| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Głąbom dziękujemy! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117 |
|
TO FORUM ZESZŁO NA PSY DZIĘKI TAKIM KRETYNOM TYPU LOLEK! GDZIE JEST BRAT? LETO? STRUMYK? NASI MYLICIELE! POZOSTAŁ JEDYNIE WYCRET, KTÓREGO POZDRAWIAM I NIELICZNI <NP ADAMS, RELIGO ITD>, KTÓRZY SOBĽ CO REPREZENTUJĽ. Ludzie typu Lolek-WYPAD!
Jak można zamiecać forum takimi głupotami? Ja nie mówię, że ja jestem najmšrdzejsza, ale jestem dobrze wychowana i wiem, co wypada, a co nie. Napewno durnotš jest zakładanie czterech tematów : "2+2=4"... Wydawało mi się, że tego uczy się w pierwszej klasie podstawówki, a nie koniecznie trzeba robić dowiadczenia, kalkulacje i obliczenia kosztem nerwów innych osób! Szanujmy siebie!
|
|
|
A ja czytałam w "Fakcie" <ale wiadomo, że to mieć :)>, że nie żona, ale jaka inna kobieta... Mój Boże, to jest przecież inny wiat! Zupełnie inne zasady i prawa. To przestępczoć w skórze baranka! Wolę mieszkać tutaj, być nawet drobnie oszukiwana i nie narzekać na rewelacyjny w swych dziłaniach rzšd :/, niż być sławnš... '
Pozdrówka!
|
|
|
Arwena- Chyba CI się nie udało przynajmniej w TYM miejscu :((
Z żalem musze stwierdzić że na TYM FORUM JESTE SŁAWNA;-)
[%sig%]
|
|
|
Arwenko - :)) a teraz się zmierz -ile urosła?;-)
ale poza tym to prawda:P
[%sig%]
|
|
|
Tak się składa, że nic nie urosłam, bo nie podniecam się takimi rzeczami :)
Ale thanks za... troskę?
|
|
|
Sorry ale czasem mam rozdwojenie jażni:P to wyżej to ten Facacjonista nie ja:((
<lol>
[%sig%]
|
|
|
BRAT,LETO, WINTER,DUCH.. taak :) TO sš sPoko nludzie ciekawe czy jeszcze czasem odwiedzaja te forum :] ALe ja to chyba jestem nieznanym zabytkiem ;] hehe ,, POZDROWIONKA dla wszystkich fajnych ludzi :]
|
|
|
Hej, momencik, przypominam co sobie! To Ty jeste MIDI!!!! A to Cię znam! I pamiętam bardzo dobrze! Jeste zabytkiem, ale głęboko podziwianym, przynajmniej przeze mnie :)
Haghi, wpadnę do Ciebie teraz, ale niedosłownie, bo Ci odpisałam :)
|
|
|
Moim panem A? A ja bym wolała, żeby był moim panem R... :)
|
|
|
Arwena... hmmm ja Ciebie tez pamietam :) no to sie Pamietamy :) CO jak co ale nie ma to jak to forum...czuje sentyment. JEst do czego wracac.. teraz mam wiecej czasu i juz sie tak niezaniedbam w pisaniu ...
|
|
|
Super! Nie ma, jak stare, dobre czasy! Tylko mógłyby być jeszcze Brat i Leto i oczywicie w cieniu Oldzik. On jest cool. Jak taki rzep-zawsze się przyczepi :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |