| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| deja vu | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 134 |
|
ja mam deja vu bardzo często.Gdzie tak trzy razy w tygodniu...Niektórzy twierdzš że to choroba psychiczna, inni że reinkarnacja daje nam znać, inni jeszcze że oczy sš tego głównš przyczynš? no wypowiadajcie się i komentujcie!
[%sig%]
|
|
|
jacek>a żeby wiedział...hehe...a tak powracajšc do gothiki...no to jaka wiara?
[%sig%]
|
|
|
nie wierze w Boga, ani Jezusa, ani Maryję. Powiedzmy, że tymczasowo jestem bez wiary....... ;P
|
|
|
aha....a jak jest w wigile albo w wielkanoc? co wtedy robisz? chodzisz do kocioła i spowiedzi?
[%sig%]
|
|
|
Filozofowie to nieroby żyjšce na garnuszku Społeczeństwa zbijajšc bški i puszczajšc pierdy "kulturalnie w trakcie deugstacji słownych".
Wieciedla kogo te Całe Forum - Dla nierobów i obiboków którzy piszšc mylš że zbawiš wiat !
Ciekawostka - Sprawdzian :
Weżcie poruszcie temat którego z zagadnień obojętnego tematu w pierwszym lepszym sklepie , miejscu publicznym -= Uznajš was że jestecie Chorzy Psychicznie ! ..dalej - pisać każdy może Trochę Lepiej , trochę Gorzej !
Wiem Tyle ile mogę wiedzieć w danej chwili - Filozofowie to nieroby !
|
|
|
Odpowiedz na post antyczlowieka z planety Melmak:
"""Wieciedla kogo te Całe Forum - Dla nierobów i obiboków którzy piszšc mylš że zbawiš wiat !
Ciekawostka - Sprawdzian :
Weżcie poruszcie temat którego z zagadnień obojętnego tematu w pierwszym lepszym sklepie , miejscu publicznym -= Uznajš was że jestecie Chorzy Psychicznie ! ..dalej - pisać każdy może Trochę Lepiej , trochę Gorzej !"""
------ odpowiedz:
poruszam takie tematy w sklepach ... bardzo czesto...tylko nie teraz - bo mieszkam w Szkocji...i zasob slow mnie ogranicza...
jak robie to umiejetnie.. i prawdziwš sobš to nikt nie uznaje mnie za chora psychicznie..
a jesli to forum dla nierobow... to dosc dziwne.. bo ja po ciezkiej pracy..chetnie tu zagladam...nie wiedzialam ze "wciaz daje z siebie za malo" i za lekka obralam prace...
w kwestii zbawienia swiata..to chcialabym zbawic choc jedna osobe... a to bardzo trudne...o calym swiecie nawet nie marze..:)
moze na poczatek autora tego postu??
pozdro
Beata
|
|
|
Monika... musze chodzić ze względu na rodziców - ojca. Jest fanatykiem religijnym i nie wiesz co potrafi! Ja niestety już wiem. Nie wierze w ***** boga. A to, że chodzę do kocioła tylko po to, żeby nie oberwać w skóre nic nie znaczy.
|
|
|
Gothica musze cię zmartwić bo gdy prawdziwy Bóg zobaczy że ze strachu przed ojcem, wolisz ić do miejsca kultu pogan (kociół kat.) gdzie niewierni modlš się do figurek i obrazków (nie wspominajšc człowieka imieniem Jezus) to możesz mieć się ciężko wytłumaczyć. A może wystarczy sama rozmowa z ojcem i próba pertraktacji, przecież czasy gdy albo się przestawiłe na wiare jezusowš albo miałe ciętš głowe już chyba minęły.
Beata - jeżeli naprawde masz chęć na zbawienie kogo to załatw mi robotę w Szkocji :D. To byłby pierwszy krok do mojego zbAwienia.
|
|
|
No, ja jako obibok i nierob, ktory na dodatek zbija baki i popierduje, musze przyznac, ze czesto poruszam te wlasnie tematy, poza forum, w sklepach, na ulicach i w biurach, i musze przyznac, ze tu gdzie obecnie przenywam, to albo wszyscy sa nienormalni i zyjemy na kontynencie bez klamek, albo mnie juz maja za takiego wariata, ze mi sie zdjae, ze wsio w porzadku, gra jak nalezy i jest okej.
No to Antyczłowiek'u z planety Melmak (---.shaft.net.pl) - chyba juz napisales kiedy podobny post, ale mnawert ktos talki jak ty (moze Ty?) podpisywal sie jako psychol czy moze psycholog i nawrzucal nam wszystkim jak swiniom do koryta, utrzymujac, ze musimy byc dobrze rypnieci...
ten temat juz byl
albo mam deja voo-doo
pozdrowionka
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
szuineg to ja CIe dopiero zmartwie... Gdy Jezus przypadkowo wejdzi na ta strone w internecie to z miejscajestes skazany na piekolo. Ale nie wsyztsko stracone On Cie nie przekrelil i nigdy tego nie zrobi.
Najwieksze osiagniecie szatana? - Zdolal naklonic czlowieka by myslal ze nie istnieje.
I prosze was zakonczy rozmowy o wierze lub zalozmy jakis konkretny temat bo to sie z celem mija i tam opowiadajcie o czczonyych przez was voodach (jami :D )
[%sig%]
|
|
|
Nie wierze w Boga. Nie chce chodzic do kosciola. Nienawidze ojca, nienawidze księży i katechetów. Nienawidzę rozmawiac na tematy kocielne bo wtedy zawsze cinienie mi skacze do góry i wywietla się czerwona kontrolka, która sygnalizuje, że stan zdenerwowania zaraz będzie zbyt duży. Nie Wasza sprawa jaka jest moja religia (a zadnej nie ma) wiec sie ode mnie co do tego tematu odwalcie.
|
|
|
Trochę temat Deja vu zanikł...
Apropos tego mojego przewiadzczenia, że mam przed sobš obraz pewnej sytuacji,
którš jakby już widziałam... a która dopiero mam wrażenie, że się zdarzy...
to powiem wam a cišgu roku czy się sprawdziło,
prawdopodobnie to powinno się wyjanić w cišgu roku.
Pozdrawiam
|
|
|
ja cię jednak rozumiem...i wydajesz się być niezależna i taka jeste
[%sig%]
|
|
|
Szuineg...na razie mam liste oczekujacych na "raj" szkocki;)... (kazdemu sie wydaje ze latwy lekki i przyjemny ojjj)...
moze mimo szalonej ilosci w wakacje nie tylko Polakow...praca jakas jeszcze jest...ale z mieszkaniami tragedia!!!...po sezonie wiadomo kto zostaje kto wraca...jest latwiej i luzniej;)
nie dalej jak wczoraj wciagnelam na te liste jeszcze jedna osobe...ktora zasluguje na zmiane "klimatu"... i podejscia do pracy...oraz powiew "wieżego gorskiego powietrza";) (tylko jeszcze o tym nie wie..wiec ciiiii)
i oby oby wszystko szlo dobrze - czyli nie tak jak przydzialy na mieszkania w filmie "Alternatywy 4";)0 ...i plynnie to moze moze i Ciebie "wciungne" hehe
easy nie jest...ale opatrznosc boska wyznacza koleje tej kolejki;)
pozdrawiam
-----a ...a propos deja vuuuu...czyli w moim odczuciu przeblysku samej siebie w momencie "zgotowywania" sobie ziemskiej sielanki..to
zdarza mi sie bardzo czesto...
i wciaz tak samo mnie zdumiewa...
mam wrazenie przez kilka sekund ze snię na "Jawie" ( i nie chodzi tu o marke motoru;)
papa
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 134 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |