Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rzeczy nieznane - HAARP sie bawi...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122

Bede tutaj wpisywala rozne moje doswiadczenia z HAARP-em. Wczoraj na zeberkach i z ziemniakami ugotowalam zurek z papierka firmy Winiary. Zasiedlismy do obiadu i nastapila konsternacja, bo to nie byl zurek tylko grochowka !!!! Moj maz sie ucieszyl, bo grochowke bardzo lubi, a ja nie znosze nawet zapachu. Zjadlam, bo co mialam robic. Po zjedzeniu sprawdzilam w koszu na smieci opakowanie po proszku na zupe. Wyraznie bylo napisane - Zurek. Pomyslalam, ze fabryka sie pomylila i wsypala do torebki grochowke wzamian zurku. Zupy zostalo na poniedzialek. Odgrzalismy i zasiedlismy do jedzenia. Okazalo sie, ze dzisiaj mielismy zurek !!!! Najprawdziwszy zurek. Wiem, ze HAARP zmienia mi czesto smak i woda z kranu, na zeby jest slona jak diabli, a swieza szynka ma jad kielbasiany. Czasami zasolone ziemniaki smakuja zupelnie jak nieslone i maz sie ze mna wykloca. Herbata smakuje jak mieta. Dla mnie sa to zabawy, bo ja o tym wszystkim wiem, ale tym sposobem mozna ludzi doprowadzac do chorob i rozwodow.

WyjedŸ z tamtšd i wracaj do Polski.

A moze Gosiu to jest jakies dzialanie zlego ducha na Ciebie? Moze jakis egzorcysta pomogl by Ci? Moze dobrze gdybys porozmawiala z ksiedziem.

http://img369.imageshack.us/img369/749/banner47jq.gif

http://img483.imageshack.us/img483/5752/banner21dj.gif

Nie przepadam za zupkami proszkowymi. I dobrze, HAARP by mi zmienił smak.....może i jeszcze " kubki smakowe" :)))

Polska nie jest wolna od tej broni , odczułam to na własnej skórze. To piekło trwa od 1993 roku, znam nazwiska ludzi którzy prawdopodobnie współpracujš z nimi sš ich konfidentami i to jak podejrzewam za niemałe pienišdze ponieważ stali się bardzo bogaci i to w błyskawicznym tempie. Większoœć ludzi nie zdaje sobie sprawy co to jest i czym to grozi. Ponadto tych którzy tym kierujš trudno nazwać ludŸmi to potwory,które nie majš sumienia ani skrupułów dla nich zabicie drugiego człowieka nie stanowi problemu. Podejrzewam że w mojej rodzinie ofiarš ich działania padło kilka osób. Zresztš pod swoim adresem też niejednokrotnie słyszałam pogróżki typu zginiesz,umrzesz,zgineli ci co się nie poddali itp. Gdybym chciała opisać wszystkie wydarzenia w mojej najbliższej rodzinie od 1993 roku to powstałaby ksišżka sporych rozmiarów. Kiedyœ zwróciłam się do znajomego prawnika w tej sprawie powiedział mi abym narazie dała sobie spokój bo z nimi nie wygram i zrobiš ze mnie wariatkę. Wiem że narazie czujš się bezkarni ponieważ spotykam ich dosyć często a oni poprostu grajš głupa,ba nawet sš wtedy mili . Doskonale sš zorientowani że ja o wszystkim wiem ale tak jak wspomniałam nic sobie z tego nie robiš ,ponieważ sš œwiadomi że trudno cokolwiek udowodnić. Podejrzewam że gdybym ujawniła kto to jest to dla niektórych byłby to szok. Ale jeœli zajdzie taka koniecznoœć zrobię to. z poważaniem henryka lublin 24.11.2005

Dzisiaj przeczytalam wypowiedz jednego faceta, ktory odkryl HAARP-a na Cyprze w angielskiej bazie wojskowej. Robia tam doswiadczenia z trzesieniem ziemi. Co jeszcze robia, to ten facet nie wie. Ten facet jest zdania, ze prawdziwa dzialalnosc HAARP-a nie zostanie nigdy ujawniona. Ja jestem tego samego zdania. Jakiekolwiek dowody i poszlaki skrupulatnie sie likwiduje, tak jak ostatni film o HAARP-ie, z ktorego sie tak bardzo cieszylam. Juz go nie ma nigdzie !!!! Wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Do Henryki.Czy to jest podobne jak w przypadku Goœki?

No tak, a ja się zastanawiam dlaczego ciagle idzie mi wszystko jak po grudzie.....a to pewnie HAARP.....Gdy już " słonko wyglšda zza chmur" i zaczynam się cieszyc....to znów " chmurzyska się zbiorš "....huœtawka, no Qurka.....huœtawka !!!!

Dora ty suko jedna, miałambyć miła dla wszystkich ale jebie mnie to, wypierdalaj, nie wierzysz w haarp to zmień se forum, to ja założyłam to forum, jesteœ głupia i beznadziejna od dawna miałam ci to powiedzieć, nie chciałam jednak cię poniżać bo na tym forum mam taki autorytet że wszyscy by cię zjechali, bo każdy mnie tu uważa za przywódcę tego stadka, ale teraz ci mówię szczerze, nie naœmiewaj się ze mnie, wypiżdżaj stšd, wiem że wszyscy jesteœcie za mnš, ale to sprawa między mnš a dorš więc nie musicie na niš najeżdżać żeby mi się przypodobać poradzę se z dziewuchš sama!

Pseudo Goska Gila mi to ! Słowa, słowa i tylko słowa.....

wiem boisz się walczyć z moim autoryterem i piszesz bzdury, nie œmiej się z haarpu a zostawię cię w spokoju ty wywłoko!

ale jestes fajny, mam niezly lahen ze mozna byc takim debilem aaaaaaaaaaa

Dora dziekuje Ci, ze jestes przytomna i sprawiedliwa. Serdecznie Cie pozdrawiam.

a reszta za to że nie byliœcie przytomni i nie zauważyliœcie że jestem administratorkš tego forum WYPIERDALAĆ STĽD!!! Dora już mnie przeprosiła w meilu za to że mnie zdenerwowała i wy tak zróbcie, będziecie przytomni!

ciekawe kto moze byc tak plytki intelektualnie..czasem az dziwie sie ze tacy ludzie nie zostali wyeliminowani podczas selekcji naturalnej ;) przeciez takie zachowanie ubliza naszemu gatunkowi ...

Wczoraj ten haarp wysadzil w powietrze moj kibelek! A moja stopa zaczela walic zgnilymi jajkami! A mojej dziewczynie haarp zamienil cipe w huja!! TO WSZYSTKO PRZEZ HAARP!!!

Nie wiem jak wam, ale mi imię Gosiš kojaży się tylko z HARRPEM a HAARP z Gosiš :))

Bardzo dobry link dla znajacych angielski : http://home.earthlink.net/~alanyu76/part1d.htm

Gigantyczne zmiany w klimacie na skale całej planety nie myszš być naturalne, można je wywołać za pomocš broni HAARP….broni ostatecznej Większoœć zjadaczy chleba nigdy nie słyszało o pojęciu broni geofizycznej. Borykajšc się z codziennymi problemami trudno jest nam spojrzeć w niebo, a co dopiero , wyobrazić sobie broń ostatecznš, która zdolna jest wywoływania trzęsień ziemi, huraganów i wysokich na kilkadziesišt metrów powodzi. Kiedy tylko pomyœlimy o tych możliwoœciach to krew zaczyna szybciej płynšć, a po plecach przechodzš ciarki. To dopiero poczštek z długiej listy możliwych ataków broni HAARP, broni ostatecznej. Jest to poczštek publikacji na temat broni HAARP w naszym serwisie. Niejednokrotnie była mowa o tej broni przy temacie manipulacji pogodš. I ten temat chciałbym poruszyć. Ostatnio dochodziły do nas informacje na temat huraganów szalejšcych nad Atlantykiem . Udało się nam zdobyć ciekawe zdjęcie huraganu Wilma, którego nikt nie jest w stanie wytłumaczyć . Chodzi mianowicie o dwa oczka huraganu, które pojawiły się pierwszy raz w historii badań nad huraganami. Naukowcy zajmujšcy się kilkanaœcie lat fenomenem huraganów nie sš w stanie wyjaœnić skšd wzięły się dwa oczka kršżšce wokół siebie. Zdjęcie satelitarne dostępne w naszym serwisie pochodzi ze strony NASA i w tej chwili z jakichœ przyczyn jest już niedostępne do œcišgnięcia. Instalacja HAARP Iloœć huraganów jaka nawiedziła kontynenty Ameryk jest wręcz przytłaczajšca, a co więcej nowe huragany cišgle powstajš. Sprawa wyglšdałaby na naturalnš gdyby nie to, że tego lata jeden z naukowców oskarżył Chińczyków o sztuczne wywoływanie huraganów. Tym samym oficjalnie przyznał, że istniejš urzšdzenia wykorzystywane do manipulacji pogodš . Wszyscy, którzy kiedyœ słyszeli o broni Haarp natychmiast przypomnieli sobie o tych instalacjach. Jest to broń , przy której bomba atomowa to mały pryszcz. Według Ÿródeł rosyjskich, próby działania tej broni rozpoczęły się już w 2003 roku i kto wie czy nie jest ona już w stałym użyciu. Manipulacja pogodš, trzęsienia ziemi, unicestwianie systemów łšcznoœci, samozapłon amunicji czy rzekoma manipulacja ludzkim umysłem. O tym już niedługo w naszym serwisie. http://www.nautilus.org.pl/ dostępne zdjęcia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.