Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
radio Maryja dziełem szatana
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125

skoro TVN jest jego dziełem to czemu nie RM w końcu jest to jakby sekta, która ma swojego przywódce, a on ma swoich fanatycznych wyznawców

Campari wybacz podpuche ale chciałem się Dowiedzieć kim jest nasza Barbie Olla :)

jasne, spoko Promyk ;) a ja juz myslałem że jesteœ moderatorem ;) a właœciwie, pani/e moderator czy jest pan/i jednym z forumowiczów czy osobš z zewnštrz? no tak był Marian, jest Campari, ale w sumie Campari używam na wszystkich forach internetowych, adresach mailowych, itd., więc to żadna wielka zmiana ;) MOD: My cię znamy z tego forum więc nie odwracaj kota ogonem ;)

hehe prosze bardzo wyszło szydło z worka, Doro jest hipokrytkš i oszustkš :P

Chciałaby być taka jak się kreowała do tego potrzebna jest jedynie szczeroœć i otwartoœć na wiedze a nie zamykanie się jedynie we własnych doœwiadczeniach. MOD: A czy Wy jesteœcie bez winy że tak œmiało rzucacie kamieniami w doro? A może jej działanie to automatyczny splot wydarzeń wynikajšcy z jednej małej pomyłki? Czy można kogoœ osšdzać po jednym błędzie? Liczę na to że Doro jest kimœ lepszym od "wszystkich" i jeszcze nam to pokaże, chyba że nie przyzna się do błędu, bo to jest najtrudniejsze. Wydawanie sšdów to błachostka, obrona przed zarzutami to sztuka, a przyznanie się do winy to mistrzostwo.

Swojš drogš jak już poruszyliœmy ten temat zmieniania nicków przypuszczam że Kochanš Gosiš jest Ahmed mimo iż może robić to z całkiem innego połšczenia z sieciš.

a ty Promyk nie byłeœ już kiedys na tym forum kimœ innym? ;>

zmiana tożsamoœci jest czymœ ciekawym i każdy z nas powinien często się przeprowadzać i zmieniać nicki i tożsamoœć, dzięki temu można uniknšć nudy i popadania w rutynę. Pozatym więcej ludzi można poznać.

to sposób judasza.

oj chyba chybiłeœ :-P judasz sprzedał za forsę ja mówie o przygodzie MOD: A nie o drugiej szansie?

Re: 2 0 1 2 Autor: Campari (---.chello.pl)Data: 18-04-2006 10:29 dzięki Dariusz, jesteœ nieoceniony :)mam pytanie jeszcze odnoœnie tej ksišżki "nie z tej ziemi", bo nie moge jej znaleŸć na twojej stronie, masz ja może gdzieœ "spakowanš"?jak nie to gdzieœ będę jej po Warszawie szukałp.s.napisałeœ, że nie jesteœ gademale z powyższego komentarza i tego linka co podałeœ, wynika że jesteœ "obcym", albo to ja mam jakieœ złe wrażenie ;) Odpowiedz na wiadomoœć Re: 2 0 1 2 Autor: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl)Data: 18-04-2006 10:48 Ta ksišżka jest już nieosišgalna, szukałem jej długo i znalazłem na Allegro.Co do mojej "obcoœci", to tak Ci się tylko wydaje ;) Mam stronę z ksišżkamiZapraszam ___________________________________________________________________ TAK ŁATWO JEST OSĽDZAĆ PRAWDA?......ZWŁASZCZA JAK SIĘ NIE ZNA ! Nawet trudne dzieciństwo można komuœ przypisać..... Jasne chyba z powyższego , że dwie różny osoby, sš w dwóch różnych miejscach ! Owszem , mierzi mnie wulgarnoœć ale do hipokryzji mi daleko ! Ponieważ jednak pożegnałam się z tym forum, gwoli œcisłoœci krótka moja bytnoœć. A propos " ucieczki".....( zawieram wszystko w jednym ) Nie czuję sie przez nikogo w jakikolwiek sposób urazona ( nie mam powodu ) wymiana zdań, poglšdów - to wszystko ! Taka jest chyba rola forum, spotkać się ( może nie przy kawie ) pogadać, podzielić się tym i owym.....ale mój czas się skończył , ot tak po prostu, z racji wielu obowišzków , zawsze jest coœ kosztem czegoœ. Z drugiej strony, co chciałam z tego forum uzyskać - już otrzymałam ( nawet , to czego nie chciałam :) - ale to szczegół w porównaniu z kopalniš interesujšcych spostrzeżeń, doœwiadczeń, cudownych wierszy, wštków poruszajšcych ....eee....co ja tam będę wymieniać....sami doskonale wiecie :) Jeszcze raz wszystkiego dobrego zyczę wszystkim - Promyk X tobie też, Campari - ostatnie osoby , które poznałam a które w swej nieœwiadomoœci odrobinę przyczyniły się do mojego zamiaru, z którym nosiłam się od pewnego czasu. Po prostu, pomogliœcie mi- i dzięki Wam za to ! Czasem zimny prysznić, jest konieczny aby zrozumieć co jest bardzo ważne , a co ważne. :)))))))))))))))

co Dorotka tu jeszcze robi jej marna tajemnica psychiki jest rozwišzana już w tym poœcie wczeœniej. Pozatym dawno przybrała tu innš ksywe ale nie szaty zmieniajš człowieka.

PromykX *** sie *******

o jest ukochana Twarz Gada :)

ale jazda hehehe

hehe, pozdrawiam Doro i szczerze się cieszę, że znikasz z tego forum, bo nie lubię hipokrytów i prosze Ciebie nie mów, że to co ja pisze przyczyniło się do opuszczenia tego forum przez Ciebie, bo robisz tym samy cierpiętniczkę z siebie. Doro.... (---.internetdsl.tpnet.pl) "PromykX *** sie *******" yyyy ojojoj co za brak kultury kto używa takiego słownictwa nie ma żadnych argumentów nawiasem mówišc treœci się nie doszukałem, a forma pusta na szczęœcie nie musze takich chamskich komentarzy czytać

prawda. MOD: Promyk X Będę musiał Cię zbanować Batem jeœli się nie poprawisz i nie oswoisz z totalitarnym systemem.

hihi :) będę uległy Panie.

heh no cóż Promyk, PIS działa, cenzor pod pseudonimem MOD cenzuruje wypowiedzi forumowiczów ehh takie czasy nastały MOD: "Prosimy nie używać wulgaryzmów oraz nie promować innych stron. Listy tego typu będš cenzurowane." Czy usunšłem jakšœ wypowiedŸ, która nie łamała tego co powyżej??

Wštek "Radio Maryja po wsze czasy" usunięty. Jednak ten moderator jest bardzo bezstronny. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

hmm... a to ciekawe, usuwa ciekawe wštki, a promykx może bezkarnie obrażać kogo chce i używać słów nie tylko wulgarnych ale i bezsensownych.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.