Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tylko zaklęcia!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64

Wpisujcie tutaj tylko zaklęcia! Ja znam takie: ZAKLĘCIA MIŁOSNE 1) Słowa Mocy dla osišgnięcia doskonałego zwišzku miłosnego Istnieje tylko Jedna Siła, Która jest doskonałš miłoœciš. I ja (wstaw imię) całkowitš indywidualizacjš tej Siły, Tym sposobem zapewniam sobie najstosowniejszy dla mnie, najbardziej satysfakcjonujšcy, doskonały zwišzek miłosny. Który dokonuje się poprzez wzajemne obdarzanie się miłoœciš z właœciwš osobš, Dla dobra wszystkich, Zgodnie z wolnš wolš wszystkich, I niech tak się stanie. 2) Podarunek za miłoœć Daj swemu lubemu w prezencie jakšœ rzecz, którš na pewno będzie przy sobie nosił lub używał (np. woda toaletowa, skarpetki, koszula). Wręczajšc dar wypowiedz w myœli zaklęcie: Podarunek ode mnie bierzesz, spokój mi swój oddajesz. Ani w dzień, ani w nocy nie będziesz miał beze mnie spokoju ani mocy 3) Woskowe serca na wzmocnienie miłoœci Praktyka dla osób będšcych w stałych zwišzkach. Kiedy czujesz, że coœ się psuje, wygasa namiętnoœć, narastajš nieporozumienia, przygotuj: różany olejek różane kadzidełko dwie czerwone œwiece płatki czerwonej róży różowš wstšżeczkę folię aluminiowš naczynie do topienia wosku coœ należšcego do twego ukochanego/ej w celu wzmocnienia energii coœ należšcego do ciebie (np. skrawek materiału z ubrania, włos etc.) Zaklęcie odpraw dnia Wenus, czyli w pištek. Mężczyzna o wschodzie słońca, kobieta o wschodzie księżyca. Namaœć œwiece olejkiem i stop je w naczyniu, dodaj płatki róży i rzecz należšcš do ciebie i twojego ukochanego. Zapal kadzidełko i wyobrażajšc sobie was jako szczęœliwych przelej wosk na folię. Uformuj dwa serduszka i zlep je ze sobš mówišc trzykrotnie: Co złšczone, niech takie pozostanie. Co zjednoczone, oddzielnym niech się nie stanie. Niech zwycięży siła miłoœci, a nasze serca zaznajš radoœci. Niech tak się stanie. 4) Zaczarowana œwieca Postaw czerwonš lub różowš œwiecę na kawałku folii aluminiowej o wymiarach: 61 na 61 cm w pištkowš noc. Na spodzie œwiecy wpisz imię osoby, która ma odwzajemnić twojš miłoœć. Skrop œwiecę różanym, piżmowym lub paczulowym olejkiem. Zapal jš i wypowiedz trzy razy poniższe zaklęcie: Œwieco czarownicy, œwieco czarownicy Płoń jasno i zaklinaj duchy, Żeby moje pragnienie zostało wysłuchane. Codziennie wypalaj ok. 2,5 cm œwiecy. Po wypaleniu się œwiecy, owiń resztki mocno foliš aluminiowš i połóż pod swoim łóżkiem. Po upływie siedmiu dni i nocy, wyrzuć jš do rzeki, mówišc: Œwieco czarownicy, œwieco czarownicy, Spraw, żeby twój czar podziałał... Œwieco czarownicy, œwieco czarownicy Spraw, żeby (imię) był mój. Niech tak się stanie! 5) Jak odzyskać byłego kochanka (tylko jeœli nie jest zwišzany z kimœ innym) Należy dwiema szpilkami lub igłami przebić knot palšcej się œwiecy, wypowiadajšc przy tym z mocš imię osoby, której względy pragnie się odzyskać. [%sig%]

Ale to działa tylko na gejów ;) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

łeee na gejow?? :( chlippp ja chce takie ktore zadziała na faceta i przyjdzie do mnie i bedziemy sie scierac w miłosnych usciskach do konca swych dni...!!

prosze jakies zaklecie to forum zaczyna byc przytłaczajace...nic sie nie dzieje i rzadnej odpowiedzi...:( moj ukochany szuka ze mna mna kontaktu....spotykamy sie w tygodniu raz lub czesciej.....bardzo chciałabym wiedziec czy on mnie kocha...dlaczego odwzajemnia moje piszczczoty..? jesli by chciał mnie wykorzystac pewnie z sentymentu poszedłby ze mna do łozka...

Przepis na miłoœc, Dr. Etkera!= Biegnij w strone jej(jego) ze stertš papierów. Upadnij przed niš, razem z papierami. Jeœli to jest jędza, to nic z tego, jeœli miła, spokojnia dziewczyna to jest twoja. Potem gdy zacznie ci pomagać, powiedz że bardzo przepraszasz, że chcesz jej to wynagrodzić. Zaproœ jš do wykwitnej restauracji. Zamów coœ włoskiego.(pamiętaj, ubierz się w przepiękny, i elegancki strój.). OdprowadŸ ja do domu, daj jej czerwonš, pełnš miłoœci róże(tylko jednš!!!). Następnego dnia, idŸ do niej gdzieœ o 9.00, i daj jej kolejnš róże. wejdŸ do jej domu(oczywiœcie jak cię zaprosi!) powiedz tak: Wiesz, wczoraj... No wiesz.... Ja cię.....Ja cię koch....KOCHAM!!! Dalej, wiesz co i jak. POWODZENIA!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 64
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.