| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| trzeba być skurwysyńskim! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 95 |
|
Tyle pieprzycie ,że jak sie cos zrobi złego w tym zyciu , to że sie to odbije na twojej pozycji w następnym zyciu itd, itp , z drugiej strony mówicie ze czlowiek uczy sie na błędach , i trzeba sie kierować dowiadczeniem. A moje dowiadczenie jest takie ze lepiej jest byc złym niż dobrym!!! Taka prawda!Praktycznie wszysycy bogaci ludzie , doszli do swego majštku wszelkiego rodzaju oszustwami. Mylicie , że gdyby kierowali się oni zasadami to doszliby do tego co maja??? bo wydaje mi się że nie. Tak naprawde to każdy człowiek jest egoistš i nie ma co pierdolić , ze jest inaczej , nie ma sensu udawac że tak nie jest . Tak wiec przestańcie udawac mšdrych , jestecie tacy sami jak wszyscy!
|
|
|
cbr400 wlasnie czesto dobrzy ludziechruja i umieraja ale czemu ? cierpia za bledy poprzednich pokolen, zalożmy ze prawnuk kibola bedzie prawdziwym kibicem co chodzi i oglada mecze a nie napierd... ludzi i zachoruje to to bedzie wlasniewina kibola, bo w pismie jest napisane ze będa placic za bledy do 7 pokolenia.
|
|
|
Dawid R. to co piszesz nie moze być prawdš! dlaczego niby ktos kto jest dobry ma cierpaiec za to że ktos tam kiedy z jego rodziny był zły? to jest kurwa niesprawiedliwe . I mam nadzieje ze się mylisz.
|
|
|
a dlaczego ludzie zabijaja ludzi tylko za kolor skory? wyznanie?
nie wszystko jest na swiecie normalne kibol
|
|
|
kibol mniew tez to wkurwia ze tak jest ale niestety tak jest :((( to niesprawiedliwe wiem
|
|
|
Ale ja i tak Wam nie wierze jesli chodzi o to . wiat jest niesprawiedliwy- to jeszcze moge zrozumiec . Ale co do mnie ma na przykład mój dziadek? czy za to , że ja komu przytjebie ma cierpieć mój syn? Bez sensu! Na serio nie macie na to zadnych dowodów to sš zwykłe Wasze przypuszczenia. Hehe , nie dam sie oszukac.
[%sig%]
|
|
|
Kiedy, czyli całkiem niedawno, byłem zdania że każdy zasługuje na pomoc, drugš szansę itp. Niestety im dłużej mam kontakt z ludmi tym mniej w to wierzę. Ludzie sš li. Zawsze byli, często nie zdajš sobie sprawy co robiš, albo udajš że ich to nie obchodzi. Szkodzš innym, beż żadnych wyrzutków sumienia. Żyjš stereotypami typu "Ja ,moje ,dla mnie, Ja nie mam on tez nie może mieć" Coraz częciej można spotkać się z takim chamowatym podejciem do wszystkiego co nas otacza.
Nie mówię że ja jestem doskonały, bo to kłamstwo jak ich mało, ale przynajmniej starm sie żyć i dawać żyć innym.
[%sig%]
|
|
|
Tak na marginesie, nie zgadzam się z tym co pisze w tytule tematu. To że życie daje nam po jajach, to nie znaczy że my mamy być tacy jak inni. Trzeba starać się zmienić tš mase dšżšcš do samozagłady.
[%sig%]
|
|
|
kibol ale zobacz takš rzecz, dzis kogos wkurwisz i przypadkiem ta osoba za 20 lat trafi na Twojego syna i go zajebie z zemsty i czym to jest jak nie pokuta za winy zp rzez 20 lat ? nawazyles piwa i wypil je Twoj syn 20 lat pozniej. Albo sprawa DNA, Ty masz w dna to ze jesters np skurwysynski ;) przekazesz te ceche potomnym i oni tez będa skurwysyńscy ich dzieci tez itd .... i terazzobacz ze cale pokolenia Twoje beda znienawidzone przezl udzi np przez sšsiadów ktorzy beda przez nastepne 100 lat w Twoim bloku mowic za Twoimi plecami i Twojego potomstwa i ich potomstwa ze to se skurwysyńskie typy.... i w koncu sie znjada tacy co beda Chcieli Ci szkodzic a dlaczego dla tego zejestes jaki jestes czyli np skurwysynski dla innych. Jezeli nie wylezie Ci to skurwusunstwo bokiem w postaci chorowy to wylezie w stosunkach meidzy ludzkich, zlo zemsta wrogów Twoich, przesladowania, nifdy nie zaznasz spokoju i to wszystko bedzie wynik Twojego zachowania. Tylko przebaczenie moze Cie wtedy uratowac i co tu trzeba dowodów ? mamy to na pozadku dziennym przecierz.
|
|
|
Tego się czytać nie da, same czerwone kreski, polonistka tu jaka jest czy co? Tyle niecenzuralnych słów ! Gdyby je skasować nie wiadomo by było o co w tym tekcie chodzi ? Gdyby nie wymowne k....i h..... to pewnie na migi pozostałoby co niektórym się porozumiewac :)
|
|
|
Penelopa , jak nie masz nic do przekazania to jazda stšd. Pewnie nawet nie przeczytałe tekstu , tylko od razu zwróciła uwage na te kreski.
Ale jesli ja byłbym zły to nie oznacza przecież że mój syn też musi być zły.
[%sig%]
|
|
|
kibol
włanie przekazuje ale tobie nie jest to na ręke, za dużo musiałby włożyć wysiłku w krasomówstwo :):):)
Tu się zgadzam , syn grzechów ojca nie dziedziczy :)
|
|
|
Do INTELIGĘTNEJ konwersacji nie potrzeba przekleństw.
[%sig%]
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
penelopa a gdzie ty tu widzisz nie ocenzurowane slowa wlasnie te kreski pokazuja ze sš ocenzurowane
|
|
|
normalnie nie mogę.muj ojciec zarabia tyle żenie wiem co a w życiu nikogo nie oszukał
mów za siebie,każdy jest inny
|
|
|
A mój ojciec jest wiceprezesem pewnej państwowej firmy.
Ustawa o spółkach skarbu państwa mówi, że jedna osoba do zarzšdu jest wybierana przez załogę. Udzielał się przez ponad 20 lat w zwišzku zawodowym, zrobił dużo dobrego dla ludzi, to go wybrali.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Niektórzy wolš drogę na skróty - po trupach.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 95 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |