Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pozegnanie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Następna strona

Moi kochani!!! Chcialbym sie z Wami pozegnac. otoz na okolo cztery tygodnie jade zagranice. Dlatego tez, pragne powiadomic o tym, kazdego czlonka forum:-) Wiem, temat niezgodny z tematyka forum, ale chce o tym powiadomic to grono, z ktorym tak mile i ciekawie spedzam czas:-) Dlaczego tak wczesnie? Lepiej wiedziec z odpowiednim wyprzedzeniem. Jestescie dla mnie jak rodzina. Sa osoby, z ktorymi sie nie zgadzam itp, jak rowniez bywalcy, ktorzy podzielaja moje zdanie. Wam wszystkim, moi kochani, chce zyczyc udanych wakacji/urlopu/lata. Wiem, ze odpowiedza na ten temat nieliczni, ale chce PODZIEKOWAC WSZYSTKIM. Zauwazcie, ze jestesmy jednoscia. Moim marzeniem jest, by na tym NASZYM forum nie bylo klutni, tylko kulturalna wymiana zdan:-) Nie bedzie mnie z Wami jakis czas, ale zawsze bede z Wami myslami. 3majcie sie

a wiec ku Chwale ... czegos tam. Czyn swoja powinnosc. Ide spac bo zaraz usne , spadne pod biurko i przywale glowa w klaiwsze. Wyspie sie i jutro pogadamy dluzej (ahh i dla zainteresowanych posuzakm ksiazki). Do jutro kompani AntyChupowi(zalozlmy ugrupowanie a pozniej to juz o krok do parlamentu :P ). Kto jak kto ale my powiemy prawde o tych wampirach, lasach i manipulacji :] [%sig%]

Koolman no kurde. ja facet a skad nick? juz tlumacze. Gheorghe Haghi- Maradonna Karpat. Rumunski pilkarz, gwaizda lat 90, moj wzor sportowca

A ja myœlałem, że Haghi to laseczka :P:P:P:P :D:D Sorx ;-) Stšd takie moje debilne wypowiedzi :D

Spox, kazdemu sie zdarza:-)

Ciesz sie, że jeszcze nie zaczšłem cie podrywać hehehe

hihi jak by co to ja chetny XD zawsze chcialem miec chlopaka - to takie ... PARANORMALNE :D [%sig%]

kurde ciesze sie:-) Jacek ja wole kobiety (Arwenke)

A wiec do jutro wszystkim i nie piszmy az tak duzo o pierdolach :) PS KTO ZROBIL SUSZRAKE WUDU?! NIE SADZE ABY MOJA SUSZARKA SAMA Z SIEBIE PRZESTALA PRACOWAC ;( JESTEM OBURZONY!! :P [%sig%]

ta do jutro, ja juz tez padam

ja zepsulam suszarke uuuuuuuuuuuu ;) lete tez spanki robic pa koniec zgrywow!

Jacko, coœ te suszarki podejrzane, bo mnie też się popsuła i zaczęła się palić... :) Prawie pożar w domciu, tragedia... :) Uuu, na serio nie nadšżam z czytaniem natłoku wiadomoœci, które sprawiajš, że mi serce mocnej bije :)

he te suszarki:-) ale sie rozgadalismy w tym temacie

Ja też juz wstałem, musze lecieć do roboty :( Fajnie wam temat ewoluował hehe

z porzegnania na suszarki:-)

suszarki to narzędzie zła...:) hehe [%sig%]

chce takie cos na porzegnanie:-)

Na pożegnanie mogę dać Ci całuska :) Suszarki już nie mam :)

ja bym wolal wiecej calusow, nie tylko jednego:-)

Oj, nie możesz narzekać! :) Po tym Twoim bólu kręgów, nie możesz mi zarzucić, ze za mało ;)

pomoglo ale nadal boli:(
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205
Poprzednia strona | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.