Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 30 | 31 | Następna strona

Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejœcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych Œwiętymi . Jak wiele się wypełniło .. mogliœcie przekonać się we wczeœniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006 2005 - rok Rydwana VII liczba "7" 2006 - rok Mocy ( obudzenia Uœpionej Siły ) - podœwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 ! kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoœci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - Œmierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!

rewolucję czas zaczšć, to będzie rok rewolucji. Tak bardzo tego chcemy to czas przestać bajać i pisać przepowiednie, czas zaczšc działać.

Ostatnio przeczytalem bardzo ciekawy artykół, a oto jego fragment ! "Historie o znakach na zwierzętach można znaleŸć w starych podaniach i przekazach. Według nich w wyjštkowych sytuacjach na zwierzętach można znaleŸć symbole, które prawidłowo odczytane powiedzš coœ ludziom o przyszłoœci. Na jednej z wysp Polinezji był bardzo powszechny zwyczaj odczytywania przyszłoœci patrzšc ze skorupy żółwia, który okreœlonego dnia miał pojawić się na brzegu. Zachowały się opowieœci o tym, że taki żółw miał różnić się całkowicie od tych, które pojawiały się na brzegu przez cały rok. „Żółw wyrocznia” potrafił mieć na sobie nawet najbardziej wymyœlne symbole. Niestety – mimo najlepszych chęci nie udało nam się dotrzeć dożadnej fotografii czy rysunku, który pokazywał by ten fenomen. Zupełnie inna sytuacja jest zwišzana z symbolem Chrzeœcijaństwa, czyli rybš. Na setkach rycin i znaków pojawia się ryba z krzyżem. Ma ona symbolizować chrzeœcijaństwo. Trudno dociec, skšd wzišł się pomysł umieszczania krzyża na rybie. Można przypuszczać, że kiedyœ mogła zaistnieć taka sytuacja, kiedy wyłowiono rybę z takim właœnie symbolem. Krzyż na rybie znajdziemy praktycznie we wszystkich obrzędach tajnych zakonów z czasów œredniowiecza, jak i symbolistyce mistyków chrzeœcijaństwa. Sprawę moglibyœmy potraktować wzruszeniem ramion, gdyby nie… historia, która wydarzyła się w Lublinie w 2001 roku. Ta sprawa do dziœ nie daje nam spokoju i gdyby nie to, że mieliœmy okazję poznać wszystkich uczestników tamtego wydarzenia nigdy nie dalibyœmy jej wiary. Jednak zarówno relacja właœcicieli stawu, osoby która wyłowiła tego karpia, a także innych œwiadków (żony wędkarza, przyjaciół itp.) pozwala na postawienie tezy, że sprawa ta nie jest zwišzana z jakimkolwiek oszustwem czy przypadkowym wygnieceniem w czasie transportu. Warto przypomnieć tę historię... Historia karpia rodem z serialu X`Files zdarzyła się 6 lipca 2001 roku. Tego dnia mieszkaniec Lublina Robert Żmuda jak co weekend postanowił pójœć się na ryby. Jako miejsce wędkowania wybrał mały staw położony kilkanaœcie kilometrów od centrum miasta. Jest to specjalny akwen sztucznie zarybiany, za każdš wyłowionš rybę wędkarze płacš drobnš sumę pieniędzy. Poczštek był znakomity – Robert Żmuda wyłowił parę pstršgów. Było kilka minut po 19.00, kiedy postanowił zapolować na karpia, a jako przynęty użył kukurydzy. Po kilku minutach spławik zanurzył się pod wodę – Robert triumfował! Podholował rybę pod brzeg i wtedy zdarzyła się dziwna rzecz. Pierwsza próba wyjęcia karpia ze stawu zakończyła się klęskš – nowy, metalowy podbierak wygišł się niczym z plasteliny. Coœ takiego zdarzyło mi się pierwszy raz w życiu – opowiadał wędkarz – to był pierwszy znak, że z tym karpiem jest coœ nie tak! Karp okazał się dorodnš sztukš, ważył ponad 3 kilogramy. Po powrocie do domu Robert Żmuda położył karpia do zlewu i poszedł spać. Rankiem następnego dnia z przerażeniem zauważył, że ryba ma na sobie niezwykłe znaki. Po obu stronach karpia był widoczny tzw. krzyż celtycki, z okręgami na końcach ramion. Znaki były bardzo wyraŸne i głębokie, idealnie symetryczne. Ryba wyglšdała tak, jakby się z tym znakiem urodziła. Zaciekawiony wędkarz wykonał zdjęcia ryby i tego samego dnia... zjadł karpia na kolację. Kolejna dziwna historia miała miejsce wtedy, kiedy próbował zdjęcia zeskanować. Skaner w punkcie fotograficznym odmówił posłuszeństwa, co podobno nigdy wczeœniej się nie zdarzyło. Najciekawsze wydarzenie zwišzane z niezwykłym karpiem miało miejsce kilka tygodni póŸniej, kiedy Robert Żmuda oglšdał w telewizji program o kręgach zbożowych z miejscowoœci Wylatowo. - Po prostu spadłem z krzesła – opowiadał wędkarz – jeden ze znaków wygniecionych na polu w Wylatowie był identyczny jak te, które znajdowały się na moim karpiu! musze przyznac, że widziałem fotke i nawet wyglada wiarygodnie ... ale wiecie współczesna technologia :-) pozdrwiam Ÿródło:fundacja nautilus

Ten karp zachorował na celtycyzm :). Po prostu. A przysłał go nam do Polski Maciek Żurawski wraz z Arturem Borucem. A tak na poważnie. Fotki sš doœć przekonywujšce. Ale i tak pachnie œciemš.

Alez to dziecinie proste. Patrzcie , facet zlowil i nie widzial tych znakow bo ich nie bylo. Polozyl karpia do zlewu ta takiej specjalnej plastikowej kratce ktora zabezpiecza zlew przed obtrzaskaniem. Te kratki maja wlasnie takie wzory. Ryba zdechla a na martwym ciele odcisnal sie wzor kratki. Facet zrobil afere a naiwny bernatowicz to kupil. Ten gosc ze swoja organizacja to juz takie kity sprzedaje ze mnie to wrecz obraza. Niech puszcza scieme ale bardziej wyrafinowana, chyba ze tresc tych historii kierowana jest do dzieci.

ta ryba jakas dziwna byla.. ramiona miala O.o

a goœka na to nie cipliwe...

Profesjonalny Tarot ! Posiadam Doœwiadczenie zaœwiadczajšce o Sprawdzalnoœci , Uczciwoœci i Szczeroœci mej pracy połšczonej ze znajomoœciš Tarota - Kart klasycznych - Numerologii i dziedzin pokrewnych poza Astrologiš . Chętnych chcšcych Poznać swš Przyszłoœć ... Zapraszam do mnie ... Kontakt poprzez email - aurell@poczta.fm Płatnoœci - przelewem na konto które podam z chwilš zawarcia Zlecenia na Tarota. Ogólna analiza problemu . Odpowiedzi na nurtujšce pytania . Odsłona kurtyny bliskiej i odleglej przyszłoœci , oraz na Życzenie uwzględnianie Czasu majšcego wystšpić zdarzenia . :::::::::::::::::::::::::::: ZAPRASZAM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Ps. Obecnie nie jestem dostępny pod numer Gadu Gadu , i przez czas jakiœ nadal nie będę dostępny . W razie chęci nawišzania kontatku proszę dzwonić na numer telefonu który większoœć z was posiada Przyjaciele . Pozdrawiam Aurelian Łasasowski

Igorze Pozdrawiam spod Kalisza he he :) Wszystkich Forumowiczów i Przyjaciół przepraszam za niedostępnoœć na GG . Korzystam z okazji by napisać parę słów .. więc u mnie powoli powoli ... zmiany ... no i œwiadomoœć że moje życie nie będzie takie jak w 2005 i wczeœniej . Œwiat duchowy przenikł mocno œwiat materialny i staram się teraz wyrównywać obie sfery by dobrze słuzyły i procentowały na przyszłoœć. Trochę Żałuje ze nie mogę uczestniczyć , w Pełni , w życiu Forum Ejsi . No ale trudno ... dobrze ze chociaz parę słow moge napisać . Mam Nadzieje ze ów Temat nie upadnie i będzie się rozwijał prężnie i Naukowo pod kštem Futurystycznym . Dla wiadomoœci wielu ludzi czystšjacych ten temat i inne jemu pokrewne ------- w tym roku w Czerwcu 2006 ( dokładniej jeszcze podam , kiedy ) , bedę z dziewczynš w Wylatowie i bardzo bym chciał i Zachęcam Tym ... by wielu z was interesujšcych się tematykom tematów Forum Ejsi przybyło do Wylatowa ! :) . Tak myœlę własnie , że moglibyœmy wrescie poznać się w Rzeczywistosci pozbawionej monitorów i poznali się bliżej z innej perspektywy . PS. Wszystkich Ciepło Pozdrawiam i Zapraszam ("oczywiœcie") , na skorzystanie z mego Tarota ;) taka mała komercja reklamowa , na bazie pomoc za pomoc . Na razie Człowieki Ariel :))))))))))))))))))))))))))))

No i jak widzę ruch jest ogromniaœcie ogromny , no ale nic . Człowieki mam pomysła na rozwinięcie tematu pod temat , a więc ...... Czy Jezus , to Budda był ? ????????? pytanie to wysuwam względnie do tego co obecnie sie nie tak dawno odkryło na œwiecie , a więc .... Chłopak medytujšcy od 5 m-cy pod drzewem ,gdzie very long time ago medytował sam Budda !!! . Interesuje mnie to , z tego wzlględu ponieważ w tym roku ma Odsłonić się Jezus , jako 2 jego przyjœcie - Nadzieja ! no i wybuchnšć III Wojna œwiatowa , czego osobiœcie bym nie chciał . Czy chłopak owy .... za 5 m-cy , w odpowiednim Czasie odsłoni swe prawdziwe imie i Misję z jakš jego dusza przybyła na Ziemię , w obecnym zyciu ? Sšdzę , że Tak ~! 50 % , nie zakładajšc TAK - TAKA za pewnik . Pomimo grypsowatego języka ... z całym Szacunkiem , jestem Poważny ! i proszę o potraktowanie tego tematu poważnie Pozdrawiam Ariel ps. nie ma mnie w D-ku! dostęp do GG - niedostępny ! :(:(:(:(

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/41066000/jpg/_41066910_boy.jpg Oto ten chłopiec ........... Rodzina Bamjan’a mówi, że nie ma pojęcia, co się dzieje z chłopcem. Jego matka zemdlała, kiedy odkryła, jakš medytacjš rozpoczšł jej syn. - Czasem idę go odwiedzić, ale nie rozmawia ze mnš - mówi Maya Devi Tamang - Nie mam pojęcia co się z nim stanie, ale wiem, ze Bóg mu pomoże. Matka Buddy również miała na imię Maya Devi, co podkreœlajš zwolennicy teorii, że Bamjan jest inkarnacjš Buddy. Ciekawe sš także informacje dotyczšce wczeœniejszego życia chłopca. Rodzina twierdzi, ze Bamjan różnił się wyraŸnie od jego pozostałych 4 braci. Twierdza, że nie mówił wiele i trzymał się na uboczu. - Nigdy nie tknšł alkoholu - mówił jego nauczyciel ze szkoły podstawowej, Saldem Lala. Krewni i sšsiedzi mówiš, że Bamjan podjšł medytacje po powrocie z Lumbini, gdzie urodził się Budda i gdzie znajduje się klasztor w Pokara w Nepalu i Dehradun w Indiach. Przyjaciele i kuzyni Prem Lama pamiętajš Bamjan`a mówišcego, ze nie chce, żeby ludzie nazywali go Buddš, kiedy osišgnšł dopiero wstępne oœwiecenie. Bamjan przemówil tylko kilka razy od czasu rozpoczęcia medytacji. Wšż ukšsił chłopca dwukrotnie, ostatni raz stało się to na poczštku paŸdziernika. - Bamjan odebrał ten incydent jako jego kolejny test , który musi zdać – powiedział Prem Lama obserwujšcy historię medytujšcego chłopca od samego poczštku. W pierwszej próbie również został ukšszony przez węża w trzy miesišce po tym, jak zaczšł medytować. Drugi epizod ukšszenia spowodował jeszcze większe zaciekawienie mediów. Tuż po tym, jak ukšsił go wšż, Bamjan powiedział otaczajšcym miejsce medytacji ludziom, ze musi poprosić o rozpostarcie zasłony wokół niego. - Po krócej niż tygodniu, poprosił nas o zabranie zasłony - powiedział Prem Lama. Teraz próbujemy odsłonić innš kurtynę otaczajšca Bamjan’a – przyszedł czas na naukowców. Do Nepalu z całego œwiata napływajš kolejni naukowcy starajšcy się na własne oczy przekonać, czy taki fenomen jest możliwy. i txt ... skopiowany z jednej strony autorstwa "Pomrok"

http://www.nautilus.org.pl/images/Image2_572.jpg pa

Ostateczne przyjœcie Jezusa Chrystusa nie odbędzie się w roku 2006. Poza tym nie będzie to przyjœcie w ciele ludzkim, jakie znamy. WeŸ no sobie poczytaj troszkę Aurelu Aurelianie. Pozdro

W przepowiedniach krlowej Saby w ksiegach niszczonych masowo przez komunistow w latach 50tych (malo kto o tym wie) pisze ze Jezus przyjdzie powtornie na zmartwychwstanie, góry będa sie rownac będzie potworny ryk ale ani jeden czlowiek na ziemi nie zginie, na 50 lat przed tym zdazeniem nie bedzie sie rodzil zaden czlowiek, naukowcy nie beda umieli tego wyjasnic ani naprawic, tak ze najmlodszy czlowiek bedzie mial 50 lat. Ksiega ta jest bardzo wiarygodna, np opisuje dzieje 20 wieku dosc szczególowo i konkretnie a byla pisana 3000 lat temu.....

STYCZEŃ 2006 Data Rozkładu = Data: 23-12-2005 00:43 "Ludzie będš zamykać się w swych domach .. Zima da we znaki paraliżujšc ruch i komunikacje w dużych miastach " Ten Temat str.3. Pozdrawiam

"Ludzie będš zamykać się w swych domach .. Zima da we znaki paraliżujšc ruch i komunikacje w dużych miastach " Tez mi cos, prawie co roku jest taka zima..

Ale nie w Polsce (przynajmniej nie ostatnio). [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

2006 - wstrzasnie swiatem wiadomosc ! 2006 - czesc ludzkosc pocznie przecierac oczy, poczynaja widziec ! 2006 - czesc poczyna rozumiec ! 2006 - krew, ataki, manipulacje, kontrole, klamstwa i lgarstwa ! 2006 - atak zla, czarne sily wydaja sie smiac prawdzie w twarz ! 2006 - smutek i placz dzieci - radosc zla ! 2006 - aniolowie z orszaku zadumy rozposcieraja swe ciemne skrzydla ! 2006 - jezdzcy smutku sieja strach, krzyk, placz ! - lecz promyki nadal istnieja, nadal swiatlo, a radosc choc tlamszona codziennie rodzi wiecej radosci ! nadzieja poprzez bol, glod i okropienstwa, stale nadzieja i radosc. Swiadomosc bolu rosnie, wzrasta wiec swiadomosc potrzeby milosci. 2006 - to okres nauki i dojrzewania.

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Wiadomoœć specjalna ze snu: " . . . . . byle do wołowiny w maju !" Jak ktoœ wie, o co może chodzić, to niech pisze. Pozdrowienia od œnišcego Ufity

"byle do wołowiny w MAJU'" - sen Ufity: - [analiza]: Dla POLSKI œwietny gospodarczo rok.tempo wzrostu polskiej gospodarki[Polska jest w znaku woła czy bawoła czyli astrologicznym Znaku BYKA podobnie jak Szwajcaria,Litwa,Łotwa,Estonia,Finlandia oraz Irlandia]osišgnie w skali całego roku 5,6%.Finanse kraju wzmocniš się.Przyœpieszy handel zagraniczny(Aussenhandel) oraz kulejšce od wielu lat(od oœmiu mniej więcej lat) budownictwo.Powtarzam Wam drodzy wspaniali Polointernauci jeszcze raz - będzie ów 2006 œwietnym rokiem dla polskiej WIRTSCHAFT!Modlę się do Matki Boskiej i Boga- oby ta przepowiednia spełniła się z nadwyżkš!Wszyscy wokół będš podziwiać dobrš kondyncje naszej polskiej gospodarki narodowej.

2006 - wstrzasnie swiatem wiadomosc ! czyli, ze jedna mamy juz za soba..... [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 30 | 31 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.