Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kocham czarodziejke z Księżyca
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna strona

co mam zrobic :( ???

ale z cibie czlowiek,w smutnych czasach dostarczasz ludziom tyle rozrywki....:D

Nie brechtajcie z kolesia. Nie zakochał się nikt z was nigdy z jakiejœ kreskówce ? Ja byłem zakochany w Toli z Bolka i Lolka, ale dupcia, nie chciala jednak sie umowic :(( Próbuj tomku, próbuj, a noz okaże się ze to ta jedyna !!

...z marsa wez sie jzu poprostu zamknij internetowa dziewczyno

...ojoj zdenerwowalem sie?

To jest moja kumpela z knajpy pod 2 stolcami na plutonie...... a nie chcesz mnie tomeczku,.,. ???

Ty debilu co ty piszesz powaliło cie coœ z głowš!!!Tu huju wierzysz w kosmitów?

Proszę cię dziecko nie używaj wulgaryzmu to poważna strona internetowa!Uważaj sobie kosmici sš i żyjš wœród nas moja była żona była KOSMITKĽ!!!

zjedz kota!

:/ wy jestescie tylko od obrazania i wyzywania. Kurwa ludzie wy powiniiscie wyginac jak dinozaury z waszym pustym mysleniem. Ludzki idiotyzm widac na kazdym kroku. Nawet porozmawiac po ludzku nie mozna.

IdŸ na ine forum, i zdaj nam relacje co zrobili z twoim tematem. A druga sprawa, ile razy mam powtarzać :Głupi temat głupia odpowiedŸ. Nie licz że ktoœ cię potraktuje poważnie. [%sig%]

Jestem totalnie zrozpaczony :((((( Dziœ przechodzilem obok sexshopu i widzialem taka dmuchanš lalę, jakby zrobic kilka przeróbek to nieŸle by nawet pasowała do mojej Czrodziejki z Księżyca. Pojeby i kurwiszony jebane z was :/

..ja pierdziele czlowieku ty wez sie lecz!!!...albo nie!kup se ta lale zrob te przerobki i przestan jeczec!!!!!jestes zalosny!!!!!!!!!ale dzieki za niezly ubaw tylko to sie juz nudne robi!!!!!

...z marsa nic ci nie zrobilem to czemu tak mnie gnebisz nie wiesz co znaczy kochac !

...wiesz co ? masz racje nie wiem co to znaczy kochac kreskowke!!!czlowieku to ty chyba nie wiesz na czy polega milosc! to nie jest wzdychanie do animka tylko poznawanie sie nawzajem,spelnianie swoich potrzeb i uczuc,uczenie sie siebie,czulosc,wspolne cele,no i oczywiscie milosc fizyczna...zadna z tych rzeczy nie jes mozliwa z KRESKOWKA!!!!nie widzisz tego?...zaczynam sie powaznie o ciebie martwic....ale mam nadzieje ze ty po prostu ludzi wkrecasz...bo jak nie to zle to widze...

...z marsa Nie wkręcam nikogo :/ Chciałem wam sie tylko wyżalić, i liczyłem na słowa otuchy a ta banda głupców nie umie zrozumiec tak prostej i przyziemnej rzeczy :/

Jesteœ chory i tyle! Zgłoœ sie do psychologa jeżeli uważasz że to cię przerasta! Głupszego tematu nie widziałem! [%sig%]

Własnie wybieram sie do psychologa, alew co mu powiedziec ???

...moze mu pokaz ta stronke niech se poczyta....

...z marsa A jak on nie ma internetu u siebei w gabiencie ?

To mu to skopiuj. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 175
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.