| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Ruch oporu | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88 |
|
Organizacja 2012
Zakładamy organizację ludzi, którzy wierzš, że w roku 2012 dojdzie do ogromnych zmian na Ziemi. Zainteresowanych prosze o kontakt:
mrperfect@wp.pl
|
|
|
Emwu/2fast: powiedziano w Biblii "wielu przyjdzie zwodzić w moim imieniu" jesteście tylko jednym z tych którzy zwodzą ludzi. Stara prawda się sprawdza "po owocach ich poznacie", przyszłość to brak organizacji i hierarchii, a wasza organizacja ma hierarchiczne struktury (jak każda organizacja) wobec tego z przyszłością nie macie nic wspólnego raczej z przeszłością...
Prawda jest taka, że kto ma dobro w sercu, ten jest bezpieczny, a czy przeżyje w obecnym wcieleniu czy w innym się nie liczy tak naprawdę, a wy skupiacie się na tym by przeżyć w obecnym stanie, a zostało powiedziane "kto by w te dni martwił się o swoje życie - straci je". Gdybyście byli ok... skupialibyście się na mówieniu prawdy, a do tego organizacja jest niepotrzebna. Pozdrawiam i bez obrazy.
[%sig%]
|
|
|
Święte słowa.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
My nie zwodzimy i czemu stajecie przeciwko nas.
My jestesmy tu dla was a nasza organizacja składa się z takich ludzików szarych jak wy. My sie o nasze życia nie martwimy tylko o innych.
Wybralismy egzystencję w której pomagamy innym.
Wreszcie zrozumcie to.
A dobro w sercu mam możesz mi nie wierzyć ale całe życie powięcam się dla innych. Moja karma i zadanie życiowe skupiajš się na rozbudowaniu inteligencji serca więc wiem co dobre a co nie. A własnie poprzez serce i wibracje miłoci możemy wspišc się wyżej ku niewiadomemu.
Muslałem że jetescie bardziej tolerancyjni i co chcecie udowodnić? Że jestemy oszustami/ włšsnie że nie my stojimy po 2 stronie po stronie ludzi ale ludzi chcšcych rozszerzać się duchowo.
Pozdrawiam nic tu po nas.
Zyczę szczęscia w nadchodzšcych wydarzeniach .
Już 1 przepowiednia się włšsnie spełnia się w tej chwili obserwujcie IZRAEL i PAKISTAN.
My wycišgalimy w dobroci rękę a wy jš odrzucilicie.
Wasza sprawa nic na siłe.
Niech żyje miłoc, gdyż jest największym darem wszechswiata od stwórcy.
|
|
|
Każden z was szafuje słowem miłoć, lecz jakie sš owoce ?
|
|
|
"My jestesmy tu dla was a nasza organizacja składa się z takich ludzików szarych jak wy. My sie o nasze życia nie martwimy tylko o innych."
a kto powiedział że jestemy szarzy?
gardzisz nami a chcesz bymy byli z tobš? "Ludzików" to okrelenie pogardliwe.
Tutaj mało jest ludzi szarych, wiele jest ludzi inteligentniejszych i bardziej kolorowych niż ty 2fast :-P Można o nas wiele powiedzieć ale nikt tu nie jest szary. Czy kto z Was czuje się szary? Dariusz, Aurell, Doro i inni? Czy kto z nas tutaj jest "szarym ludzikiem"?
[%sig%]
|
|
|
2Fast@ - id z Bogiem i nie wracaj.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|
|
|
BEz komentarza oczekiwałem konkretnych pytan i odpowiedzi a nie czystej ignorancji.
Ludzików okreslenie pogardliwe hahah to tylko zdrobnienie.
DAmian mnie nieznasz więc nie oceniaj.
Ja powiem tylko jedno na koniec .................
Powodzenia w przeżyciu ostatnich 7 lat.
OUT.
|
|
|
Myleć to co prawdziwe,
czuć to co piękne
i kochać co dobre...
w tym cel rozumnego życia.
|
|
|
Ja się chcę przyłšczyć do tej organizacji!!!!!
Jestem zafascynowany Waszš... hmm... wiarš ( ? ) i zapiszcie mnie do tego klubu :D A trzeba jakie inicjajce przechodzić albo kręgi wtajemniczenia?
Pax :D
[%sig%]
|
|
|
tak trzeba przejć inicjację: zapłacić 200 złoty + vat na konto góru.
Za bycie wybranym organizacja kasuje 370 złoty + vat.
Jak masz ładnš żonę i jš przyprowadzisz 50% zniżki.
[%sig%]
|
|
|
ooo damianie :D Tylko tyle?! Dawajcie numery konta!! :D :D :D
[%sig%]
|
|
|
hehe zapomniałem ci powiedzieć za podanie numeru konta liczymy sobie 399 złoty* (*+vat)
[%sig%]
|
|
|
tak jeszcze zaq wczesnie na jakiekolwiek dzialania
przeciez nie oto chodzi proponuje spotkanie a nie zajmowanie sie starymi sterootypami organizacji pogadac mozemy tutaj ale spotkanko mile widziane najlepiej w wakacje hehehe wiecie ognisko dobre swojskie winko ziele prawdy i napewno kazdy pozna dobrze kazdego hehehe a co do 2012 to karzdy moze zajac sie specjalizacja w wybranym kierunku osiagniec ludzkosci aby nie startowac od zera oczywiscie przygotowanie fizyczne i psychiczne jest wazne jesli stanie sie to co ma sie stac bedzie naprawde ciezko przezyc wiec smiesza mnie takie poglady ze w pojedynke cos jest sie wstanie zrobic mozna tylko sie polozyc i czekac na ....
bardziej pasuje ty stowarzyszenie wiecie milosc zrozumienie a reszta przyjdzie sama kto tego nie pojmie ten raczej oslabi sie
no to hej
|
|
|
Ubolewam nad Waszš... hmm... naiwnš wiarš w... hmm... no włanie w co? W nic.
Pax :-)
[%sig%]
|
|
|
Widzisz nawet nie wiesz w co wierzymy a wygłaszasz jakie osšdy.
|
|
|
Żegnam powiedzielimy z 2Fastem co mielimy wam do przekazania.
Nie chcę żebycie uwierzyli, chcę żebycie wiedzieli.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |