| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Duzy problem chyba wszystkich homoseksualistow | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 186 |
|
Mam problem, podczas stosunku z moim chlopakiem strasznie pozniej mnie boli skura na czlonku mozecie mi jakies dobre olejki polecic, mam slaby dostep do internetu wiec jak by ktos mogl to prosilbym o smsy na moj numer, 889-844-156
|
|
|
Ile razy można powtarzać, że homoseksualizm nie jest kwestiš wiadomego wyboru, ani upadku wartoci. Ja im współczuję.
I nie wrzucaj Romek wszystkich do jednego wora i nie nazywaj tego zbrodniš. Masz jaki sposób żeby pomóc homoseksualistom?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Romek
Powiem tak - fajny z ciebie facet.
Wiesz jak mężczyni okazujš sobie sympatię? Na przykład pijš razem piwo, klepiš się po ramieniu, siłujš się, poszturchujš.
Niektórzy fajni faceci bojš się tego (co może być dalej), bo mylš duchowoć z cielesnociš i tym mocniej zwalczajš homoseksualizm.
Za bardzo skupiacie się na swojej cielesnoci duszyczki.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jaka głupia cenzura :)
|
|
|
Do biednego (bo pokrzywdzonyjak zwykle zreszta), ale za to niezmiernie "rozumnego" i oczywiscie (jakze mogloby byc inaczej!) tolerancyjnego : ja (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Drogi, madry i arcy tolerancyjny obronco pedalow, lezbijek, zoofilow, pedofilow, pederastow, gerantofili, nekrofili, narcyzow, sadystow i wszelkich innych moralnych wykolejencow !
pytasz sie mnie czy: ..."Czy na scianie wisi u ciebie moze portret Hitlera bo masz chyba podobne poglady do niego ?"...
To wlasnie jest wasza zasrana tolerancja. Od razu do Hitlera. Jak ktos nie jest cwelem, to pewnie jest Hitlerem. Nie, nie mam ani Hitlera, ani nie chce miec dzieci zboczencow, choc pewnie wolalbym powiesic na scianie portret nawet Kopernika, gdyby mnie to moglo ustrzec w jakis sposob od zboczen w rodzinie.
Wiec wiedz, ze nie musze miec portretu zadnego skurwysyna, zeby sie brzydzic tym co jest obrzydliwe. Jesli gdzies i z jakiegos powodu moje przekonania pokrywaja sie badz nanosza na przekonania jakiegos Hitlera, Platona, Seneki czy Arystotelesa, Chrystusa czy Buddy, badz Stalina, nie oznacza to, ze musze wieszac ich podobizny u mnie na scianie, ba !, nawet nie musi oznaczac, ze w czyms jestem podobny do Chrystusa, badz Seneki, czy innego Buddy, Platona cz chocby Laureatya Nagrody Nobla.
W jakims momencie czesc mkoich przekonan moze byc zbiezna z przekonaniami Twoimi, co nie oznacza, ze we wszystkich tematach bedziemy sie zgadzac. W temacie zboczen i zwyrodnien seksualnych, jak widac, jestesmy rozbiezni, choc pewnie gdyby sie ktos nas obu spytal np. o twierdzenie Pitagorasa, pewnie bylibysmy zgodni... - zapewniam Cie, ze nie mam Twojego portretu na scianie.
A skoro juz wspomniales o Hitlerze, to Dachau wygladalo na dobre sanatorium leczenia ze zboczen. Nie slyszalem o przypadku by wypisano z tamtad kogokolwiek, kto nie zostal uznany za wyleczonego. ;o)
pozdrawiam
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
a wlasnie !
BRAWO ! Autor: Doro... (---.internetdsl.tpnet.pl) ! BRAWO !
Doro !
tego wlasnie nam potrzeba rozumu, godnosci i odwagi w czasach gdy wszedzie marsze gejowskiej dumy i totalny upadek.
pozdrawiam jaknajserdeczniej.
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Romek
"A skoro juz wspomniales o Hitlerze, to Dachau wygladalo na dobre sanatorium leczenia ze zboczen. Nie slyszalem o przypadku by wypisano z tamtad kogokolwiek, kto nie zostal uznany za wyleczonego. ;o)"
To Cię mieszy?
Kiepski żart.
|
|
|
zart ?
wole to niz prawa zezwalajace na adopcje zdrowych dzieci przez degeneratow.
wole to niz tolerancje wobec wszystkiego co zdegenerowane, nienormalne i zepsute...
ze co ? ze niby dzisiaj to nie jest w modzie ?
chodzi to to, ze ja musze byc wierny prawdzie, a nie temu co sie obecnie zalicza do dobrego tonu, to tak jak kiedys bylow w dobrym tonie palic na stosie, tez moge byc przeciwny. Moge byc przeciwny wysylaniu pedalow do Dachau, ale wole ich widziec w Dachau niz wydajacych ustawy, o tym, ze wszelkiego rodzaju zwyrodnienia mamy uwazac z cos naturalnego, oraz, ze zboczency wszelkich masci moga wychowywac nastepne pokolenia pozbawione wartosci rodziny, gdzie dziecko nie odrozna kozy od mamy, czy taty od mamy, badz jest wszystko jedno czy dupa sluzy do srania, czy do zaspokajania juci...
jesli nie jest w modzie to mi to zwisa... a sodomitom pragne przypomniec Sodome wlasnie...
dzisiaj nie lubicie Dachau ? w czasach Dachau wiekszosc lubiala Dachau, i pa,mietajcie, ze demokracja to wiekszosc, wiekszosc nie sa pedalami...wiekszosc wybrala Hitlera... a dzisiaj wiekszosc twierdzi, ze bedziemy tolerowac sluby z delfinami, kozami, owacmi i tranwestytow na najwyzszych urzedach, bo chuc i poped choc niepochamowany, nioe ma dla was nic wspolnego z dobrymi obyczajami.
A ja nie chce zdegenerowanego spoleczenstwa w ktorym moralnosc jest rowne z wyuzdaniem a uczciwosc z korupcja...
a potem sie skarzycie, ze sie wam zyje zle...
po prostu sie niezgadzam i nawet nie oczekuje waszego zrozumienia i zasranej tolerancji...
[%sig%]
|
|
|
Trwa proces wielkiego oczyszczenia, którego wy nie możecie powstrzymać. Energia Ziemi ulega przyspieszeniu tak, aby ujawniły się energie, z którymi wibrujecie w jšdrze swojego istnienia i te prawdy, które odkrywacie w linii swoich przodków. Jest to bolesny czas, ponieważ wydaje się jakby rozpadały się systemy reprezentujšce rodzinę i cywilizację. Systemy, które się nie sprawdzajš rzeczywicie ulegajš rozpadowi. Do samego jšdra waszego istnienia poruszy was odnalezienie czego, co się sprawdzi i co uszanuje Ziemię.
W cišgu następnych kilku lat wielu ludzi straci lub porzuci swoje domy, co sprawi że zbliżycie się do siebie. Ludzkoć stanie się jednš wielkš rodzinš. Kiedy się zjednoczycie, być może, dzięki kryzysowym sytuacjom, zrozumiecie również tych, którzy znajdowali się poza waszš rodzinš. Owe inne formy życia, które czekajš na otwarcie się wymiarów, by zjednoczyć się z wami, odkryjš przed wami ogromne siły twórcze i różnorodnoć rzeczywistoci.
Romek
Podobno w Ameryce Południowej jest sporo faszystów.
Czy to prawda?
|
|
|
nie wiem, nie licze.... ale chyba nie wiecej niz w Europie. A tutaj na pewno o wiele mniej niz w Polsce. A moze zalozylbys inny temat o faszystach, bo mieszanie homosexualistow i faszystow wydaje mi sie byc marna i prymitywna manipulacja.
a powiedz mi Dariuszu
Podobno w Polsce jest coraz wiecej homosexualistow, a takze dzieci w beczkach i tolerancji wobec prostytucji wsrod nieletnich. Slyszalem, ze coraz wiecej ludzi chorych na AIDS, lecz z duma organizujacych marsze by wmowic, ze to jest normalne.
Czy to prawda, ze w Polsce pedofilia jest juz uznawana w kregach tolerancyjnych, za inny sposob kochania ?
Czy zmierzamy w odpowiednim kierunku ?
[%sig%]
|
|
|
E tam.
Przesada.
Ludzie swój rozum majš.
|
|
|
69 post :)
|
|
|
Czy zmierzamy w odpowiednim kierunku ?
Tak :)
Jak się to wszystko rozp_ierdoli, to zaoramy i zaczniemy od poczštku.
|
|
|
tak......
tez tak mysle, tyle, ze mnie to nie zwalnia od mowienia prawdy.
Wlasnie dlatego mowie i pisze, ze zmierzamy w tym kierunku.
Zreszta gdy sie przyjzysz, to zobaczysz, ze unikam takich tematow, nawet w tym temacie glos zabralem dopiero na trzeciej stronie. Owszem juz na drugiej dodalem cos, ale to bylo na temat Dänikena, a na temat homosexualistow, dopiero na trzeciej stronie. Moze niepowinienem zabierac glosu, lecz jak tu milczec, gdy wokol tyle zla ?
pozdrowionka
[%sig%]
|
|
|
Romek...co to za bzdury ? " tego wlasnie nam potrzeba rozumu, godnosci i odwagi w czasach gdy wszedzie marsze gejowskiej dumy i totalny upadek ". Mysle,ze rozum, godnosc i odwaga sa zawsze potrzebne i to w kazdych czasach...szkoda,ze niektorzy zauwazaja,ze to potrzebne w specyficznych dla nich chilach swojego zycia...
Poza tym Romku i Doro wcale nie uwazam sie,za madrego czy wszechmadrego.... Po prostu spojrzalem na swiat Waszymi oczami a mialem wrazenie,ze to wlasnie Wy za takich sie uwazacie raczac wszystkich wokolo swoimi madrosciami....
I szanowny Romanie wyobraz sobie,ze nie jestem obronca "pedalow, lezbijek, zoofilow, pedofilow, pederastow, gerantofili, nekrofili, narcyzow, sadystow i wszelkich innych moralnych wykolejencow !". Puszczajac taki tekst niezgodny z prawda a do tego wrzucajac wszystkich do jednego worka swiadczy to albo o Twojej inteligencji albo o tym,ze bardzo Cie denerwuje ten temat... Nie wiem z jakiego powodu czujesz sie tak zagrozony ze strony homoseksualizmu i nie rozumie czemu tak bardzo chcesz stac w obronie cywilizacji walczac z gejami ,ha,ha... A moze znajdz sobie jakies bardziej szczytne cele i bron cywilizacji w bardziej skuteczny sposob... Jesli problemem swiata bylby tylko homoseksualizm to bardzo bym sie tym cieszyl ale niestety na swiecie sa powazniejsze problemy... No chyba,ze problem homoseksualizmu jest dla ciebie roznwi powazny jak dla ojca Rydzyka,ktory w swojej madrosci odkryl juz, ze "prawdziwym celem homoseksualizmu jest zniszczenie kosciola", ha,ha.... A czy nie zastanawialiscie sie,ze to moze Wy sami ze swoimi smiesznymi obawami nakrecacie ta cala machine ? Marsze homoseksualistow pewnie nie mialyby takiej sily to tylko te Wasze smieszne sprzeciwy i swiete oburzenie je wzamacnia i dzieki Wam dokonuje sie i finalnie dokona sie przemiana w mentalnosci rowniez naszego spoleczenstwa...czy tego chcecie czy nie i to nawet jesli by mialoby byc mimo sprzewciwow takich jak Ty,ha,ha....I mysle,ze tu nie chodzi o mode po prostu swiat sie zmienia i od czasow inkwizycji zmiany stopniowo sa corac wieksze jak to ladnie napisal Darek ...
Juz nie chce mi sie wiecej pisac ale wogole jak sie dobrze czujesz jako obronca moralnosci to stoj sobie na jej strazy i walcz meznie w obronie czci, swiata, cywilizacji, rodzin, kosciola i innych wartosci... wszystkiego dobrego ci zycze :)
|
|
|
Do: Autor: ja (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
widac od razu, ze jestes porzdnie jeebnieety (najprawdopodobniej od tylu), i na dodatek nie umiesz czytac i mieszasz tu kosciol, Rydzyka i chuuj wie co jeszcze...
gdybys cwelu umial czytac, to pewnie bys wyczytal, ze ja w zadnym momencie nie wspomnialem tu nic na tematy Rydzykow, kosciola czy czegokolwiek w ty stylu.
Przypominam, ze temat dotyczy pedalow i tego jak im sie ..." podczas stosunku z moim chlopakiem strasznie pozniej mnie boli skura na czlonku "... czyli nie o tym o czym tu bucu chcesz tutaj pisac....
dlatego wlasnie sadze, ze jestescie warci komory, bo obnazacie publicznie swe zwyrodnienia i jeszcze na dodatek bronicie marszu zboczencow...
Ja twierdze, ze marsz nekrofilow jest rownie zly jak marsz dumy pedolfilow. A skoro ty [ja (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)] - na razie jeszcze dostrzegasz jakies roznice, to tylko dlatego, ze nie jestes dostatecznie tolerancyjny i nadal dyskryminujesz i rozrozniasz pomiedzy soba rozne zbocznia.
To jest dyskryminacja. I nie tylko, ze nie musisz tu pisac, wrecz nie powinienes, a byloby mi niezmiernie milo, gdybys w ogole przestal pisac, a nawet oddychac.
i pamietaj, ze odbyt jest do wydalania !
do WYDALANIA !
[%sig%] |
|
|
Oj Romek
Złoć pięknoci szkodzi.
Ja bym ich tak od razu nie zabijał.
|
|
|
Dariuszu,
ja tez nie od razu, najpierw niech pracuja i uczciwie zarobia na swoja porcje gazu.
[%sig%]
|
|
|
|
|
|
Ha,ha, ha do wydalania moze jest Twoj odbyt...szkoda tylko,ze wydalil Twoj mozg...wspolczuje Twojemu otoczeniu :) A motto "smiej sie pomimo wszystko" to moze raczej sobie usun bo strasznie nerwowo podchodzisz do zycia...
A stwierdzenie, ze " podczas stosunku z moim chlopakiem strasznie pozniej mnie boli skura na czlonku "... nie moze byc niczym innym jak tylko wyciagnieciem czerwonej plachty na takich tepakow jak ty pewnie... Nikt normalny tego zdania nie mogl napisac a Ty podniecasz sie i ekscytujesz jakims tekstem,ktory puscil w dodatku pewnie jakis Tobie podobny homofob,ha,ha.... I wcale nie musze byc gejem zeby mi sie chcialo smiac na taka Twoja nerwowa pisanine :)
Czlowieku wyluzuj bo zawalu dostaniesz i kto bedzie bronil morlanosci ( watek ojca Rydzyka poruszylem dodatkowo calkowicie od siebie gdyz masz podobne poglady do niego i nie masz sie czego wstydzic facet,ze myslisz jak Rydzyk :)
No przykro mi Romusiu,ze ci nie bedzie milo ale mam pisac prawo co mi sie podoba, podobnie jak Ty to robisz i do tego mam prawo oddychac...na szczescie jestes tylko pelnym flustracji czlowieczkiem i poza tupaniem na forum to nic poza tym nie mozesz zrobic, na szczescie :)
Ale zgadzam sie z Toba,ze lepiej by bylo jakbys zamilkl i juz moze nic nie pisal przynajmniej na tym watku , sklonny bylbym zabrac z ciebie przyklad w tym zakresie nawet :)
Caluje cie serdecznie i sciskam, zyczac duzo usmiechu i wiecej milosci jesli ci jej brakuje.
|
|
|
Obie strony.
Nie dajcie się skłócić, bo będziecie podatni na manipulacje.
Wszyscy jestecie ludmi. Zapomnielicie?
Albo pozabijajcie się nawzajem.
Lecę do domu.
Miłego weekendu.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 186 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |