| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Do mlodych ludzi | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
|
Prywatny list :
Przekonalam sie o jednym. Wylapuja mlodych, inteligentnych ludzi i zaczynaja ich w rozny sposob dreczyc. Przez to drczenie mlodzi ludzie koncza najczesciej w domu wariatow albo w wiezieniu. Czesto tez popelniaja samobojstwa, bo psychicznie nie sa w stanie tego wszystkiego zniesc. Ich manipulacja polega na ciaglej zmianie nastrojow, na przekazywaniu glosow do glowy i na zadawaniu bolu. Nikt tym dreczonym ludziom nie chce wierzyc, ze dziala ktos na nich. Wlasnie ta niewiara otoczenia wzmaga bardzo agresje i niechec do ludzi w ogole. HAARP ma to wszystko dobrze opanowane od dziesiatkow lat. Taki mlody czlowiek przestaje sie uczyc i to jest najwieksza strata takiej jednostki inteligentnej dla spoleczenstwa i dla otoczenia. Mlody czlowiek czuje sie zrezygnowany, zaszczuty i bardzo czesto zmeczony po nieprzespanych nocach. W ten sposob wlasnie broni mu sie nauki i dobrej pracy. HAARP taka wlasnie jednostke degeneruje. Pomysl nad tym Piotrze. Ja juz mam swoje lata i zdaje sobie sprawe, ze HAARP rowniez zlamal cale moje zycie. Jedynie co mi pozostalo, to uswiadamiac ludzi, ze tak wlasnie HAARP postepuje z jednostkami inteligentnymi i dobrze sie zapowiadajacymi. Serdecznie Cie pozdrawiam. Goska
|
|
|
|
|
|
No, teraz to już Goce walenie w głowie.
Wiem jak Ci pomóc - jeste masochistkš, więc poszukaj sobie sadysty.
HAARP ci tego nie da.
W razie czego na mnie nie licz, bo mi ręce opadajš - jeste żałosna i bardzo podatna na manipulacje. Jak sobie co do łba wbijesz, to amen.
Nad tobš nie trzeba już nawet pracować.
I krzyżyk na drogę!
le skończysz.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Pudło :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jak dobrze , że mieszkam w Polsce i HAARP mnie nie sięga :) Grochówka ma smak grochówki ( chociaż wkładki wińskiej nie znoszę ), kalafiorek i jajeczko też palce lizac - swojski smak. Zdrowie jak na razie dzięki Bogu bardzo dobre, nic nie boli, nie szczyka i nie łupie w d....e . Nic mnie nie dręczy , ani nie męczy tylko głupota ludzka czasem o " masarz brzucha" mnie przyprawia.
Goska...ja wszystko rozumiem i staram się Ciebie zrozumiec - no dobrze , jestes ofiarš HAARPA , twoja wola nie istnieje - jeste jak robot prowadzona i doswiadczana. I tak sobie myle ,że człowiek gdy przechodzi długotrwały stres, ból i różne doznania smakowe całkiem niespodziewane - w końcu nie wytrzymujšc psychicznie i fizycznie popada autentycznie w obsesję i paranoidalnš psychozę.
:)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 66 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |