Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy jest dla Was miłość
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89

Co sadzicie o miłośći, czy to tylko chemia?? Czy moze zauroczenie, które z biegiem czasu zmienia się w przyzwyczajenie do drugiej osoby? Czy prawdziwa miłośc istnieje?? Ja jakoś nie miałam czszęscia jej spotkac :(( Pozdrawiam cieplo

Nie masz serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A pocieszyc, przytulic..... zero romantyzmu.... Misje............... chociaz..... Murzyni...... dobra. teraz ja zaczynam dryfowac w dziwne skojarzenia..... chyba czas spac. Dobranoc.......

Widzisz Aniulcia jak Cię tutaj na Forum tulą. Zobaczysz będzie jeszcze dobrze. Tylko musisz sama tego chcieć. Nie przejmuj się, życie toczy się dalej. Pozdrawiam

Anulciu! Kazda milosc jest prawdziwa, niezaleznie od wieku i liczby porzadkowej.... Sa roznr teorie na ten temat, wiele ksiazek, wiele uczonych rozpraw.... Niestety, jest to jedna z niewielu dziedzin naszego zycia, ktora, by zrozumiec, musimy sami jej doswiadczyc.... Nawet gdybym napisal Tobie moje perypetie sercowe, i tak nic by Ci to nie dalo, bo to byly MOJE cierpienia, moje lzy, moje uniesienia.... Pamietaj tylko o jednym - Tobie zlamia serce, ale i Ty zlamiesz czyjes.... Tak to juz jest.....Kazde uczucie jest inne, bo my jestesmy inni... Z miesiaca na miesiac, z roku na rok.... Tak juz jest, Tomasz Mann powiedzial...."jak mozemy zrozumiec innych ludzi, jesli nie rozumiemy samych siebie...?" Jedna rada tylko.... Kochaj, nawet jesli efektem jest bol.... Bo milosc jest mimo wszystko najwspanialszym uczuciem. A kochajac, nauczysz sie, ze gleboka milosc, to takze zgoda na to, by ta druga osoba mogla odejsc, jesli tego chce.... Wiem, ze to brzmi troche abstrakcyjnie, ale w tej dziedzinie nie moze byc przymusu... Pozdrawiam.

jestescie cudowni :)) dzieki wielkie pozdrawiam

A co z misją???:P:D [%sig%]

jestem zdolowa to fakt, ale nie az tak, zeby poswiecac sie misji :) Mam nadzieje, ze dla mnie jeszcze tez zaswieci sloneczko

Zuch, dziewczynka!!!!!!!!!! bedzie jeszcze z Ciebie prawdziwy facet ........ ;))))))))))))))

no to mnie rozbawiles :))))) Pozdrawiam

A jeszcze większym zuchem będziesz jako prawdziwa kobieta. :)

O! a co to znaczy,? jako samiec, nieustannie probujacy przeniknac meandry duszy kobiecej, lakne kazdego kawalka wiedzy, ktory pozwolilby mi na poznanie najcudowniejszego wytworu Boskiej inwencji......

Nawet kobiety czasami siebie nie potrafią zrozumieć... Nawet nie próbuj Remigiusie... :) Gdzieś tu kiedyś chyba pisałeś maila do siebie - spróbuję Ci wysłać coś humorystycznego na temat zrozumienia między kobietą a mężczyzną. Ale cierpliwości. Pozdrawiam!

och! trace juz wszelka nadzieje...... jak to dziecko we mgle wypatruje kogos, kto oswieci moja dusze iskra zrozumienia.... A Ty Aniele pozbawiasz mnie tej resztki nadziei..... Znow me zycie przypominac bedzie bladzenie po labiryncie z zawiazanymi oczami.... Ach! Stworca pracujac nad ulepszonym modelem wykazal sie zaiste kosmicznym poczuciem humoru..... Juz myslalem, ze zyska moje imie niesmiertelnosc, gdy wyjawie swiatu opis prawdziwej kobiety, a Ty, okrutna wtracasz mnie w otchlan dalszej niewiedzy..... :)

tak-nasz Bóg stworzył coś niespotykanego w całym kosmosie gdzie indziej-KOBIETE na Ziemie przybywali synowie bogów i brali sobie ziemianki -bo im się bardzo podobały kobiety hmmm-.....ilu facetów straciło głowę ,,,i jeszcze straci

kobieta to juz taka natura, ze trudno ja zrozumiec....bo kobieta zmienna jest. Dudi, remigis i wszyscy inni faceci ... przyznajcie, choc z nami Wam zle, to bez nas jeszcze gorzej :)))) Pozdrawiam ciepelko

Zgadzam się

Ale w ramach sprawiedliwości, trzeba też przyznać, że choć z facetami źle to bez nich też niezaciekawie :) Pozdrawiam!

no mnie tego nikt mowic nie musi :)

ach Ci facieci...... Pozdrawiam

hmm ,-kobiety CAŁE boskie ,idę się napić!!!!!!!!!!

Oczywiscie za zdrowie kobiet!!!!!!!!!??????????????? Bachus jest dobrym kompanem przy ropatrywaniu meandrow kobiecej duszy..... co prawda i tak do niczego sie ie dojdzie, jak ostrzegaja nas te cudowne istoty, ale pozostanie smak boskiego trunku....... i kac :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.