Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
PRAWDA
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122

Hmmmmm. Może tak powiem. Wkońcu powiedziano to co chciało by powiedzieć wielu ludzi, ale się boi. Jasne wiara wiarą, ale na NICH ludzie tak się nierobi. Warto chociaż wiedzieć do czego się modlicie. Czyż nie? Te wszystkie pielgrzymki i OBJAWIENIA. Czy wy wiecie co wam się naprawde pokazuje? Otóż jakieś 99% z was niema pojęcia co zobaczyło. Przykład: Wirujące Słońce i Łzy Maryji . Wszyscy uważacie, że to cuda udowadniające spotkanie z Bogiem i Maryją. Baaa prawda jest taka (możecie się śmiać niedowiarki), że te eghhm Łzy lub Paciorki różańca to Latające Pojazdy znane jako NOL'e - UFO, a co do Wirującego Słońca to nic innego jak sztuczne światło.... Napewno uznacie, że gadam MeGa gupoty i totalnie nic niewiem. Ale ja tak jak pan wyżej wiemy ZA DUŻO. Zważcie na to, że dzieci, które uczestniczyły w objawieniach zupełnie inaczej interpretowały to co widziały. Czasami to co opowiadały zupełnie nieprzypominało wizerunku Matki Boskiej. Taka jest prawda. I nie prosze was wcale do bycia w jakiejś sekcie, czy coś bo sam nienależe do takich zgromadzeń. Jestem chrześcijaninem i chodze do kościoła, lecz zpojrzałem na to wszystko od innej strony. I co? Wtedy można naprawde wiele zrozumieć.

Uwierzcie mi,ja czuję taką OGROMNĄ miłość do całej Ziemi,do całego wszechświata.Wszystko mi sie podoba,jest takie zgrane i kochające nas.Kocham wspaniałą przyrodę,naturę,wszystko mnie zachwyca,budzi we mnie wielką miłość.Tylko do ludzi nie mam zbyt dużo zaufania,ale ludzi też kocham,ich codzienne dążenia do celu,starania.Kocham gwiazdy,słonko a po nim wschodzący księżyc.Wszystko jest takie zgrane,harmonijne.Kocham naturę,drzewa,kwiaty,uwielbiam całować Ziemię.Codziennie dziękuję Ziemi,że uczyniła mnie u siebie swym gościem.Uwielbiam patrzeć w niebo(zwłaszcza nocą),gdy na nie spoglądam,to mam takie ogromne uczucie,jakbym na coś czekała,czegoś oczekiwała.Czuję,że to sie juz niedługo wydarzy,to sie zbliża,już naprawdę niedługo.Ale nie wiem co to jest,nie wiem o co chodzi.Czuję tylko,że powietrze ma inny zapach i smak... [%sig%]

Piękny poemat :). A to co ma się wydarzyć to Koniec Świata. A dokładniej 23 grudnia 2012 roku.

Finał kina akcji jak Matrix. [%sig%]

Powiem Ci, że dobrze to się napewno nieskończy. Co nasi Bogowie zrobią kiedy ujżą ten chaos? Czy stanie się z nami to samo co z Atlantydą lub Sodomą i Gomorą?

A jak się skończył Matrix? dobrze? [%sig%]

Nie, niestety niedobrze.......... To samo czeka nas......(złe zakończenie)

Cześć. Możesz podać orginalny tytuł "Godzin Ciemności" lub ewentualnie powiedzieć w jaki sposób można go zdobyć?? Z góry dziękuję. Piotrek

Mmmm...odpowiedz na notke Satine. Wiesz ze nie jestes sama, wiele ludzi tak mysli, jest taka jak ty. Ja tez....I dokladnie takie same mam odczucia, ze cos sie wydarzy. Czasami mnie ogarnia wielki smutek i lzy same cisna sie do oczu jak pomysle o tych wszystkich katastrofach i o tym jak wszystko co zyje ma cierpiec. Niechcialbym tego, ale sam lub z toba lub z kilkoma innymi jeszcze to jestesmy za slabi zeby to powstrzymac. Ale mimo wszystko nie powinnismy watpic i prosic o pomoc w tych trudnych czasach dla nas i dla Matki Ziemi.. Pozdrawiam cie siostrzyczko i wszystkich pozostalych, Wiele swiatla i milosci wszystkim

Katastrofy są nieuniknione, a do tego niebędą stworzone przez człowieka. Aztekowie uważają, że było już 4 słońca. Czyli 4 różne cywilizacje. Obecnie mamy PIĄTE SŁOŃCE. Katastrofy przez które gineły cywilizacje to: powodzie, pożary, meteoryty, globalne trzęsienia ziemi itp. Nadole zamieszcze bardzo interesujący text, który wielu powinien zainteresować: Znane są przekazy, np. o mapach wskazujących na to, że przed 10 tys. lat ludzie znali położenie lądów pod dzisiejszymi lodami Antarktydy. Z dziesiątków legend i pisanych przekazów wynika, że na świecie mogły istnieć co najmniej trzy obszary, gdzie rozwijały się cywilizacje, które zniknęły 12 - 35 tysięcy lat temu. Pierwsza to był kontynent Mu, znajdujący się pośrodku Oceanu Spokojnego, druga to legendarna Atlantyda, lokująca się tam, gdzie dziś Azory (nie darmo marynarze widują stada ptaków, bezradnie kołujących nad wodami na południe od Azorów), trzecia zaś to tereny Antarktydy, wolne od lodu przed 10 tys. lat. Istnieją przekazy kilku ginących kultur, świadczące o gigantycznych kataklizmach. Wedle Indian Hopi były już 3 światy. Pierwszy został zniszczony ogniem, drugi przez przesunięcie się osi ziemskiej i pokrycie wszystkiego lodem, trzeci - powodzią. Obecny świat - jest czwartym; nasz czas już upływa. Aztekowie z kolei uważali, że przeszły już Cztery Słońca. Pierwsze trwało 4008 lat i zostało zniszczone przez wodę. Drugie trwało 4010 lat i ludzkość upadła wówczas przez wiatr. Trzecie Słońce to 4081 lat i zniszczenia poczynione przez ogień. Czwarta cywilizacja przetrwała 5026 lat, a zakończyła się potopem. Obecnie mamy Piąte Słońce, zbliżające się do swego kresu. I Również Majowie uważali, że ludzkość niszczyły kataklizmy. Jej ostatni cykl trwać ma 5125 lat i zakończy się dnia 4 Ahau 3 Kanbn. Rządzić-będzie wówczas Dziewiąty Pan Nocy Tak na marginesie - 4 Ahau 3 Kankin to 23 grudnia 2012 roku. Historia ludzkości sięga być może znacznie głębiej niż nam się wydaje. Uważam, że zamieszczony przezemnie text dobrze odzwierciedla to co wy mówicie, że czas dobiega końca. Jednak według mnie tak powinno być. Coś się kończy, by coś się zaczęło. Każda cywilizacja żyje w cyklach. Nasz czas niestety dobiega końca.......

I oby go dobiegł nie w szlochu smutku...lecz w krzyku triumfu... Pozdrawiam

Jeżeli wszystkie przepowiednie Nostradamusa się spełnią: Antychryst, Masowe Wymieranie itp. To niebędzie to łagodny koniec........ Jak by tego było mało to nasz papież jest podobno ostatnim normalnym papieżem. Jego następcą ma być młody, czarny mężczyzna. Jeżeli to się sprawdzi to koniec. Według przepowiedni ten młodzieniec będzie za młody i niebędzie sobie radził z kościołem, a jego doradcą zostanie człowiek, który jak się potem okarze będzie ANTYCHRYSTEM. Doprowadzi on do upadku kościoła i wybuduje własne imperium. Pieniądz ma stracić wartość, a na ludzkość spadną choroby i cierpienia. W jednej przepowiedni napisano, że bakterie mają być widoczne gołym okiem.............

Nie dawno mój kolega powiedział że widział w telewizji jakiś program którego nazwy nie pamiętam. Tak czy inaczej omawiano MOŻLIWEGO następce papieża...no i biały on nie był. Mam nadzieje że mój kolege kłamał o tym co zobaczył. [%sig%]

wiele słyszałam o filmie pt. "godziny ciemności" ale nigdzie nie mogę go znaleźć. będę bardzo wdzięczna za podpowiedź. aga

hymm to aga jest z Gorzowa :)Pozdrawiam Gorzów .. wreście ktoś blisko mieszkający mnie ;)

A ja jestem z Gdyni Olmek też. Ale to chyba nie na temat... [%sig%]

Zbliża się CHAOS, ŚMIERĆ i CIERPIENIE.........Sanitne też o tym pisze ehhh. Trzęsienia ziemi jest zapowiedzią wszystkiego. Nawet było trzęsienie na terenie Polski, a to BARDZO rzadki przypadek. To może podsumuje(wydarzenia obecne i przyszłe): -fale Tsunami w Malezji(zniszczenia i śmierć - 300000 ofiar) -trzęsienia ziemi w Polsce i na świecie -śmierć papieża, Jan Paweł II(ostatni papież) -przejęcie władzy w kościele przez młodego, czrnoskórego mężczyzne, który niebędzie sobie dawał rady, wykorzysta to wszystko jego doradca, który okarze się antychrystem(koniec władzy kościoła) -koniec/upadek ery kościoła(chaos) -konflikt USA i Rosji(śmierć i zniszczenie) -przylatują przybysze z kosmosu(niepewność, strach) -totalne zniszczenie(powodzie, wybuchy wulkanów,globalny głód,trzęsienia ziemi) A gdy się wszystko uspokoji nadejdzie Szóste Słońce(nowa cywilizacja zasiedli ziemie, powstanie ona z resztek ludzi, którzy przetrwali rzeź)

Extra ja tam czekam z zapartym tchem i popcornem. [%sig%]

hehehe dobre wyckret. Ja wole chipsy serowo cebulowe i piwo pycha ;))))))))))

bamalna glupota a pomysl moze ze strony ze bog nie wygloda jak czlowiek i dusza nie musi odzwierciedlac fizyke..... mozemy pogadac o wszystkim ale bog jest na 100% a jesli chcesz dowod zapraszam nowy26@.wp.pl

tylko nafukany nic juz nie pisz na forum herezje zostaw se pozdro as
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 122
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.