mam nadzieje, ze przynajmniej jeden sie wklei prawidlowo
[%sig%]| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| gdzie mieszka kazdy z nas ? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88 |
|
Jak w temacie, otz chcialbym wiedziec, gdzie mieszka kazdy z nas, z kad pochodza forumowicze.
Najlepiej jak sami sie wpiszecie, ale moze uda mi sie tutaj wkleic obrazek, po nacisnieciu ktorego powinno sie nam pokazac z kad jestesmy.
http://geo.digitalpoint.com/a.png" target="_blank">[/img]alt="US Map"
mam nadzieje, ze przynajmniej jeden sie wklei prawidlowo
[%sig%] |
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Dwie ostatnie majš poprawiane.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
heheh jade do Boliwi
a propo mieczy to w japonskich sztukach miecza Kenjutsu lub Kendo cwiczy sie drewnianymi mieczami czyli Boken lub z starszej szkoly Schinto Ryu miecz Bokuto przy czym sparingi robi sie Fukuroszinajem w Kenyutsu lub w Kendo Szinajem (miecz bambusowy) w zbroi Bogu w szystko to dla bezpieczenstwa cwiczacych ogolnie miecz jest sztuka niebezpieczna jest wiele szczegolikow ktorych trzeba przestrzegac
oprocz miecza czyli Ken , interesuje sie Naginatado czyli walka halabarda (drzewiec 190cm + ostrze jak w mieczu jap. ok 40 cm) bardzo ciekawe treningi w sparingach mozna laczyc Ken vs Naginata cos ciekawego i extremalnego w tej szarzyznie hehehe
a Aikido jest pojazdem absolutnym cala filozofia i trening jest niewiarygodny i pozwalajacy poznac swiat od strony jego konstrukcji
i nie mylmy cwiczenia technik Aikido z prawdziwym Aikido ktore mozna przetlumaczyc doslownie jako Droge Harmoni z Energia (enrgia ktora jest motorem napedzajacym zycie i istnienie energia o ktorej mowili Chrystus , Budda i wszyscy oswieceni razem wzieci to zem pojechal ..)
pozdrowienai
z krainy swiatel i cienia
jesli chcecie abym sie bardziej rozpisal na ten temat dajcie znac cwicze dopiero 4 lata ele jest to moja pasja
|
|
|
|
|
|
Nie ma cholery, jade do Boliwi! A ten typo- 4 den:DDD
[%sig%]
|
|
|
D.W. Steven jest dobry ale w filmach, choć nie chciałbym mieć długów u Seagala :D.
|
|
|
Mieszkam w Franolandzie tzn Francja - Paris Pantin
Co tu robie, Przyjechalem zeby sie przekonac czy franole jedza zaby.
Prowadze ta obserwacje juz 9 lat i ......
|
|
|
hehee
Steven Seagal byl dobry ,puki nie zaczal grac w filmach :)
|
|
|
Kto z Was zyje w El Salvador ?
No i co tam robisz ?
Jak Ci tam idzie ?
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
ja siedze obecnie w islandii i nikomu tego nie zycze...zimno wieje i daleko od domu...pieniadze co prawda ok ale nie tylko to sie liczy wiec wracam i koncze studia:DDDDi juz sie ciesze na sama mysl:DDD
|
|
|
zmeczona - Ajajaj - tak, to widac po koncowce Twojego IP i po domenie Twojego providera, ten z koleji (provider) - wskazuje, ze jest z GB bodajze z Londynka....czyli Ty tez jakby. Szkoda, ze wczesniej nie dalas/dales znac, bo podalbym Ci numery na islandie.....
a co studiujesz ?
i gdzie ? do kad ? wracasz ? z kad jestes ?
[%sig%]
|
|
|
:DDDDDDDDDD tiaaaaaaaa.....wracam bo mam dosc wiatru zimnicy tego jezyka i ludzi,i nie mowie tu o islandczykach ...polskie piekielko...2 polaczkow to o jednego za duzo... nudze sie troche i sobie fazuje;P
|
|
|
...fajnie jest czasem poudawac kogos innego;P stad te rozne nazwy;Psorki jak kogos irytuje:D
|
|
|
nic nie szkodzi. a jak na fazie ?
a teraz do HONDURASU !
nie ukrywaj sie !
[%sig%]
|
|
|
Jak to ..."JAKIEGO HONDURASU" ?
Honduras graniczy z El Salvador. Niektorzy providerzy sa z Hondurasu, tak samo jak niektorzy providerzy w Hondurasie sa z El Salvador...
Kilka dni temu pytalem:
Kto z Was zyje w El Salvador ?
No i co tam robisz ?
Jak Ci tam idzie ?
To forum odwiedza czasem uzytkownik z tamtego zakatka swiata, ot co, to wszystko... chcialem popytac....
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |