Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Polska a kraj tolerancyjny?co sadzicie o gejach ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117

Jestem ,chetnie poznam wasze opinie czy jako czlowiek mam to ukrywac w tym kraju? Duzo moich znajomych, nie wiedzac o mojej orjentacji seksualnej akceptowalo mnie, po ujawnieniu wszystkiego zdania i opinie sie zmienily.Jestem ciekaw waszych opini:)

Cytat:
Re: eR Autor: Mark (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 15-04-2005 02:06 Ps.ping pong effect : 82.160.97.174, Mozilla/5.0 (Netscape), Windows XP (NT 5.1) <he! he!>
no i co z tego :P wkleiłem to bo chciałem sprawdzic czy usuwajš znowu linki:P [%sig%]

Ha,ha ... Po pierwsze raczej rzadko popadam w histerie a po drugie to mam wrazenie,ze masz Marku jakies kompleksy skoro piszesz, ze najbardziej Cie denerwuje, ze " geje chca byc bardziej holbieni bardziej niz inni ". Uwazam,ze to jest nieprawda co napisales ale zgadzam sie,ze moze Ci sie tak wydawac... Wedlug mnie przez wiekszosc anty-gejow przemawia zawisc, ze ktos chce sie wyrozniac...Nie chodzi tu o powod wyrozniania sie ale o sam fakt,ze ktos chce sie wyrozniac ! Na zachodzie ludzi nie interesuje to czy sie ktos wyroznia czy sie nie wyroznia ale w Polsce zawisc jest wszechogarniajaca po prostu... Zgadzam sie z Toba, ze "nie nalezy z tego robic problemu" ale szkoda tylko,ze musiales dodac wczesniej zwrot, ze "tak naprawde gej to pomylka genetyczna" ... Zastanawiam sie skad tak naprawde to wiesz a biorac pod uwage fakt,ze w dzisiejszym swiecie niczego nie mozna byc pewnym to gratuluje Ci Twojej pewnosci, ha,ha... Poza tym mysle,ze geje wcale nie czuja sie pokrzywdzeni i dziwie sie,ze cos takiego przychodzi Ci do glowy... Pewnie sam wolalbys byc "pomylka genetyczna" niz np.osoba psychicznie chora albo kaleka bo te osoby moga faktycznie czuc sie pokrzywdzeni przez zycie.... A inny watek,ze "dupa jest do srania a nie do jebania" to zupelnie jest bez sensu (znam heterykow,ktorzy jakos nie maja podobnego zdania:) ...zreszta podobnie mogloby sie wydawac,ze mozg sluzy do myslenia tymczasem, na przykladzie co niektorych osob, jest to tez tylko teoria.... COKOLWIEK BY NIE MOWIC SADZE,ZE NIE MA SENSU ROZWAZAC TEGO PROBLEMU -MYSLE,ZE NASZE PODEJSCIE DO TEGO ZALEZY OD NASZEGO POSTRZEGANIA SWIATA, OD NASZYCH DOSWIADCZEN, OD NASZEJ WRAZLIWOSCI, PO PROSTU OD NASZEGO ROZWOJU DUCHOWEGO...Jesli ktos ma kompleksy, czuje sie niedowartosciowany albo lubi narzucac swoja wole to moze wykrzykiwac,ze nie lubi gejow choc takie wykrzykiwanie oczywiscie tak naprawde nie ma zadnego znaczenia. Ja uwazam,ze kazdy, jesli tylko nie ingeruje w moje zycie i nie chce go zmieniac, ma prawo do milosci, do rownego traktowania i do zycia takiego samego jak wszyscy...wydaje sie,ze to takie proste i oczywiste stwierdzenie ale coz,moze zeby cos takiego stwierdzic to trzeba do tego dorosnac ? Choc na szczescie zauwazam,ze coraz wiecej osob patrzac sie w sposob normalny na swiat zaczyna rozumiec,ze to nie natura ale my sami przez nasze uprzedzenia,obojetnosc,negacje i nienawisc mozemy sie wyeliminowac z "dalszej reprodukcji". Ps. Osobiscie nie zycze nikomu zyc w swiecie gdzie inni (wybrani) odgornie, za nas beda ustalalaja jaki system wartosci ma panowac, do czego sluzy dupa a do czego mozg, co jest dla nas dobre a co nie jest dobre,kto i za co powinien byc zamkniety w obozie a kto nie powinien, co powinnismy lubiec a kogo nie powinnismy lubiec... a zycze zeby kazdy byl szczesliwy po swojemu nie ingerujac w szczescie innych :) Bo tak naprawde to o to w tym wszystkim chodzi . Rozpisalem sie troche , sorki :) ale spoko, juz nie bede sie wdawac w dyskusje na ten temat....

Ja kocham wszystkich ludzi...:D:D:D:D:D

kurwa Tooomek -co TY pierdolisz od rzeczy zaraz zaczniesz pieprzyć że tylko geje sš normalni, -nie zrozumiałeœ tematu -pedał -to dewiant i niech w dupe wali -jego sprawa ,AIE!!! niech nie wciska że to normalne i niech nie szuka aprobaty na TYM forum, Problem jest dopiero ,kiedy zaczyna przybywać ,myslšcych tak jak TY,którzy za jakiœ czas poprš adopcje dzieci itp i będš manifestowac swoje dewiacje że niby to tylko kochajšcy inaczej-jeœli chcesz usłyszeć że pederastia to nie jest dewiacja -to wejdż na forum gdzie sš geje . A jeœli ta prawda Ciebie boli to nie mój problem-tylko Twój I chcę przypomnieć że ta strona nie jest o gejach ,zatem wypierdalać stšd i jak się nie wkurwić Nawet Bóg [oczyœcił] Ziemie z dewiantów złoczyńców i hybryd-potopem -ale znowu musi cos się stać ,by białe nazywano -białe ,,a czarne -czarnym. tooomek i bez obrazy -nie omijaj prawdy ,i przestań mówic o tolerancji ,-bo to nie o tolerancje [TU] chodzi ,tylko o nazwanie dewiacji .

Niestety sam mam dziecko i jak słysze o pomysłach adopcji dzieci przez pary homoseksualne to mi się włos, jezy na głowie. jestem bardzo wyrozumiały ale chyba nie az tak. No może jeszcze lesbijki bym zrozumiał instynkt maciezyński, ale takie jaja to juz chyba przesada. Tutaj duchu to masz rację i to takš, że nie wymaga komentaża. Najlepiej Tomek rzeczywiœcie przenieœ się na inne forum z podobnymi pomysłami. Sa granice tolerancji a przedewszystkim dobrego smaku. Cała ta sytuacja dowodzi, że niestety sš ludzie podobni do Ciebie, którym się wydaje i w ten sposób tworzš niedobry klimat wokół ludzi naprawdę chorych jak wspominał duch czy posiadajšcych schorzenia o podłożu dewiacyjnym. Bo niestety obojetnie od tego jak bedziemy wybielac homoseksualizm jest to odstepstwo od normy i to bardzo znaczne, o przyczynach szkoda gadać. A w normalnym kraju niestety normalne jest to co preferuje większoœc, mniejszoœc musi się podporzšdkować. Pozdrawiam Igor

co za bzdury piszecie ?! osobiscie uwazam,ze adopcja dzieci przez gejow jest nienormalna a jak cos innego "wyczytaliscie" z tego co pisalem tzn.ze bardzo tendencyjnie czytalicie albo po prostu bardzo histercznie podeszliscie do tematu ale to juz Wasz problem :) A wogole to co pisalem to pisalem bardzo ogolnie i wcale nie chodzilo mi jedynie o gejow ale o sam system wartosci bardzo ogolnie do tego podchodzac! No ale kazdy widzi co chce widziec, czyta co chce czytac, itd.itp. Nie chce mi sie tlumaczyc moich intencji - kazdy ma swoj rozum i swoje wnetrze i niech sie nim kieruje ! ... zreszta jak to gdzies przeczytalem, nikogo nie obrazajac(!) "nie ma co uczyc swini tanczyc - i tak jej tego nie nauczymy a do tego ja zdenerwujemy" :) Pozdrawiam wszystkich, ktorzy sa sobie zyczliwi bez wzgledu na upodobania (takze seksualne) a pozostalym zycze mniej wkurwiania sie zyciem ( zwlaszcza kiedy bedzie okazywac sie, ze jest nie po ich mysli, ha,ha ;)

tooomek-jesteœ gejem?

czemu mam być tolerancyjny... czemu mam sie gdzić na to co mi sie nie podoba... jeœli cœ mi przszkadza to o tym mówie... jesli czegoœ nie widze i nwi eiem o tym to nie mama czemu sie buntować... Nie piepszcie sie na moich oczach to bedzie ok

"Duchu" a skad takie pytanie do mnie i to na tym forum :) ? Myslalem,ze pisales,ze ta strona nie jest o gejach a poniewaz w tym akurat calkowicie sie z Toba zgadzam to mysle,ze pytanie jest bezsensowne... Interesuje Cie kto jest gejem a kto nie jest to wejdz na forum o gejach i tam sobie szukaj jesli nie masz innych zajec ;) Poki co to chyba jednak jestesmy na aseksualnym forum, na ktorym to forum, podobnie jak chyba powinno byc w zyciu (?), sprawa upodoban jest sprawa indywidualna kazdego z nas i chyba nie ma potrzeby skakac i wykrzykiwac,ze jestem hetero i pluje na gejow czy tez ze jestem gejem i mam gdzies hetero...(?) ...no chyba,ze ktos po prostu ma taka nature,ze lubi skakac i wykrzykiwac i kazde miejsce dla niego dobre, ha,ha no ale to juz jego problem.... No i zgadzam sie z tym co napisal Templar - mam prawo byc nietolerancyjny i nie musze sie godzic na to co mi sie nie podoba ! nie musze miec ochoty na ogladanie 2ch lizajacych sie facetow moge wolec np.ogladac jak jeden zabija drugiego... Wszystko jest kwetia wartosci jakie przyjmniemy w zyciu i kazdy z nas ma prawo do wyboru okreslonego zachowania sie, do zabijania, do plucia na innych, do kochania, itd.itp. Czlowiek ma wolny wybor i tylko od nas zalezy czy ten wolny wybor bedzie naszym przeklenstwem czy tez wprost przeciwnie....Tak naprawde to chyba jestesmy suma wyborow,ktore dokonujemy... Ja nikogo nie opluwam, nikogo nie osadzam bo nie mam do tego prawa...Wszystkim zycze zeby Wasze wybory byly wlasciwe i zebyscie nie musieli ich zalowac wtedy kiedy juz nie bedzie wyboru :( Ps. Podobno "dobrze widzi się tylko sercem, najważniejsze jest niewidoczne dla oczu&#8221; ? Ciekawe czy to prawda dla wiekszosci czy dla mniejszosci,hm...

Ej no brakuje jeszcze tematu o tolerancji pedofilów :D

tooomek-odwracasz kota chyba widać że cišgniesz ten temat ,,a raczej bronisz pedałów , przynajmniej akceptacje dewiacji -nazywasz toleranciš i kwitujesz to że każdy ma prawo do tego i owego,zatem skończ œciemniać że TY tylko rozumiesz ,jak œwinie uczyć tańczyć, a nazwij to co jest dewiacja -że niš jest, -dla mnie pedał -jest dewiantem i ch mu w du,,-ale niech siedzi z tš dewiaciš -po cichu,to nikogo nie będzie wkurwiał na tym forum, Masz racje tooomek --nie to forum!!!!!!!!!

"duchu..." odejdz moze w kraine duchow skoro nie lapiesz o co mi chodzi ciagle wracajac i ciagle poruszajac na tym forum ten nieszczesny temat gejow, ktory przeciez nie jest w tym wszystkim wcale najwazniejszy ! ...No przynajmniej dla mnie nie jest wazny bo widze,ze dla ciebie jest chyba bardzo wazny bo ciagle piszesz o tych gejach jakbys mial do jakiegos jakas osobista uraze i nawijasz ciagle ta sama spiewke jak zdarta plyta... Wybacz ale nudne to troche wiec skoro nie masz nic NOWEGO do powiedzenia to moze nie zasmiecaj forum ?! Ale zawsze badz czujny i uwazaj na NICH!, zwlaszcza tych w twoim otoczeniu choc moze juz wszystkich wyzbijales no albo zyjesz w swoim wyimaginowanym swiecie mniemajac, ze w poblizu Ciebie nie ma zadnego geja, ha,ha... Ps....Moze zrozumiesz o co mi chodzilo w moich wypowiedziach, w nastepnym swoim wcieleniu, czego ci z calego serca zycze :) ! Obys tylko w nastepnym wcieleniu nie byl jednym z tych strasznych "dewiantow" ;)

O jejq... Ale kłótnie! Ja osobiœcie popieram Tomka. Nie chce mi się nawet pisać, bo takiej nietolerancji się niespodziewałam. Myœlałam, że to forum osób dojrzałych i dorosłych. Ale widzę, że macie podobne gadki do moich chłopców z 1 gimnazjum, niczym przekupki na rynku. Gej to pedał? Lesbijaka to dewiantka? SprawdŸmy! Wg encyklopedii: Dewiacje seks. to: "wszelkie formy stałego zaspakajania popędu seksualnego w sposób odbiegajšcy od typowego w danej kulturze; obejmuje zarówno jednostki seksuologiczne naruszajšce normy społ. (np. transwestytyzm, fetyszyzm, masochizm, zoofilia), jak i normy med., zboczenia płciowe (np. niektóre postacie sadyzmu, pedofilii, ekshibicjonizmu); poza zboczeniami płciowymi wyodrębnia się dewiacje seksualne pod względem obiektu zainteresowań seksualnych (np. gerontofilia, pigmalionizm, nekrofilia), sposobu realizacji popędu seksualnego (np. oglšdactwo) oraz tzw. nietypowe zachowania seksualne (np. homoseksualizm, transseksualizm, kazirodztwo);<I UWAGA! TO JEST NAJWAŻNIEJSZE ZDANIE> granica między zachowaniami mieszczšcymi się w normie a dewiacjami seksualnymi jest płynna i zmienna, np. w zależnoœci od kręgu kulturowego." Ręce i nogi opadajš... Bull @!#$'y pleciecie mówišc, że geje to pedały. Może i dewiańci, ale nie zboczeńcy i pedały. Dobra, pozdro dla osób tolerancyjnych! PS. Czy ktoœ widział Brata? Dawno go tu nie było!

PS 2: Myœlałam, że to forum dorosłych i poważnych osób. :/

psst

przedewszystkim chłopak wychowywany przez gejów będzie hetero na sto po sto to primo secondo to że jeœli ktos jest madry i jest gejem , bedzie dwa razy tak madry a to z prostej przyczyny poœwięcania energii na rozwoj samego siebie , proces ten jesli zachodzi swiadomi przy uzyciu duzej iloœci wrażliwoœci i troski ososby przechodzi wszelkie oczekiwania rozwoju przykłady mozna mnozyć sam jestem hetero i dozeniam to , jednak nie sposób oprzeć się wrażeniu iz mentalny œwiat honmoseksualny jest swiatem rozbudzonej i wolnej woli praktrycznie ponad 80% wszelkiego rodzaju kultury naœwiecie i to juz od tysiecy lat zawdzieczamy wlaœnie tym ludzikom , którzy umiejetnie wykorzystujš konstruktywizm i walecznoœć męskš z wrażliwoœcia i wyobraŸniš kobiecš , tworzy to jak przypuszczam mieszanke równowagi energetycznej lub cos w tym rodzaju ... Polska to kraj histeryków demagogów i zacofanych ciemniaków którzy rzucaja kamieniami w tramwaj bo nigdy go nie widzieli wczeœniej na oczy i nie rozumieja tak potraktowano np oœrodek dla chorych na aids w jakiejœ tam polskiej miejscowoœci TO ZE PSY CZASEM GRYZĽ A NAWET POTRAFIA ZAGRYĆ NIE STANOWI O TYM ZEBY JE CAŁKOWICIE WYTĘPIĆ ....ETC.... CIAO NIEROBY:PPPP

dariuss- mnie nie dziwi [rzucanie kamieniami] popatrz-zabita wiocha w której jest spokojnie a tu nagle jakiœ popegeerowski pałac ma być wyremontowany by w nim znależli schronienie MIASTOWI narkomani ,MIASTOWQI nosiciele HIV , dlaczego ?na wsi w której zawsze było spokojnie ? dlaczego nie w wawie? kraku?itp? osobiœcie znam ten problem i całkowicie rozumiem tych co [rzucajš kamieniami] i to nie jest że ,,kto jest bez grzechu,niech pierwszy rzuci kamieniem"-to nie o to chodzi. acha -dla mnie ,dwaj kopulujšcy faceci ,to- niesmaczne ,nie etyczne ,niemoralne ,to napewno nie jakieœ WYZWOLENIE,-tylko choroba psychiki ,wynaturzenie sorki za ort

to ze w encyklopediach nie pisza ze to choroba to normalne, ze nie chca nikogo urazic bo nigdzie sie tego nie mowi. albo inaczej... ok, macie racje, to NIE jest choroba, a jednak...jest roznica miedzy tym ze ktos lubi jesc szpinak i go nikt nie wysmiewa a drugi jest gejem i go wszyscy wysmiewaja: to dlatego, ze ten kto je szpinak, nie ma przez to swoje upodobanie wplywu na spoleczenstwo a ten drugi owszem. zastanowmy sie... po co wiekszosc zwierzat (i ogolnie organizmow) zyje? po to, zeby splodzic potomsto ze tak powiem (bo trudno powiedziec zeby braly one z zycia jakies inne wartosci i przyjemnosci, one po prostu maja jeden cel zycia: dzieci) a niektore nawet umieraja zaraz po wydaniu potomstwa. Z biologicznego (podkreslam, z biologicznego, bo nie mam na celu rownac ludzi do zwierzat tylko rozpatrzyc sprawe w biologiczny spocob) punktu widzenia, czlowiek zaliczany jest do zwierzat, jednak Bog dal mu rozum, dusze, itp. po to zeby czerpac z zycia takze inne wartosci. Ale ... ale jesli zapominamy o tej glownej funkcji... bo po co Bog stworzyl kobiete i mezczyzne? jak mezczyzna wspolrzyje z mezczyzna to jaki to ma sens? to nie ma sensu to jest tylko demonstracja swoich dewiacji psychicznych to tak jakbym sie chwalil ludziom ze mam "zolte papiery" niestety wiele ludzi nie rozumie tego (lub nie moze zaakceptowac) ze urodzili sie z wada psychiczna i ZAMIAST TEMU PRZECIWDZIALAC, DEMONSTRUJA TO odwolujac sie do takich hasel jak 'TOLERANCIA'... to smieszne to tak jakbym wyszedl z AK47 i pozabijal paru ludzi, i bylbym potepiany i co? mam wtedy mowic ze ludzie sa wobec mnie nietolerancyjni? wyjde na ulice calkiem goly bo tak mi sie podoba i co? mam wtedy mowic ze ludzie sa wobec mnie tolerancyjni? inna sprawa: "Wszyscy jestesmy przed Bogiem rowni" ja bym powiedzial inaczej: "Wszyscy jestesmy przez Boga ROWNO sadzeni, ale rowni to my nie jestesmy" BO BYCIE W ZWIAZKU HOMOSEKSUALNYM TO NIE RODZINA!!!!!!!!! NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK RODZINY HOMOSEKSUALNE!!!!!!!!!!!!!! Po to sa mezczyzni i kobiety, zeby nawzajem dobierali sie w pary, a inna orientacja TO DEWIACJA UMYSLOWA nie bedaca niczym niezwyklym i uduchowionym tylko chorym wytworem naszego mozgu. to tyle z mojej strony pozdrawiam i dziekuje za uwage :D

Zły pedał trafia do piekła.Belzebub po kuszeniach na ziemi wraca do piekła.Tam zimno i kotły wygaszone. Pyta napotkanego diabła: - Czemu kotły się nie palš?!!! - Spróbuj się schylić po drewno...

Mlehehe!! [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 117
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.