| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| radio Maryja dziełem szatana | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125 |
|
skoro TVN jest jego dziełem to czemu nie RM
w końcu jest to jakby sekta, która ma swojego przywódce, a on ma swoich fanatycznych wyznawców
|
|
|
Campari wybacz podpuche ale chciałem się Dowiedzieć kim jest nasza Barbie Olla :)
|
|
|
jasne, spoko Promyk ;)
a ja juz myslałem że jeste moderatorem ;)
a właciwie, pani/e moderator czy jest pan/i jednym z forumowiczów czy osobš z zewnštrz?
no tak był Marian, jest Campari, ale w sumie Campari używam na wszystkich forach internetowych, adresach mailowych, itd., więc to żadna wielka zmiana ;)
MOD:
My cię znamy z tego forum więc nie odwracaj kota ogonem ;)
|
|
|
hehe prosze bardzo wyszło szydło z worka, Doro jest hipokrytkš i oszustkš :P
|
|
|
Chciałaby być taka jak się kreowała do tego potrzebna jest jedynie szczeroć i otwartoć na wiedze a nie zamykanie się jedynie we własnych dowiadczeniach.
MOD:
A czy Wy jestecie bez winy że tak miało rzucacie kamieniami w doro? A może jej działanie to automatyczny splot wydarzeń wynikajšcy z jednej małej pomyłki? Czy można kogo osšdzać po jednym błędzie? Liczę na to że Doro jest kim lepszym od "wszystkich" i jeszcze nam to pokaże, chyba że nie przyzna się do błędu, bo to jest najtrudniejsze. Wydawanie sšdów to błachostka, obrona przed zarzutami to sztuka, a przyznanie się do winy to mistrzostwo.
|
|
|
Swojš drogš jak już poruszylimy ten temat zmieniania nicków przypuszczam że Kochanš Gosiš jest Ahmed mimo iż może robić to z całkiem innego połšczenia z sieciš.
|
|
|
a ty Promyk nie byłe już kiedys na tym forum kim innym? ;>
|
|
|
zmiana tożsamoci jest czym ciekawym i każdy z nas powinien często się przeprowadzać i zmieniać nicki i tożsamoć, dzięki temu można uniknšć nudy i popadania w rutynę. Pozatym więcej ludzi można poznać.
|
|
|
oj chyba chybiłe :-P
judasz sprzedał za forsę
ja mówie o przygodzie
MOD:
A nie o drugiej szansie?
|
|
|
Re: 2 0 1 2
Autor: Campari (---.chello.pl)Data: 18-04-2006 10:29
dzięki Dariusz, jeste nieoceniony :)mam pytanie jeszcze odnonie tej ksišżki "nie z tej ziemi", bo nie moge jej znaleć na twojej stronie, masz ja może gdzie "spakowanš"?jak nie to gdzie będę jej po Warszawie szukałp.s.napisałe, że nie jeste gademale z powyższego komentarza i tego linka co podałe, wynika że jeste "obcym", albo to ja mam jakie złe wrażenie ;)
Odpowiedz na wiadomoć
Re: 2 0 1 2
Autor: Dariusz Wendołowski (---.wieziennictwo.gov.pl)Data: 18-04-2006 10:48
Ta ksišżka jest już nieosišgalna, szukałem jej długo i znalazłem na Allegro.Co do mojej "obcoci", to tak Ci się tylko wydaje ;) Mam stronę z ksišżkamiZapraszam
Ponieważ jednak pożegnałam się z tym forum, gwoli cisłoci krótka moja bytnoć. A propos " ucieczki".....( zawieram wszystko w jednym ) Nie czuję sie przez nikogo w jakikolwiek sposób urazona ( nie mam powodu ) wymiana zdań, poglšdów - to wszystko ! Taka jest chyba rola forum, spotkać się ( może nie przy kawie ) pogadać, podzielić się tym i owym.....ale mój czas się skończył , ot tak po prostu, z racji wielu obowišzków , zawsze jest co kosztem czego. Z drugiej strony, co chciałam z tego forum uzyskać - już otrzymałam ( nawet , to czego nie chciałam :) - ale to szczegół w porównaniu z kopalniš interesujšcych spostrzeżeń, dowiadczeń, cudownych wierszy, wštków poruszajšcych ....eee....co ja tam będę wymieniać....sami doskonale wiecie :)
Jeszcze raz wszystkiego dobrego zyczę wszystkim - Promyk X tobie też, Campari - ostatnie osoby , które poznałam a które w swej niewiadomoci odrobinę przyczyniły się do mojego zamiaru, z którym nosiłam się od pewnego czasu. Po prostu, pomoglicie mi- i dzięki Wam za to ! Czasem zimny prysznić, jest konieczny aby zrozumieć co jest bardzo ważne , a co ważne.
:)))))))))))))))
|
|
|
co Dorotka tu jeszcze robi jej marna tajemnica psychiki jest rozwišzana już w tym pocie wczeniej. Pozatym dawno przybrała tu innš ksywe ale nie szaty zmieniajš człowieka.
|
|
|
hehe, pozdrawiam Doro i szczerze się cieszę, że znikasz z tego forum, bo nie lubię hipokrytów i prosze Ciebie nie mów, że to co ja pisze przyczyniło się do opuszczenia tego forum przez Ciebie, bo robisz tym samy cierpiętniczkę z siebie.
Doro.... (---.internetdsl.tpnet.pl)
"PromykX
*** sie *******"
yyyy ojojoj co za brak kultury
kto używa takiego słownictwa nie ma żadnych argumentów
nawiasem mówišc treci się nie doszukałem, a forma pusta
na szczęcie nie musze takich chamskich komentarzy czytać
|
|
|
prawda.
MOD:
Promyk X Będę musiał Cię zbanować Batem jeli się nie poprawisz i nie oswoisz z totalitarnym systemem.
|
|
|
heh no cóż Promyk, PIS działa, cenzor pod pseudonimem MOD cenzuruje wypowiedzi forumowiczów
ehh takie czasy nastały
MOD:
"Prosimy nie używać wulgaryzmów oraz nie promować innych stron.
Listy tego typu będš cenzurowane."
Czy usunšłem jakš wypowied, która nie łamała tego co powyżej??
|
|
|
Wštek "Radio Maryja po wsze czasy" usunięty.
Jednak ten moderator jest bardzo bezstronny.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
hmm... a to ciekawe, usuwa ciekawe wštki, a promykx może bezkarnie obrażać kogo chce i używać słów nie tylko wulgarnych ale i bezsensownych.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 125 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |