| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Disclosure Project-Project Ujawnienie...Dla tych ktorzy nie wierza/wiedza | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219 |
|
Witajcie!
Nie bylo mnie dlugo z wielu powodow, ale i tez dlatego, ze wiele tematow sie juz powtarza, i dyskutowanie po kilka razy o tym samym to nie dla mnie. Nie wiem, moze powinienem, ale nie mam sil :o). Wpadam wiec tylko czasami i poczytam co nowego.
Przegladajac niektore tematy, czytajac niektore teksty nie tylko na tym forum, ale i ogolnie na necie poraza mnie sceptycyzm i podejscie do spraw zwiazanych z Istotami Pozaziemskimi, do spraw potocznie zwanych Sprawami UFO.
Dlatego postanowilem zamiescic tutaj ponizsze linki. Jest jeden problem, mianowicie te strony sa tylko po angielsku. Szukalem czegos w jezyku polskim ale niestety, za duzo tego nie bylo.
Pierwszy adres jest to strona glowna projektu zwanego "Ujawnienie". Jest to grupa ludzi ktora od kilku juz lat stara sie wyjawic na swiatlo dzienne, ujawnic swiatu ze ludzkosc od lat kontaktuje sie z roznymi cywilizacjami w wszechswiecie. Tzw. "Rzady Cienia", czyli zbiorowisko cwaniakow na wysokich stolkach (o kim mowa bardzo dobrze wiemy) z roznych panstw, od lat wciskaja nam kit o tym ze nic nie ma. Juz spokojnie od ponad 50-ciu lat moglibysmy zyc na wspanialej, pieknej nie zatrutej i nie poniszczonej ziemi, wszystkie technologie ktore dotychczas widzielismy tylko w filmach SF juz dawno istnieja. Ale niestety oni trzymaja to tylko dla siebie. Natomiast wola wykorzystywac do samego konca nasza Ziemiem i zatruwac reszte swiata, czerpiac z tego kozysci (tu tez wiadomo co mam na mysli, szanowny pan prezydent Bush i jego wspaniala demokracja czyt. wojny, przemoc i doprowadzenie do upadku swiatowej gospodarki).
Pod adresem drugim sa zamieszczone linki do plikow wideo z konferencji prasowej ktora odbyla sie w roku 2001, kiedy administracja rzadowa majaca odtajnic akta dotyczace UFO (jest zasada ze po 50-ciu latach dokumenty traca swoja tajnosc i moga zostac wydane na swiatlo dzienne), lecz niestety swiat uslyszal tylko stara spiewke, szczegolnie w sprawie Roswell...to byl tylko balon meteorologiczny....tak, a ja jestem Obi Wan Kenobi :o) A wiec caly Project Disclosure wtedy wlasnie zaczal dzialac na wysokich obrotach i caly czs sie stara. Dalej o konferencji, a wiec organizatorem jej jest szef projektu Dr. Steven Greer, ktory wraz z cala grupa przez kilka lat szukal swiadkow i chetnych do poswiadczenia wszystkiego tego, co rzad ukrywa. I udalo mu sie. bazujac na danych z 2001 roku zebral ponad 400 swiadkow gotowych skladac zeznania przed kongresem Stanow Zjednoczonych. Wsrod tych ludzi sa wojskowi i byli wojskowi, pracownicy rzadu i innych sluzb w USA. Na konferencje zostalo zaproszonych ponad 20 gosci. Kazdy z nich zarzekal sie ze mowi prawde i przysiegal powiedziec prawde przed kongresem. Sa wsrod nich ktorzy osobiscie byli i widzieli momenty w ktorych "obcy" neutralizowali glowice jadrowe w amerykanskich bazach. Sa swiadkowie ktorzy widzieli wiele rodzajow statkow "obcych", sa tez tacy, ktorzy widzieli ich na zywo (jeden ze swiadkow poswiadcza ze do teraz jest znanych na ziemi ponad 50 ras istot) i ktorzy moga poswiadczyc ze od lat na ksiezycu (po jej ciemnej stronie) sa bazy.
A wiec nie wiem czy po obejzeniu tego dokumentu ktos jeszcze bedzie wygadywal slowa typu "a wez sie jeb*** lub pier****** glupoty lub idz sie lecz". Bo wiele razy w przeszlosci doswiadczalem tego...ale co tam, nie ruszalo mnie to. Mowilem tylko, poczekaj a zobaczysz...jeszcze troche i caly swiat zobaczy.
Niestety, jak juz wspomnialem wczesniej jest to po angielsku i dlatego nie wszyscy zrozumieja :o/, a chcialbym. Jesli by ktos znalazl jekies napisy do tego dokumentu to niech poinformuje o tym tu na forum, zeby wszyscy mogli to obejzec. Sam chcialbym to przetlumaczyc ale ufffff...zajeloby mi to wieki.
A wiec oto adresy:
http://www.disclosureproject.com/ -strona glowna projektu
http://www.netro.ca/disclosure/npccmenu.htm -linki do filmikow w roznych wielkosciach i jakosciach
Jesli ktos jest chetny na sciagniecie torrenta z jakoscia divix-owa to smialo, piszcie na maila.
Pozdrawiam wszystkich i zycze otwartosci umyslu. Niech swiatlosc i milosc bedzie z nami!!
P.S. I nie zycze sobie zadnych komentarzy wielkich madrych i uczonych glow ze co to za stylistyka pisowni, co to za bledy lub inne tego typu duperele...nie po to tu sie ludzie spotykaja by nawijac o jezyku polskim lub wytykac sobie inne bledy i ogolnie sie klocic, tylko po to by dyskutowac i wymieniac poglady o zagadnieniach jakie znajduja sie u gory, na tym niebieskim pasku :o)
|
|
|
Tekst super, dzięki. Ale gdy czytam to wszystko to zastanawiam sie jakie znaczenie ma jeszcze nasze życie na tej planecie? Potrzebujš nas do czego?
Pozdrawiam
|
|
|
Beba Zlewka totalna hehehe jeste Super Friend's wiesz ? zmieniasz Przyjaciół jak skarpety czy tylko mi się to wydaje .
No Comment !
kto z Eteru . Nie Ten co mylisz tylko kolega jego.
|
|
|
Dzieki Beba :o) A jesli chodzi o nasze znaczenie na Ziemi...to wlasnie jestesmy tu po to, by sprawic zeby nas wlasnie przestali potrzebowac :o) I to sie juz zaczyna dziac. Coraz wiecej ludzi poznaje prawde, otwiera swoj umysl, wychodzi z zaslepienia i przeciwstawia sie im. Walka z nimi, to jest to, co musimy teraz robic!! W nastepnej czesci raportu bedzie o tym :o))
I kilka slow do pana "ktos z eteru", to jes powazny temat i prosze nie zalatwiac tutaj spraw osobistych ;o))
Pozdrawiam!!
WIADOMOSC DLA NOWYCH I NIE CZYTAJACYCH JESZCZE
STRONA NR 4 - RAPORT O OBCYCH vol.1 <ZLI>
bede umieszczal ta wiadomosc jeszcze przez jakis czas zeby kazdy mogl przeczytac, bo niestety nie ma tego juz widac...trzeba by bylo wrzucic to do osobnego tematu ale po co sobie utrudniac i sie rozchodzic na kilka drog. Jak kogos to zacznie wkurzac to nie mowi :o)))
Aha, i znalazlem jeszcze cos fajnego, popatrzcie sobie :o)
http://hotnews.pl/artnet-52.html
|
|
|
poprostu nie wiem co powiedziec :O to jest ktos "mocniejszy" niz te smoki? przeciez wpadnom 2, 3 takie gigant na ziemie i naz porozpieprzaja , jak tak se pomysle to my jestesmy dla nich tak jakby jakimis mrowkami malymi dajemy im te surowce czy cos a jak sie wyczerpia to nas zgniota.... o boze to jakas bajka :O :O daj tych dobrych i wez pociesz mnie :D ;) pozdrawiam kawal dobrej roboty
|
|
|
Hehe (---.forweb.pl), nie boj zaby :o)) Wszystko bedzie ok......spojz na to z innej strony i posluchaj tego....Nie ten jest "mocny" kto jest wielki "doslownie", tylko ten kto ma wielki i przepelniony dobrocia umysl.....To ze oni sa wielcy (lub lepiej by mozna mowic po naszemy, ze te smoki sa wielkie) to nie znaczy ze moga nami pomiatac :o) W koncu Szewczyk Dratewka uzyl rozumu i podstepu co nie??? :o)) I do tego byl polakiem!!! Ale tak na powaznie to tu wlasnie liczy sie moc umyslu. My razem, ludzkosc, jestesmy w stanie dokonac niewyobrazalnych rzeczy :o) Wlasnie pracuje nad "druga czescia" :o))
Pozdrawiam!!
|
|
|
heh no alemi sie wydaje z tego co tam napisales ze te wszystkie cywilizacje sa lepsze maja jakies technologie , maja te zdolnosci umysly ( przewidywanie itp) a my tlyko jakies wypierdki ;))
|
|
|
No tak forweb.pl, ale spojz na to, przykladowo zanim ty zdarzysz dobiec do guzika uaktywniajacego jakiegos dajmy na to HAARP'a ;o) czy inny debilny wymysl "korporacji" cwaniakow, to ja mam cie w sekunde zatrzymane tylko za pomoca mojego umyslu (jesli oczywiscie posiadam takie zdolnosci) :o)Umysl jest najpotezniejsza bronia:o)Ale nie bojmy sie, i "techniczne" wynalazki nasi przyjaciele posiadaja, gdyz z wielka moca umyslu i madroscia, wspaniale techniczne urzadzenia tworzyc mozna...ale walnalem mistrza Yode :o)))
Pozdrawiam i pisze dalej ;o)
|
|
|
Adams,cały czas czytam twoje posty i wszystko zaczyna mi sie układac w pewnš całoć,naprawde!!!Jeste nam potrzebny,taki kto jak ty pomoże nam poznać PRAWDĘ!!!Być z nami zawsze!!!!!! Pozdrawiam!!! :)))
[%sig%]
|
|
|
Witaj Satine!!!
Wspaniale ze tak to wszystko sledzisz i analizujesz :o) Dziekuje ponownie za twe mile slowa ale daj sobie spokoj bo czuje sie nieswojo ;o) Potrzebni jestesmy sobie wszyscy moja droga, wszyscy razem jestesmy sila, wszyscy razem jestesmy prawda, a co najwazniejsze, wszyscy razem jestesmy Ziemia!! :o)))
Pozdrawiam cie siostrzyczko ;o)))
|
|
|
no ale te dragony tez umyslem wymiataja mowisz wiec...troche ciezko a wies zmzoe w ktorej oni sa gestosci bo jesli np w 4 to ciekawe jacy sa w 5, 6,7 bo 8 to Bog bodajze.... :OOO
|
|
|
No wlasciwie masz racje:o) Ale nie mozna zapominac o tym ze my tez (juz wkrotce) mamy powera, i co najwazniejsze wszyscy nasi sojusznicy dysponuja potezna moca. Wlasciwie glowna ich bronia/obrona (jesli tak to mozna nazwac) jest umysl. A w odroznieniu od nas/nich, to cale cwaniactwo glownie prosperuje zwykla pospolita bronia technologiczna, oczywiscie na wyzszym poziomie techniki niz nasz, ale wciaz sa to spluwy czy miotacze zupy pomidorowej :o)))) Przyklad??? Prosze: Rycerze Jedi-Armia Klonow czy te chodzace kupy zelaza :o) a jesli juz jestesmy przy Star Wars...to tak cos podobnie wyglada/wygladala nasza galaktyka :o))
Wracam do pisania....druga czesc bedzie jeszcze raz chyba taka dluga ;o) O majn got :o)
Pozdrowka!!!
|
|
|
nie ogladalem tych nowych starow a starsych nie pamietam :D :D ja bardzo chetnie poczytam :DD wpolczuje pracy :))
|
|
|
Hehe, nie wspolczuj tylko sie ciesz!!! Ja to robie z przyjemnoscia, chociaz gnaty i galy bola :oD Ale wole "pocierpiec" troche, za co potem bede sie cieszyl ze dostarczylem nowych informacji wielu ludziom :o) Cztery rasy juz sa, zostalo jeszcze osiem :o))
3manko!
|
|
|
Ciekawe te zdjecia na google - AdamS. Fajnie dla odmiany poczytac cos "z tej dzialki" i to przetlumaczone na polski. Odpuszcze sobie ten artykul w oryginale i poczekam na twoje tlumaczenia, tym bardziej,ze akurat czytam Destiny of Souls: New Case Studies of Life Between Lives, Michaela Newtona. Jak skoncze to moze jakis temat otworze o hipnozie regresywnej i badaniu tego kim jestemy kiedy konczymy nasz fizyczny zywot. No ale to inna bajka, poki co tlumacz wytrwale i dawaj nastepne fragmenty.
Pozdrawiam
|
|
|
Taka ciekawa informacja z Nautilusa:
Wielka sensacja czy wielkie oszustwo? Ekipa telewizyjna Vegas ABC (USA) sfilmowała obiekt UFO zaraz po tym, jak Ramon Watkins znany także jako "Prophet Yahweh" zapowiedział pojawienie się takiego obiektu. Według jego słów, w cišgu 45 dni w Las Vegas dojdzie do wielkiej manifestacji statków obcej cywilizacji. Telewizja ABC, która zamierzała emitować ewentualne wydarzenia, wycofała się z projektu.
Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
To bylo takze dosyc ciekaw wydarzenie,ale szybko zostalo ono przemilczane,ciekaw jestem "CO lub KTO"to!???
http://www.nautilus.org.pl/article.php?articlesid=170
|
|
|
Wpadam tu sobie w miarę wolnego czasu i cieszę się że można znowu wiele sie dowiedzieć. Oby tak dalej. Czytam, czytam... fajny temat, super linki... a tu nagle
jaki "kto z eteru". Nie znam cie "kolego z eteru" chyba jeste z innej planety niż ja..
AdamS - czy długo bedziesz jeszcze tłumaczył, jestem żšdna wiedzy!
Pozdrowienia dla wiedzšcych!!!
|
|
|
Beba ty to do mnie z tym kolega z eteru?:-)nie rozumiem twojego zdziwienia!!nie stresuj sie jestem tez z K-Pax(planeta):-)tak jak ty:-)
|
|
|
Hej Beba i Harmagedon!
Jeszcze troszke mi zajmie, jutro powinienem wrzucic, bedzie tego jeszcze raz tyle co w pierwszym tekscie, ok 12 ras :o)) A co? jest to raport lub klasyfikacja, jak kto woli o obcych, tym razem ci dobrzy :o))
Pozdrawiam wszystkich.....i staram sie tak szybko jak moge :o))
WIADOMOSC DLA NOWYCH I NIE CZYTAJACYCH JESZCZE
STRONA NR 4 - RAPORT O OBCYCH vol.1 <ZLI>
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 219 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |