Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dość z antysemityzmem w Polsce!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89

mam już tego kurwa doœć, no bo ile można tolerować te cišgłe mówienie o Żydostwie, cišgłe szerzenie nienawiœci do Żydów przez jebanych wyznawców radia Maryja (co ma w ogóle Maryja do takiej niespotykanej nienawiœci wobec innego człowieka), mam doœć tego, że partie jak np. LPR <tfu>, ktore maja reprezentowac obywateli też zionš nienawiœciš do Żydów, albo te obrzydliwe kartki w którymœ mieœcie w stylu "Żeby Polska była Polskš trzeba skończyć z obłudš żydowskš. Dobry Zyd to martwy Żyd", kurwa no ile można, holocaust był dziesištki lat temu i zaistniał właœnie przez takie szerzenie nienawiœci. NIE MOŻNA TEGO TOLEROWAĆ!!!!!!!! miałem dziœ spotkanie z młodzieżš z Izraela, z moimi rówieœnikami. to sš fantastyczni ludzie, bez uprzedzeń, niesamowicie życzliwi, szczerze mówišc bardziej niż Polacy, w rozmowie otwarci, napewno troche pogodzeni z tym, że muszš walczyć non stop z Palestynš i z ogarniętymi niewobrażalnš nienawiœciš arabami czy to właœnie z Palestyny czy to z Iranu. pogodzeni sš z tym, że muszš na 2 lata iœc do wojska, czy to chłopaki czy dziewczyny. ja naprawde nie rozumiem skšd bierze się ta nienawiœć, ten jebany antysemityzm w polskim narodzie, ludzie jeżeli nie nauczymy się szanować nie tylko obcych nacji, jak np. Żydów, ale tez ludzi ze swojego otoczenia to po prostu czeka nas smutna przyszłoœć, w zamkniętej, nienawidzšcej odmiennoœci, szarej, ponurej społecznoœci... ja tego nie chce i to już czas żeby zmienić rzeczywistoœć w okolo nas póki nie jest za póŸno, nauczmy sie szanować ludzi bez względu na narodowoœć, wyznanie, orientacje seksualnš, przekonania, kolor skóry, itd.!!! p.s. nie mogłem się powstrzymać, żeby tego nie napisać..

heh dariuss, żałosna kurewka z ciebie. popierdoleńcu Żydzi ci przeszkadzajš, bo rzšdzš œwiatem (buahaha)? ale głupia teoria. masz jakieœ kompleksy, może ciebie kiedyœ jakiœ Żyd zgwałcił i dlatego tak ich dzisiaj nie nawidzisz? obwiniasz całš nację, bo jesteœ dziœ męskš dziwkš przez ten gwałt? biedny chłopaczku, szkoda mi ciebie... taka nienawiœć ;/

Judaizujšce eksperymenty socjotechniczne w amerykańskiej szkole "Dzisiaj będziesz Żydem" Jak informuje stacja telewizyjna WKMG Local6, w szkole œredniej Apopka Memorial Middle School na Florydzie obchodzono właœnie "Dzień Pamięci o Holokauœcie", podczas którego przeprowadzono eksperyment z zakresu inżynierii społecznej. Wszystkim oœmioklasistom, których nazwiska zaczynały się od liter M to Z, nalepiono na plecach pięcioramienne żółte gwiazdy i powiedziano: "Dzisiaj będziesz w szkole Żydem". Gdy dziecko z gwiazdš np. stało w kolejce po œniadanie, odsyłane było na koniec kolejki. Nad fontannami wodny pitnej, umieszczony był nawet napis, że dzieciom z gwiazdami zakazane jest ich używanie. Oburzony ojciec jednego z uczniów, John Tinnelly opisuje jak syn przyszedł z płaczem do domu. "Dlaczego tak płaczesz?" - zapytałem, a syn powiedział: "Tatusiu, ja dzisiaj byłem Żydem." Inni rodzice dzielili się podobnymi historiami. Stacja Local6 odczytała na antenie komunikat wydany przez Centrum Holokaustu na Florydzie The Holocaust Memorial Resource and Education Center, które oczywiœcie pochwalało inicjatywy edukacji o Holokauœcie, lecz odradzało przeprowadzanie podobnych symulacji i ćwiczeń. ródło:http://www.local6.com/news/8345157/detail.html... Drukuj

No proszę, trochę doœwiadczyli na własnej skórze a jak zabolało !!!! Szkoda , że faktycznie nie podeszli do eksperymentu jak do ćwiczeń- w ego by tak nie uderzyło i więcej zrozumienia - wtedy nie boli. Dobrze , że za amerykańskimi dziećmi ma się kto wstawić .

Do wszystkich, co "sš za, a może nawet przeciw" ! Œcišgnijcie i posłuchajcie felietonu Michalkiewicza. Jest tu: http://www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=1652 Potem pogadamy ! Pozdro

do KK szkoda mi ciebie , ale po sposobie wnioskowania widze że może kiwałeœ w Wołowie , może Darek Wendołowski będzie się lepiej orientował , poniewaz pracuje w więziennictwie .... nie będę cie obrażał , , z prostej przyczyny , twoja wypowiedŸ nie tyle parszywš jest co przesycona nieprwadziwym obrazem historii, zapewne do dziœ spierasz się ze samym sobš : jestem małpš stworzonš w drodze rewolucji przez boga który ma mnie za frajera bo nie mam studiów podyplomowych , a stulejka przeszkadza mi w onanizmie czy jestem może boskim stworzeniem ze swiatła i pršdu , skromnym i cichym ....liberałem w dresach i amicjach managera z coca coli ... ech kolego KK jestes poprostu Ÿle poinformowany , niedouczony - to nie obraza , to rada obudŸ się ze swojej ignorancji dla œwiata ...ech , on ci itak otworzy te naiwne oczęta scyzorykiem a więc pal się w kominku mojej jak to mówisz nienawiœci , do drzew i lisci

acha i nie klep nita przy teœciowej ona jes żydówa !!!

W Wołowie jest ciężkie więzienie dla szczególnie niebezpiecznych - miałem tam szkolenie. Znajduje się ono w budynku, który był kiedyœ pruskim więzieniem - "ładny" zabytek. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

podobno tam szyja najładniejsze piłeczki :))) wiesz o co chodzi co ni e? pozdro

Dwa razy dziennie sš tam opukiwane kraty drewnianymi młotkami - sprawdzajš czy nie sš nadpiłowane. A wracajšc do Żydów, to nie podoba mi się, że sš to teraz "œwięte krowy" - nie można ich skrytykować, bo można być oskarżonym o antysemityzm. Pewnie też dlatego nie sš lubiani, ale nie należy przesadzać z jechaniem na nich. Trochę konstruktywnej krytyki wystarczy. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Jak ktoœ jest złodziej, to nieważne z jakiej jest nacji - tniemy łapę i po sprawie :-) . Im więcej ukradł, tym więcej tniemy. Proste ! Ale to tylko teoria i to niespiskowa. Pozdro ps. czuję, że powstanie nowy, ciekawy wštek - Żydzi sš tylko jego katalizatorem i mało znaczšcym dodatkiem

Niech żyje surowy Bóg Ufita! ;) Żyjesz Ufita jeszcze w epoce "Boga łupanego", ale na szczęœcie jest takich coraz mniej. [%sig%]

Ufita Starotestamentowš taktykę kary przyjmuje...oooo??? to nowina! A gdzie nauki Jezusa? gdzie naœladowanie ? Uderzš cię w jeden policzek nadstaw drugi?, kto mieczem wojuje od miecza ginie? , kochaj bliŸniego swego? , cóż za cnota kochać przyjaciół? I tak to się ma do wiary chrzeœcijańskiej, z jednej strony górnolotne słowa, pełne miłoœci i chwały Jezusa...z drugiej strony nienawiœć, szukanie winnych, obarczanie innych winš....- u bliŸniego ŸdŸbło widzš w oku, a belki w swym nie dostrzegajš - To prawda, trzeba prosić Boga....zwłaszcza o przymnażanie miłoœci ! Jeœli z goršcym sercem to z pewnoœciš udzieli tych łask . Pozdrawiam

jechaniam na nich .... hmmm nieeeee :) ja tylko pragnę dezintegracji z tego œwiata pradawnych , prymitywnych wzorców energetycznych typu pan-niewolnik , a że mam takie szczęœcie i mogę ograniczyc się z powodów obiektywnych tylko do jednego gatunku sztucznie uwarunkowanego genetycznie zwanego żydami , choć tak naprawdę chodzi tylko o kilkuset .... nigdy nie spocznę , bo po to się urodziłem ''...zanim zaczniesz cokolwiek ...zastanów się w jakim celu zszedłeœ w materię na własne życzenie ..''

Doro, masz wypaczone pojęcie nauk Jezusa. On nie popierał złodziei, bandytów i innego rodzaju łotrów. Wybaczać - tak, ale tylko gdy ktoœ szczerze żałuje. Jezus miał wglšd w ludzkie myœli i wiedział, kto żałuje szczerze, a kto nie. My, zwykli œmiertelnicy nie mamy takich możliwoœci. Poza tym pozwolić na swobodne działanie np. mordercom jest grzechem, gdyż takim poczynaniem œwiadomie doprowadzamy do œmierci niewinnych ludzi. Czym innym jest wojować mieczem w wojnie napastniczej, a czym innym jest prawo do obrony. Przeczytaj sobie wykładnię czy też naukę papieży z Janem Pawłem II włšcznie na temat wojny sprawiedliwej, bo to co opowiadasz, jest tylko i wyłšcznie twojš błędnš interpretacjš. Jak ci to słabo pójdzie, to przytoczę tu odpowiednie fragmenty różnych nauk oraz ich rozumienie. Taaaak, wydawało by się, że kto jak kto, ale ty będziesz znać naukę Koœcioła w tej materii. Wielki zawód, a może jednak nie ? Pozdro

Koœciół mówi o wojnie sprawiedliwej http://img47.imageshack.us/img47/6564/icon287ub.gif Tu masz fragmenty: W kwietniu 1939 roku, tuż po zajęciu Czechosłowacji przez hitlerowskie wojska, Pius XII ochoczo zapewniał: "Cieszymy się z wielkoœci, rozkwitu i dobrobytu Niemiec i fałszem byłoby twierdzenie, jakobyœmy nie chcieli Niemiec kwitnšcych, wielkich i potężnych". Jeszcze wczeœniej, po wkroczeniu do Austrii i po okupacji Sudetów, kiedy liczba katolików w zajętych ziemiach wzrosła o 10 procent, Koœciół aż wył z radoœci, œlšc depesze dziękczynne do Hitlera i zapewniajšc Rzšd Niemiecki, że duchowni zachowajš jak najsurowsze milczenie na temat obozów koncentracyjnych, jeżeli się im "pozwoli w nich pełnić ich obowišzki". W klerykalno-faszystowskiej Słowacji Koœciół Katolicki w osobie prałata Tisy oddał Hitlerowi w posługę trzy dywizje w sile 50 000 ludzi! Także na ziemiach polskich Watykan dzielnie kolaborował z władzami niemieckimi i z Gestapo w zwalczaniu w koœciele polskim wszelkich przejawów polskoœci. Jeszcze przed napadem na Polskę papież osobiœcie zapewnił, że powstrzyma się od potępienia Niemiec, kiedy te uderzš na nasz kraj. W Modlitewniku Katolickim i Œpiewniku Wojskowym z 1940 roku czytamy: "Pobłogosław Boże, wojsko niemieckie, powołane do tego, by strzec pokoju i chronić ognisko domowe, i daj tym, którzy w nim służš, siłę do najwyższej ofiary dla Fuhrera, narodu i Ojczyzny. Pobłogosław szczególnie naszemu Furerowi... Obyœmy wszyscy pod jego wodzš widzieli swoje œwięte zadanie w oddaniu się narodowi i OjczyŸnie, abyœmy przez wiarę, posłuszeństwo i wiernoœć dostšpili wiecznej Ojczyzny w królestwie twojej œwiatłoœci i Twojego pokoju. Amen". To właœnie Koœciół Katolicki, w szerzeniu wiary przyczynił się do wymordowania w Serbii prawie 850 tysięcy ludzi! I to nie tylko przez zawarcie przymierza z chorwackim furerem Pavelicem, cieszšcym się formalnym poparciem Piusa XII, ale przede wszystkim przez... bezpoœrednie uczestnictwo w eksterminacji niewiernych. Pewien franciszkanin o nazwisku Filipovic, zwany "szatanem", ze szczególnš pasjš uœmiercał dzieci i chorych, posługujšc się motykš. Jedna z najstraszliwszych metod mordowania, służšca przedłużaniu męki ofiar, polegała na deptaniu ofiar i skakaniu im po brzuchach aż do zmiażdżenia wštroby i œledziony. Także skórzanymi batami fanatyczni i spragnieni krwi słudzy "œwiętego Koœcioła Katolickiego" chłostali na œmierć "niewierne" dzieci, kobiety i mężczyzn. Powieszenie było aktem łaski. Innym narzędziem mordu były noże rzeŸnickie, którymi przecinano szyje niewinnych ofiar, odmawiajšcych przyjęcia katolicyzmu. Toporami mnisi i żołnierze ćwiartowali Cyganów. No cóż, kato-licy (lico to oblicze) tak majš. Prócz popierania po wojnie kolejnych bandyckich reżimów, Watykan stworzył specjalnš organizację, Commissione Pontificia d'Assistenza, która przerzuciła do Ameryki Południowej, Północnej i Australii kilkadziesišt tysięcy zbrodniarzy wojennych. Uczyniono to z czystoœci serca, z obowišzku wspierania nie tak dawnych sprzymierzeńców, ale i z obawy przed zdemaskowaniem haniebnych powišzań Œwiętego Ciała Koœcioła z Bogami Wojny. No i oczywiœcie z obowišzku przejęcia częœci masy spadkowej po III Rzeszy. To zbożne dzieło z wielkim zaangażowaniem kontynuował następca Piusa XII, Paweł VI, wyprowadzajšc do ziemi obiecanej 30 tysięcy niesławnych uciekinierów, zaopatrzonych w pienišdze i paszporty Watykanu lub Międzynarodowego Czerwonego Krzyża. Ale i to nie koniec idei krucjat w Koœciele. Zakon Rycerzy Grobu, oddział szturmowy Watykanu, od poczštku lat pięćdziesištych wspomaga aktywnie dyktatury wojskowe głównie w Ameryce Œrodkowej i Południowej. Statut jego zawiera także obowišzek udzielania pomocy katolikom walczšcym z Żydami. Może póŸniej jeszcze coœ napiszę, na razie tyle. [%sig%]

Ufita " Słyszeliœcie , że powiedziano : Będziesz miłował swego bliŸniego , a nieprzyjaciela swego będziesz nienawidził. A Ja wam powiadam: Miłujcie waszych nieprzyjaciół, którzy was przeœladujš: tak będziecie synami Ojca waszego , który jest w niebie: ponieważ On sprawia, że słońce Jego wschodzi nad złymi i nad dobrymi i On zsyła deszcz na sprawiedliwych i niesprawiedliwych. Jeœli bowiem miłujecie tych, którzy was miłujš, cóż za nagrode mieć będziecie? Czyż i celnicy tego nie czyniš? I jeœli pozdrawiasz tylko swych braci, cóż szczególnego czynicie? Czyż i poganie tego nie czyniš ? BšdŸcie więc wy doskonali, jak doskonały jest Ojciec wasz niebieski" Mat:5;43 " Wszystko więc, co byœcie chcieli żeby wam ludzie czynili i wy im czyńcie. Albowiem na tym polega Prawo i Prorocy " Mat 7;12 Przeczytaj jeszcze sobie przypowieœć o chwaœcie i wyjaœnienie przypowieœci o chwaœcie. Tych cytatów chyba nie trzeba tłumaczyć...te słowa Jezusa mówiš wprost i nie potrzeba interpretacji Koœcioła. Ja nie powiedziałam , że popieram zło , a tym bardziej jeœli bym wiedziała o knuciach mordercy....zapewne zareagowałabym w taki sposób by nie doszło do tragedii ( z pewnoœciš bym go nie zabiła, bo sama zostałabym morderczyniš ). Co do wojny zgadza się , jedynš słusznš wojnš jest obrona. Jak na razie nie dyskutowaliœmy jednak o możliwoœciach wojennych usprawiedliwionych bšdŸ nieusprawiedliwionych w oczach Boga . " Wroga" nie da się pokonać poprzez agresję i nienawiœć lecz przez zrozumienie i poznanie. Dopiero wtedy można przedsięwzišć taktykę obronnš. Może mi słabo idzie pojmowanie , lecz wartosciš nadrzednš dla mnie jest troska o ducha niz o ciało. Poznanie jest kluczem : poznanie zamiarów ewentualnego mordercy, poznanie zamiarów wrogich działań - siłš można zachowac ciało, ale czy œwiatło ducha? Może i mam wypaczone nauki Jezusa , w takim razie równie wypaczone ma KK gdyż to jego zasługa w moim nauczaniu. Zastanawiam się czym w takim razie jest krzyż i niesienie krzyża....." kto nie bierze swego krzyża, nie jest Mnie godzien". Pozdrawiam

Z tym krzyżem cos jest nie tak, kazdy muwi nies.....ale nikt nie chce nieœc, wszystko chce być szczęsliwym, mšdrym, bogatym-----ale rzeby krzyż nieœć? KK mówi nieœcie, a sam zrzuca z" ramion swych" na innych heh Teras wg Benka XVI to bron chrzescijanina- krzyż- albo samemu się krzyżować albo wroga...to jest pojednanie w miloœci.....samemu się ukrzyżować, bo wróg się nie da, wojenka gotowa :)z

Koœciół bardzo lubi narzucać swojš wolę, lubi wojenki, lubi ludzi za mordę trzymać. A krzyż? Œmiechu warte - wierni, a owszem - im więcej krzyża tym lepiej, w ten sposób manipuluje się ludŸmi. Z cierpienia zrobić cnotę - chore. http://media.putfile.com/17-Nietykalni [%sig%]

nie żdziwyłbym się gdyby chrzeœcijaństwo było najwiekszym żydowskim spiskiem przeciwko wolnoœci i swiadomoœci ludzi .... MACIE SWOJEGO MESJASZA I UMARTWIAJCIE SIĘ wspaniały sposób na osłabienie charakteru i woli ..... sami zaœ Wielcy i Bogaci żydzi kapiš się w spermie i krwi

Wspaniale spostrzezenie !!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.