Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Głąbom dziękujemy!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117

TO FORUM ZESZŁO NA PSY DZIĘKI TAKIM KRETYNOM TYPU LOLEK! GDZIE JEST BRAT? LETO? STRUMYK? NASI MYŒLICIELE! POZOSTAŁ JEDYNIE WYCRET, KTÓREGO POZDRAWIAM I NIELICZNI <NP ADAMS, RELIGO ITD>, KTÓRZY SOBĽ COŒ REPREZENTUJĽ. Ludzie typu Lolek-WYPAD! Jak można zaœmiecać forum takimi głupotami? Ja nie mówię, że ja jestem najmšrdzejsza, ale jestem dobrze wychowana i wiem, co wypada, a co nie. Napewno durnotš jest zakładanie czterech tematów : "2+2=4"... Wydawało mi się, że tego uczy się w pierwszej klasie podstawówki, a nie koniecznie trzeba robić doœwiadczenia, kalkulacje i obliczenia kosztem nerwów innych osób! Szanujmy siebie!

no ta laska byla ponoc jego wlasna zona

A ja czytałam w "Fakcie" <ale wiadomo, że to œmieć :)>, że nie żona, ale jakaœ inna kobieta... Mój Boże, to jest przecież inny œwiat! Zupełnie inne zasady i prawa. To przestępczoœć w skórze baranka! Wolę mieszkać tutaj, być nawet drobnie oszukiwana i nie narzekać na rewelacyjny w swych dziłaniach rzšd :/, niż być sławnš... ' Pozdrówka!

Arwena- Chyba CI się nie udało przynajmniej w TYM miejscu :(( Z żalem musze stwierdzić że na TYM FORUM JESTEŒ SŁAWNA;-) [%sig%]

Och, JA? Naprawdę? Wow, fajnie :) bardzo się cieszę :)

Arwenko ja Cie znam, Edward itp:) widzisz dużo:)

No jacha :)

Arwenko - :)) a teraz się zmierz -ile urosłaœ?;-) ale poza tym to prawda:P [%sig%]

Tak się składa, że nic nie urosłam, bo nie podniecam się takimi rzeczami :) Ale thanks za... troskę?

Sorry ale czasem mam rozdwojenie jażni:P to wyżej to ten Facacjonista nie ja:(( <lol> [%sig%]

<lol2> :)

Arwenka, kiedy mnie odwiedzisz:-)))?

BRAT,LETO, WINTER,DUCH.. taak :) TO sš sPoko nludzie ciekawe czy jeszcze czasem odwiedzaja te forum :] ALe ja to chyba jestem nieznanym zabytkiem ;] hehe ,, POZDROWIONKA dla wszystkich fajnych ludzi :]

Hej, momencik, przypominam coœ sobie! To Ty jesteœ MIDI!!!! A to Cię znam! I pamiętam bardzo dobrze! Jesteœ zabytkiem, ale głęboko podziwianym, przynajmniej przeze mnie :) Haghi, wpadnę do Ciebie teraz, ale niedosłownie, bo Ci odpisałam :)

Dobra Arwenka, bede Twoim panem na A:-)))

Moim panem A? A ja bym wolała, żebyœ był moim panem R... :)

Nie ma sprawy. Bede

Arwena... hmmm ja Ciebie tez pamietam :) no to sie Pamietamy :) CO jak co ale nie ma to jak to forum...czuje sentyment. JEst do czego wracac.. teraz mam wiecej czasu i juz sie tak niezaniedbam w pisaniu ...

Super! Nie ma, jak stare, dobre czasy! Tylko mógłyby być jeszcze Brat i Leto i oczywiœcie w cieniu Oldzik. On jest cool. Jak taki rzep-zawsze się przyczepi :)

Ale, popatrzcie głupawe posty ustały :)

Zawsze moga wrocic :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.