| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kobiety | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
|
Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane .
Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!
|
|
|
hehehe :D
re-ligio nie skusisz się?
Masz wymarzonš kandydATKĘ :D
|
|
|
Koriss bardzo mieszne na samš myl o tym,że facet może z facetem robi mi się niedobrze i bierze mnie na wymioty!
|
|
|
heh... :D
To szukaj dalej :D
Albo NIE...
wybieraj
kobieta numer jeden
kobieta numer dwa
czy może
kobieta numer trzy :D
|
|
|
Kobieta nr jeden:
Piękna długowłosa królewna, mieszka w dużym pięknym zamku lecz ma jeden minus. Cišgle pi i dodatkowo chrapie. A obudzi jš tylko pocałunek pięknego królewicza Żaby Kum-Kum -którym ty niestety nie jeste
Kobieta nr dwa:
Ładna skromna zamknięta w sobie brunetka, która mieszka z mamusiš w Stumilowym lesie, dorywczo sprzedaje zapałki.
Kobieta nr. trzy:
Starsza, pryszczata Baba Jaga -tak mówiš na niš znajomi.
Aktualnie buduje zamek z piernika dla pobliskich sierot.
Którš wybierasz? (podpowiem Ci, że możesz też zrezygnować z Każdej i wybrać jakš kobietę, która wpadnie Ci w oko, pomijajšc nasz konkurs)
|
|
|
Nie, powiedział, że "idzie wyładować energie podnoszšc żelazło"
czyli innymi słowami idzie poćwiczyć :D
|
|
|
i... ćwiczšc zastanawia się. I raz-którš wybrać, i dwa-może nr 1, i trzy-a może nie:)
|
|
|
heh... możliwe :)
JA liczę na szybkš odpowied, bo kobieta nr. dwa włanie mi ucieka :D
|
|
|
Nie wiem, nic nie mówi... :D
Kto mówił, ze jest zamknięta w sobie...
Hmm... kto to był?
|
|
|
yyy... JA to mówiłam?
|
|
|
Ja mylę że re-liqio boi się że nie spodoba się kandydatkom, dlatego tak pakuje. Biedny, zaraz pewnie żyłka mu pęknie... Oh, co w tedy będzie ???
|
|
|
Ale to ładne ze strony Czarnej Magii -że o nas pomylał, nie? :)
|
|
|
No... Ja sama nigdy bym nie wpadła na pomysł żeby założyć temat o mężczyznach. Chociaż muszę przyznać że oni sš naprawdę zniewalajšco zniewalajšcy:p
|
|
|
Heh... ale tylko niektórzy sš tacy wyjštkowi... reszta to idioci ;)
|
|
|
Heh, Koriss a na poczštku napisała, że kochasz wszystkich, a tu teraz czytam, że tylko niektórych :) No to jak to jest? :)
|
|
|
Ale przyznaj Koriss, niektórzy faceci to winie przez duże "".
|
|
|
Hmm... ogółem jako płeć męskš kocham wszystkich...
Ale sama przyznaj, że niektórzy sš tacy idiotyczni, że nawet lubić się ich nie da...
Już pisałam o takich... Łysych, napakowanych sterydami w jakim samochodzie bez dachu z plastikówš u boku...
Ja lubię mężczyzn opiekuńczych, delikatnych (ale jednoczenie silnych) ROMANTYCZNYCH, czułych itd... :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |