| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
|
Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych więtymi . Jak wiele się wypełniło .. moglicie przekonać się we wczeniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006
2005 - rok Rydwana VII liczba "7"
2006 - rok Mocy ( obudzenia Upionej Siły ) - podwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 !
kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - mierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!
|
|
|
rewolucję czas zaczšć, to będzie rok rewolucji. Tak bardzo tego chcemy to czas przestać bajać i pisać przepowiednie, czas zaczšc działać.
|
|
|
Ostatnio przeczytalem bardzo ciekawy artykół, a oto jego fragment !
"Historie o znakach na zwierzętach można znaleć w starych podaniach i przekazach. Według nich w wyjštkowych sytuacjach na zwierzętach można znaleć symbole, które prawidłowo odczytane powiedzš co ludziom o przyszłoci. Na jednej z wysp Polinezji był bardzo powszechny zwyczaj odczytywania przyszłoci patrzšc ze skorupy żółwia, który okrelonego dnia miał pojawić się na brzegu. Zachowały się opowieci o tym, że taki żółw miał różnić się całkowicie od tych, które pojawiały się na brzegu przez cały rok. „Żółw wyrocznia” potrafił mieć na sobie nawet najbardziej wymylne symbole. Niestety – mimo najlepszych chęci nie udało nam się dotrzeć dożadnej fotografii czy rysunku, który pokazywał by ten fenomen. Zupełnie inna sytuacja jest zwišzana z symbolem Chrzecijaństwa, czyli rybš. Na setkach rycin i znaków pojawia się ryba z krzyżem. Ma ona symbolizować chrzecijaństwo. Trudno dociec, skšd wzišł się pomysł umieszczania krzyża na rybie. Można przypuszczać, że kiedy mogła zaistnieć taka sytuacja, kiedy wyłowiono rybę z takim włanie symbolem. Krzyż na rybie znajdziemy praktycznie we wszystkich obrzędach tajnych zakonów z czasów redniowiecza, jak i symbolistyce mistyków chrzecijaństwa. Sprawę moglibymy potraktować wzruszeniem ramion, gdyby nie… historia, która wydarzyła się w Lublinie w 2001 roku. Ta sprawa do dzi nie daje nam spokoju i gdyby nie to, że mielimy okazję poznać wszystkich uczestników tamtego wydarzenia nigdy nie dalibymy jej wiary. Jednak zarówno relacja włacicieli stawu, osoby która wyłowiła tego karpia, a także innych wiadków (żony wędkarza, przyjaciół itp.) pozwala na postawienie tezy, że sprawa ta nie jest zwišzana z jakimkolwiek oszustwem czy przypadkowym wygnieceniem w czasie transportu. Warto przypomnieć tę historię...
Historia karpia rodem z serialu X`Files zdarzyła się 6 lipca 2001 roku. Tego dnia mieszkaniec Lublina Robert Żmuda jak co weekend postanowił pójć się na ryby. Jako miejsce wędkowania wybrał mały staw położony kilkanacie kilometrów od centrum miasta. Jest to specjalny akwen sztucznie zarybiany, za każdš wyłowionš rybę wędkarze płacš drobnš sumę pieniędzy. Poczštek był znakomity – Robert Żmuda wyłowił parę pstršgów. Było kilka minut po 19.00, kiedy postanowił zapolować na karpia, a jako przynęty użył kukurydzy. Po kilku minutach spławik zanurzył się pod wodę – Robert triumfował! Podholował rybę pod brzeg i wtedy zdarzyła się dziwna rzecz. Pierwsza próba wyjęcia karpia ze stawu zakończyła się klęskš – nowy, metalowy podbierak wygišł się niczym z plasteliny.
Co takiego zdarzyło mi się pierwszy raz w życiu – opowiadał wędkarz – to był pierwszy znak, że z tym karpiem jest co nie tak!
Karp okazał się dorodnš sztukš, ważył ponad 3 kilogramy. Po powrocie do domu Robert Żmuda położył karpia do zlewu i poszedł spać. Rankiem następnego dnia z przerażeniem zauważył, że ryba ma na sobie niezwykłe znaki. Po obu stronach karpia był widoczny tzw. krzyż celtycki, z okręgami na końcach ramion. Znaki były bardzo wyrane i głębokie, idealnie symetryczne. Ryba wyglšdała tak, jakby się z tym znakiem urodziła. Zaciekawiony wędkarz wykonał zdjęcia ryby i tego samego dnia... zjadł karpia na kolację. Kolejna dziwna historia miała miejsce wtedy, kiedy próbował zdjęcia zeskanować. Skaner w punkcie fotograficznym odmówił posłuszeństwa, co podobno nigdy wczeniej się nie zdarzyło. Najciekawsze wydarzenie zwišzane z niezwykłym karpiem miało miejsce kilka tygodni póniej, kiedy Robert Żmuda oglšdał w telewizji program o kręgach zbożowych z miejscowoci Wylatowo. - Po prostu spadłem z krzesła – opowiadał wędkarz – jeden ze znaków wygniecionych na polu w Wylatowie był identyczny jak te, które znajdowały się na moim karpiu!
musze przyznac, że widziałem fotke i nawet wyglada wiarygodnie ... ale wiecie współczesna technologia :-) pozdrwiam
ródło:fundacja nautilus
|
|
|
Ten karp zachorował na celtycyzm :). Po prostu. A przysłał go nam do Polski Maciek Żurawski wraz z Arturem Borucem.
A tak na poważnie. Fotki sš doć przekonywujšce. Ale i tak pachnie ciemš.
|
|
|
Alez to dziecinie proste. Patrzcie , facet zlowil i nie widzial tych znakow bo ich nie bylo.
Polozyl karpia do zlewu ta takiej specjalnej plastikowej kratce ktora zabezpiecza zlew przed obtrzaskaniem. Te kratki maja wlasnie takie wzory. Ryba zdechla a na martwym ciele odcisnal sie wzor kratki. Facet zrobil afere a naiwny bernatowicz to kupil. Ten gosc ze swoja organizacja to juz takie kity sprzedaje ze mnie to wrecz obraza. Niech puszcza scieme ale bardziej wyrafinowana, chyba ze tresc tych historii kierowana jest do dzieci.
|
|
|
Profesjonalny Tarot !
Posiadam Dowiadczenie zawiadczajšce o Sprawdzalnoci , Uczciwoci i Szczeroci mej pracy połšczonej ze znajomociš Tarota - Kart klasycznych - Numerologii i dziedzin pokrewnych poza Astrologiš .
Chętnych chcšcych Poznać swš Przyszłoć ...
Zapraszam do mnie ...
Kontakt poprzez email - aurell@poczta.fm
Płatnoci - przelewem na konto które podam z chwilš zawarcia Zlecenia na Tarota.
Ogólna analiza problemu .
Odpowiedzi na nurtujšce pytania .
Odsłona kurtyny bliskiej i odleglej przyszłoci , oraz na Życzenie uwzględnianie Czasu majšcego wystšpić zdarzenia .
:::::::::::::::::::::::::::: ZAPRASZAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Ps.
Obecnie nie jestem dostępny pod numer Gadu Gadu , i przez czas jaki nadal nie będę dostępny . W razie chęci nawišzania kontatku proszę dzwonić na numer telefonu który większoć z was posiada Przyjaciele .
Pozdrawiam
Aurelian Łasasowski
|
|
|
Igorze Pozdrawiam spod Kalisza he he :) Wszystkich Forumowiczów i Przyjaciół przepraszam za niedostępnoć na GG . Korzystam z okazji by napisać parę słów .. więc u mnie powoli powoli ... zmiany ... no i wiadomoć że moje życie nie będzie takie jak w 2005 i wczeniej . wiat duchowy przenikł mocno wiat materialny i staram się teraz wyrównywać obie sfery by dobrze słuzyły i procentowały na przyszłoć. Trochę Żałuje ze nie mogę uczestniczyć , w Pełni , w życiu Forum Ejsi . No ale trudno ... dobrze ze chociaz parę słow moge napisać . Mam Nadzieje ze ów Temat nie upadnie i będzie się rozwijał prężnie i Naukowo pod kštem Futurystycznym . Dla wiadomoci wielu ludzi czystšjacych ten temat i inne jemu pokrewne ------- w tym roku w Czerwcu 2006 ( dokładniej jeszcze podam , kiedy ) , bedę z dziewczynš w Wylatowie i bardzo bym chciał i Zachęcam Tym ... by wielu z was interesujšcych się tematykom tematów Forum Ejsi przybyło do Wylatowa ! :) . Tak mylę własnie , że moglibymy wrescie poznać się w Rzeczywistosci pozbawionej monitorów i poznali się bliżej z innej perspektywy .
PS.
Wszystkich Ciepło Pozdrawiam i Zapraszam ("oczywicie") , na skorzystanie z mego Tarota ;) taka mała komercja reklamowa , na bazie pomoc za pomoc .
Na razie Człowieki
Ariel :))))))))))))))))))))))))))))
|
|
|
No i jak widzę ruch jest ogromniacie ogromny , no ale nic . Człowieki mam pomysła na rozwinięcie tematu pod temat , a więc ......
Czy Jezus , to Budda był ? ????????? pytanie to wysuwam względnie do tego co obecnie sie nie tak dawno odkryło na wiecie , a więc .... Chłopak medytujšcy od 5 m-cy pod drzewem ,gdzie very long time ago medytował sam Budda !!! . Interesuje mnie to , z tego wzlględu ponieważ w tym roku ma Odsłonić się Jezus , jako 2 jego przyjcie - Nadzieja ! no i wybuchnšć III Wojna wiatowa , czego osobicie bym nie chciał .
Czy chłopak owy .... za 5 m-cy , w odpowiednim Czasie odsłoni swe prawdziwe imie i Misję z jakš jego dusza przybyła na Ziemię , w obecnym zyciu ?
Sšdzę , że Tak ~! 50 % , nie zakładajšc TAK - TAKA za pewnik .
Pomimo grypsowatego języka ... z całym Szacunkiem , jestem Poważny ! i proszę o potraktowanie tego tematu poważnie
Pozdrawiam
Ariel
ps.
nie ma mnie w D-ku! dostęp do GG - niedostępny ! :(:(:(:(
|
|
|
Ostateczne przyjcie Jezusa Chrystusa nie odbędzie się w roku 2006.
Poza tym nie będzie to przyjcie w ciele ludzkim, jakie znamy.
We no sobie poczytaj troszkę Aurelu Aurelianie.
Pozdro
|
|
|
W przepowiedniach krlowej Saby w ksiegach niszczonych masowo przez komunistow w latach 50tych (malo kto o tym wie) pisze ze Jezus przyjdzie powtornie na zmartwychwstanie, góry będa sie rownac będzie potworny ryk ale ani jeden czlowiek na ziemi nie zginie, na 50 lat przed tym zdazeniem nie bedzie sie rodzil zaden czlowiek, naukowcy nie beda umieli tego wyjasnic ani naprawic, tak ze najmlodszy czlowiek bedzie mial 50 lat. Ksiega ta jest bardzo wiarygodna, np opisuje dzieje 20 wieku dosc szczególowo i konkretnie a byla pisana 3000 lat temu.....
|
|
|
STYCZEŃ 2006
Data Rozkładu = Data: 23-12-2005 00:43
"Ludzie będš zamykać się w swych domach .. Zima da we znaki paraliżujšc ruch i komunikacje w dużych miastach " Ten Temat str.3.
Pozdrawiam
|
|
|
"Ludzie będš zamykać się w swych domach .. Zima da we znaki paraliżujšc ruch i komunikacje w dużych miastach "
Tez mi cos, prawie co roku jest taka zima..
|
|
|
Ale nie w Polsce (przynajmniej nie ostatnio).
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
2006 - wstrzasnie swiatem wiadomosc !
2006 - czesc ludzkosc pocznie przecierac oczy, poczynaja widziec !
2006 - czesc poczyna rozumiec !
2006 - krew, ataki, manipulacje, kontrole, klamstwa i lgarstwa !
2006 - atak zla, czarne sily wydaja sie smiac prawdzie w twarz !
2006 - smutek i placz dzieci - radosc zla !
2006 - aniolowie z orszaku zadumy rozposcieraja swe ciemne skrzydla !
2006 - jezdzcy smutku sieja strach, krzyk, placz !
- lecz promyki nadal istnieja, nadal swiatlo, a radosc choc tlamszona codziennie rodzi wiecej radosci !
nadzieja poprzez bol, glod i okropienstwa, stale nadzieja i radosc.
Swiadomosc bolu rosnie, wzrasta wiec swiadomosc potrzeby milosci.
2006 - to okres nauki i dojrzewania.
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Wiadomoć specjalna ze snu:
" . . . . . byle do wołowiny w maju !"
Jak kto wie, o co może chodzić, to niech pisze.
Pozdrowienia od nišcego Ufity
|
|
|
"byle do wołowiny w MAJU'" - sen Ufity: - [analiza]:
Dla POLSKI wietny gospodarczo rok.tempo wzrostu polskiej gospodarki[Polska jest w znaku woła czy bawoła czyli astrologicznym Znaku BYKA podobnie jak Szwajcaria,Litwa,Łotwa,Estonia,Finlandia oraz Irlandia]osišgnie w skali całego roku 5,6%.Finanse kraju wzmocniš się.Przypieszy handel zagraniczny(Aussenhandel)
oraz kulejšce od wielu lat(od omiu mniej więcej lat) budownictwo.Powtarzam Wam drodzy wspaniali Polointernauci jeszcze raz - będzie ów 2006 wietnym rokiem dla polskiej WIRTSCHAFT!Modlę się do Matki Boskiej i Boga- oby ta przepowiednia spełniła się z nadwyżkš!Wszyscy wokół będš podziwiać dobrš kondyncje naszej polskiej gospodarki narodowej.
|
|
|
2006 - wstrzasnie swiatem wiadomosc !
czyli, ze jedna mamy juz za soba.....
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |