| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pierścień Atlantów | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 86 |
|
Czy słyszeliście o tajemniczych właściwościach pierścienia Atlantów..?? Niedawno słyszałem że osoby które noszą jego kopie na palcach są odizolowane od wszelkiego zła na świecie. Np. taka osoba nie może zginąć w wypadku samochodowym ani być ofiarą morderstwa. Nasówa się pytanie skąd pochodzi pierścień i kto go w ogóle zbudował. Prawdopodobnie znaleziono go u jednego z Faraonów w piramidzie. Skąd w takim razie Egipcjanie wiedzieli o jego właściwościach?
|
|
|
Piercień Atlantów
..był projektowany w innych czasach.
Na Energetyczne działanie tego kształtu (piercienia) wpływa wiele czynników.
Kilka warunków tego projektu nie jest już spełnionych i być NIEmoże.
Dlatego używam go RZADKO lub WCALE.
[lub w całkiem innych celach]
(i to nie bynajmniej z z powodu nawrócenia
przez tę nawiedzonš pannę z sekty chrz-katolickiej)
Mam pewnš teorię na temat
składowego warunku działanie tego piercienia,
badam jš od ok. 15 lat ..i wydaje się potwierdzać.
GeOMMetraS
|
|
|
wszystkich ktorzy chca zrozumiec jak "to" wszystko dziala i jaki czlowiek jest naprawde co ma w "srodku" odsylam do lektory "Kamien filozoficzny" , "Powrot faraona" M.Pierepielicyn .Kazdy moze leczyc wlasna energia siebie i innych.
|
|
|
ehhhh ludzie co wam bije z tym pierscieniem, nawet jezeli orginal mial jakas moc
to to co kupicie w sklepie to jakas misterna kopia z zlym wzorem :) wiec jak ma on wam pomagac, takich bzdur ze jako nie idzie zginac majac go to nie piszcie bo juz dawno by kazdy nosil taki pierscien i bylibysmy niesmiertelni
pozdrawiam i zanim napiszecie jakies bzdury zastanowcie sie !!!
|
|
|
powiem jedno: jaki by nie byl ten pierscien - uratowal mnie!!! przez 2,5 roku dojezdzalam do pracy ,codziennie 160 km po trasie W-wa - B-stok , w dzien i poznym wieczorem powrot ( 21-22) .Wiadomo ,,że tirow masaaa , a jak jada nie będę wspominac(skora cierpnie) ,były przypadki ,że nie powinnam przezyc(zderzenie czolowe z tirem) NIE STALO SIE NIC!!!!! DWA TIRY "ROZSUNEŁY" SIĘ a ja spokojnie przejechalam. CUD?! może - ale zyję ,komu kolwiek lub czemukolwiek mam to zawdzieczac ! żyję a moje dzieci maja matkę.DRUGA SPRAWA- ludzie chwytaja się roznych sposobow w momentach GDY NAPRAWDE CIĘZKO IM ZYC I MIERZYC SIĘ Z LUDZKĽ PODŁOSCIA A ZWLASZCZA Z OSOBAMI , KTORYM UWAZALISMY ZA NAJBLIZSZE!!
|
|
|
ja mam ten piercień naznaczone sš na nim bieguny pola magnetycznego które majš wspomagać nasze biopole ale czy majš własnoci códotwórcze to nie jestem tego pewna
|
|
|
wszystko na temat i właciwociach jak nosić i jakie ma działanie
|
|
|
hmm mam jedno pytanie do Was.. jak odczytać bieguny z piercienia atlantów? zamalowana strzałka oznacza..? Bardzo pilnie proszę o odpowied, dziekuję
|
|
|
a jeżeli kto nie ma wahadeła? napewno kto wie ktory znak co oznacza.. wiekszoć z Was posiada tš biżuterie. Pozdrawiam
|
|
|
Piercień Atlantów to nie kompas :)
Na moim jest inne oznaczenie, ale też go nie rozumiałem, więc użyłem wahadełka.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Pozwala na okrelenie polaryzacji piercienia, żeby wiedzieć jak go nosić.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
To nie lepiej nosić, jak się chce, jak wygodniej, jak fajniej, jak przyjemniej?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 86 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |