Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Mam doła, z domu mnie wyrzucili rodzice....
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 102

Czy to się zalicza to zjawisk paranormalnych? Jestem teraz u znajomych. Jestem lesbijkš i rodzice o tym wiedzš. Pewnie myœleli, że to tylko zabawa i fanaberie, i że mi przejdzie, albo co gorsza, myœleli, że udaję.

Natx:
gardze toba od tego czasu, ze masz takie slabe zdolnosci paranormalne.
jak można grdzić drugim czowiekiem lub inna istota dlatego ze nie ma zdolnosci paranormalnych? (takie zdolnosci ma chyba kazdy, ale nie kazdy potrafi je uaktywnić)

Natx:
Zebralam wystarczajaco duzo dowodow na to, ze jestes pseudo UFO.
przedstaw je, a nie machaj ozorem jak to masz w zwyczaju
Natx:
Gdybys nie sugerowal, ze sie mam wynosic z tego forum
sugerowalem ci to kiedy zaczelas zasmiecac to forum. czy zwrocenie uwagi, to powod do gardzenia innym czlowiekiem?

Garde toba, nie innymi. Zasluzyles sobie na to. Tak czy inaczej jest to moje osobiste uczucie. Nie masz prawa w nie wchodzic. Tylko slowo PRZEPRASZAM jest w stanie cie ocalic.

Natx:
Tylko slowo PRZEPRASZAM jest w stanie cie ocalic.
moje 1 przepraszam za twoich 10

Garda - ustawienie ršk w sportach walki umożliwiajšce obronę przed ciosami przeciwnika i wyprowadzanie własnych. Wikipedia®

brak argumentów = się u ciebie zmianš tematu albo wyzwiskami

Coz za argument znalezc, na tak bezczelna propozycje.

Natx:
Coz za argument znalezc, na tak bezczelna propozycje
cóż za bezczelnoœc wobec tego co na mnie mówiłaœ i jak mnie wyzywałaœ. jednak nie oczekuje i nie chce nawet żadnych przeprosin

Ja jestem głupi, ale czytajšc takich dwóch głupków dochodzę do wniosku że albo jesteœcie jednš osobš, albo jesteœcie równo szurnięci ;) widze że jesteœcie na etapie 11 przeprosin, więc przepraszam was oboje od całej reprezentacji polski w piłce nożnej i dodatkowo w ramach bonusu po jednym PRZEPRASZAM odemnie. http://www.kwiaciarnialotos.pl/bukiety/004_s.jpg

ke1przez2g:
Ja jestem głupi, ale czytajšc takich dwóch głupków dochodzę do wniosku że albo jesteœcie jednš osobš, albo jesteœcie równo szurnięci ;) widze że jesteœcie na etapie 11 przeprosin, więc przepraszam was oboje od całej reprezentacji polski w piłce nożnej i dodatkowo w ramach bonusu po jednym PRZEPRASZAM odemnie.
pocałuj mnie w dupe, tyle ci powiem. jeżeli nie potrafisz zrozumiec róznicy między prawdziwš kłótniš, a takš sobie po prostu słownš przepychankš na forum to ci wspólczuje. skoro jesteœ głupi to sie ciesz, masz z czego

Campari:
pocałuj mnie w dupe, tyle ci powiem. jeżeli nie potrafisz zrozumiec róznicy między prawdziwš kłótniš, a takš sobie po prostu słownš przepychankš na forum to ci wspólczuje.
Co do pocałunku, to jestem na nie, wybacz, nie kręcš mnie takie rzeczy. A ty potrafisz rozpoznać różnicę?? Jeżeli piszesz że TAK, to jeszcze nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Bo nikt nigdy do końca nie wie co druga osoba chciała przekazać, zawsze pozostaje jakiœ cień niewiadomej.

mam pytanie, czy ta drobiazgowoœć jest Ci potrzebna do życia,?

Oczywiœcie, że tak. Ogrom składa się z drobiazgów. Jedna maleńka płytka izolacyjna, potrafiła zniszczyć prom kosmiczny, przy którym była małym drobiazgiem.

oczywiœcie, że tak, ale jeżeli nie będziesz przykładał takiej wagi do drobiazgowoœci to może nie będziesz mówił o sobie, że jesteœ głupi. a może przy okazji o mnie nie będziesz mówił, że jestem głupi ;)

Każdy jest głupi, lecz tylko prawdziwy głupiec tego nie dostrzega i obraża się o takie nazewnictwo. A wracajšc do drobiazgów, jedyne co warte było zapamiętania z pewnego filmu: "gwóŸdŸ był słaby i wypadł, przez brak gwoŸdzia odpadła podkowa, bez podkowy koń zniszczył kopyto i nie mógł już jechać, bez konia kurier nie dotarł na miejsce z informacjš, bez dostarczonej informacji wojna została przegrana", tak jakoœ to leciało. Nawet z pozoru coœ nieistotnego może wpłynšć istotnie na wydarzenia.

Dziwić się , czy się nie dziwić.....dlaczego? Co się sieje, to się zbiera....nie na odwrót, żal mi tych rodziców :(

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Hehehe, alez naiwny tekst tu zaprezentowalas.

To, co sie zbiera sluzy jako cos, co mozna potencjalnie zasiac. Wiec myslisz tylko jedno plaszczyzna, co swiadczy o lenistwie myslenia w calosci. Piszesz bardzo skrotowo i jestes w porownaniu do tego, co czasem potrafisz napisac Dodo, w tej chwili w slabej formie.

Nie oczekuję, że ten tekst zrozumiesz....no chyba że wyjštkowo najpierw Ty zbierasz a potem siejesz :))) .....czasem prostota, "naiwna" prostota zawiera większš głębię niż w naiwnoœci swojej myœlisz. Ale daleko tobie jeszcze do zrozumienia tej prawdy :)

Czlowiek uczony, nie jest we wszystkim uczony, czlowiek rozumny , jest we wszystkim rozumny.

Aby można było zebrać, najpierw trzeba siać.....nie odwrotnie....potem znowu zebrać i dalej siać. Co siejesz, co zbierzesz twoja decyzja :)

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 102
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.