Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
klątwy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 139

Ktoś z was zna może jakiś sposób na wykończenie człowieka klątwą lub czyms takim? Może są jakieś strony poświęcone tej tematyce?

M idi usugi u ksiezy tez sa platne? to prostytucja dla duszy.

Skoro kobieta była z Ukrainy, to chyba powinien iść do popa ? Zresztą, może być imam czy rabin - to rzeczywiście na jedno by wyszło... Artur, jak już znajdziesz (jeśli znajdziesz) odpowiedź na swój problem, czy choćby jakąś wersję rozwiązania, to napisz też tu o tym. Jestem bardzo ciekawy i żywo zainteresowany takim tematem... Tylko poważnym potraktowaniem go, a nie odsyłaniem do gości, którzy nawet nie zrozumieliby, z czym do nich przychodzisz...

Jeżeli to kobieta była z Ukrainy to radzę iść do ginekologa ; )

Nieporozumienie. Chodzilo mi oto ze ksiadz tez nic zadarmo nie zrobi Np Kobieta z ukrainy pobiera pieniadze za usluge cielesna,a ksiadz za usluge duchowa ok eva

ale to też nie może iść do takiego pierwszego, leprzego księdza... do tego potrzebny jest biskup, albo ktoś z wyższym stopniem duchowieństwa....sa księża, którzy uczą się w w dziedzinie egzorcyzmu....by właśnie służyć ludzią opętanym lub na których działają różne klątwy.... i wądpie , że ksiądz pobiera opłaty...(zależy jaki ksiądz) PoZdRaWiAm :D

Nie, mnie interesuje DLACZEGO ksiądz ?? Czyżby KK miał władzę i monopol na wszelkie zjawiska nadprzyrodzone ?? Toż to niemalże jak Mały-Miękki ! Tylko że o ile wiem, ustawa antymonopolowa już trochę zadziałała... Nie, nie rozumiem, czemu ksiądz miałby Arturowi (czy komukolwiek w podobnym położeniu) pomagać. To tak, jakby pójść do ortopedy, bo ma się piasek w nerkach... No, chyba że rzucono na niego katolicką klątwę, ale o ile wiem, to nie ma czegos takiego...

no nie ma....ale ksiądz ma zdolności wyzwalające ludzkie ciało z demionów, szatanów i yakże takich klątw...

Tak leto. Kosciół katolicki ma wszelkie patenty na zjawiska nadprzyrodzone. najlepszy dowód? Kościół czci Boga, który jest wszytskim. Już wszytsko jasne? jeśli nie wierzysz w Boga - masz problem. Musisz iść poszukać szarlatanów. Oni i tak nie pomogą. A ksiądz przeciwnie. Ksiądz to taki posłaniec Boży. Szkoda, że księża też często nie rozumieją swojej roli... Ale to nie ten temat. I jeszcze pytanie do Wintera: Skąd wiesz że to o czym mówisz jest prawdą? Byłeś, widziałeś czy dotykałeś nadprzyrodzonego, UFO, Boga etc etc etc ? Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Ty jetseś jakiś stuknięty!!!!!!!!Lecz się!!

Brat, kiedy doświadczam bóstwa , wydatnie przechodzi mi ochota na teoretyzowanie ...

Wenus moja deroga czyżbyś nie zuważyła cynizmu w mojej wypowiedzi. Dla Twojej świadomości - była to metafora... Świetnie Winter - nie teoretyzuj tylko dawaj dowody :) Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

arturze-coś ta klątwa dla Ciebie nie jest zbytnim [problemem]-trochę złośliwie to mówię bo przecie są w Polsce kwalifikowani egzorcyści w kościele katolickim,-są napewno,-idż do księdza.Ty masz problem od 1996 roku, i nie podobno byś tak sobie czekał na bieg dziejów owej klątwy.Są wprawdzie świeccy [specjaliści],lecz księża mają większe doświadczenie z racji tego że są właśnie przedstawicielami wiary do Boga naszego,który ma łaskę dla każdego kto się o pomoc zwraca.Przypomnij sobie czyny Mojżesza [moc od BOGA],a czyny magów -od Faraona.Na tym przykładzie widać że wypadało by iść po pomoc do egzorcysty [z kościoła],księdza ,zakonnika.Nie ma znaczenia czy jesteś katolikiem,czy nie.Jest jednak pewien problem,mianowicie -przyczyna ,czym sobie sprowokowałeś ową klątwe. Nie pytam, to Twoja sprawa, lecz wiem że Twa wiara w klątwe-czyni ją bardzo skuteczną,zatem idż z niemniejszą wiarą do egzorcysty [z kościoła katolickiego],bo to droga najprostsza do [wyjaśnień]-Twych problemów.cze.

Duchu... powiem tak. Zgadzam się z Tobą w pełni i masz 100% rację. Ale na Twoim miejscu nie wypowiadałbym się na ten temat tutaj bo zostaniesz uznany za fanatyka, dogmatyka i cisnomyślącego bezmózga... ja wypowiedziałem się i zostałem za takiego uznany. Strzeż się. Pozdrawiam :) Trzytmajcie się cieplutko :)

Tak Bracie.Artur ma problem, zatem mówię [moim zdaniem] rzeczowo-na temat,niech pozna moje zdanie na ww temat-problemu.NIEKTÓREA wypowiedzi są trochę złośliwe,lecz to problem [złośliwców].pozdrówka-cze.

:) No i znów masz rację :) Duchu bardzo poprawne podejście. :) bardzo mnie pocieszyło. Dziękuję. Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Muszę wymienić wahacze w moim autku. :(( Ktoś może mi polecić jakiegoś dobrego księdza...?

Pomijając klątwy,-[dla sceptyków],-można przytoczyć praktyki magii afrykanerów,indian obu Ameryk,eskimosów.Klątwy są jednak znane ,daleko przed judaizmem,choć i w kościele katolickim -były praktykowane a ich efekty były [jednak] skuteczne,zatem-wymierne.-cze.

O, właśnie - ciekawa kwestia. Skoro klątwy były rzucane na wiele wieków PRZED powstaniem chrześcijaństwa, to czy chrześcijaństwo ma w ogóle jakąś wiedzę, szansę zrozumienia tych spraw..???

Chrześcijaństwo korzytsa z wiedzy wieków wcześniejszych leto. :) Pozdrawiam :)

Raczej żeruje jak pasożyt, rak. Niszczy zdrową tkankę wcześniejszych wierzeń, wchłaniając je i przerabiając na mydło.... Z reguły nawet nie zadając sobie trudu zrozumienia tych kultów. Dlatego wolę iść do piekła, niż do nieba - w niebie jest tylko jeden, i to nader surowy i zazdrosny bóg, zaś w piekle - wszyscy prawdziwi, dawni bogowie...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 139
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.