
TO DOBRZE DZIECKO ;))SZKODA ,żE TEGO PO TOBIE NIE WIDAć;)) OJ SZKODA SZKODA
|
|
|
Nie muszę wystarczy ,żę czytam Twoje teksty ,aby to stwierdzić , ale nie ma sensu dyskutować z Tobą , bo to tak jakbym rozmawiała z DODą.
|
|
|
a TAK AUTENTYCZNIE W TWOICH OCZACH NIE WIDAć NICZEGO DOBREGO, WIęC NIE MA SIę CZEGO DOBREGO PO TOBIE SPODZIEWAć NIESTETY
|
|
|
DOBRA JUż NIE WCHODZE NA TEN WąTEK , BO ROBI SIę JAK W PIASKOWNICY;)) A DZIECKU I TAK JAK SIE WYTłUMACZY , TO ROBI SWOJE
|
|
|
Aniu, bo chyba tak masz na imie :) a czego sie spodziewałas? Ze wezme do siebie komentarz zupełnie nie znanej mi osoby i sie załamie, albo przyznam Ci racje ze, jestem zła i niedobra osoba ktora czeka na to by tutaj komuś dowlic?
|
|
|
Wendol nie nie i jeszcze raz nie!!!! gumka to tylko jeden z problemow :D
|
|
|
|||||
|
Koolman skarbie piszac nie nie i jeszcze raz nie, nie miałam na mysli zabazpieczenia. Miałam na mysli nasze małe konflikty.
|
|
|
no wiec teraz ja cos napisze:
Ank07: zgadzam sie z Toba w 100% znam kaske bo to moja siostra i uwierz mi,ze juz 3 dzien sie do niej nie odzywam bo jak mam jej sluchac to mi sie nie dobrze robi.
Koolman nie masz co jej bronic-nie ma czego
|
|
|
|||
|
|||
|
A wiesz może Marto dlaczego Twoja siostra taka jest?
Czyżby to ten syndrom, o którym Koolman wspominał?
Jak Kasiu będziesz prowadziła taki tryb życia jak Marta opisała, to Twoja frustracja będzie narastała, będziesz coraz bardziej nieznośna i coraz trudniej będzie Ci zmienić swoją sytuację - błędne koło.
Musisz wyjść do ludzi, otworzyć się, dać się polubić i polubić innych.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
hehhehe nie wiem dlaczego ona taka jest, nie wiem dlaczego "wyzywa" tutaj wszystkich .......... nie mam pojecia
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |