| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Mozg potrafi wszystko! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71 |
|
Niebawem zamieszcze ciekawe informacje dotyczace wykorzystania swojego mozgu.
Pamietajmy, wykorzystujemy go w 13-15%! Gdzie reszta? Poprostu zostalo to zapomniane przez wielka zmiane na Ziemii, przez cykl, ktory powtarza sie tak jak to przedstawiala cywilizacja Majow. Dlaczego nie posiadali zadnych urzadzen elektornicznych, ani nic co przyczynilo sie do tego, abysmy pomysleli ze byli w posiadaniu technologii. Otoz byli, mieli swoj wielki kalendarz doswiadczen zycia!!! Oni wykorzystywali swoj mozg, do celow, ktore nie przychodza nam nawet do wyobrazni. Po co im telefon komorkowy, skoro potrafili komunikowac sie za posrednictwem mozgo, po co im komputery, skoro korzystali mozgiem ze zrodla wiedzy.
Niebawem przedstawie informacje, poki co czekam na wasze zainteresowanie.
|
|
|
WSZECHWIEDZA
Dla nas ludzi, bytów rozumnych o ograniczonej wiedzy, posiadana przez nas wiedza o nas samych jest znacznie mniejsza od wiedzy w pełni nas okrelajšcej. Moja wiedza nie jest więc mnš. Gdyby moja wiedza była mnš, zawsze bym jš posiadał ze względu na sam fakt mojego istnienia i nie musiałbym się uczyć, żeby wiedzieć. Nigdy również nie zapomniałbym niczego. Ponieważ jednak moja wiedza nie jest mnš, jest ona mniejsza niż ja. Dlatego też nie posiadam pełnej wiedzy o sobie samym. Mam tylko mgliste pojęcie, kim jestem jako człowiek.
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Najgorsze jest to, ze mozg wysyla fale. Wystarczy miec tylko odbiornik tych fal i juz cie maja !!!!
|
|
|
A kto by tam chciał mieć Gokę? :)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
na goske wystarczy miec pokebolla :>
Zlap je wszyskie !!:>
|
|
|
Mozg :) Nawet smaczny, ale troszke niestrawny i wchodzi w czasie spozywania medzy zeby :/
|
|
|
ee to ja kupię sobie Haarp widziałam nawet na promocji heheh oo teraz mnie namierzy za to że o nim piszę yyyyy straszna ta rzecz a mój mózg a ja goo wogóle nie mam i nie mam problemu
|
|
|
tera to juz wszystko co niewyjasnione to se człowiek opiera o teorie przebiegunowania, bo zawsze musi być kto lub co winne. pozatym 7% mózgu wykorzystana jest na podtrzymanie życia a dane 12%-15% na całoć sš mocno przesadzone. Pozatym większoć kożysta z 3% oprócz musowego utrzymania przy życiu co daje razem 10% a 90 % zostaje na waszš głupote.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |