| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Mam doła, z domu mnie wyrzucili rodzice.... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 102 |
|
Czy to się zalicza to zjawisk paranormalnych? Jestem teraz u znajomych. Jestem lesbijkš i rodzice o tym wiedzš. Pewnie myleli, że to tylko zabawa i fanaberie, i że mi przejdzie, albo co gorsza, myleli, że udaję.
|
|
|
|||
|
|||||
|
Garde toba, nie innymi. Zasluzyles sobie na to. Tak czy inaczej jest to moje osobiste uczucie. Nie masz prawa w nie wchodzic. Tylko slowo PRZEPRASZAM jest w stanie cie ocalic.
|
|
|
|||
|
Garda - ustawienie ršk w sportach walki umożliwiajšce obronę przed ciosami przeciwnika i wyprowadzanie własnych.
Wikipedia®
|
|
|
brak argumentów = się u ciebie zmianš tematu albo wyzwiskami
|
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
mam pytanie, czy ta drobiazgowoć jest Ci potrzebna do życia,?
|
|
|
Oczywicie, że tak. Ogrom składa się z drobiazgów. Jedna maleńka płytka izolacyjna, potrafiła zniszczyć prom kosmiczny, przy którym była małym drobiazgiem.
|
|
|
oczywicie, że tak, ale jeżeli nie będziesz przykładał takiej wagi do drobiazgowoci to może nie będziesz mówił o sobie, że jeste głupi. a może przy okazji o mnie nie będziesz mówił, że jestem głupi ;)
|
|
|
Każdy jest głupi, lecz tylko prawdziwy głupiec tego nie dostrzega i obraża się o takie nazewnictwo.
A wracajšc do drobiazgów, jedyne co warte było zapamiętania z pewnego filmu: "gwód był słaby i wypadł, przez brak gwodzia odpadła podkowa, bez podkowy koń zniszczył kopyto i nie mógł już jechać, bez konia kurier nie dotarł na miejsce z informacjš, bez dostarczonej informacji wojna została przegrana", tak jako to leciało. Nawet z pozoru co nieistotnego może wpłynšć istotnie na wydarzenia.
|
|
|
Dziwić się , czy się nie dziwić.....dlaczego?
Co się sieje, to się zbiera....nie na odwrót, żal mi tych rodziców :(
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
To, co sie zbiera sluzy jako cos, co mozna potencjalnie zasiac. Wiec myslisz tylko jedno plaszczyzna, co swiadczy o lenistwie myslenia w calosci. Piszesz bardzo skrotowo i jestes w porownaniu do tego, co czasem potrafisz napisac Dodo, w tej chwili w slabej formie.
|
|
|
Nie oczekuję, że ten tekst zrozumiesz....no chyba że wyjštkowo najpierw Ty zbierasz a potem siejesz :))) .....czasem prostota, "naiwna" prostota zawiera większš głębię niż w naiwnoci swojej mylisz. Ale daleko tobie jeszcze do zrozumienia tej prawdy :)
|
|
Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny. |
|
Aby można było zebrać, najpierw trzeba siać.....nie odwrotnie....potem znowu zebrać i dalej siać. Co siejesz, co zbierzesz twoja decyzja :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 102 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |