Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pierścień Atlantów
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 86

Czy słyszeliście o tajemniczych właściwościach pierścienia Atlantów..?? Niedawno słyszałem że osoby które noszą jego kopie na palcach są odizolowane od wszelkiego zła na świecie. Np. taka osoba nie może zginąć w wypadku samochodowym ani być ofiarą morderstwa. Nasówa się pytanie skąd pochodzi pierścień i kto go w ogóle zbudował. Prawdopodobnie znaleziono go u jednego z Faraonów w piramidzie. Skąd w takim razie Egipcjanie wiedzieli o jego właściwościach?

Pierœcień Atlantów ..był projektowany w innych czasach. Na Energetyczne działanie tego kształtu (pierœcienia) wpływa wiele czynników. Kilka warunków tego projektu nie jest już spełnionych i być NIEmoże. Dlatego używam go RZADKO lub WCALE. [lub w całkiem innych celach] (i to nie bynajmniej z z powodu nawrócenia przez tę nawiedzonš pannę z sekty chrz-katolickiej) Mam pewnš teorię na temat składowego warunku działanie tego pierœcienia, badam jš od ok. 15 lat ..i wydaje się potwierdzać. GeOMMetraS

wszystkich ktorzy chca zrozumiec jak "to" wszystko dziala i jaki czlowiek jest naprawde co ma w "srodku" odsylam do lektory "Kamien filozoficzny" , "Powrot faraona" M.Pierepielicyn .Kazdy moze leczyc wlasna energia siebie i innych.

ehhhh ludzie co wam bije z tym pierscieniem, nawet jezeli orginal mial jakas moc to to co kupicie w sklepie to jakas misterna kopia z zlym wzorem :) wiec jak ma on wam pomagac, takich bzdur ze jako nie idzie zginac majac go to nie piszcie bo juz dawno by kazdy nosil taki pierscien i bylibysmy niesmiertelni pozdrawiam i zanim napiszecie jakies bzdury zastanowcie sie !!!

powiem jedno: jaki by nie byl ten pierscien - uratowal mnie!!! przez 2,5 roku dojezdzalam do pracy ,codziennie 160 km po trasie W-wa - B-stok , w dzien i poznym wieczorem powrot ( 21-22) .Wiadomo ,,że tirow masaaa , a jak jada nie będę wspominac(skora cierpnie) ,były przypadki ,że nie powinnam przezyc(zderzenie czolowe z tirem) NIE STALO SIE NIC!!!!! DWA TIRY "ROZSUNEŁY" SIĘ a ja spokojnie przejechalam. CUD?! może - ale zyję ,komu kolwiek lub czemukolwiek mam to zawdzieczac ! żyję a moje dzieci maja matkę.DRUGA SPRAWA- ludzie chwytaja się roznych sposobow w momentach GDY NAPRAWDE CIĘZKO IM ZYC I MIERZYC SIĘ Z LUDZKĽ PODŁOSCIA A ZWLASZCZA Z OSOBAMI , KTORYM UWAZALISMY ZA NAJBLIZSZE!!

ja mam ten pierœcień naznaczone sš na nim bieguny pola magnetycznego które majš wspomagać nasze biopole ale czy majš własnoœci códotwórcze to nie jestem tego pewna

Od cudow jest tylko Bog i HAARP !!!!

Jasne... Goœka.. haarp cię zaœlepił :/

Nie, bo jeszcze widze Boga !

wszystko na temat i właœciwoœciach jak nosić i jakie ma działanie

hmm mam jedno pytanie do Was.. jak odczytać bieguny z pierœcienia atlantów? zamalowana strzałka oznacza..? Bardzo pilnie proszę o odpowiedŸ, dziekuję

wachadełka użyj.

a jeżeli ktoœ nie ma wahadeła? napewno ktoœ wie ktory znak co oznacza.. wiekszoœć z Was posiada tš biżuterie. Pozdrawiam

Zamalowana to Północ.

Biegun N.

Pierœcień Atlantów to nie kompas :) Na moim jest inne oznaczenie, ale też go nie rozumiałem, więc użyłem wahadełka. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A co wahadełko stwierdza?

Jakieœ wibracje duchowe uœciœla? O co chodzi z wahadełkiem?

Pozwala na okreœlenie polaryzacji pierœcienia, żeby wiedzieć jak go nosić. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Hehe, œmieszne....

To nie lepiej nosić, jak się chce, jak wygodniej, jak fajniej, jak przyjemniej?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 86
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.