Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Ruch oporu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88

Organizacja 2012 Zakładamy organizację ludzi, którzy wierzš, że w roku 2012 dojdzie do ogromnych zmian na Ziemi. Zainteresowanych prosze o kontakt: mrperfect@wp.pl

Emwu/2fast: powiedziano w Biblii "wielu przyjdzie zwodzić w moim imieniu" jesteście tylko jednym z tych którzy zwodzą ludzi. Stara prawda się sprawdza "po owocach ich poznacie", przyszłość to brak organizacji i hierarchii, a wasza organizacja ma hierarchiczne struktury (jak każda organizacja) wobec tego z przyszłością nie macie nic wspólnego raczej z przeszłością... Prawda jest taka, że kto ma dobro w sercu, ten jest bezpieczny, a czy przeżyje w obecnym wcieleniu czy w innym się nie liczy tak naprawdę, a wy skupiacie się na tym by przeżyć w obecnym stanie, a zostało powiedziane "kto by w te dni martwił się o swoje życie - straci je". Gdybyście byli ok... skupialibyście się na mówieniu prawdy, a do tego organizacja jest niepotrzebna. Pozdrawiam i bez obrazy. [%sig%]

Święte słowa.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

I najprawdziwsze !

My nie zwodzimy i czemu stajecie przeciwko nas. My jestesmy tu dla was a nasza organizacja składa się z takich ludzików szarych jak wy. My sie o nasze życia nie martwimy tylko o innych. Wybralismy egzystencję w której pomagamy innym. Wreszcie zrozumcie to. A dobro w sercu mam możesz mi nie wierzyć ale całe życie poœwięcam się dla innych. Moja karma i zadanie życiowe skupiajš się na rozbudowaniu inteligencji serca więc wiem co dobre a co nie. A własnie poprzez serce i wibracje miłoœci możemy wspišc się wyżej ku niewiadomemu. Muslałem że jetescie bardziej tolerancyjni i co chcecie udowodnić? Że jesteœmy oszustami/ włšsnie że nie my stojimy po 2 stronie po stronie ludzi ale ludzi chcšcych rozszerzać się duchowo. Pozdrawiam nic tu po nas. Zyczę szczęscia w nadchodzšcych wydarzeniach . Już 1 przepowiednia się włšsnie spełnia się w tej chwili obserwujcie IZRAEL i PAKISTAN. My wycišgaliœmy w dobroci rękę a wy jš odrzuciliœcie. Wasza sprawa nic na siłe. Niech żyje miłoœc, gdyż jest największym darem wszechswiata od stwórcy.

Każden z was szafuje słowem miłoœć, lecz jakie sš owoce ?

"My jestesmy tu dla was a nasza organizacja składa się z takich ludzików szarych jak wy. My sie o nasze życia nie martwimy tylko o innych." a kto powiedział że jesteœmy szarzy? gardzisz nami a chcesz byœmy byli z tobš? "Ludzików" to okreœlenie pogardliwe. Tutaj mało jest ludzi szarych, wiele jest ludzi inteligentniejszych i bardziej kolorowych niż ty 2fast :-P Można o nas wiele powiedzieć ale nikt tu nie jest szary. Czy ktoœ z Was czuje się szary? Dariusz, Aurell, Doro i inni? Czy ktoœ z nas tutaj jest "szarym ludzikiem"? [%sig%]

2Fast@ - idŸ z Bogiem i nie wracaj.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

hehheeh ja jestem zielony :) i nie do konca czlowieczek :) http://mangusia.rotfl.eu.org/nowe/smokec.jpg pozdrowienia i jebac te getto ktore sami sobie narzucamy ponimajet

BEz komentarza oczekiwałem konkretnych pytan i odpowiedzi a nie czystej ignorancji. Ludzików okreslenie pogardliwe hahah to tylko zdrobnienie. DAmian mnie nieznasz więc nie oceniaj. Ja powiem tylko jedno na koniec ................. Powodzenia w przeżyciu ostatnich 7 lat. OUT.

Myœleć to co prawdziwe, czuć to co piękne i kochać co dobre... w tym cel rozumnego życia.

Ja się chcę przyłšczyć do tej organizacji!!!!! Jestem zafascynowany Waszš... hmm... wiarš ( ? ) i zapiszcie mnie do tego klubu :D A trzeba jakieœ inicjajce przechodzić albo kręgi wtajemniczenia? Pax :D [%sig%]

tak trzeba przejœć inicjację: zapłacić 200 złoty + vat na konto góru. Za bycie wybranym organizacja kasuje 370 złoty + vat. Jak masz ładnš żonę i jš przyprowadzisz 50% zniżki. [%sig%]

ooo damianie :D Tylko tyle?! Dawajcie numery konta!! :D :D :D [%sig%]

hehe zapomniałem ci powiedzieć za podanie numeru konta liczymy sobie 399 złoty* (*+vat) [%sig%]

To nic! teraz nic mnie już nie powstrzyma :D [%sig%]

tak jeszcze zaq wczesnie na jakiekolwiek dzialania przeciez nie oto chodzi proponuje spotkanie a nie zajmowanie sie starymi sterootypami organizacji pogadac mozemy tutaj ale spotkanko mile widziane najlepiej w wakacje hehehe wiecie ognisko dobre swojskie winko ziele prawdy i napewno kazdy pozna dobrze kazdego hehehe a co do 2012 to karzdy moze zajac sie specjalizacja w wybranym kierunku osiagniec ludzkosci aby nie startowac od zera oczywiscie przygotowanie fizyczne i psychiczne jest wazne jesli stanie sie to co ma sie stac bedzie naprawde ciezko przezyc wiec smiesza mnie takie poglady ze w pojedynke cos jest sie wstanie zrobic mozna tylko sie polozyc i czekac na .... bardziej pasuje ty stowarzyszenie wiecie milosc zrozumienie a reszta przyjdzie sama kto tego nie pojmie ten raczej oslabi sie no to hej

Ubolewam nad Waszš... hmm... naiwnš wiarš w... hmm... no właœnie w co? W nic. Pax :-) [%sig%]

Widzisz nawet nie wiesz w co wierzymy a wygłaszasz jakieœ osšdy.

Żegnam powiedzieliœmy z 2Fastem co mieliœmy wam do przekazania. Nie chcę żebyœcie uwierzyli, chcę żebyœcie wiedzieli.

Emerytura po 85!! [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.