| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Koniec z atakami na Ojca Rydzyka | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 108 |
|
tak Promyku, racja :)
a ty wielmożny ojcze tadeuszu:
jebiesz
|
|
|
cAMPARI, jak aluzji nie poniał, to odsyłam do szkół.
Poniej tu wróć i podyskutujemy.
Język rodem z szamba przejšłe od tego debila migła, co tu się
w kilku wcieleniach pojawia - gratuluję.
Pa
Pozdro
ps. i szkaluj jškałę z GW, będzie mieszniej
|
|
|
|
|
|
Ufita zadał pytanie:
"Co wam uczynił ojciec Rydzyk, że go tak nienawidzicie ?"
Odpowiadałem już nie raz, ale na specjalne życzenie Ufity spróbuję to krótko podsumować:
1. Nie lubię kultu jednostki i różnych sekciarskich guru.
2. Nie lubię nacišgaczy, którzy kosztem biednych ludzi opływajš w luksusy.
3. Nie cierpię oszustów.
4. Rydzyk próbuje izolować Polskę od reszty wiata, a w biednych ludziach wzbudza agresję do wszystkich "innych". Jest izolacjonistš.
5. Polakom gratulujemy Rydzyka - robi pomiewisko z Polski.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
och ach nasz vice-premier ze swojš dorodnš rodzinkš, (córeczka chyba w bluzce od Versace) :) toż to wizytówka IV RP
ale oby nasza power, zmieniła się w naszš past, a nastała nasza future :P
|
|
|
Synus czy kto to tam jest tez ma bajerancka brodke. Jak koziolek.Hi hi Andrzejek musi tez sobie taka zasiac. Bedzie to jego znak rozpoznawczy. W wersacze to chodzi Pani Renata B.
[%sig%]
|
|
|
hmm synu chyba bródki nie ma, to tylko cien na jego zacnym podbródku. efekt dobrego odżywienia widać nie tylko u niego ;)
|
|
|
Co za rozmica. Podobny do koziolka jak nic. A jak nie to do nierogacizny zamknietej w chlewiku.
[%sig%]
|
|
|
Watek tu widze, ze nie wolno atakowac Rydzyka. A dlaczego jak to szuja pierszej wody.
[%sig%]
|
|
|
Oto szczesliwe emerytki po zlozeniu daniny dla jasnie oswieconego Ksiedza Tadeusza
[%sig%]
|
|
|
Ja o Rydzyku bede smarowal ile tylko wlezie. nie cierpe hohsztaplerow i oszustow. Rydzyk ma lapy usmarowane gownem po same lokcie.
[%sig%]
|
|
RYDZYKowna reklama
[%sig%] |
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Szczęć Boże ojcze Dyrektorze !
Pozdro
ps. DW, to zdjęcie jest naprawdę fajne, natomiast artykuł jak zwykle
kłamliwy. Nie chcę się rozpisywać, co i gdzie, bo niewierzšcych i
powstali z martwych nie przekonajš. Co dopiero zwykłe fakty ?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 108 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |