| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jak przeżyć 2012 | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 129 |
|
Piszcie, przesyłajcie informacje o przygotowaniach i miejscach sam wiecie o co chodzi.
|
|
|
Bez znieczulenia !
Najpierw Ci uzmyslawiaja, ze nie masz racji, ze prawda to klamstwo. Pozniej Cie eliminuja, zastraszaja, podwazaja Twoja wiarygodnosc. Blokuja Twoje kontakty, wyrzucaja z pracy. Twojego partnera adoruja. Z blogoslawienstwemj podsuwaja mu kogos do kochania i do absorbowania dzieki czemu Twoj zwiazek lega w gruzach. Kiedy tym wszystkim chcesz zainteresowac kogos, to stajesz sie w jego oczach godny pozalowania. Przeciez nikt znieudacznikiem nie chce miec do czynienia.
Zostajesz sam w nowej rzeczywistosci. Straciles stabilnosc, ktora na poczatku starasz sie za wszelka cene odbudowac, ale okazuje sie, ze na Twoja przeszlosc klamka zapadla. Rozpacz po stracie zmusza Cie do zaniedbania siebie i swojego otoczenia. Nie intersuje Cie, ze lodowka warczy, czy ze troche w domu czuc gaz. Nie interesuje Cie Twoj wlsny katar czy bol glowy, a o regularnej fizjologi zapominasz zupelnie. Ciage nie masz czasu, bo musisz jakos ulozyc sobie nowe zycie. "Kawalerka" i cigla adororacja bardzo wyczerpuje. Zmeczenie, stres i inne dolegliwosci coraz czesciej daja Ci znac o sobie, ale Ty ciagle nie masz czasu, zeby zwolnic i wrocic do normalnosci. Giniesz od tezca. Zaciales sie brudnym nozem gleboko i nie mozesz sobie pozwolic na zajecie sie ta rana powaznie. Nic Cie nie boli oprocz straty pieknego i bujnego zycia. Wolnosci i zrozumienia.
Na Twoim pogrzebie jest cisza i ukontentowanie z wykonanego zadania. Fakir zacznie znowu polowac !
|
|
|
|||
|
Kris, czy mogę o coś cię poprosić?
Czy mógłbyś określić na którym jestem fokusie?
Pozdrawiam :)
|
|
|
Kris i Liszaj - dziękuję,
bardzo się ucieszyłam i wzruszyłam :)
Radek - odpiszę za kilka dni, jak odpocznę. Wtedy będzie miało większy sens to, co napiszę, bo nie da się zamknąć w kilku zdaniach wszystkiego. :)
pozdrawiam :)
|
|
|
Jasne, rozumiem.
Ja też czasem długo się namyślam.
Hmm, odnośnie mojego majla. Wyjaśniłem Ci na jakiej zasadzie to działa. Nie można sugerować się na podstawie jednego czynnika. Jest jeszcze cała gama innych, które decydują o "wyniku końcowym".
Bez sprawdzenia, nie będzie można ustalić, co należało by poprawić.
|
|
|
Nowa fala energii.
W tym miesiącu czyli 2011 04 22 zejdzie następna fala energii z centralnego słońca.
Zacznie się gdzieś o 6 rano , ale największe natężenie uzyska pomiędzy 10 a 16 godziną.
W sumie będzie trwała jakieś 6 dni ale stopniowo słabnąc.
Poziom światła na na naszej planecie nie wróci jednak do poprzedniego natężenia i zostanie już na stałe trochę podniesiony do następnej fali po której znów się podniesie.
Jak to odczujemy?
Takie najłatwiejsze do zauważenia symptomy to bóle głowy , skoki ciśnienia , rozdrażnienie , często wybuchy agresji, może dojść nawet lokalnie do zamieszek ale oby nie.
Osoby które nie są przygotowane na spotkanie podwyższonych wibracji mogą odczuwać lęk , wpadać w panikę itp a wtedy trudno o zdrowy rozsądek.
Będzie to taki mniejszy 21 grudnia o którym się tyle pisze , tylko że na razie to promieniowanie osłabnie na jakiś czas , natomiast po 21 już tak się nie stanie.
Z tego co Opiekunowie mówią to trudniej to będzie znieść ludziom starszym, bo to i serduszko nieco spracowane i sił witalnych z lekka mniej.
Powinno się ich otoczyć opieką.
Antidotum to silna, niebieska energia, indygo i ci co mają stopnie reiki mogą się ratować też złotą reiki.
Miejmy nadzieje że będzie dobrze i nikt się nie da ponieść emocjom i może wszystkich to nie dotknie.
|
|
|
|||
|
Zapomniałam dodać, że bardzo chciało mi się spać, zwłaszcza wieczorem, ale i tak mimo to byłam mocno pobudzona energetycznie i wszystko robiłam znacznie szybciej niż zwykle.
Moje dziecko tez tak wczoraj miało. Wszystko mu się udawało: wyprzedzanie starszych i bardziej doświadczonych biegaczy, trafianie do kosza, celne strzały w piłkę ręczną ...
|
|
|
Koniec swiata
Zdaniem Królewskiego Astronoma lorda Martina Reesa mamy tylko 50 proc. szans na to, by w spokoju dotrwać do 2100 roku. I sami będziemy winni swojej zagłady: powodując globalne ocieplenie czy nie dbając o przeludnienie. Kres naszego istnienia może także nastąpić z powodu wojny lub ataków terrorystycznych.
Lord Reese mniej obawia się zagłady z kosmosu niż ludzi.
Nie możemy wykluczyć, że do połowy najbliższego stulecia pojawią się nowe supermocarstwa, które będą chciały przejąc kontrolę nad światem. Prawdopodobieństwo międzynarodowego kryzysu, który może skończyć się o wiele gorzej niż kryzys kubański jest bardzo duże - ostrzega Reese.
http://www.sfora.pl/To-juz-niemal-przesadzone-Za-90-lat-bedzie-koniec-swiata-a31315
|
|
|
|
|
|
Ancik nieźle Cię podkręciła fala energii , masz już połączenie z WJ i myślę że to Cię uskrzydliło.
Fokisik też poszybował w górę.
Gratuluje.
|
|
|
Kris - dziękuję! :)
Pisałam gdzieś w innym temacie, że tylko trochę głowa mnie bardziej ucskała niż bolała nad oczami. Nie zwróciłam uwagi na częste bez powodu pojawiające się ataki chrypy. Mam krtań szczególnie wrażliwą, jak każdy muzyk. Ale znając odpowiednie techniki pracy całego organizmu podczas śpiewu, potrafię wybijać się na tle grupy czterdziesto osobowej śpiewającej i grającej na głośnych instrumentach. Mają problem, jak mi dorównać, jak "przedmuchać" swoje struny głosowe, żebyśmy byli na jednym poziomie, mimo, że wiedzą jak się to robi.
Co do fokusa - cieszyłam się, że z Radkiem ( i nie tylko) jesteśmy na jednym poziomie. W myślach żartowałam sobie, że rozmawiamy jak równy z równym. Przynajmiej po względem fokusa. Ale to żarty oczywiście. Moja wiedza jest o wiele mniejsza od niego.
|
|
|
Oj, dziwne rzeczy dzieją się w moim komputerze. jedno mi wyskakuje, drugie się przekręca, inne mi ucieka. Chciełam napisać, że chrypa się nasiliła ostatnimi czasy, ale i tak daję sobie z nią radę.
|
|
|
Właśnie rozmawiałem Z Krisem i wspominał że ładnie już wyglądasz energetycznie Dorota. Mogłabyś to z nim omówić, jeżeli zechciałabyś, bo masz potencjał.
|
|
|
Pewnie, że chcę, ale wszystko w swoim czasie :)
Muszę się do tego przygotować "technicznie". :)
Poza tym jest kilka spraw, które warto było by z nim omówić, ale najpierw też muszę sobie to wszystko przemyśleć. :)
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=bppEdrfvIGo&feature=related
przydatne i troche na przypomnienie
|
|
|
Podziemne miasta :
http://www.sfora.pl/Ludzie-wykupuja-bunkry-Boja-sie-2012-a29631
Bogaci wykupuja bunkry :
http://www.sfora.pl/Bogacze-boja-sie-konca-swiata-Masowo-kupuja-a32102
Takze na niczym wladzy juz nie zalezy !!!
|
|
|
Ryby, ptaki i inne zyjatka padaja !
http://www.youtube.com/watch?v=EpApGQDCdL8&feature=fvsr
http://www.youtube.com/watch?v=QQo76OGVUVE
|
|
"Musimy stac sie w naszym zyciu dokladnie tym, czego chcemy doswiadczyc w naszym swiecie...." |
|
|||
|
Coś w tym jest, że w weekendy mam skrzydlatych gości (to już kolejny raz, a za każdym razem jest ciekawiej). Dzisiaj pozdejmowałam firanki do prania i zdziwiłam się, bo pewien ptaszek bardzo chciał dostać się do mieszkania. Niestety szyba mu przeszkadzała. Wyglądało to tak, jakby jakaś siła "kazała" mu za wszelką cenę wepchać się do środka. Niestety szyba mu przeszkadzała. Okno było zamknięte, a ja nie podchodziłam, nie otwierałam, żeby go nie wystraszyć.
Szkoda, że nie wleciał.
Jeszcze takiego "zjawiska" nie widziałam - zwykle one (jak dostaną się do środka domu) chcą wydostać się na zewnątrz, nie ruszam się wtedy, żeby ich nie płoszyć, żeby nie zrobiły sobie krzywdy o ściany, czy szyby. Ale to, co dzisiaj... zdziwiło mnie i zachwyciło, bo to (jak się dowiedziałam od kogoś znającego się na rzeczy) pod wpływem dobrej energii tak się dzieje. One garną się do niej :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 129 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |