Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
UFO TO RZECZYWISTOŚĆ
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 95

Czterokrotnie miałem do czynienia ze zjawiskiem UFO. Pierwszy raz widzałem UFO w1979r. Od tego czasu czuję potrzebę patrzenia w niebo przy każdej okazji. OBIEKTY TE MOGĄ SIĘ MATERIALIZOWAĆ I DEMATERIALIZOWAĆ. Pozdrawiam Wladek

Polecam stronę USA o najnowszym bohaterze narodowym "NEW AGE" oraz nadchodzącej"ERY WODNIKA}" USA, niejakim Johnie Titorze,wrócił on wehikułem czasu do naszego czasowymiaru przestrzennego(rok 2003) z roku 2038, kontaktując się z niektórymi dyskutantami na różnych amerykańskich stronach internetowych(szczególnie różnorakich "forum'ach" poświęconych technikom internetowym i komputerowym,coś na wzór"onet.internet i komputery" czy "gazeta wyborcza.komputery").Posługiwał się wehikułem czasu skonstruowanym na podstawie teorii nieskończonych strun przestrzennych naszego i wszechświatów równoległych(teoria fizyki wszechświatów strunowych także "rozpłaszczonych w strunach wałkiem do ciasta").Brał udział w różnych"forach"dyskusyjnych(także czysto technicznych) w internecie i ktoś zebrał wszystkie jego bogate wystąpienia filozoficzne i techniczne w jedną całość przed terminem jego ponownego powrotu w tamtą czasoprzestrzeń.Zachowywał duże środki ostrożności przed nagłą demistyfikacją i przed jego nagłym namierzeniem przez amerykańskie służby tajne typu NSA czy National Department of Energy.Dla mnie to największa bomba sezonu w internecie: http://www.johntitor.com Na marginesie ,w najwyżej rozwiniętych cywilizacyjnie stanach USA, takich jak Massachusetts(Boston, uniwersytety Harvard i Cambridge)czy Kalifornia( uniwersytety Berkeley czy stanowy w Sacramento koło San Francisco czy rejon tajnych kompleksów wojskowo-naukowo-badawczych"czarnego programu "wojen gwiezdnych" wokół Los Angeles i San Diego)czy też stan Washington z Seattle(siedziba Microsofte'a i Billa Gatesa,twórcy WINDOWS XP) oraz Virginia i Maryland wokół dystryktu federalnego Columbia(stolica Waszyngton-stolica całych USA),według przeprowadzanych tam wielokrotnie badań socjologicznych ;80% dorosłej ludności wierzy tam bez żadnych oporów w istnienie UFO.

a teraz drogi robocie stresc to krotko, bo tu nie wszyscy po anglikanskiemu rozumieja..(nie zeby ja, ja sie martwie o inne jednostki...:P) pozdro

Możecie mi podać jakieś inne strony o historiach związanych z ufo i zjawiskami paranormalnymi???????????/ Będę bardzo wdzięczny i jeśli można to podajcie mi adresy z filmikami z ufo itp. z góry thx|||||||||

Polecam amerykańską strone o primordialnym znaczeniu filozoficzno-technologiczno- naukowym: www.zetatalk.com; posłanie szaraków Zeta Reticuli do mieszkańców Ziemi przekazane w "channelingu parapsychologicznym"medium amerykańskiemu.

Skoro o ufo mowa, to co ostatnio znalazłem w sieci. W trakcie zamachów z 11 września 2001 roku na WTC miała miejsce jedna z najsłynniejszych obserwacji NOL. Zdjęcia wyemitowała tak znana "firma" jak CNN. Na zdjęciach widać, że obok budynku w który uderza drugi samolot, znajduje sie ogromny NOL, o wielkości ocenionej na około 100 metrów. Zdjęcia do obejrzenia na stronie CNN: http://www.cnn.com/interactive/us/0109/terror/content1.ny2.html [%sig%]

A to straszna rzeczywistość o tym moja babcia juz wiedziala i ludzie 70 tys lat temu a zrozum to ze oni so pozytywnie nastawieni teraz zwieksza sie obserwacje ufo bo do 2014 nasz kochane panstwo bedzie musiało powiedziec to co ukrywa bo tylko astronomia na skale Panstwowo moze to zobaczyc ;] a co juz nie dlugoo albo szukac dokladnie z dnia na dzien dokladnie nikt nie wyliczy ze obs ufo wystepuje ale miesiecznie na dzien dzisiejszy to mn 40% w ciogu 2 lat pozdro

Heh ja to widze praktycznie w kazdy dzien wystarczy ludzie ze bedziecie w miejscu gdzie jest calkowicie ciemno mianowicie pod gołym niebem ale jak tlumaczylem chcecie poznac prawde to nie szukac info o ufo my jestesmy tylko ich pokoleniem ktore za 20 tys lat jak by przezylo na ziemi to by znowu doszlo do tej techniki a to ze panstwo steruje i mowi co chce a my myslimy ze wszystko oki to tak nie jest powiem tak zeby panstwo mowilo o 30 % tego co ukrywa to w tym momencie wydawalo by sie to smieszne Zapraszam przerobic to strone od A doo Z moze ktos cos zrozumie powodzenia i pozdro

Postaram się to niedługo w jakiś rozsądny sposób streścić; choć dla każdego, kto zna język angielski zawarte tam dane są na tyle maksymalnie drastyczne dla zupełnie do tego nieprzygotowanej osoby,iż nawet sami Amerykanie rozpowszechniający te niesamowite informacje odradzają z góry szerokie popularyzowanie zawartych na tych dziesiątkach wychwyconych z amerykańskiego internetu stron dziwacznych wiadomości (szczególnie stron z działów hobby'istów internetu i ze stron dot. składania czy samodzielnego rozbudowywania swoich własnych komputerów czy też ich tzw. "podrasowywania"),ogólnie biorąc wiadomości niestety bardzo niepomyślnych dla ludzkości.Muszę się sam jakoś wewnętrznie pozbierać do kupy zanim przejdę do ich streszczenia.Ważne jest byśmy wiedzieli o "parallelnych" wszechświatach samorealizujących się przez zachodzące w każdym z nich poszczególne wydarzenia i wadze zjawiska losowości(stochastyczności z niestety małą ilościa tzw.dzisiaj znanych "paradoksów" fizyki kwantowej) odnoszącym się do naszego życia codziennego, oraz bezustannego rozgałęziania się na tysiące możliwości "drzewa rozgałęzień realnej i wirtualnej rzeczywistosci";iż zatem niejako sami jako aktorzy wszystkich wydarzeń,naszymi działaniami i myślami w mikroskali kształtujemy ścieżkę dalszego rozwoju naszej znajdującej się niestety na bardzo niskim technologicznie stadium rozwoju ludzkiej cywilizacji.Ogólnie wehikuł czasu działa w opraciu o zasady skomplikowanej fizyki kwantowej,otóż zgodnie z wcześniejszymi teoriami "lot motyla nad stepami Ukrainy" może w myśl tych fraktalnych założeń, zadecydować o wejściu ludzkości - albo na scieżkę wszechstronnego"superrozwoju"(z zadżwiękiem złotego megagromu - wibracji czasoprzestrzeni rezonującej jak tajemny"metronom" narastającym powszechnym boom'em gospodarczym i "złotym wiekiem" wszechstronnego rozwoju we wszystkich dziedzinach życia...) bądż nieomal totalnym samounicestwieniem się ludzkości w pożarze atomowym, w którym zginą 3 spośród 7 miliardów ludzi... Katastrofa z radioaktywną wodą po skażeniach atomowych...po prostu brak zdatnej do picia i normalnego rozwoju człowieka wody... Ich werde das uebersetzen aber mit maximaler Unwille meine Kameraden.....

Oto odpowiedzi Johna Titota odnośnie zasad fizyki zastosowanych do budowy magnokraftu do podróży w czasie: a)"Pradoks dziadka jest niemozliwy "- Pradoks mówiący,że jeżeli ktoś cofnie się w casie i zabije swojego pradziadka, to po powrocie do swoich czasów, okaże się, że nigdy się nie urodził,że go w ogóle nie było. b)Tak naprawdę żaden paradoks nie jest możliwy. c)"Teoria Everetta-Wheeler 'a-Grahama lub inaczej teoria wielokrotnego świata jest prawdziwa".Tak zwana teoria wielu światów zaproponowana w 1957 roku sugeruje,że kiedy dokonywany jest pomiar systemu, w którym funkcja falowa jest mieszaniną stanów, wszechświat rozgałęzia się na cały szereg nie oddziałujących na siebie wszechświatów.Występuje każdy z możliwych wyników pomiaru, ale każdy w innym wszechświecie.Chociaż taki model rozwiązuje pewne problemy z pomiarami, ma jednak niewielu zwolenników wśród fizyków. d)Wszelkie możliwe stany kwantowe, wydarzenia, możliwości i rezultaty są rzeczywiste, końcowe i zachodzące.Szansa,że wszystko to gdzieś zachodzi w superwszechświecie wynosi 100 procent.(Dla wszystkich waszych naukowców, gdyby kot Schroedingera miał wehikuł czasu, mogłoby go w ogóle nie być w tym pudle = Żartobliwe opowiadanie o kocie ilustrujące teorię Schroedinger'a występujące w tytule książki Johna Gribbina,"In Search od Schroedinger's Cat":"Quantum Physics and Reality". e)Tak więc istnieje linia świata, w którym żyjecie i inna linia świata w świecie do którego się udajecie lub udaliście się aby zabić swojego krewniaka. f)Różnice pomiędzy parallelnymi światami mierzone z perspektywy podróżnika w czasie wyrażają się w kategoriach procentowej rozbieżności. g)Im większa jest ta rozbieżność, tym mniej"prawdopodobnie" przedstawia się docelowa linia świata w porównaniu z linią oryginalnego świata. W świetle tej teorii warto podkreślic role obecnej zachodzącej rewolucji naukowo-technicznej oraz telemediów-każda wykreowana rzeczywistość wirtualna(n.p .gry komputerowe kosmiczne w "hyperwszechświecie" czy parapsycho---mentalna:channellingi typu"remote viewing" 'z wyjściem w daleki megagalaktyczny hyperkosmos ze spotkaniami z innymi rasami intergalaktycznymi są odpowiednikami zaistnialych stanów realnych właśnie w naszym fizycznym hiperwszechświecie powstałym w wyniku wybuchu potężnej superczarnej dziury.Tak więc istnieje nieskończona liczba przedstawicieli obcych jednostek biologicznych(EBE).Pozostaje tylko czynnik rozbieżności.A wiec takie czy inne "odchyłki" od wykreowanego bazowego wyobrażenia.

Nasuwa sie tutaj nowa myśl - jak cenni są współcześni nam twórcy nowych technologii informatycznych,nowych napędów i rodzajów przetwarzania energii oraz twórcy multimedialni - oni kreują podświadomościowo wirtualną rzeczywistość,ktora zgodnie z paradoksami fizyki kwantowej zastosowanymi w wehikułach czasu i bezustannego rozgałęziania się światów zamyślonych w światy rzeczywiste nie jest wcale"wirtualną".A wiec tym większa jest waga biegunów obecnego superrozwoju technologiczno-kulturalnego współczesnego świata, Kalifornii, regionu Tokio, najwyżej rozwiniętych regionów Europy Zachodniej, Rosji ze swoimi przełomowymi rozwiązaniami w podboju bliskiego nam kosmosu.(baza księżycowa i podbój Marsa) Są one jakby cywilizacyjnymi "furtkami czasoprzestrzeni" ku światom które tak naprawdę gdzieś realnie istnieją...

ta strona znalazla mi sie jak wpisalem w wyszukiwake "seks brazylia" a tu jakies pierdolenie o malych zielonych ludzikach, równie dobrze mogłyby być biale myszki! LOL!

No wiec! W nocy, z niedzieli na poniedzialek w mojej miescowosci ukazal sie piktogram. Nie wspomne juz, ze wydarzenie te poprzedzaly dziwne obserwacje obiektow swietlnych w okolicach Leszna. O znaku dowiedzialem sie z prasy: http://www.region.leszczynskie.net/cgi-bin/not_.cgi?note=20040727110920&source=Portal%31 Pozniej zamieszcze link do zdjec z piktogramow, w ktorych bylem.

A to cos z innej beczki (moze ten link tu byl i uciekl moim oczom:)) http://slow.p-net.pl/Helicopter_films_World_Trade_Center_UFO.mov

byl.. i zostal negatywnie rozpatrzony:) pozdro

Probowalem sie doszukac w nim fotomontarzu.. ale pracyzja wykonania jest powiedzialbym: oryginalna. Zwrocic uwage nalezy na ksztalt szyby helikoptera. Analizuja klatka po klatce zauwazylem, ze obiekt pojawia sie w zagieciu szyby, powstaje zalamanie odbitego swiatla. Takze nie moge powiedziec na 100% ze to fotomontarz. "To naturalna reakcja czlowieka przecietnego w mysleniu, ze odraca niepoznanemu i niecodziennemu".

UFO istnieje w naszej wyobrazni i nietylko

W wieku 12 lat widziałam 2 obiekty w kształcie spodków leciały bardzo wysoko jeden za drugim. Nigdy niezapomnę tego widoku.Teraz mam już 22 lata codziennie wpatruje się w niebo.

ufo to prawda ale bes pszesady

Przeczenie jest naturą człowieka zamknietego, ktory nie chce poznawac, ale juz poznane posiadac!

to nie było ufo tylko niemieckie V2 pewnie przymusowi robotnicy wystrzelili je nie w pore
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 95
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.