Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 16 | 17 | Następna strona

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

hehehe :D re-ligio nie skusisz się? Masz wymarzonš kandydATKĘ :D

Koriss bardzo œmieszne na samš myœl o tym,że facet może z facetem robi mi się niedobrze i bierze mnie na wymioty!

heh... :D To szukaj dalej :D Albo NIE... wybieraj kobieta numer jeden kobieta numer dwa czy może kobieta numer trzy :D

Kobieta nr jeden: Piękna długowłosa królewna, mieszka w dużym pięknym zamku lecz ma jeden minus. Cišgle œpi i dodatkowo chrapie. A obudzi jš tylko pocałunek pięknego królewicza Żaby Kum-Kum -którym ty niestety nie jesteœ Kobieta nr dwa: Ładna skromna zamknięta w sobie brunetka, która mieszka z mamusiš w Stumilowym lesie, dorywczo sprzedaje zapałki. Kobieta nr. trzy: Starsza, pryszczata Baba Jaga -tak mówiš na niš znajomi. Aktualnie buduje zamek z piernika dla pobliskich sierot. Którš wybierasz? (podpowiem Ci, że możesz też zrezygnować z Każdej i wybrać jakšœ kobietę, która wpadnie Ci w oko, pomijajšc nasz konkurs)

Myœlę, że Re-liqio się zastanawia...

Nie, powiedział, że "idzie wyładować energie podnoszšc żelazło" czyli innymi słowami idzie poćwiczyć :D

i... ćwiczšc zastanawia się. I raz-którš wybrać, i dwa-może nr 1, i trzy-a może nie:)

heh... możliwe :) JA liczę na szybkš odpowiedŸ, bo kobieta nr. dwa właœnie mi ucieka :D

Pewnie klienci do zapałek jš wzywajš, hehe:)

Nie wiem, nic nie mówi... :D Ktoœ mówił, ze jest zamknięta w sobie... Hmm... kto to był? :D:D:D

... pomyœlmy (?)

yyy... JA to mówiłam? :D:D:D Chyba dostałam "głupawki" :'D re-ligio - już się namyœliłeœ, "żelazny chłopcze"? :D

Ja myœlę że re-liqio boi się że nie spodoba się kandydatkom, dlatego tak pakuje. Biedny, zaraz pewnie żyłka mu pęknie... Oh, co w tedy będzie ???

Ale to ładne ze strony Czarnej Magii -że o nas pomyœlał, nie? :)

Nie wiem... może re-liqio rzeczywiœcie się boi :P

No... Ja sama nigdy bym nie wpadła na pomysł żeby założyć temat o mężczyznach. Chociaż muszę przyznać że oni sš naprawdę zniewalajšco zniewalajšcy:p

Heh... ale tylko niektórzy sš tacy wyjštkowi... reszta to idioci ;)

Heh, Koriss a na poczštku napisałaœ, że kochasz wszystkich, a tu teraz czytam, że tylko niektórych :) No to jak to jest? :)

Ale przyznaj Koriss, niektórzy faceci to Œwinie przez duże "Œ".

Hmm... ogółem jako płeć męskš kocham wszystkich... Ale sama przyznaj, że niektórzy sš tacy idiotyczni, że nawet lubić się ich nie da... Już pisałam o takich... Łysych, napakowanych sterydami w jakimœ samochodzie bez dachu z plastikówš u boku... Ja lubię mężczyzn opiekuńczych, delikatnych (ale jednoczeœnie silnych) ROMANTYCZNYCH, czułych itd... :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | .. | 16 | 17 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.