| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kanibalizm | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 100 |
|
Zakładam kolejny głupi temat;)
Widziałem pare filmików i musze przyznać, że jestem trochu wstrzšnięty takim obrotem sprawy. Dla mnie to bestialstwo mieć takš kulturę, poglšdy i sumienie by zjadać ludzkie mięso. Gdzie tam w dziczy sš plemiona, które to praktykujš i to jest najgorsze. Ciekawe ile ludzi już zostało zjedzonych. Sorki, temat trchu brutalny, ale ciekawy (jak dla mnie).
"Cannibal Holocaust" Ten film mnie dobil. Szczególnie 'kamieniowanie' ciężarnej czy akcja na poczštku moviesa.
Pozdro
|
|
|
to raczej przenosnia;)
a to tez przenosnia ? ----------> wszystko co zescie uczynili moim braciom mniejszym mnie zescie uczynili
|
|
|
kanibalizm..przecież to zabójstwo i jeszcze do tego wiadome ... i w ogole , potem to jeć ...ble ... poza tym słyszałam że kanibalizm występuje ...taka prawda ale w rejonach Afryki.Skoro tamci ludzie nie majš wystarczajšco dużo pożywienia , i nie sš do tego zbytnio inteligentni ani rozwinięci to co się dziwić.Oni nie wiedzš że robiš zle.
|
|
|
Do: agata (---.icpnet.pl)
Droga agato, pocztaj wszystkie posty, prosze. Jakis rok temu zostal aresztowany w Niemczech, bodajze w Rottenburgu, o ile mnie pamiec nie myli, pewien osobnik, ktory nie bedac afrykanskim glodomorem, zjadl kilka lub kilkanascie osob, a przy tym sfilmowal niektore ze swych uczt, w ktorych brali udzial i mu towarzyszyli takze niektorzy z jego ofiar. nie tylko jako ofiary, lecz takze jako biesiadnicy !
pozdrawiam
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
O Boże... nie wiedziałam romku ... jak masz jakie linki na ten temat i więcej informacji , napisz do mnie .
|
|
|
Autor: . (---.97.72.76.es.colt.net)
Data: 04-08-2005 00:20
to raczej przenosnia;)
a to tez przenosnia ? ----------> wszystko co zescie uczynili moim braciom mniejszym mnie zescie uczynili
mnie to jakos nie rusza. Jezus jest przykladem osoby, ktora chce byc w centrum zainteresowania. I niby wszystkie czyny np wpierdole komus to wg Jezuska jemu wpieprze. He dobre
|
|
|
niekoniecznie komus musisz wp*** rownie dobrze moze to byc autoagresja
|
|
|
Autor: j. (82.160.97.---)
Data: 08-08-2005 17:10
niekoniecznie komus musisz wp*** rownie dobrze moze to byc autoagresja
autoagresja? i niby tym tez krzywdze Jezusa?
|
|
|
Do: agata (---.icpnet.pl)
Witaj Agato !
Bardzo chetnie podeslal bym Ci jakies informacje i linki, ale mam strasznie duzo zalegosci. Musze sie poswiecic troche innym zajeciom. Przepraszam. Wrzuc do wyszukiwarek haslo: [kanibalizm]; [canibalismo]; [canibalisme]; [cannibalisme];,[kanibalismus]; [canibalism]; [cannibalism];[kanibalisme]; itp. w zaleznosci od tego w jakich jezykach czytasz.
poszukaj sama, naprawde jest tego sporo... a jak znajdziesz cos ciekawego, to sie podziel z nami.
pozdrawiam
[%sig%]
|
|
|
(...)
Na Tajwanie, martwe płody nienarodzonych dzieci sš sprzedawane w
szpitalach e [sic!] sklepach za 50-70 dolarów. "Towar" cieszy się dużš
popularnociš i jest poszukiwany głównie na grila.
(...)
W Niemczech mieszka dzi ponad 800 kanibali porozumiewajšcych się przez Internet - zapewnił policję Armin Meiwes, technik komputerowy z Rotenburga pod Fuldš, który zamordował i częciowo zjadł 42-letniego berlińczyka Bernda Jurgena Brandesa. W Chinach położne i lekarze dokonujšcy aborcji przyznajš się do jedzenia mięsa usuniętych płodów, chwalšc przy tym jego zalety zdrowotne.
więcej informacji uzyskacie wpisujšc w www.google.pl hasło ,,kanibalizm,,
Powodzenia.
|
|
|
Pewna lekarka z kliniki Sin Hua na pytanie dziennikarzy z Hongkongu, czy płody sš jadalne, odpowiedziała: Ależ oczywicie. Sš nawet smaczniejsze niż łożysko. Sprawiajš, że skóra staje się gładsza, ciało silniejsze, i doskonale działajš na nerki. Kiedy pracowałam w szpitalu wojskowym w prowincji Jiangxi, często zanosiłam płody do domu. Zazwyczaj kupowałam do tego wieprzowinę i gotowałam zupę. Inna lekarka, doktor Zuo Qui z kliniki Luo Hu, która sama dokonała tysięcy aborcji, przyznała, że w cišgu ostatniego półrocza zjadła ponad 100 płodów. Dzi jest w stanie odróżnić, które mięso ludzkie ma bardziej delikatny smak: "Ludzie wolš płody z aborcji młodych kobiet, najchętniej z pierwszej cišży, a już najlepiej jeli dziecko jest płci męskiej".
|
|
|
mniam, mniam, a moze zorganizowalinysmy jakies spotkanie, uczte , czy chocbyb tylko kolacje, sniadanie badz podwieczorek ?
a moze lunch ?
czy jest tu ktos zainteresowany lunch'em ?
|
|
|
Haghi, dobry pomysl, zgadzam sie , ale mnie dopiero na deser, najpierw kilka innych dan, przystawka, przekaska, pierwszy talerz, danie glowne, dodatek i wreszcie deserek. Proponuje Cie na przystawke.
[%sig%]
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 100 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |