Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rydzykomania
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 90

Całe zło naszego polskiego piekiełka bierze się z pięknego miasta Torunia, którym rzšdzi jak pan na włoœciach nasz umiłowany pożeracz głodowych emerytur ojciec dyrektor. Zanieœcie mu wszystko co macie. [%sig%]

czeœć Goœka jaca z tej strony nadaje

A czyj Gosiu? HAARP-a? To chyba następne stadium choroby - już nie pamiętasz co robiłaœ. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

a swojš drogš to witek babcia Ci skompiła emerytury czy o co chodzi z tš fanatycznš troskš o pienišdze starszych ludzi szukajšcych odkupienia przyggotowujšc się do œmierci?

inaczej jak mogš zaszkodzić nam pienišdze Rydzyka?

Nikt mi niczego nie skapil.Denerwuje mnie tylko naiwnosc ludzi i do czego moga sie posunac wierzac takiemu guru jak Rydzyk. To chore [%sig%]

A może Rydzyk posiada broń HAARP i steruje ludŸmi? Kto raz przełšczy na tę częstotliwoœć ten zostaje napromieniowany i robi co mu każš.

A cholera wie co posiada nasz umilowany ojciec moralnosci. Nawet bym sie nie zdziwil gdyby okazalo sie, ze pod Toruniem stoja wyrzutnie rakietowe dalekiego zasiegu kupione za pieniadze stoczniowcow przez ojca Rydzyka od Iranu. [%sig%]

Ciekawe kto po œmierci Łojca R będzie kierował radiem???

Ja mysle, ze znajdzie sie wielu ojcow na taka rozglosnie.Tam jest do zgarniecia straszny szmal. Klechy tego nikomu nie puszcza w samopas. [%sig%]

Autor: . (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 14-04-2006 17:56 "Ciekawe kto po œmierci Łojca R będzie kierował radiem???" może jego syn :P

a może jego chłopak :-P

heh w tym kraju wszystko jest chyba możliwe ;)

Zaznaczam, ze to nie jest normalny kraj. W normalnym kraju klechy sa zatrudniani przez rzad lub organizacje koscielne, biora wyplaty i rozliczaja sie z fiskusem. U nas zaden batman nie dotknie PITu bo nie ma takiej potrzeby. To jest najwieksza w europie legalna organizacja wspierajaca szara strefe. Tak trzymac. [%sig%]

A jednak można, jeœli się tylko chce prowadzić rozmowę wyrażonš emocjami, bardzo czytelnie - bez tendencji brukowych :)))))) Aż miło :)))) Jakie podniosłoby się larum, gdyby opodatkowano księży. Nie grozi nam to jednak, gdyż uderzyłoby to w hierarchię koœcielnš i zmniejszyło wpływy . Co tam wynagrodzenia, oburzenie jest gdy majš za koœcielne grunty podatek płacić.....a majš ich sporo po dawniejszych PGR-ach.

opodatkować koœciół? on ma za sobš swojš armie, pod postaciš fanatyków radia Maryja i wiedzšc o niej, żaden rzšd nie odważy się nałożyć podatków, nie oszukujmy się :/

Pracowalem kiedys w niemczech. Ktoregos dnia pod koniec pracy zauwazylem cos co mnie zdumialo.Bylo to w Norymbergii przy Lorenz Kirche. Otoz kazdego dnia po poludniu do czegos w rodzaju kasy podchodzil ksiadz. Jak kasjerka w supermarkecie wystukiwal sobie tylko znany kod po czym ta maszyna drukowala mu dzienny utarg z datkow wiernych. Czyli, ze jest to mozliwe. Trzeba tylko chciec. [%sig%]

U nas czarni nie chcš. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Tak a oni maja w tym kraju najwiecej do powiedzenia.Mysle, ze nadejdzie taki czas, ze internet stanie sie towarem deficytowym i trzeba bedzie czekac na niego w kolejkach. Oni wiedza, ze tu sie o nich rozmawia i wcale im sie to nie podoba. [%sig%]

Ale nie przesadzajmy z wpływem czarnych na wszystko. Po pierwsze Polski nie da się odizolować od reszty œwiata, mimo że próbujš. Nie udało się to czerwonym, nie uda się i czarnym. Poza tym czarni przeminš, a smród (pamięć o ich "dokonaniach) pozostanie. Ja już dawno temu stwierdziłem, że dobrze żeby w Polsce rzšdzili czarni po całoœci, żeby trzymali ludzi za mordę i dokręcili œrubę, bo najwyraŸniej do większoœci jeszcze nie dotarło czym jest czarna zaraza. Po latach tak się stało i do ludzi coœ zaczyna docierać - pachołki czarnych bardzo szybko tracš poparcie. [%sig%]

ja nie jestem zwolennikiem zrzucania całej winy za wszelkie zło na koœciół, moim zdaniem największym złem jest upodobnionia do amerykańskiej komercyjna machina robišca ludziom wodę z mózgu i daje jej 90% jeœli chodzi o szkodliwoœć, 10% to koœciół, w historii jednak należy powiedzieć to szkodliwoœć koœcioła była bardzo duża (purytanizm i hipokryzja seksualna, œwięta inkwizycja, zakłamanie). Jeœli się koœciół potraktuje jako wielkie przedsiębiorstwo, którego największym grzechem jest ZNIECHĘCANIE ludzi do wiary w Boga i Jezusa, to ma się pełny obraz rzeczywistoœci. Reszta to tylko dodatek.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 90
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.