| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dość z antysemityzmem w Polsce!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89 |
|
mam już tego kurwa doć, no bo ile można tolerować te cišgłe mówienie o Żydostwie, cišgłe szerzenie nienawici do Żydów przez jebanych wyznawców radia Maryja (co ma w ogóle Maryja do takiej niespotykanej nienawici wobec innego człowieka), mam doć tego, że partie jak np. LPR <tfu>, ktore maja reprezentowac obywateli też zionš nienawiciš do Żydów, albo te obrzydliwe kartki w którym miecie w stylu "Żeby Polska była Polskš trzeba skończyć z obłudš żydowskš. Dobry Zyd to martwy Żyd", kurwa no ile można, holocaust był dziesištki lat temu i zaistniał włanie przez takie szerzenie nienawici. NIE MOŻNA TEGO TOLEROWAĆ!!!!!!!!
miałem dzi spotkanie z młodzieżš z Izraela, z moimi rówienikami. to sš fantastyczni ludzie, bez uprzedzeń, niesamowicie życzliwi, szczerze mówišc bardziej niż Polacy, w rozmowie otwarci, napewno troche pogodzeni z tym, że muszš walczyć non stop z Palestynš i z ogarniętymi niewobrażalnš nienawiciš arabami czy to włanie z Palestyny czy to z Iranu. pogodzeni sš z tym, że muszš na 2 lata ic do wojska, czy to chłopaki czy dziewczyny.
ja naprawde nie rozumiem skšd bierze się ta nienawić, ten jebany antysemityzm w polskim narodzie, ludzie jeżeli nie nauczymy się szanować nie tylko obcych nacji, jak np. Żydów, ale tez ludzi ze swojego otoczenia to po prostu czeka nas smutna przyszłoć, w zamkniętej, nienawidzšcej odmiennoci, szarej, ponurej społecznoci... ja tego nie chce i to już czas żeby zmienić rzeczywistoć w okolo nas póki nie jest za póno, nauczmy sie szanować ludzi bez względu na narodowoć, wyznanie, orientacje seksualnš, przekonania, kolor skóry, itd.!!!
p.s. nie mogłem się powstrzymać, żeby tego nie napisać..
|
|
|
heh dariuss, żałosna kurewka z ciebie. popierdoleńcu Żydzi ci przeszkadzajš, bo rzšdzš wiatem (buahaha)? ale głupia teoria. masz jakie kompleksy, może ciebie kiedy jaki Żyd zgwałcił i dlatego tak ich dzisiaj nie nawidzisz? obwiniasz całš nację, bo jeste dzi męskš dziwkš przez ten gwałt? biedny chłopaczku, szkoda mi ciebie... taka nienawić ;/
|
|
|
Judaizujšce eksperymenty socjotechniczne w amerykańskiej szkole
"Dzisiaj będziesz Żydem"
Jak informuje stacja telewizyjna WKMG Local6, w szkole redniej Apopka Memorial Middle School na Florydzie obchodzono włanie "Dzień Pamięci o Holokaucie", podczas którego przeprowadzono eksperyment z zakresu inżynierii społecznej. Wszystkim omioklasistom, których nazwiska zaczynały się od liter M to Z, nalepiono na plecach pięcioramienne żółte gwiazdy i powiedziano: "Dzisiaj będziesz w szkole Żydem". Gdy dziecko z gwiazdš np. stało w kolejce po niadanie, odsyłane było na koniec kolejki. Nad fontannami wodny pitnej, umieszczony był nawet napis, że dzieciom z gwiazdami zakazane jest ich używanie.
Oburzony ojciec jednego z uczniów, John Tinnelly opisuje jak syn przyszedł z płaczem do domu. "Dlaczego tak płaczesz?" - zapytałem, a syn powiedział: "Tatusiu, ja dzisiaj byłem Żydem." Inni rodzice dzielili się podobnymi historiami.
Stacja Local6 odczytała na antenie komunikat wydany przez Centrum Holokaustu na Florydzie The Holocaust Memorial Resource and Education Center, które oczywicie pochwalało inicjatywy edukacji o Holokaucie, lecz odradzało przeprowadzanie podobnych symulacji i ćwiczeń.
ródło
|
|
|
No proszę, trochę dowiadczyli na własnej skórze a jak zabolało !!!!
Szkoda , że faktycznie nie podeszli do eksperymentu jak do ćwiczeń- w ego by tak nie uderzyło i więcej zrozumienia - wtedy nie boli.
Dobrze , że za amerykańskimi dziećmi ma się kto wstawić .
|
|
|
Do wszystkich, co "sš za, a może nawet przeciw" !
cišgnijcie i posłuchajcie felietonu Michalkiewicza.
Jest tu:
http://www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=1652
Potem pogadamy !
Pozdro
|
|
|
do KK
szkoda mi ciebie , ale po sposobie wnioskowania widze że może kiwałe w Wołowie , może Darek Wendołowski będzie się lepiej orientował , poniewaz pracuje w więziennictwie ....
nie będę cie obrażał , , z prostej przyczyny , twoja wypowied nie tyle parszywš jest co przesycona nieprwadziwym obrazem historii, zapewne do dzi spierasz się ze samym sobš : jestem małpš stworzonš w drodze rewolucji przez boga który ma mnie za frajera bo nie mam studiów podyplomowych , a stulejka przeszkadza mi w onanizmie
czy jestem może boskim stworzeniem ze swiatła i pršdu , skromnym i cichym ....liberałem w dresach i amicjach managera z coca coli ...
ech kolego KK
jestes poprostu le poinformowany , niedouczony - to nie obraza , to rada
obud się ze swojej ignorancji dla wiata
...ech , on ci itak otworzy te naiwne oczęta scyzorykiem
a więc pal się w kominku mojej jak to mówisz nienawici , do drzew i lisci
|
|
|
W Wołowie jest ciężkie więzienie dla szczególnie niebezpiecznych - miałem tam szkolenie. Znajduje się ono w budynku, który był kiedy pruskim więzieniem - "ładny" zabytek.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
podobno tam szyja najładniejsze piłeczki :)))
wiesz o co chodzi co ni e?
pozdro
|
|
|
Dwa razy dziennie sš tam opukiwane kraty drewnianymi młotkami - sprawdzajš czy nie sš nadpiłowane.
A wracajšc do Żydów, to nie podoba mi się, że sš to teraz "więte krowy" - nie można ich skrytykować, bo można być oskarżonym o antysemityzm. Pewnie też dlatego nie sš lubiani, ale nie należy przesadzać z jechaniem na nich. Trochę konstruktywnej krytyki wystarczy.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jak kto jest złodziej, to nieważne z jakiej jest nacji -
tniemy łapę i po sprawie :-) .
Im więcej ukradł, tym więcej tniemy. Proste !
Ale to tylko teoria i to niespiskowa.
Pozdro
ps. czuję, że powstanie nowy, ciekawy wštek -
Żydzi sš tylko jego katalizatorem i mało znaczšcym dodatkiem
|
|
|
Niech żyje surowy Bóg Ufita! ;)
Żyjesz Ufita jeszcze w epoce "Boga łupanego", ale na szczęcie jest takich coraz mniej.
[%sig%]
|
|
|
Ufita Starotestamentowš taktykę kary przyjmuje...oooo??? to nowina!
A gdzie nauki Jezusa? gdzie naladowanie ? Uderzš cię w jeden policzek nadstaw drugi?, kto mieczem wojuje od miecza ginie? , kochaj bliniego swego? , cóż za cnota kochać przyjaciół?
I tak to się ma do wiary chrzecijańskiej, z jednej strony górnolotne słowa, pełne miłoci i chwały Jezusa...z drugiej strony nienawić, szukanie winnych, obarczanie innych winš....- u bliniego dbło widzš w oku, a belki w swym nie dostrzegajš -
To prawda, trzeba prosić Boga....zwłaszcza o przymnażanie miłoci ! Jeli z goršcym sercem to z pewnociš udzieli tych łask .
Pozdrawiam
|
|
|
jechaniam na nich ....
hmmm
nieeeee :)
ja tylko pragnę dezintegracji z tego wiata pradawnych , prymitywnych wzorców energetycznych typu pan-niewolnik , a że mam takie szczęcie i mogę ograniczyc się z powodów obiektywnych tylko do jednego gatunku sztucznie uwarunkowanego genetycznie zwanego żydami , choć tak naprawdę chodzi tylko o kilkuset ....
nigdy nie spocznę , bo po to się urodziłem
''...zanim zaczniesz cokolwiek ...zastanów się w jakim celu zszedłe w materię na własne życzenie ..''
|
|
|
Doro, masz wypaczone pojęcie nauk Jezusa. On nie popierał złodziei, bandytów i
innego rodzaju łotrów.
Wybaczać - tak, ale tylko gdy kto szczerze żałuje.
Jezus miał wglšd w ludzkie myli i wiedział, kto żałuje szczerze, a kto nie.
My, zwykli miertelnicy nie mamy takich możliwoci.
Poza tym pozwolić na swobodne działanie np. mordercom jest grzechem,
gdyż takim poczynaniem wiadomie doprowadzamy do mierci niewinnych ludzi.
Czym innym jest wojować mieczem w wojnie napastniczej, a czym innym jest
prawo do obrony.
Przeczytaj sobie wykładnię czy też naukę papieży z Janem Pawłem II włšcznie
na temat wojny sprawiedliwej, bo to co opowiadasz, jest tylko i wyłšcznie
twojš błędnš interpretacjš.
Jak ci to słabo pójdzie, to przytoczę tu odpowiednie fragmenty różnych
nauk oraz ich rozumienie.
Taaaak, wydawało by się, że kto jak kto, ale ty będziesz znać naukę Kocioła
w tej materii.
Wielki zawód, a może jednak nie ?
Pozdro
|
|
|
Ufita
" Słyszelicie , że powiedziano : Będziesz miłował swego bliniego , a nieprzyjaciela swego będziesz nienawidził. A Ja wam powiadam: Miłujcie waszych nieprzyjaciół, którzy was przeladujš: tak będziecie synami Ojca waszego , który jest w niebie: ponieważ On sprawia, że słońce Jego wschodzi nad złymi i nad dobrymi i On zsyła deszcz na sprawiedliwych i niesprawiedliwych. Jeli bowiem miłujecie tych, którzy was miłujš, cóż za nagrode mieć będziecie? Czyż i celnicy tego nie czyniš? I jeli pozdrawiasz tylko swych braci, cóż szczególnego czynicie? Czyż i poganie tego nie czyniš ? Bšdcie więc wy doskonali, jak doskonały jest Ojciec wasz niebieski" Mat:5;43
" Wszystko więc, co bycie chcieli żeby wam ludzie czynili i wy im czyńcie. Albowiem na tym polega Prawo i Prorocy " Mat 7;12
Przeczytaj jeszcze sobie przypowieć o chwacie i wyjanienie przypowieci o chwacie.
Tych cytatów chyba nie trzeba tłumaczyć...te słowa Jezusa mówiš wprost i nie potrzeba interpretacji Kocioła.
Ja nie powiedziałam , że popieram zło , a tym bardziej jeli bym wiedziała o knuciach mordercy....zapewne zareagowałabym w taki sposób by nie doszło do tragedii ( z pewnociš bym go nie zabiła, bo sama zostałabym morderczyniš ).
Co do wojny zgadza się , jedynš słusznš wojnš jest obrona.
Jak na razie nie dyskutowalimy jednak o możliwociach wojennych usprawiedliwionych bšd nieusprawiedliwionych w oczach Boga .
" Wroga" nie da się pokonać poprzez agresję i nienawić lecz przez zrozumienie i poznanie. Dopiero wtedy można przedsięwzišć taktykę obronnš.
Może mi słabo idzie pojmowanie , lecz wartosciš nadrzednš dla mnie jest troska o ducha niz o ciało.
Poznanie jest kluczem : poznanie zamiarów ewentualnego mordercy, poznanie zamiarów wrogich działań - siłš można zachowac ciało, ale czy wiatło ducha?
Może i mam wypaczone nauki Jezusa , w takim razie równie wypaczone ma KK gdyż to jego zasługa w moim nauczaniu. Zastanawiam się czym w takim razie jest krzyż i niesienie krzyża....." kto nie bierze swego krzyża, nie jest Mnie godzien".
Pozdrawiam
|
|
|
Z tym krzyżem cos jest nie tak, kazdy muwi nies.....ale nikt nie chce niec, wszystko chce być szczęsliwym, mšdrym, bogatym-----ale rzeby krzyż nieć? KK mówi niecie, a sam zrzuca z" ramion swych" na innych heh Teras wg Benka XVI to bron chrzescijanina- krzyż- albo samemu się krzyżować albo wroga...to jest pojednanie w miloci.....samemu się ukrzyżować, bo wróg się nie da, wojenka gotowa :)z
|
|
|
Kociół bardzo lubi narzucać swojš wolę, lubi wojenki, lubi ludzi za mordę trzymać. A krzyż? miechu warte - wierni, a owszem - im więcej krzyża tym lepiej, w ten sposób manipuluje się ludmi. Z cierpienia zrobić cnotę - chore.
http://media.putfile.com/17-Nietykalni
[%sig%]
|
|
|
nie żdziwyłbym się
gdyby chrzecijaństwo było najwiekszym żydowskim spiskiem przeciwko wolnoci i swiadomoci ludzi ....
MACIE SWOJEGO MESJASZA I UMARTWIAJCIE SIĘ
wspaniały sposób na osłabienie charakteru i woli .....
sami za Wielcy i Bogaci żydzi kapiš się w spermie i krwi
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |