| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
KONIEC SWIATA
1.-NASTOMPI WTEDY JAK SŁONICE WYGASINIE
2.-ALBO JAKIŚ METEOR PIEPŚNIE W W NASZOM PLANETE .
KONIEC KUDZI NATOMIAST NASTOMPI BARDZO SZYBKO.
1-KATAKLIZM NA SKALE CAŁEGO GLOBU.
2-WOJNA NUKLEARNA.
A
WTEDY MORZE I PRZEZYJOM I JAKJE MUTANTY.
ALE WTEDY NASTANIE NOWA ERA MUTANTUW I
BENDZEMY MJELI MAŁE PIENKNE MUTANTKI
KTURE BENDE PODRYWAŁ BO MUTANTKI JESZCZE
NIEMJAŁEM.....
KONIEC BAJKI
|
|
|
A ZAPOMJALEM DODAĆ MUJ SYN POWJEDZAŁ
TAK NA TEN TEMAT W TYM ROKU SIAĆ KARTOFLI NIEBĘDZEMY
|
|
|
...prawdopodobnie sami o tym zadecydujemy, mam jedynie nadzieje, że nikomu się nie śpieszy :P
A jak ktos woli jednak konkrety:
"Proroctwa oriona na rok 2012" Geryla
albo jeśli ktos się spodziewał końca w roku 2000, ma jeszcze szanse....kalendarz w/g którego odmieżamy nasz czas nie jest dokładny.ten, kto go spisywał pomylił się o 6 latek.....więc do usłyszenia w 2006
ciao
|
|
|
NO CO TY ZOSTAWIASZ NAS W NIEPEWNOŚCI POWIEC COS WIENCEJ PROSZE.
DIN
|
|
|
Ej mam takie pytanie czy słyszeliście o ewangelii wg. Jezusa Chrystusa proszę o odpowiedź. A co do końca świata to ma być po śmierci papieża murzyna?
|
|
|
ejejejj , cos te przepowiednie sie spelniaja , papierz umiera . Czytalem ksiazke "przepowiednie Nostradamusa" i była tam między innymi przepowiednia ktora sie naprawde spelniła .. "i dwa bliźniaki runą" .. nikt nie wiedzial o co chodziło , do puki nie runely wieże WTC !! ... takze koniec jest bliski :(( , a ja tam jeszcze bym lasQi podrywał :p no mam jeszcze troche czasu :] :d , Pozdro i narQa :)
|
|
|
Moim zdaniem jesteśmy troche przewrażliwieni na teamt końca świata. Jakbyśmy tak wierzyli w każdą przepowiedniem, któregoś z proroków to świat dawno przestałby istnieć. Zniszczył by nas nasz strach.
|
|
|
według mnie koniec nigdy nie nastąpi.tylko ,że świet diametralnie sie zmieni...
|
|
|
Koniec świata nastąpi wtedy, gdy umrze papież muzyn.W biblii tak pisało.Po naszym papieżu Janie Pawłe ll bedzie ciemnoskóry papież,który bedzie miał krótką kadencję i po nim nastąpi koniec swiata.Dziwny jest też fakt,ze w pokoju gdzie sa portrety poprzednich papieży ,po Janie Pawle ll jest tylko jedno miejsce na portret następnego papieża...
|
|
|
No bo ile Bóg może znosić zniewage ze strony ludzi którzy zamiast modlić się do niego to modlą się do LUDZI, którzy kiedyśtam coś zrobili (jezusy, maryje, święci). Sami przyznajcie nie wkurzylibyście się gdybyście byli właścicielem firmy, którą byście dobrze zarządzali, a większość pracowników za to że jest tak dobrze dziękowałaby waszej sekretarce i Ją by uznawali za najważniejszą w firmie.
Niewierni muszą odejść, módlcie się do BOGA może wam przebaczy.
|
|
|
Was porąbało z tym końcem świata!! To co z tego że papieżem ma być murzyn?? Przeciez to też jest człowieki też go stworzył BÓG. A przepowiednie to są durnowate zabobony !! :P
|
|
|
BLE BLE BLE to sa kompletne bzdury gdyby ludzie nie kierowali sie tymi bzdurnymi przepowiedniami to nie bylo by atakow na U.S.A i wojny w iraku --To jest tak ja wymyslam sobie jakas przepowiednie i wmawiam to 100 osoba ze tak bedzie i co wynik po 100 latach mam wlasna przepowiednie hehe --kompletne bzdury -- A papież to tylko czlowiek , dobry i milosierny .
|
|
|
Umiera nasz papież ;-(...Jan Paweł || - módlmy sie o jego zdrowie, po nim ma być ciemnoskóry i jak słyszałam on bedzie krótko papieżem i po nim nastąpi "koniec świata". Wierze w to ponieważ Nostradamus przepowiedział drugą wojne światową i jak wiemy wojna była, potem przepowiedział że zostaną zburzone dwa budynki w Stanach Zjednoczonych i jak wiemy tez zostały zburzone, przepowiedział również ze bedzie koniec świata i czekajmy na ten koniec .....
|
|
|
Aby wszystkich uspokoic, pragne dodać, ze nostradamus zaplanowal swoj horoskop az do roku 4000... :)
|
|
|
nie da się nic przepowiedzieć ale koniec świata to będzie jak pier.... jakiś meteor w nasz glob albo ludzie się pozabijają bo zatrują się dymem z fabryk
|
|
|
nie znamy daty końca świata
mam nadzieje że kolejnym papieżem nie będzie murzyn :|
a z tym 5 kwietnia to nie wiem :/
|
|
|
ludzi eprzeciesz ona okaze sie po fakcie !I ja wiem ze Papierz nieumrze teraz bo zostaje jeszcze 3-cia tajemnica!!
|
|
|
Bóg, po potopie, obiecał, że już nigdy nie ukarze człowieka. Ja w to wierze. Od początku wiedział, kiedy będzie początek,a kiedy koniec...
Nasz papież umiera... Niewątpliwie po Jego śmerci nastąpią zmiany... Ale czy można to nazwać Końcem Końców?
Jedyne, co nam pozostaje, to nie wierzyć w Boga i w Boże Miłosierdzie. Bóg nas nie ukarze.
Módlmy się szczerze, módlmy się sercem, módlmy się całym sobą, a Bóg będzie z nami. Nawet jeśli będzie ten Koniec, to modląc się i żyjąc zgodnie z Jego przyjazaniami nie powinniśmy bać się śmierci. Po życiu na Ziemi, jest życie w tym innym wymiarze, u Jego boku.
|
|
|
No ja tam wieże w przepowiednie nostradamusa bo narazie one sie spełniają, ale wieże ze Papież jeszce nie umże chociaż jest w bardzo cięzkim stanie, on jest silny i mam nadziej ze jeszce z nami zostanie. Co do następnego Papieża pozostało nam sie modlić ze niebędzie nim mużyn, bo to by przrwało przepowiednie i koniec swiata by sie troszke odwlekł, ale jak wiadomo co sie odwlecze to nieuciecze, bo koniec świata kiedyś i tak będzie, albo jak sie słońce wypali albo jak udeży w nas meteoryt.
|
|
|
nie możemy się modlić, aby nowy papież był rasy Białej. To oznacza, że po pierwsze: jesteśmy rasistami, po drugie że wszystko co ludzie powiedzą przyjmujemy dosłownie czyli ulegamy wpływom, a po trzecie że nie ufamy Bogu.
Bóg wie co robi, a jeśli ma nadejść Koniec i śmierć ma pochłonąć całą ludność, to jedynym mym marzeniem jest to, aby to nie trwało zbyt długo, aby nie bolało, i aby nie patrzeć jak inni umierają, no a przede wszystkim, abym potem znalazła się u Jego boku...
MÓDLCIE SIĘ...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |