Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
OBE - przekonać niedowiarków
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 74

Hmm... coraz bradziej ciekawi mnie zjawisko OBE. Nie mozna go zignorować, bo zbyt wielu z Was mówi, ze doświadcza tego. Było już wiele tematów o OBE. Ale chciałbym abyście teraz podali istotę OBE. tzn: 1. Czym jest OBE? 2. czym jest ale po ludzku wytłumaczone ;) 3. Są jakieś źródłahistoryczne mówićące o OBE? Innych pytań jest mnóstwo :) Ale wypłyną one później jak sądzę :)

Oczywiœcie. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

od oobe ponoc mozna umrzec i fakt to jest forum bardziej humorystyczne niz paranormalne ale bez komenarza

Ponoć nie. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ponoc tak samo jak prawie robi wielka roznice:PP

Mam pytanie. Od niedawna, o chyba od 2 miesiecy zaczšlem interesowac sie OBE. Jest to wedlug mnie niesamowite zjawisko i chcialbym kiedys go doznac, niewime moze juz kiedys udalo mi sie wyjsc z ciala ale o tym nie wiedzialem. Mam takie pytania troche boje sie jeszcze przenosic, wiec co proponujecie na poczatku?? prosze o odpowiedz szybka!! jak wogole mozna cwiczyc nad swoja swiadomoscia?? Simonousie prosze np Ciebei o pomoc!!! POzdr

mi ię udało dwa razy ale ostatnio coœ mnie wszczymuje nachudzi lęk przed czymœ i niemogę się skupic a pozatym muj przyjaciel powiedziałm że to niebezpieczne może ktoœc mi odpowie.

siemka jak wejsc w obbe ? próbóje juz od jakiegos czasu i nic :( mam 15 lat :/ jest to wejscie zwiazane z wiekiem ?? proszeo szczegółowe porady !! z góry dzięki !!

"2. Œwięci nie praktykowali OBE. Skšd wiesz, ze bilokacja to stan OBE?" Uważam że OBE to NIE Biolokacja. Choć w jakimœ sensie jš poprzedza lub współgra z procesem który nazywam Biolokacja. Zanim zOgniskujesz się w Docelowym miejscu najpierw robisz OOBE. Jednak Biolokacja jest Lokacjš Fizycznš Finalnie. OOBE kończy się na Energetycznej wyprawie. (nie osišgasz takiego skupienia na planie Materialnym w docelu) "4. Istnieje jakieœ niebezpieczeństwo przy OBE?" Myœle, że nie. Jest tylko jeden problem, ryzyko jest takie, że podczas obe wszelkie twoje strachy, obawy zaczynajš żyć naprawdę." ;) ;) to dla tego niektórzy we wszystkim widzš Demony... Poniewż naczytali się Biblii i innych mrocznych Ksišg ...i dokładnie te strachy im się potem materializujš. Wiele ludzi, których postrzegamy - jest w praktyce projekcjami OOBE z innego wymiaru. Więcej niz sšdziłem. ew. Skala niebezpieczeństwa jest zależna od stopnia oczyszczenia podœwiadomoœci oraz przestrzeni penetracji. Nie wiem czy jest sens robić to "na siłę", jeœli nie przychodzi spontanicznie. Może skrajni materialiœci mogš w ten sposób doœwiadczyć istnienia swej duszy? ;)

a co to jest wogóle to OBE?? Jezeli będzie mi ktoœ chciał wytłumaczyć to mój nr. gg 8854955 mam nadzieję ze ktoœ napisze i mnie to zainteresuje ....... hmmm

ObskurneBytowanieEnergii

Olu OBE to takie wychodzenie z siebie, ale w parach się tego raczej nie robi. [%sig%]

A jak sie przeniesc?odpowiedz szybklo prosze

~kasiu: Wyczuwam, że powoduje tobš pragnienie ucieczki. A to znak , że jesteœ potrzebna tam , gdzie jesteœ... zarówno innym, jak i Dla Ciebie jest tam kilka ważnych doswiadczeń. Przenieœć się możea wtedy, kiedy nie powoduję toba mechanim z korpuskularnej rzeczywistoœci a z falowej. Wtedy korpuskularne zjawiska zachodzš tak charmonijnie, że nawet tego nie zauważasz. Pozdrawiam! ;)

..Poza tym trzeba wiedzieć, dokšd chce sie przenieœć. Mieć obraz JAKOŒCI docelu.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 74
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.