| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Osoby chore niech sie wpiszą | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85 |
|
Przyznajcie się ze większosc z was na forum jest albo chora albo ma depresje i uposledzenia skoro nie potrafi zyc normalnie. Kogo bym w szkole nie spytał szczególnie tych co mają same najlepsze oceny to nie wierzą w takie bzdety jak zjawiska paranormalne. Większość z was pewnie ma zaburzenia psychiczne albo uposledzenia autystyczne albo nadpobudliwosc i ucieka od realnego swiata i żyje w swoim wyimaginowanym swiecie. Założe się że żadko kto tu się udzielający ma średnią powyżej "3" (dostateczny) i popada w jakies dziwactwa np: Psychicznie chory Dr jan Pająk który wymyśla głupoty nie z tej ziemii. Podobnie rzecz ma się i do was.
Pozdrawiajm was i życze wam szybkiego powrotu do zdrowia. :)
|
|
|
dajcie spokoj monice ...ma racje ..biedakowi trzeba wspolczuc, a tak na marginesie to.... panie, panie... psychologu zapytoj pan w szkole tych co maja najlepsze oceny....jak to jest zyc w wiezieniu bez scian i o tym nie wiedziec?
|
|
|
Hmm Panie psychologu, powiedz mi jeno gdzie w Polsce jest takie zacofanie i ciemnogród cobym mógł go omijać podróżujšc czasem po naszym kraju...
Psychologię ukończyłem z wyróżnieniem, obecnie studiuję socjologię, co z pewnociš jako odnosi się do upoledzenia umysłowego, o kórym piszesz w swoim jakże genialnym pocie.
Słyszałem, że niewiedza to błogosławieństwo, ale chyba nijak ma się to do głupoty...
|
|
|
"Psychologię ukończyłem z wyróżnieniem, obecnie studiuję socjologię, co z pewnociš jako odnosi się do upoledzenia umysłowego, o kórym piszesz w swoim jakże genialnym pocie.
"-TY ukończyłe....nie masz pojęcia ile osób ma poniżej 3.0! to że ty jeste taki genialny nie oznacza że inni też sš....przy okazji gratuluje poziomu wiedzy...ile osób dałoby teraz wszystko żeby dostać jakš prace za swój nędzny poziom-poczštkujšcy...
[%sig%]
|
|
|
moniko, jeżeli uważasz się za tak inteligentnš to dlaczego aż tyle wpisów tutaj zostawiła ?:D
|
|
|
Moniko, jeli nie zrozumiała mojego postu, tak gwoli wyjanienia, pisałem do autora tego tematu...Dalej, ile masz lat?, i proszę o wyjanienie sensu Twojej wypowiedzi...
"Autor: monika (---.crowley.pl)
Data: 22-06-2005 08:43
"Psychologię ukończyłem z wyróżnieniem, obecnie studiuję socjologię, co z pewnociš jako odnosi się do upoledzenia umysłowego, o kórym piszesz w swoim jakże genialnym pocie.
"-TY ukończyłe....nie masz pojęcia ile osób ma poniżej 3.0! to że ty jeste taki genialny nie oznacza że inni też sš....przy okazji gratuluje poziomu wiedzy...ile osób dałoby teraz wszystko żeby dostać jakš prace za swój nędzny poziom-poczštkujšcy...
dusza nicoli cię znajdzie...wszędzie...Wszędzie...WSZĘDZIE!!!"
??
|
|
|
"TY ukończyłe....nie masz pojęcia ile osób ma poniżej 3.0"
Ona faktycznie jest inteligenta inaczej, na studiach nie można ukończyć ze redniš poniżej 3.0 hahaha.... hmmm tu mi zajeżdza podstawówkš jeszcze :)
|
|
|
czy wy naprawde macie co po tymi głowami? ja mówiłam tu o szkole...o gimnazjum i podstawówce gdzie można otrzymać redniš.....
grzegorz>mam 14 lat i pewnie zaraz zaczniesz gadać że nic nie moge o tym wiedzieć! absurd! chce wyjć na osobę genialnš poród osób które conajmniej majš po 20 lat! nawet nie wiesz jakie to uczucie...wymšdrzać się jak to mówicie wród pełnoletnich
nowy>a to z wykształceniem podstawowym to jest 60% polaków! nie wiedzielicie o tym?
więc nie gadajcie że jestem genialna inaczej ale osoba która ma redniš 4,5 w pierwszej gimnazjum potrafi być bardziej inteligentna niż osoba w trzeciej gimnazjum...a z 20 latkami i innymi pełnoletnimi to wiadomo że nie mam szans
[%sig%]
|
|
|
Monika... masz szanse... Ale! nie staraj się być genialnš na siłę, bo to nic nie da. Żeby powiedzieć co naprawdę mšdrego trzeba mieć dobre argumenty - to raz, a dwa mieć inteligentnych rozmówców, z którymi konwersacja może być na poziomie. :)
Co do autora postu... Piszšc go musiał sobie zdawac sprawę z tego co tu będš ludzie wypisywać. Nie mam nic do tego, że Ty go bronisz. Ale bronišc go "zakazujesz" pisać innym to co chcš - a chca np. pojechać facetowi po ambicji. To już jego i ich własna sprawa i wštpię, żeby osoby trzecie były mile widziane.
Pozdrawiam. :)
|
|
|
dobra...już skończe ten temat..nie mam zamiaru się kłócić...pamiętajcie o potrójnym prawie
[%sig%]
|
|
|
"ale osoba która ma redniš 4,5 w pierwszej gimnazjum potrafi być bardziej inteligentna niż osoba w trzeciej gimnazjum."
Napisala monika , ale mi sie wydaje ze tu tez rozminela sie z prawda choc moze niecalkowicie , kto wie ?:) Osoba z najlepszymi ocenami itp niekoniecznie musi byc inteligenta , wiecie ? moze miec super dar zapamietywania informacji podawanych na zajeciach w ksiazkach wyczytanych itp ale niekoniecznie moze nawiazac konwersacje na poziomie i wykazac sie wlasnym rozumowaniem i okreslaniem faktow oraz wyciaganiem wnioskow... to jest juz sprawa bycmoze na osobny temat ;)
Pozdrawiam
|
|
|
Panie Psychologu - to wolne forum i bynajmniej nie wypada uwłaczać osobom pragnšcym się na nim wypowiadać!!!
A PO DRUGIE PSYCHOLOGU!!! SAM ZAPEWNE MIAŁE NIEWIELKĽ REDNIĽ, BIORĽC POD UWAGĘ TWOJĽ SKŁADNIĘ I BŁĘDY (CZYTAJ CO PISZESZ).
Wypowiadanie się na tego typu forum jest niczym innym jak formš rozrywki dla jednych, dla drugich za formš ucieczki, ale jak można w ten sposób taranować nieczemu nie winnych czatowiczów??? Czyż nie wolno nam dać tutaj ujcia swojej wyobrani? Kto nam zabroni bawić się w dyskusje dotyczšce naszego hobby?
Nie pozdrawiam tym razem.
MareM.
PS. Moderatorze - widzisz i nie grzmisz?
|
|
|
panie psychiku
kiedy pies cinasika na głowę
odzyskasz wiary połowę
w to ze druga połowa ....
przypada lub sie równa
cieplutkiej kupce gówna :)))
no heart feelings brotherfucker:PPPPPPPP
|
|
|
wpisuję się po raz kolejny, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jestem pojebany,
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jestem pojebany,
a wokół mnie same barany.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
no to i ja tez sie tu wpisze, po raz kolejny, juz nie pamietam dobrze ktory, no bo jestem w koncu chory, a jasnie pan psychol-og moze nam jakos dac rade dopomoc....
tak widac, ze jestem (jestesmy) tylko chorzy....
boje sie powrotu do zdrowia...
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Gdy przekroczy się pewnš granicę, nie ma już powrotu.
Ja "zwariowałem" dawno temu i dobrze mi z tym.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
hmm, jedno jest pewne gdyby forum odwiedzało co najmniej kilku niż góra dwóch ezoteryków na poziomie psycholog poczuł by prawdziwš moc szaleństwa we własnym domowym zaciuszu co zapamięta na długie lata o ile nie wsadzš go w kaftan :)
No to jak panie i panowie, robimy zrzutke żeby chłopak uwierzył namierzamy, linkujemy i spuszczamy wpierdol.
To dobry moment żeby podsumować tych wszystkich racjonalistów i głęboko wierzšcych obie ugrupowania, opozycja i koalicja sš tam samo fanatyczne i upoledzone, widzać Orion równo ich jebie w dupe skoro niepamiętajš tych czasów kiedy na Ziemi istniała Lemuria, Mu, Atlantyda.
|
|
|
wszzystkie pedały to prostytutki
wszystkie prostytutki to żydzi
wszyscy zydzi jadom na jednym wuzku do pieca
wszystkie wuzki to frajery
wsszystkie frajery to pedały
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 85 |