| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| the best of Goskas | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87 |
|
wszyscy pewnie znaja piekne wypowiedzi Goski na tym forum, pomyslalem ze mozemy zebrac jej najlepsze ywpowiedzi na jedny super temacie
|
|
|
hehe mam nadzieje że nie mówisz o ostatnim zdjęciu :-P z 21:48
|
|
|
czyli to Ty na tej focie :D
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
za szybko posty piszecie :P
głubie się już w tym :D hehe to ja, wydało się :D
|
|
|
matko, chwile mnie na forum nie bylo i ten wštek tak sie rozrósł :P
no to mamy kolejnš oszustke, tym razem po Doro, która była juz nie pamiętam kim, chyba Łokietkiem i też się rzucała
po prostu aż żal dupe ciska
|
|
|
a czego ci żal campari?? Ty też byłe kim innym i rzucałe nawet wtedy bluzgi chyba. Albo już mam bałagan w głowie? :D
|
|
|
campari gowno wiesz jak zreszta wiekszosc tutaj milego rozkminiania!
|
|
|
tutaj nie było osoby, która nie podszywałaby się pod minimum 2 nickami....
|
|
|
no bez przesady rzeby tu kto co rozkminiał :D A campari był kepług - zgadza się??
Taka jedna co tam u ciebie? Napisz co cobymy nie musieli rozkminiać (kur.. więzienny slang??)
|
|
|
|
|
|
Byc może, dlatego, że ma (---wiezienictwo.pl) i jest łatwy do wykrycia :p
Zapomniałem.....zwracam honor! Ale niestety duża większoc forumowiczów ma to gdzie :/
|
|
|
Ja nie mam tego gdzie, sam podpisywałem się czasem inaczej niż zwykle, ale nie kryję się nigdy które wpisy sš moim dziełem.
|
|
|
ok ludzie ja to ja a nie majkel i kropka kto chce niech wierzy kto nie to nie tylko nie odpisywac do mnie na to co napisal on!
|
|
|
Ej no, My już zdšżylimy zapomnieć, a ty wałkujesz temat (leży ci co na serduszku? ;) ). Powiesz mi w końcu jak masz na imię i czy jeste jeszcze z tym swoim facetem bo ja globtroter jestem i może zachaczę o islandię za niedługo ;).
|
|
|
Jak wemiesz się do roboty na tym forum, to skończš się głupie posty. Już działasz, ale to cišgle mało. Musisz pokazać, gdzie jest miejsce forumowicza, a gdzie Twoje, czyli admina. Można by w nim wprowadzić jakie zmiany, co z nim zrobić, aby nie było takie monotonne. Najlepiej jakby znalazł jakiego pomocnika, który by mógł pilnować forum w czasie, jakby Cię nie było. Zrób regulamin, ludzie muszš znać prawa, które tutaj obowišzujš.
Bo narazie to jest samowolka, wprawdzie już nie taka jak kiedy, ale ciagle jest :/
|
|
|
to lepiej mi sie na oczy nie pokazuj mily,a jak chcesz znac moje imie to musisz na to zasluzyc!!!spadam pa!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 87 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |